Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

ein solskinnsdag

 • Publisert: 01.05.2012, 20:41
 • Kategori: rarslig

 • Dere, det er en stor dag for meg i dag. Jeg har nettopp syklet en hel tur med en bysykkel. Det skumleste i verden. Muligens. Etter møll kanskje. Jeg syklet helt bort til bensinstasjonen og tilbake. Tenk at jeg har stått opp mot den største redselen i livet mitt. Har du noe du er skikkelig redd for? 

  Det har i hvert fall vært strålende sol i dag, men det vet dere kanskje. Noe dere ikke vet er for eksempel at jeg har blitt dritsolbrent. Jeg er solbrent i ansiktet og på brystet(Grunnen til den stygge redigeringen over, jeg ser ut som en tomat i virkeligheten). Visste ikke at jeg kunne bli så solbrent jeg. Håper bare at jeg blir brun etterpå. Når jeg er ferdig med å være solbrent liksom. Også har jeg fått fregner!! Massevis. Det er litt koselig det da. Veldig sommer aktig.

  Haha, forresten, fikk en fantastisk morsom kommentar i sted. Så morsom at jeg måtte le, lese den igjen og le litt mer. Det sto noe om at jeg var en utaknemlig blogger. Altså, jeg er ikke direkte sur på dere som ikke kommenterer. Jeg ser jo faktisk at dere er der på statestikken. Det bare ser så veldig kjedelig ut å komme inn på en blogg med 0 kommentarer. Uansett, det er mer dere som ikke kommenterer som er utakknemlige. Her sitter jeg og tar bilder og skriver lange setninger for dere. Også sitter dere der og later som om dere ikke er der. Haha, nei nå skal jeg slutte å tulle. Jeg er glad i dere jeg. 

  Ha en fin dag!! Og kos dere på skolen i morgen ( Haha) 

 • Publisert: 01.05.2012, 20:41
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  02.05.2012 kl.19:45

  ser ut som om du har spyttet snus i motvind

  Skriv en ny kommentar

  hits