Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

ting dere (kanskje) ikke visste om meg

 • Publisert: 14.04.2012, 11:32
 • Kategori: rarslig
 • ♥ Jeg ELSKER kornmo med brunost. Spiser det hele tiden. Trodde aldri jeg skulle elske noe som var sunt.
  ♥ Jeg liker ikke så godt å gå med søpla. Så når jeg først gjør det, løper jeg alltid.
  ♥ Humoren min er litt sånn for rar. Jeg innrømmer det. Hvis jeg noen gang finner en som ler av vitsene mine ( Uten om meg selv ), skal jeg adde h*n på facebook.
  ♥ Selvtilliten min er ikke så veldig tipp topp gummistokk. Ikke bare når det gjelder utseendet. MENNESKER ER MER ENN UTSEENDE FOR FAKATEN ( hahahahha )

  På dette bildet er jeg skikkelig slem

  ♥ Jeg kan faktisk være skikkelig sjenert hvis jeg er med noen jeg ikke kjenner.  
  ♥ Jeg blir ofte forelsket i tanken på å være forelsket ( Sitat: Mille Bugge, for noen gullkorn ass :P )
  ♥ Jeg er ganske flink til å ødelegge ting og miste ting. Generelt - ikke passe på ting. Jeg kan vel legge til at jeg har hatt langt over 10 telefoner. He-he
  ♥ Sengen min er skikkelig liten ( HEHE dette var jo ikke om meg. Noe om meg: Jeg får ikke plass i den)
  ♥ Som person er jeg ganske snill når jeg er snill (Jeg er som oftest snill), men når jeg er slem er jeg skikkelig slem på en rar måte. Jeg er ikke særlig flink til å være slem. Derfor er jeg ikke så mye slem. Tror jeg.
  ♥ Samvittigheten min ligger i øynene mine eller noe slikt. ( Les: Jeg prøver å være smart. Men jeg mener egentlig at jeg får ganske fort dårlig samvittighet. Det har noe med at jeg er ganske dårlig til å være slem.)
  ♥ Når jeg er trøtt blir jeg skikkelig sur og slem og gretten. Og når det har skjedd en ting galt er alt galt, i mine øyne.
  ♥ Jeg tror jeg er ganske mange forskjellige personer inni meg. For ingen av setningene over gir mening.........................................
  ♥ BLOGGEN MIN LÅ PÅ FUCKINGS TOPPLISTEN NÅR JEG GIKK I SYVENDE. Men jeg slettet den fordi den het lillajeans.blogg.no hahahhaahah. Huff da.
  ♥ Noen ganger blir jeg litt usikker på hvem jeg er.
  ♥ Mat er ikke noe jeg lager så veldig ofte, men når jeg først lager det, er det ikke noe annet en KINESISK KÅLSUPPE mmmmmmmmhmmmmm


  ♥ Når jeg spiser sushi filmer jeg altid meg selv på maccen. HAhahahah en gang glemte jeg å ta av halen på en sånn reke også bare *chrunchycruchns* og ansiktet mitt bare :SSSS . Åhhhhh så morsomt

   

  Syntes du dette var kjeldelig? Skal jeg fortsette med dette?

  Ps. ♥ Jeg spør alltid spørsmål som foreksempel : Syns du dette var kjedelig?, Syns du jeg er rar nå?, Ser jeg stygg ut? i stedet for : Er jeg fin nå? Har du det gøy ? ER DU SINGEL? (  Tulla.......), jeg vet egentlig ikke hvorfor. Jeg tror jeg er litt usikker eller noe.
   

 • Publisert: 14.04.2012, 11:32
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  tuva

  14.04.2012 kl.13:21

  <3

  Dagny

  14.04.2012 kl.16:35

  det var gøy!

  Ruth Sofie

  14.04.2012 kl.23:06

  kult!

  Jeg skal ha sunnmørsbunad:)) hehe

  anonym

  18.04.2012 kl.16:06

  du må fortsette med sånne innlegg!! btw, du er sykt pen :)

  Skriv en ny kommentar

  hits