Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

osteburgerspising og selvtillitstopp

 • Publisert: 25.04.2016, 14:44
 • Kategori: meg
 • Hei!

  Nå sitter jeg og krysser fingrene for at burgeren jeg nettopp spiste (bestilte hjem, mmm) ikke kommer opp igjen, for det gjorde nemlig frokostblandingen jeg prøvde meg på. To ganger. Jeg var ute og rullet i går og jeg fatter bare ikke hvordan dere bussruss skal overleve. Da jeg våknet i dag tidlig så jeg ikke tegn på lys i tunnelen og var sikker på at jeg kom til å dø av dansekropp og alkohol. Det bekymrer meg at evnen min til å dra på fylla er dårlig i en alder av 18, mamma holder lenger enn meg liksom!

  Sammen med osteburgerspisingen så jeg på selvhjelpsvideoer til ungdommer på Youtube. Jeg føler meg alltid som en dronning når jeg ser på videoer av unge amerikanske voksne som forteller små amerikanske voksne hva de skal bry seg om og ikke bry seg om. Jeg, for eksempel, sammenlikner meg sjeldent med andre, og at en på nettet alvorlig forteller meg at det er lov å være seg selv får meg til å fnise litt. Jeg har så høy selvtillit at jeg noen ganger tror jeg er den kuleste i verden. Når står opp på feil side av sengen er det ingenting som å forsikre seg om at alt er i orden, sånn psykologisk sett. 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  (ad)Så pen har du aldri vært etter rulling!! Neida jeg tuller (ikke se lenge på nærbildet av meg), men jeg har fått nye vipper hos Roomana. Alle venninnene mine (++) tusler rundt med vippene hennes for tiden, og det kan jeg godt skjønne med tanke på den gode kvaliteten og den lave prisen. Klikk her for å komme til facebooksiden hennes.

  ​Jeg har tatt på meg vanlige klær i dag. Jeg hadde faktisk på meg vanlige klær i går også. Det er skummelt godt. I dag tok jeg på meg vanlige klær for at det ikke skulle være helt åpenbart hvorfor jeg skulle spise burger klokken 1145 (med tanke på leveringsmannen). Nå skal jeg gjøre netflix fransk og late som om det er øving til tentamen. God mandag!

 • Publisert: 25.04.2016, 14:44
 • Kategori: meg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Henriette Celin

  26.04.2016 kl.14:38

  Uff, er ikke kjekt å være i den formen x)

  Blir altfor fort sliten selv, og tåler bare mindre og mindre alkohol. Jeg er 20 da, men likevel, haha.

  En veldig fin topp på deg! ha en fin dag ^^

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  27.04.2016 kl.14:41

  Henriette Celin: haha huff:-) tusen takk!

  Kristin Hjelstuen

  26.04.2016 kl.22:01

  Lykke til med russetiden :)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  27.04.2016 kl.14:41

  Kristin Hjelstuen:takk!

  Skriv en ny kommentar

  hits