Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

Er det noen som har en sykkeltights å avse?

 • Publisert: 23.04.2016, 17:39
 • Kategori: mote
 • Fra denne dagen til 17.mai må jeg kutte ut moteblogger/instagrammere fra livet mitt. Etter et besøk innom bloglovin kjenner jeg at jeg kribler i fingrene etter å ta på meg noe annet den den stygge rød. Eller den litt mindre stygge rød, etter at jeg fikset på den. I dag er det første lørdag på tre uker at jeg ikke har jobb eller kjedelige planer, så jeg har tenkt til å lese avisen og se på friends, og holde meg unna internettet fyllt av mote. Manrepeller dukker opp på skjermen og jeg vurderer å melde at jeg er allergisk mot russedressen min."Det kan jeg ha på meg i dag" tanken må jeg bare skyve vekk. Denne delen av russetiden var jeg ikke helt forberedt på.  Apropos russedress, er det noen som har en sykkeltights å avse?;-)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Om dette kommer til å bli dagens antrekk i de neste 3 ukene er jeg enda ikke sikker på, men den skal bli brukt for å si det sånn. Kristin og jeg var på markedsdagene i bogstasveien, og det kunne vært litt mer gjennomtenkt. Alle vet at det tar lang tid å komme seg til bunnen på markedsdagene, dere kan jo bare tenke dere hvordan det var med russebuksen på! 

  Jeg vil legge igjen en beskjed til alle som kjenner noen som samler på russekort: DET HETER RUSSEKORT. Grunnen til at barn spør "Kan jeg få russ?" er meg ukjent, men en ting er sikkert: meg får du ikke med deg hjem ;-) (Glem ei at det er en sykkeltights under dressen)
   

 • Publisert: 23.04.2016, 17:39
 • Kategori: mote
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits