Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

det er alltid billigere på Ebay

 • Publisert: 19.01.2016, 15:00
 • Kategori: tips
 • .... eller Etsy

  Jeg handler sjeldent på nettet, men når jeg først er i gang kan ingen stoppe meg. Spesielt når det gjelder Ebay eller Etsy. Jeg fikk nettopp en liten pom-pom til vesken hjem og det slo meg at jeg kanskje skulle tipse litt om ting jeg liker å kjøpe på nettet, som man enten ikke finner eller som er for dyrt. På Ebay finner man alt man skulle trenge. Paypal gjør det vanskelig å ikke skulle handle alt, fordi man er bare noen klikk unna en pakke i posten. Her får dere se noen ting jeg har bestilt fra nettsidene, og noen ting jeg gjerne vil bestille. 


  1. Disse kjolene kan koste ganske mye om man kjøper de i butikk. Jeg søkte litt rundt og fant denne til under 200kr. Jeg har enda ikke fått den, så vet jo ikke om den er veldig fin, men det er uansett gøy å teste ut. 2. Sånn her har jeg  lyst på. I amerikanske serier har alltid tenåringen en sånn her, og jeg sikler like mye hver gang. 3. Dette er et kart hvor man skraper bort (som et skrapelodd) alle stedene man har vært. Tror disse er ganske dyre på sånne fancy butikker, på Ebay koster det litt under 100-lappen.


  4. Vet ikke hva som fikk meg til å ta med disse, en pakke med femti forskjellige fliser til 500 kr. Syns bare de var utrolig kule. 5. Hvor søte?? Skulle gjerne drukket kaffe fra en sånn her.   1. Strukturerer alt som kan struktureres. Elsker ting som det her. Orden i hverdagen!!! 2. Utrolig nydelig "marmor"-penal.3. Sånn her kom nettopp hjem til meg, og den var bare utrolig nydelig. Jeg bestilte den i kongeblå. 4. Får vondt i struktureringshjertet mitt. Jeg kjøper alltid tusen sånne, men vet aldri hva jeg skal gjøre med dem. Uansett, skader ikke med flere.

  (Det er link på alle tekstene om gjenstandene)

  Dette er bare mine favoritter! Jeg anbefaler dere å søke opp hva enn dere har tenkt til å søke på disse sidene - ikke bare kan dere få det billigere, men dere finner helt sikkert noe kulere også.

 • Publisert: 19.01.2016, 15:00
 • Kategori: tips
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Henriette Celin

  19.01.2016 kl.15:26

  Nei og nei, dette er ikke bra... nå fikk jeg lyst å bestille hjem så og si alt sammen! haha. Likte veldig godt katte koppene, penalet, notat bøkene, og pom pom´ene ;3

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  19.01.2016 kl.15:54

  Henriette Celin: Haha, sorry:-/

  Lilli

  19.01.2016 kl.17:08

  Mye fint (:

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  19.01.2016 kl.17:13

  Lilli: Ikke sant!

  Skriv en ny kommentar

  hits