Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

what a sunday

 • Publisert: 22.09.2013, 12:32
 • Kategori: rarslig
 • Søndag, søndag, søndag. Selvfølgelig er søndagsfølelsen på plass. Heldigvis skal jeg ikke på skolen i morgen, skal nemlig på leirskole. Har ligget i sengen i sovemodus siden klokken ni. Jeg er en sånn person som ikke klarer å sovne når jeg først har våknet. Men sovemodus funker greit. Sovemodus vil si at jeg ligger våken, men like så godt kunne sovet fordi det er ingen som merker noen forskjell. Når jeg til slutt fant frem til mine rette sanser stod jeg opp og lagde meg en sunn frokost. Den har jeg faktisk ikke spist enda, den venter på at jeg skal bli ferdig å blogge.

   
  Ser det ikke deilig ut? Gruer meg egentlig litt til å spise, føler jeg kommer til å søle kiwi på forepølsen..

  Pleier egentlig å sitte med denne utsikten når (de gangene) jeg spiser frokost. Men i dag er det verken sol eller regn, så jeg foretrekker Bones fremfor noe så kjedelig. Sier ikke at det er noe dumt med dette søndagsværet, men det kan kanskje bli litt kjedelig å se på i mengden.

  I går gikk hele dagen min til å gå i dåp. Det var faktisk veldig hyggelig da jeg fant en jente på samme alder som meg. Noe som virkelig ikke skjer ofte. Vi spiste god mat og så på bebbien. Jeg hadde på meg denne litt for lange kjolen, Følte at jeg var litt dratt ut av 60-tallet og svarthvitt filmer. Elsker å pynte meg. Snart vil jeg kle meg ut.

  EDIT: Fikk lastet opp bilder.
  Det er jo litt ironisk hvordan jeg skrev bildeteksten før jeg lastet opp bildene, og når jeg skulle laste opp bildene gikk det faktisk ikke. Dere får vel bare gjette hva det skulle vært på bildene, så skal jeg prøve å laste dem opp på ny i kveld. Funker deres bildeopplaster?

  Ha en fin søndag mine kjære!

 • Publisert: 22.09.2013, 12:32
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Tuva

  22.09.2013 kl.17:18

  missu :D og digger at du blogger

  Skriv en ny kommentar

  hits