Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

Overskrift

 • Publisert: 27.08.2014, 19:11
 • Kategori: rarslig
 • HEI

  Jeg skjønner ikke hva som gjør at dere gang på gang klikker dere inn her. Bare for gamledagers skyld klikker jeg meg inn på innloggingen en gang i blandt, og at dere klikker så mye får jeg bare vondt i hjertet av. Derfor.

  Må innrømme at jeg savner dette litt jeg også, men for å være helt ærlig får jeg utslipp for alt tullepratet mitt helt andre steder nå. Det er deilig å ha noen som forstår. Til en viss grad.

  Før jeg skriver videre må jeg bare si en ting jeg har sagt tusen ganger før, det er mulig man kan gjette seg til det. Jeg skulle egentlig gjort lekser nå. Jeg skal skrive en kristendominnlevering på fire sider, med utgangspunkt på to setninger i bibelen. Det er heldig for meg at jeg gjerne skriver fem setninger på noe som kunne vært forklart på en. Det er i hvert fall heldig denne gangen.

  Føler meg litt som på bildet over. Det er tydelig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

  Husker dere forresten at jeg halv-tullet med at jeg skulle bli vegetarianer på et innlegg for flere måneder siden? Jeg er fortsatt vegetarianer.

  Likevel leste jeg i en bok at det ikke er nødvendig å være et produkt av en ideologi, men heller ha egne tanker. Det er jo bare meg uansett.

  Burgeren på bildet over er en vegetarburger. Ingen andre enn meg ( av seks stykker) likte den. Liker riktignok alt jeg lager selv, men denne gangen ble jeg nærmest bannet fra kjøkkenet. Nå er det bare brødskive med ost eller knekkebrød med avocado som er selvprodusert der inne, for min del i hvert fall.

  Merket at jeg ble mer komfortabel med skrivingen utover innlegget, men nå er det nok for denne gang. Blir veldig provosert av meg selv av at jeg blir ukomfortabel av dette. Derfor klarer jeg ikke å skrive mye lengre. Takk for nå

  Lurte forresten på om jeg aldri kom til å publisere dette innlegget, fordi jeg slet med å finne på en overskrift. Det går visst ikke an å publisere uten overskrift. Mennesker har på en måte overskrifter, men man trenger jo ikke å finne på dem selv.

 • Publisert: 27.08.2014, 19:11
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits