Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

5 grunner til å elske MK & Ashley Olsen

 • Publisert: 01.12.2015, 12:30
 • Kategori: mote
 • Det viste seg at det skulle være vanskelig å lage en "Dress like: Mary-Kate & Ashley Olsen", derfor vil jeg bare skrive om min store respekt og beundring for disse to skjønne jentene. 

   

  1. Jeg har fulgt dem hele livet!! Siden jeg var bitteliten har jeg fulgt med på hva de har drevet med og hva de har gått med. Jeg har fått inntrykk av at de er ordentlig morsomme og søte jenter. Nå som de ikke er så mye i rampelyset må jeg stalke dem på nettet. Det føles ikke så bra, men jeg henter så utrolig mye inspirasjon fra disse jentene!!
  2. De gjør det alltid annerledes!! Har dere hørt at Mary-Kate nettopp giftet seg med en fransk bankmann? Et intimt bryllup med skåler fulle av sigaretter som dekor. Det er herlig altså. 
  3. Everything big! Haha, jeg vet ikke om dette er noe alle har tenkt over, men store solbriller, store jakker, store bukser, det finnes ikke måte på. Absolutt ingenting negativt med det, jeg har alltid likt oversized veldig godt. Det sjukeste er jo at de ser bra ut i alle disse store tingene. Det er det ikke alle som klarer..


    
  4. De gir oss lave jenter selvtillit </3 Jeg pleier å ønske at jeg var høyere, for å kle klær bedre og for å bare generelt se litt finere ut, haha. Når jeg tar en titt på disse jentene ser jeg bare to søte, små, motebevisste og delikate kvinner. Jeg digger det! Stolt av å være 1.64 :-)


    
  5. All black. Jeg er klar over at det ikke blir mote med en gang man tar på seg kun sorte ting, men det er min favorittting i hele verden. Det skal være sort, grått eller mørkeblått, og det finnes ikke tvil om at jeg har fått masse inspirasjon fra disse to!

    
  6. Ikke minst har de fått til veldig mye stort! Jeg skjønner godt at de er litt anonyme for tiden, så mye som de har blitt fulgt gjennom livet. Jeg er litt usikker på hva de driver med for tiden, men de virker som om de får til mye kult. De har i hvert fall sitt eget merke "The Row" og vant "Womenswear - designer of the year". Høres ikke dårlig ut? Håper de kommer tilbake i rampelyset snart. Miss u girls♥♥♥♥♥

   Hva syns du om "The Olsen-Twins"?
   

   

 • Publisert: 01.12.2015, 12:30
 • Kategori: mote
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Susanne <3 :*

  01.12.2015 kl.18:20

  De er så stilfulle og flinke! :-)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  01.12.2015 kl.20:03

  Susanne <3 :*: riktig!!!

  Skriv en ny kommentar

  hits