Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

Sinnavaskeren

 • Publisert: 11.05.2013, 00:59
 • Kategori: rarslig
 • I dag har jeg funnet ut at jeg er en sinnavasker. Grunnen til at jeg var sinna er fortsatt litt uklar, men jeg kjente det bare i meg - og det var da jeg begynte å vaske og rydde og fikse. 1 Jeg har tatt inn og ut av oppvaskmaskinen en million ganger i dag (les: 3 ganger) 2 Jeg ryddet av middagsbordet + vasket det. 3 Vasket og støvsugde rommet mitt 4 Skiftet sengetøy 5 Flyttet nattbordet mitt for å vaske under det. Under nattbordet mitt fant jeg mye rart, bla. en kniv (Snakker vi shizofren seriemorder?), yoghurtlokk, støv, et ødelagt armbånd, gammel kindergave + lappen om tannlegetimen min som tydeligvis er på tirsdag. 6 Gikk frivellig på butikken og med søpla. 7 Vasket DØREN til rommet mitt. Hvem er det som vasker dører egentlig? Er det vanlig?

  Kanskje løsningen til alle mine store verdensproblemer er å bare være litt mer sint en gang i blandt. Apropos den tannlegetimen, den var satt opp klokken 15.45.............. Hele grunnen til at jeg/folk liker tannlegen er jo fordi den starter klokken halv ti, noe som gjør at du ikke rekker å dra på skolen før, og beklagelig nok må sove litt lengre enn vanlig. Så hva skjer egentlig med verden? Jeg begynner å miste kontrollen litt.

  Problemet nå er bare at jeg er fornøyd. Jeg er veldig fornøyd med å ha vasket og ryddet og fikset, så nå blir det jo slutt på alt det her. 

  PS: Hadde blitt glad hvis dere tok en tur innom Bazar siden min her, kanskje dere finner noe fint dere vil kjøpe av meg? Plis. Jeg selger to Juicy jakker + en acne genser. Du kan trykke på hele denne setningen for å komme til siden min.

  Natta. Sov godt nå.

 • Publisert: 11.05.2013, 00:59
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Celine Sørensen

  11.05.2013 kl.10:45

  Så flink du har vært! Var litt skummelt med den kniven da, haha

  ane

  03.08.2013 kl.14:16

  hei, bare lurte på hvor du har kjøpt sånn du har rundt sengen?:) den er så søt

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  09.08.2013 kl.15:23

  Ane: Den har jeg kjøpt på H&M faktisk:D Takker

  Skriv en ny kommentar

  hits