Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

sosial debutering

 • Publisert: 13.08.2013, 23:42
 • Kategori: rarslig
 • I dag har jeg debutert sosialt, og dette er noe jeg kan tenke meg å fortsette med. Jeg liker å være omringet av mennesker, og det virker som om den lille delen med personlighetsforstyrrelser blir byttet ut med sosiale egenskaper. Det passer meg egentlig ganske fint for da kan jeg begynne å opptre som litt mer normal på bloggen. Jeg sier ikke at jeg er normal, men kanskje bare litt mindre gal. Det er viktig å tibringe tid med sine medmennesker.
  Dette bildet har jeg stjålet fra mamma sin blogg. Den vil jeg ikke oppgi her. Det har seg nemlig sånn at hun har fler lesere enn meg. Flaut. Syns det er et problem dere kan være behjelpelige med.

  Må innrømme at jeg har løyet til dere i dette innlegget. Beklager. Jeg startet med å skrive at jeg har debutert sosialt, og det har jeg jo, men det begynner å bli en stund siden. Det bare føles litt sånn. Tuva og jeg har vært sammen i dag, også har jeg vært i familiebursdag hos Tant (Ikke en skrivefeil, jeg kaller henne det). Noe å sette fingern på er at jeg kaller meg usosial når jeg er hjemme med familien, mens når jeg er på familiebesøk blir jeg plutselig sosial. Hm. 

  Tenk at jeg lyver for å være morsom da, dere. Det er ikke særlig morsomt. Fikk litt dårlig samvtittighet. Jeg blogger jo bare det som strømmer ned fra den kreative delen av hjernen min og ut i geleneglene mine. Nå ble hele innlegget helt dødt plutselig. Jeg bare prøver å være morsom. Så teit å prøve å være morsom. Det hadde vært så betydelig mye bedre om det bare kom naturlig. Det var ikke det som var hensikten ved blogginnlegget. Har ingen hensikt med bloggingen egentlig, jeg bare har ingen venner. Herregud, dere må jo tro jeg er helt skrudd i hodet! 

  Gidder ikke mer.

  God natt! 

   Ps. Det er mamma og meg på bildet. Bildet er tatt i dag, og hvis du gidder kan du faktisk se dagens outfit på begge to av oss også. Dobbel.

 • Publisert: 13.08.2013, 23:42
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Tilde

  20.08.2013 kl.19:19

  Du er helt fantastisk flink til å skrive Martine!!

  Skriv en ny kommentar

  hits