Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

ANBEFALING: BOKPOD

 • Publisert: 08.02.2016, 20:38
 • Kategori: bøk
 • Hei!!

  Egentlig ville jeg komme med en bokanbefaling, men jeg sparer den litt, for jeg vil nemlig anbefale dere en podcast. Forrige uke fortalte en jeg snakker med på Tinder (flaut nok..) meg om denne bokpoden. Jeg må innrømme at jeg så for meg formelle, oppstilte intervju av forfattere, kun ute etter salg og mer salg. Der tok jeg feil!! Jeg sendte med en gang link til alle vennene mine jeg tenkte var interesserte, før jeg i dag kom jeg på at jeg faktisk har en blogg. En blogg som er til for nettopp saker som dette. 

  Jeg satte med en gang på episoden med intervju av Tomas Espedal. For det første er han, etter min oppfatning, en utrolig kul forfattertype, og for det andre, wow. Dette var faktisk interessante saker, ikke bare babling om bøkene hans og hva de handler om. I går begynte jeg faktisk å sippe etter å ha lest ferdig den ene boken hans, og jeg tror jeg kan legge mye av grunnen på denne podcasten. 

  Nå er det delte meninger på om en bok skal sees på i sammenheng med forfatteren eller ikke. Jeg tenker kanskje at dette har med boken å gjøre. Espedals romaner er tross alt heller selvbiografiske enn... noe annet egentlig?

  Jeg har ingen anelse om hvilke bilder man skal bruke i innlegg som omhandler ting man ikke kan se, men her har dere et bilde av bokhyllen min. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Som dere kanskje ser har jeg sortert bøkene mine etter farge. Det ser mye ryddigere ut, og jeg får lyst til å være litt ryddigere av å se på dem. Dette er stimuli for organiseringsmarty på det aller beste.

  Her har dere linken som fører dere rett til verdens beste bokpod ♥ Jeg tror faktisk jeg skal høre litt på den selv nå, kanskje Dag Solstad... eller Frode Grytten? PS. Man finner også podcastene på appen til Apple.

  Dere får uansett ha en fin kveld videre :*

 • Publisert: 08.02.2016, 20:38
 • Kategori: bøk
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Marte Johannessen

  08.02.2016 kl.21:04

  kjempe fine :)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  08.02.2016 kl.21:07

  martejohannessen: takk!

  Q. Vyvy

  09.02.2016 kl.10:46

  Nice :-))

  ha en super fin tirsdag!

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  09.02.2016 kl.11:03

  Q. Vyvy: Takk!! Du også :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits