Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

er jeg på ferie?

 • Publisert: 02.04.2016, 19:52
 • Kategori: meg
 • I dag tok jeg meg selv i å føle at jeg var på ferie. Jobb i dag var nokså rolig, og jeg er på nippet til å fullføre "Menn uten kvinner" av aller beste Murakami. Noen ganger lurer jeg på om jeg leser bøker fordi det anses å være kult (typisk meg), men så kommer jeg på at jeg syns det er gøy. 

  Etter jobb møtte jeg mamma, hun har bursdag i dag så masse hjerter til henne og sånn. Vi fikk en skikkelig mor-datter dag (føles som venninnedag). Dere vet når man er på ferie setter man seg ned på hver andre kaffebar før man spiser et stort måltid med vin til? I dag var en sånn dag. Det er deilig å glemme bort tiden litt.

  Kameraet mitt har også vært med. Jeg har oppfylt min plikt som blogger og tatt bilder av alle obligatoriske bloggmotiver.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Yme på Paleet. Denne butikken er en opplevelse i seg selv. I øverste etasje har du en bokhandel med masse kule magasiner og bordbøker.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Kaffe på Eger eller noe.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Vi spiste tidlig middag på Brasserie France. Er det et sted som klarer å leve opp til den stemningen navnet lover, er det denne restauranten. Jeg følte at jeg var i Paris på 20-tallet og uten musikk i rommet ble småpraten til musikk i ørene mine.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  mmm
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå har jeg tatt av meg alle klærne for å ligge i sengen og slappe av. Det skal ikke mer til assa. Jeg vil på party.
   

  God lørdag til alle bortsett fra damen som kom inn i butikken 14.59 og skulle kjøpe gaver til 25 jenter og avsluttet handelen med "Takk for forsøket" - du må ikke ha en god lørdag. Du må aldri ha en god lørdag. Kanskje hvis du har bursdag på en lørdag eller det er julaften.

  <3

 • Publisert: 02.04.2016, 19:52
 • Kategori: meg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits