Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

rain for me

 • Publisert: 13.01.2016, 17:57
 • Kategori: tips
 • Det forundrer meg at jeg ikke har skrevet om dette før, men jeg vil tipse dere om Rain for me! Oppholdet mitt i Bergen førte nok ikke bare til en skarre-r, men også til en stor plass i hjertet for regnet. Lett regn, tungt regn, nesten-regn, det er like fint alt sammen, og man får høre det her. Det finnes faktisk flere slike regnsider, men favorittene mine er Rain For Me og RainyMood. Noen sider tillater deg å bestemme hvilken type regn det skal være, det syns jeg blir litt teit. I utgangspunktet er det litt teit å høre på falskt regn, da trenger man ikke dra den enda lengre med å leke gud. Jeg sier jo bare i mot meg selv nå, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere meg. Det blir i hvert fall mest naturlig når man lar det være opp til nettsiden, så kan den overraske deg med litt torden eller fuglekvitter!!

  Noen ganger hører jeg på regnet alene, andre ganger sammen med musikk. Da foretrekker jeg rolig musikk. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Når det er sagt, så er det ikke akkurat vinteren jeg tenker mest på regn. Nå syns jeg dere skal kose dere med en kopp te og litt regn ♥ Jeg skal pugge franske setninger. Jeg angrer aldri på at jeg valgte Fransk 3, jeg skulle bare ønske jeg var bedre. ( :P )

  Forresten, jeg må bare si at dette (LINK) innlegget i går ikke var ment som syteinnlegg! Jeg fikk fort følelsen av at det ble mye snakk om meg, men det jeg ville ha frem var at jeg syns det er fint med folk som drømmer - og prøver å oppfylle den♥ 

  Med andre ord.............. jeg er utrolig fin

  Dette ble bare utrolig teit. Behovet mitt for rettferdiggjøre meg selv mettes aldri.

 • Publisert: 13.01.2016, 17:57
 • Kategori: tips
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Bella(Bitte)-Louise

  13.01.2016 kl.19:07

  Kjempe fint bilde av deg <3 Du ha nydelig blogg, Ha en super fin dag videre :D

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  14.01.2016 kl.12:01

  Bella(Bitte)-Louise: tusen takk!!:-)

  Skriv en ny kommentar

  hits