Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

diktANALyse

 • Publisert: 11.03.2014, 22:41
 • Kategori: meg
 • Jeg hadde skrevet det perfekte innlegg om hvordan jeg ikke klarer å få sagt noe. Jeg skrev om at hjernen min var for nærme munnen. Akkurat som kantinematen ofte smaker godt men ser helt jævlig ut, og at det er akkurat sånn jeg klarer å uttrykke meningene mine. De kommer alle ut med merkelige ordsammensetninger og uten mellomrom. Hvorfor er det sånn? Jeg tror det er da folk slutter å høre.

  Jeg har så mye å si, men det er ingen som bryr seg. Jeg vet om en som bryr seg. Kan folk begynne å bry seg? Er det ikke sånn man gjør lenger liksom? Jeg er skikkelig sur på alle som ikke setter pris på det som kommer ut av sitt medmenneskets mathull. Hvem faen er du til å ikke bry deg? Men hvem er jeg da som forventer at alle skal bry seg?

  Er det verst med falske forventninger, og å bli sur for at noen ikke lever opp til det? Eller er det verst å la være å interresere seg for det noen andre har å si?

  Jeg skulle gjerne begynt å skrive 37 avsnitt om alt jeg mener, men jeg kom nettopp på at jeg er litt sinna på menneskeheten. Skulle gjerne forklart hvorfor. Men hvorfor bryr du deg om hva jeg mener?

  Jeg tror jeg klarte å si noe. Men jeg pleier ikke å være så sinna. Bare litt sur på blogg.no for at jeg ikke fikk uttrykt meg selv i sted. Jeg skriver i sinne, ikke hør på meg.

  Og husk: HVIS DET ER UMULIG Å FORSTÅ ER DET INGENTING Å BRY SEG OM

  Kanskje jeg kommer med noe litt mer stemningsfylt senere. Jeg har det egentlig veldig fint for tiden, men jeg tenker veldig mye og jeg klarer ikke å få det ut.

  Vi skriver bare jævla diktANALyser i norsken.

 • Publisert: 11.03.2014, 22:41
 • Kategori: meg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits