Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

hjelp

 • Publisert: 10.08.2013, 20:31
 • Kategori: reise
 • Jeg har noen perioder hvor jeg syns det blir for teit å blogge. For det første føler jeg at jeg snakker til en vegg og for det andre holder jeg på å dø av ydmykhet hver gang noen spør om bloggen min. Perioden er på plass, og jeg får frysninger av å sitte her å skrive. Jeg kunne helt klart sluttet å blogge, men jeg savner den hver gang den forsvinner og nå har jeg faktisk ikke en dritt å gjøre.

  Nå ble jeg sentimental. Bare la meg få noen minutter med stillhet. Dere kan se på bilder i mens.
  Det var egentlig det. I går kom jeg hjem fra en fantastisk uke i Kroatia.
  Men neste mandag er det skoletid igjen. Videregående skole. Skulle egentlig ønske jeg kunne være på omtrent denne alderen for alltid. Sånne store overganger gjør meg trist. Æsj. Tiden går og man blir feit, gammel og mister personligheten og plutselig er man en man ikke vet hvem man er lenger. Ønsker så gjerne ikke å falle i den fella. Man mister venner man trodde man skulle ha hele livet og bryr seg om ting man aldri har tenkt over før. Jeg vil bare være meg. Men er jeg i det hele tatt meg selv lenger? Er jeg en jeg liker, eller tror jeg at jeg er en annen enn jeg er? Tenk om jeg har blitt ond? Er det noen som liker meg? Er det noen som vet at jeg bryr meg? Er det noen som tror jeg bryr meg? Er det noen som bryr seg om at jeg bryr meg? Hvorfor bryr jeg meg?

  Spørsmål som de over gjør at lørdagskveldene alene med masse mat blir enda mer ensomme og at jeg klør i hele kroppen etter å vise alle hvem jeg er og hvorfor de bør like meg. Ensomhet gjør meg rar og sur. Det burde ikke finnes spørsmål uten svar, but then again, hva skulle vi snakket om. Jeg konkluderer alltid mine små filosofiske øyeblikk med at livet er hardt. Men det gjør meg bare enda mer forvirret og surrete, for hvordan kan jeg sitte her å tenke at livet er hardt. Det emne skal jeg ikke begynne på en gang.

  Det er dette innlegget du skal huske når de spør om det har foregått lenge. Jeg har mistet taket for lenge siden skal jeg si deg. Du tror kanskje jeg er gal, men jeg snakker bare om dette innlegget. Dette øyeblikket, åh men du da, hva er et øyeblikk? Nå må jeg ut å sosialisere meg før hodet mitt går i oppløsning. Jeg har så mange spørsmål ingen jeg vet om kan svare på. Kommer jeg til å møte noen som svarer på dem? Tenk om jeg slutter å spørre og jeg mister meg selv. Det er kanskje det som er meningen med livet. Spørsmål man kan stille uten å få svar. 

  Livet er hardt.

  Jeg publiserte egentlig dette innlegget, men så så jeg litt på det. Det trenger liksom mer. Jeg tenker for mye. Jeg har så mye mer å skrive, men jeg vet at hvis jeg fortsetter kommer jeg til å skrive mer for hvert tegn og hvert ord. Jeg kommer til å fortsette til jeg blir helt tom, men hva skjer når jeg da har tømt meg. Nå tvangsavslutter jeg her. Jeg trengte bare at dere fikk med dere at jeg ikke er ferdig her, jeg er ikke tom. Jeg kommer tilbake.
   

 • Publisert: 10.08.2013, 20:31
 • Kategori: reise
 • 10 kommentarer
 • 10 kommentarer

  b.h

  11.08.2013 kl.12:13

  haha, du er jammen en "reflektert ung dame", du Martine;) kjempebra innleggg!

  fride

  11.08.2013 kl.14:22

  Feit er du hvertfall ikke! det ser man på bildet over. så hold kjeft, blir sur:))

  Celin Bergstrøm

  11.08.2013 kl.17:29

  Fride: Hun sa aldri at hun var feit, idiot. Les ordentlig neste gang.

  For et utrolig bra innlegg, kunne ikke sagt det bedre selv! Livet er virkelig hardt ja, godt å vite at man ikke er alene...

  tuva

  11.08.2013 kl.19:16

  hahaha aldri bli tom vær så snill

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  11.08.2013 kl.23:33

  b.h: Jo takk! Vil si du er en ganske reflektert ung mann du også Bastian:)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  11.08.2013 kl.23:34

  fride: Haha, Fridey da ♥ Det var bare en spøk

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  11.08.2013 kl.23:35

  Celin Bergstrøm: Tusen takk:)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  11.08.2013 kl.23:36

  tuva: ♥ ♥

  Guri Gabriella Hagen

  12.08.2013 kl.23:54

  Disse innleggene får meg til å elske bloggen din, eller egentlig det meste du skriver

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  13.08.2013 kl.00:04

  Guri Gabriella Hagen: Haha du er god du!

  Skriv en ny kommentar

  hits