Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

hvordan kapre 6'ern kvelden før eksamen

 • Publisert: 26.11.2015, 23:29
 • Kategori: tips
 • ........Eller tentamen for min del

  Du ble kanskje nysgjerrig nå? Jeg har dessverre ingen skippertakstips eller trylleformler, men jeg har noe annet. Jeg har ingen klisterhjerne, og for meg er det umulig å øve på noe som helst dagen før. Vel, det er mulig men det er umulig hvis jeg aldri har hørt om det før. Derfor har jeg viet denne kvelden til... moi!

  Alle har en gang hørt at man blir det man spiser. Jeg kan si meg litt enig, spesielt i og med at man gjerne føler seg som en gris etter å ha spist 3 barnemenyer på maccern. Men noe som står litt høyere på listen min er at man blir det man er det man ser ut som. Det er veldig mange som tror det er en god idé å rulle inn på tentamen/eksamen i joggebukse, uten sminke og med fett hår. Jeg har gjort det mange ganger selv også. Dette er nok helt feil måte å gjøre det på.

  Når jeg sier at man blir det man ser ut som, mener jeg ikke dette i en overfladisk betydning. Jeg mener heller "se ut som" i den forstand at man selv føler at man ser bra ut og er komfortabel i det man har på seg. Det skal sies at med en gang noen er komfortable i klærne sine så ser man det, og det ser bra ut!! Jeg har i hvert fall brukt litt tid på å sette sammen noen tips til å se bra ut/føle seg bra.

  - Før du starter; på med litt musikk! Dans og syng, helst naken, foran speilet.

  - Vask og rens ansiktet - det må puste det også vett. Under ser dere min favoritt, fra Caudalie.

  - Leppene må bare ordnes på. For det første gidder du ikke bruke halve tiden på å smøre leppene. For det andre er det veldig deilig. Jeg har brukt en leppeskrubb fra Benefit, og leppepomade fra Nuxe.


  - Alt hår som kan fjernes, må fjernes.
  - All hud som kan smøres, må smøres.
  - Lakk alt som kan lakkes.

  Jeg har lyst til å love deg at du kommer til å prestere mye bedre på testen din om du føler deg bra. Bruk litt tid på deg selv, og gå inn i det eksamensrommet som om du eier det! Og aldri glem matchende undertøy.

  SMIL!

  Gjesp! Det ser ut som om denne frøkna må legge seg nå

  Sov godt!

 • Publisert: 26.11.2015, 23:29
 • Kategori: tips
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits