Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

spaced out

 • Publisert: 16.06.2016, 08:42
 • Kategori: meg
 • Uten mitt kjære kamera, som har tatt litt ufrivillig ferie etter big party hos Ada, blir det visst ikke mye blogging. Det skal ikke være lett å finne inspirasjon i en iPhone 4, verken for meg eller for dere. Noe jeg derimot fant ganske morsomt var funnet av mitt bloggkamera fra 2011. Nå som det ikke er lange tiden til jeg skal flytte, har jeg begynt å kaste minst én ting hver jeg går ut av døren hjemme. Denne måten å rydde på gjør at jeg får sett litt etter på tingene jeg trodde hadde råtnet bort.

  Det skulle vise seg at kameraet fra 2011 funket. Jeg har likevel ikke tatt det med ut i offentligheten. Når jeg tenker meg om er det eneste fornuftige å ikke flytte på det, som vi alle gjorde i 2011. Det eneste dette kameraet skal fylles med er peace-tegn og speilbilder med trutemunn. Jeg prøvde meg litt frem på mandag.
  Dets unike utseende er et resultat av min periode som negleartist. Alt var preget av verdensrommet. Håper vi alle husker den tiden. Space-alt. Kameraet mitt har få likheter med verdensrommet, men vi kan være enige om at jeg må ha vært litt spaced out på denne tiden. 

  (Det hadde vært fantastisk å avslutte innlegget med setningen over, men jeg har litt mer på hjertet)

  I kveld skal tant og jeg sette oss på nattbussen til København. Å være spontan er noe som i utgangspunktet passer meg veldig dårlig. I minuttene vi hadde buss uten å ha losji, kjente jeg at hodet mitt holdt på å sprekke av bekymringer. Min frykt for spontanitet passer mamma veldig godt (bare fornuftige avgjørelser), men for min del er dette noe jeg burde øve på. Vi skal bo på hostell, og jeg har på følelsen av at det kanskje er luksusdyret i meg som rasjonaliserer med spontanitet å skylde på. 

   

 • Publisert: 16.06.2016, 08:42
 • Kategori: meg
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  kineli

  16.06.2016 kl.08:54

  Så søt! Håper du får en fin dag :-)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  16.06.2016 kl.08:57

  kineli: takk, i like måde:-)

  Henriette Celin

  16.06.2016 kl.11:09

  Kult kamera, hehe. Husker selv da alt skulle være i verdensrom mønster x)

  Spontan må jeg også øve på å være. Elsker spontane turer og planer sånn egentlig, det går bare imot min planleggende natur, og trangen min til å vite hva som skjer til en hver tid ;P

  Kos dere i Køben!

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  16.06.2016 kl.11:14

  Henriette Celin: Haha, samme her!! Det er nok noe man må øve seg på, altså.. Magen min har krøllet seg såå mye de siste to dagene haha! Tusen takk:-)

  Henriette Celin

  16.06.2016 kl.11:15

  SV: Haha, ja sant. Skjønner deg godt ;-)

  Skriv en ny kommentar

  hits