Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

full hele uken

 • Publisert: 22.03.2016, 10:35
 • Kategori: reise
 • Det er litt sant og litt løgn å si at jeg ikke har blogget på grunn av min ødelagte mac. (Jeg lot, med vilje, være å ta med meg macen til Trysil. Da jeg kom hjem funket den ikke).

  Siden fredag har jeg tuslet (løpt og danset) rundt i moonboots og yogapants. Siden fredag antas det også at jeg har mistet et par hjerneceller, sprukket trommehinnene og min forståelse av tid har forsvunnet. Det føles litt rart å ikke ta seg en øl til frokost, liksom. En kar fortalte med et smil om munnen etter et langt nach til Emma og meg at man er full hele uken. Emma og jeg skjønte ikke helt og han ble nødt til å søke opp hele vitsen på google. Dette gjør litt vondt å dele.  Men, samma det vel ;-) Litt mer gøy enn dette er kanskje bilder fra turen? Emma og jeg hang med Maja og Ada fra fredag til mandag, men nesten den eneste dagen jeg har bilder fra er lørdagen. Denne dagen sto vi på ski, men først og fremst sto vi på et bord på afterski og sang til Matoma.


  Dette så jo nesten ut som en idyllisk helg på fjellet! Turen kan heller med beskrives med råning, musikk fra 2010, blod, gutter, alkohol og pizza - for jentene kødder ass.

  Jeg er tilbake i bloggverdenen sterkere enn før. Dagene før turen var litt kaos, og det har egentlig de siste ukene vært ganske preget av også. Jeg har ferie og har planer om å få litt orden på sakene, til en viss grad i hvert fall! I dag skal jeg ut og spise med mamma og tante. Advarsel: Bloggmateriale!! Hehe. Jenta kødder.

  Vi snakkes senere i dag! Håper dere alle har hatt en fin start på ferien.

 • Publisert: 22.03.2016, 10:35
 • Kategori: reise
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Henriette Celin

  22.03.2016 kl.12:52

  En herlig vits x)

  Og så kule bilder! Så veldig gøy ut, selv om det også hørtes slitsomt ut, hehe ;-P

  Nyt resten av påsken :-D

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  22.03.2016 kl.19:12

  Henriette Celin: Haha, ja blir nødt til å slappe av litt de neste dagene nå :-) God påske!

  Henriette Celin

  22.03.2016 kl.22:39

  SV: Ja, man må jo det. Må selv ta en slags bloggpause fra onsdag til søndag pga. jeg er på fjellet uten nett ;-P likevel skal jeg forhåndsskrive innlegg jeg bare kan trykke på "publiser" på mobilen ^^

  Skriv en ny kommentar

  hits