Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

pakketips - storbyferie

 • Publisert: 26.06.2013, 23:30
 • Kategori: reise
 • Nå skal jeg begynne å pakke til Budapest i morgen, så kom jeg på - pakkeliste, det er smart. Og hvorfor ikke dele den med dere? Vil ikke si dette blir en direkte pakkeliste, men mer pakketips, for dere som sliter like mye som meg med hva dere skal legge i bagasjen før en helgeferie i byen. Pakkingen er noe av det vanskligste ved ferien, men kan også være noe av det gøyeste!

  ♥ For det første, sjekk yr.no. Søk opp området du skal til på nettsiden og lag et utgangspunkt utifra det.

  ♥ Ta med enkle klesplagg som kan passe med så og si alt du har i kofforten, det er ordentlig nedtur å komme frem med kun klær som ikke matcher. Hvis du skal være helt sikker kan du også lage hele antrekk i forveien. Ekstra tips: Finn frem de fineste smykkene, og match dem med de enkle klesplaggene du har pakket. Dette fungerer også for rådet under ↓

  ♥ Mer plass i kofforten, ergo mer shopping. Du skal trossalt til storbyen, ikke bruk hele kofforten på store gensere og mange sko.

  ♥ Ta på deg de "største" klesplaggene når du er på vei hjem, så kan det hende du slipper overvekt og en koffert som ikke går igjen.

  ♥ Gjør som fotballfrue - legg antrekkene du har funnet frem i egne plastikkposer, så slipper du å glemme hva du kunne bruke den styggfine blomsterskjorten til.

  ♥ Ha system i kofferten, og brett klærne fint. Dette gjør pakkeopplevelsen morsomere, og hallo - tenk på fasaden!


  Dette så ikke særlig systematisk ut....

  ♥ Og ikke glem håndbagasjen, ikke at noen noengang ville glemt det. Dette har i hvert fall jeg med meg i vesken:  Vesken jeg har med er fin, og den ser kanskje liten ut - men den har plass til alt!

  ♥ Sist men ikke minst, ta med godt humør! Det blir ikke en ferie uten 

  Skal du på storbyferie i år? I så fall hvor? Kos deg ♥

   

 • Publisert: 26.06.2013, 23:30
 • Kategori: reise
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Ingrid

  27.06.2013 kl.14:25

  Takk for gode tips! :) Jeg skal til Hellas i sommer, men tror ikke det blir særlig mye shopping der. Ville egentlig bare si at bloggen din var utrolig fin, og at du nettopp har fått en ny leser!

  Skriv en ny kommentar

  hits