Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

Det er deilig

 • Publisert: 28.03.2016, 23:03
 • Kategori: tips
 • Det forundrer meg ikke om du sitter der hjemme med vondt i magen for å ha lest for mange blogger, vært for mye inne på youtube og sett for mye på realityserier. Jeg har nemlig gjort det i hele dag, men dårlig samvittighet? Neppe. Jeg er så heldig at jeg kan skylde på dere! Nettopp fordi dette nettstedet har mitt navn og inneholder massevis av bilder av meg og tingene jeg gjør kan jeg senke skuldrene og kalle det "research". Og det gjør jeg. Uten å nøle.

  For å være helt ærlig syntes jeg alle de som ikke kan presentere seg som blogger, først og fremst, kan droppe ut av Bloggerne og finne seg et annet program. Alle episodene ser jeg på nett, og jeg spoler gledelig over alle som skulle befunnet seg på programmer som "Fiskerne",  "Jente fra nordnorge som elsker hundene sine" eller "Kleinhetslevel 650" (Shoutout til Felix Baldauf). I dag hadde jeg så lite å gjøre at jeg så Bloggerne direkte, og det ble ingen spoling på meg. Fiskerbrødrene klarte å si "Det er deilig" ti ganger på en spilletid på ca. 8 minutter. Jeg tror episoden går igjen i morgen rundt ni på TV2 Livsstil og dere må bare se den. En god latter forlenger livet, og etter denne episoden kommer jeg til å leve evig.

  Her har dere noen deilige bilder av et antrekk for noen uker siden.  Jeg har dessverre ikke gjort noe mer spennende i dag enn å kjøre bil. Kanskje i morgen. 

  En liten hilsen til min beste venn Ada som tar fine antrekksbilder. Takk :')

 • Publisert: 28.03.2016, 23:03
 • Kategori: tips
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Henriette Celin

  29.03.2016 kl.01:37

  Et fint antrekk!

  Har selv bare slappet av med serier og blogging i dag. Pluss resten av påske godtet, hehe. Uten dårlig samvittighet her også ;-P

  Å, er så enig. Skjønner ikke helt hvorfor fiskeren er med. Men men. Ler godt av flere som er med på Bloggerne i år, så er jo underholdende x)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  29.03.2016 kl.23:14

  Henriette Celin: Takk! Haha kveldens episode var like tullete hahaha

  CAMILLAESI

  29.03.2016 kl.20:30

  Fin du är :)

  Tycker om din outfit :-D

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  29.03.2016 kl.23:14

  CAMILLAESI: Takk så hyggelig!!:-)
  Hei, liker bloggen. Om du skulle trenge hjelp til design eller header, stikk innom oss her :)www.espolin.net

  Skriv en ny kommentar

  hits