Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

Bla, bla, bla

 • Publisert: 10.06.2016, 17:48
 • Kategori: mote
 • I og med at jeg fortsatt bærer gårsdagens antrekk, hadde jeg muligheten til å vise dere det. En litt redusert Martyparty skal i dag ta en etterlengtet partypause. I morgen er det tid for jobb, før Martyparty igjen skal hoppe i partyklærne. Dere har kanskje lagt merke til at de to siste innleggene har vært et resultat av to (store) glass med vin, for mye. Det er klart at bloggen er et flott verktøy i fylla, som drikkelek eller tidsfordriv, men jeg har besluttet å avslutte den type blogging. Å eksponere seg via bloggen hver dag er en (klein) ting, men å eksponere den ærligste delen av seg selv på bloggen er en vane jeg ikke vil tillegge meg. Nå skal det sies at store deler av forrige innlegg var løgn, men at det fremkaller en viss fylleangst skal vi ikke legge skjul på.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Bodyen er fra H&M og skjørtet er fra Levis. Mamma kjøpte skjørtet i en alder av 16 for halve sommerjobblønnen sin. 

  I går var vi på både Mabou og Sollihagen. Jeg koste meg så mye på vorset at jeg glemte å drikke, dermed ble ikke kvelden så fuktig som jeg hadde planlagt. Uansett er det lite som kan gå galt når man er med noen av de fineste menneskene man vet om. Er det rart jeg har det bra, liksom? 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er tre uker til jeg starter for fullt i min egen sommerjobb, og i motsetning til min mor som brukte lønnen på skjørtet over, vil jeg bruke pengene på et år i Budapest og en minneverdig sommer. Jeg har så mye å se frem til, ikke fordi jeg har planlagt fine ferier eller booket dyre konsertbilletter, men fordi jeg vet at jeg er omringet av mennesker jeg setter pris på. Det er kanskje litt i overkant klissete å ta opp på bloggen, men det er viktig å stoppe opp å takke for at man har det så fint som man har det. Hvis man ikke setter pris på ting vil man heller ikke føle at man har noe å sette pris på. Det høres selvsagt ut, men det er ofte de mest selvsagte tingene som blir glemt!!

  Nå spørs det faktisk om jeg får mer angst av dette innlegget enn av de to siste. Jeg tar ferie! Jeg tar ferie fra ting man føler man må, men ikke er nødvendige. God fredag! Nyt!

  Oppsumering for dere som ikke orket å lese hele innlegget: Bla, bla, bla, fylla, bla, bla, bla, glad

 • Publisert: 10.06.2016, 17:48
 • Kategori: mote
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits