Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

H&M+ ?

 • Publisert: 06.01.2013, 20:40
 • Kategori: fashion
 • For noen uker siden satt jeg og Mille å leste et H&M blad for trendene som kommer til sommeren. Etter hvert som vi bladde dukket det opp noen sider hvor det sto H&M+ før ble det kalt BiB (Big is beautiful). De skiftet navn på kolleksjonen fordi de bille få frem at mote alltid ville bety mer enn størrelse. Jeg la ikke merke til det, men når Mille fortalte meg at damen på bildet liksom skulle være pluss? Hennes & Mauritz pluss. Da ble jeg sinna da. Her er to bilder av damen vi så i magasinet.


  Nei, unnskyld meg! Skal dette være en spøk eller noe? Jeg blir sint, fornermet og lei meg. Det er en selvfølge at folk har forskjellige meninger på hvem som er pluss og ikke. Men det kan da ikke være noen som mener at hun her skal prege en hel side i H&M sitt reklame magasin for store kvinner. Det er både slemt mot almennheten og denne søte damen. Hun kunne i hvert fall hatt dobbelhake, og noen ekstra valker på magen. 

  Dere må ikke tro jeg sitter her og tror jeg vet akkurat hvordan en kropp skal se ut og ikke se ut. Jeg har heller ikke noe i mot større damer. Det kalles jo tross alt Big and Beautiful, men er det noen damer som vil bli kalt big? Denne damen har former, nyyyydelige former ♥ Hun er absolutt ikke stor på noen måte i mine øyne. Jeg er ikke veldig kroppsfiksert, men dette gjør meg bare sinna. Damer som ser ut som hun damen på bildene, de er absolutt ikke store! Jeg skal ikke en gang begynne å skrive om hvor veldig tynne de "normale" jentene på H&M er..... Åhh, listen er uendelig. Det er så mye som gjør meg oppgitt, og jeg syns helt klart at H&M har gjort en feil for mye i år. Skjerp dere hennes..

  Dere kan velge å lese dette innlegget på så mange forskjellige måter, og fra så mange forskjellige øyne. Men jeg er ganske sikker på at dere skjønner hva jeg prøver å si her.
  Hva syns du om denne saken? 
   

 • Publisert: 06.01.2013, 20:40
 • Kategori: fashion
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Pia

  06.01.2013 kl.20:56

  Hun var ikke stor akkurat :\

  Silje

  06.01.2013 kl.21:01

  enig med deg! Håper du har hatt en fin helg da:D

  07.01.2013 kl.23:08

  hmm

  Hannah

  08.01.2013 kl.01:26

  heeelt enig med deg! bra innlegg

  Fredrikke:-)

  22.04.2013 kl.10:14

  Så enig!

  DET er med på å skape dårlig selvbilde for jenter:)

  Bra skrevet

  Skriv en ny kommentar

  hits