Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

50Q

 • Publisert: 28.02.2016, 20:09
 • Kategori: lister
 • 1. Har du et mellomnavn? Navnet mitt er Martine Fimreite Wilhelmsen. Jeg har alltid ment at mellomnavn er det fornavnet man har etter fornavnet sitt, altså to fornavn, men tror mange ville ment at Fimreite er mitt mellomnavn. Dere får kalle det hva dere vil.
  2. Hvilken tid på døgnet liker du best? Morgenen. Jeg er utrolig flink til å kose meg tidlig på dagen, fordi ingen fornuftige mennesker gjør noe fornuftig på denne tiden. Hvis man ikke skal gjøre noe fornuftig skal man kose seg.
  3. Hvor liker du deg best? Jeg har ingen favorittplass, men jeg trives veldig godt i Grimstad. Når det er sagt; borte bra, men hjemme best. 
  4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? Rydder og kler av meg.
  5. Har noen av vennene dine sviktet deg før? Jeg vet ikke helt. Jeg ser ikke på meg selv som en sviktet. Et svikt skjer vel på grunn av en eller annen kommunikasjonsfeil og går nok heller to veier enn en.
  6. Hva er din formening om musikk? Jeg trenger ikke musikk på den måten mange andre gjør, men jeg hører på sanger som minner meg om noe eller gir meg en følelse, utover det bryr jeg meg lite om musikk.
  7. Bryr du deg om hva andre synes om deg? Dette er et vanskelig spørsmål. Jeg er opptatt av moral og norm, og derifra kan man tolke det dithen at jeg bryr meg veldig. De få gangene jeg tviler på meg selv blir jeg opptatt av hva andre syns, når jeg er sikker i min oppførsel og mine handlinger bryr jeg meg ikke. Sånn er det vel med alle? Når det er sagt så bryr jeg meg ikke i det hele tatt.. Nå har jeg gått meg vill i tankene mine. Jeg bryr meg i hovedsak ikke, så lenge det ikke er på andres bekostning.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  8. Høyrehendt eller venstrehendt? Høyrehendt.
  9. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? Kanskje ikke så mye som jeg skulle ønske, men jeg har et bra liv. Selvopptatt? Jeg vet ikke.
  10. Hvor mange kjæledyr har du hatt? Kun kjære Ziggy.
  11. Hvor var ditt første kyss? Mitt første ordentlige kyss var foran trappene nedenfor Ila skole.
  12. Når fikk du din første kjæreste? Min første tullekjæreste var i 4.klasse, men min første ordentlige kjæreste var i 8.klasse. Riktignok samme gutt.
  13. Hva tiltrekkes du av i det motsatte kjønn? Alle tegn på tiltrekning kan være av, men får jeg inntrykk av at gutten er en klok en skal ikke mye gjøres. På tinder så jeg mer på teksten under bildet, som forklarer hva han driver med, enn selve bildet. 
  14. Er du deg selv mot andre? Ja
  15. Hva er det koseligste du vet om?  Når man får en følelse av at man kommer til å huske øyeblikket man befinner seg i. Og selvfølgelig den når man husker øyeblikket senere.
  16. Hva får deg til å sove? Jeg er en klepper til å sove. Jeg lukker med andre ord bare øynene igjen. I motsetning til mange andre har jeg en veldig dårlig følelse på når man bør være våken, og ikke. Når jeg ikke er trøtt sover jeg ikke, og når jeg er trøtt sover jeg. Uansett tid. Det er altså et spørsmål som må stilles noen andre.
  17. Sang som får deg til å smile? Lianer - Unge ferrari. Et veldig lurt gangstersmil.
  18. Sang som får deg til å gråte? Det har skjedd en gang. Jeg gråt første gang jeg hørte Dancing with the devil. En sang om en gangster som voldtar en dame som viser seg å være moren sin, for å få innpass i gangstergjengen. Dette var i 9.klasse og jeg ville nok ikke grått av den i dag.
  19. Hva ville du gjort for søskene dine? Hva ville jeg ikke gjort?

  20. Liker du utseendet ditt? Ikke i dag
  21. Hva har du gjort som du angrer på? Det høres klissete ut, men jeg angrer ikke på noe. En gang jeg gjorde en skikkelig dum ting leste jeg masse om angring og om å bli snill ( Little miss dramaqueen over here) og jeg kom til den konklusjon at man ikke skal angre på noe. Man skal ta ting til seg som en mann (Kan vi fjerne dette uttrykket snart? Jeg tar det åpenbart til meg som en kvinne her), og gjøre alt i sin makt for å bedre situasjonen, erkjenne sine feil og jobbe med dem.
  22. Hva er din yndlingsdrikk? Rødvin
  23. Hvor mange puter har du i senga? To stykker, bare fordi tvillingene har stjålet alle de andre.
  24. Hva gjør du før du sovner? Tenker veldig mye. 
  25. Hvor føler du deg hjemme? Hjemme.
  26. Hva er din største drøm? Å gjøre det jeg har lyst til å gjøre og å høre på meg selv og andre.
  27. Har du kjæreste? Nei.
  28. Hvordan ser rommet ditt ut? Det er lite og veldig personlig, men helt klart drømmerommet. Hvordan gjør man det når man flytter ut egentlig? Jeg skulle gjerne tatt med meg alt sammen.
  29. Hvordan er din klesstil? Veldig min og veldig variert. 
  30. Hva er dine største interesser? Litteratur og mote.
  31. Hva er typisk -din- humor? Hvis jeg sier at jeg som regel ler alene sier det seg selv at den er litt udefinerbar. Jeg har også litt slemmere humor enn andre. Det er kanskje frekt, men jeg er veldig flink til å skjønne når man skal le. Sier du noe du tenker er morsomt ler jeg selvfølgelig med!! Det er både koselig og alle er glad.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  32. Hvordan oppfører du deg når du liker noen? Jeg er nok en ganske mye mer likendes person. De faktene jeg kunne vært foruten til dagligdags forsvinner og jeg tenker veldig mye på hvordan jeg oppfører meg.
  33. Hva gjør du når du har kjærlighetssorg? Later som om den ikke finnes. Det er forresten ikke en bra strategi, folkens.
  34. Hva er din yndlingssmak? Kokosmelk
  35. Hva er din yndlingslukt? Hvorsomhelst etter regnet.
  36. Hvor ofte dusjer du? Ikke hver dag, men noe rundt det (??)
  37. Mange eller få venner? Jeg er litt usikker på hvordan mange, ikke mindre få, defineres. Uansett har det vel ikke noe å si så lenge de man har er gode. Mange eller få.
  38. Kjenner vennene dine den virkelige deg?  Bestevennene mine gjør det.
  39. Hva er ditt første minne? Husker ikke.
  40. Hvordan hilser du på folk? Helst med en stor klem.
  41. Liker du å ta hevn på folk? ;- ) Jeg liker i hvert fall tanken på det. 
  42. Liker du å gå i bikini/badebukse? Nja
  43. Hva er den mest spilte sangen på pcen din atm? Føkk Lunsj - No.4
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  44. Er du ute etter et langvarig forhold eller bare one night stands? Det er ikke lenge siden jeg kom ut av et langvarig forhold. Akkurat nå heller jeg mer mot sistenevnte, men egentlig ingen av de nevnte. 
  45. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med deg i grava? Det har jeg ikke bestemt meg for enda.
  46. Føler du deg populær? Den sansen har jeg ikke hatt sien 7.klasse
  47. Føler du deg som en taper? Nei, jeg er en vinner.
  48. Hvordan parfyme bruker du? Forskjellig. Jeg er på jakt etter duften min for øyeblikket, den parfymen jeg hadde finnes ikke lenger.
  49.Hva er å gøy med å reise? Nye inntrykk og minner om et fjernt sted.
  50. Liker du oppmerksomhet? Ja.

  God søndag!

 • Publisert: 28.02.2016, 20:09
 • Kategori: lister
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits