Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

heaven is a lesbian bar #2

 • Publisert: 25.06.2016, 10:49
 • Kategori: reise
 • Dette er det andre innlegget mitt med bilder og tekst fra turen min til København forrige helg. Det første innlegget finner du her.

  Jeg tok egentlig ikke særlig mange bilder etter den første dagen, men jeg har samlet resten i dette innlegget. Planen om å leie sykler på lørdagen gikk i oppløsning, da vi hadde vært ute til 0530 på fredagen. Dagen ble likevel ikke helt innholdsløs. Vi våknet sent og gikk til Nørrebro for å spise en deilig frokost. Etter en lur på hostellrommet spiste vi deilig burger, tok sykkeltaxi og dro på kino. Tante var ivrig på å se Meg før deg, og etter mye om og men, ble jeg faktisk med. Jeg gråt meg gjennom filmen, ikke nødvendigvis fordi den var bra, men fordi den var trist. Jeg vil beskrive filmen som en langtrekkelig kjærlighetssorg der man fortsatt møter eksen. Du vil ikke være med på det, men kan ikke noe for det, også blir du trist av noe du ikke ville være med på. Etter filmen drakk jeg øl med briten og nordmannen til klokken ble fire.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Helt grei frokost dagen derpå.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Ikke så fin, men veldig gøy.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Min nye britiske venn
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Luksus! Fin park midt i København

  Jeg har ingen bilder fra søndagen, da vi leide sykler og besøkte Christiania. Christiania var et sted jeg fikk vondt i magen av, mye på grunn av dokumentaren "Christianias barn". Den gode stemningen er ikke til å legge skjul på, men jeg klarte heller ikke legge skjul på hva jeg syns om det som skulle vært et sted for frie tenkere og alternativer, som nå er et sted for mennesker som ikke klarer å sette pris på å bli født i et av verdens beste land. Det er tullete å kaste bort de fantastiske mulighetene vi har her i norden. All den urettferdigheten som finnes i verden, og så skal vi liksom dyrke det som gjør verden urettferdig? Igjen sier jeg unnskyld meg, og håper noen deler tankegangen min.

  Siste dagen slappet vi av i en park. Fin tur!


   

 • Publisert: 25.06.2016, 10:49
 • Kategori: reise
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Helena

  25.06.2016 kl.10:54

  så koselig 😊 fine bilder

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  25.06.2016 kl.21:39

  Helena: tusen takk!:-)

  lisarorvik

  25.06.2016 kl.11:17

  Så koselig, så kjempe godt ut :)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  25.06.2016 kl.21:39

  lisarorvik: ikke sant! Takk, det var det:-)

  Skriv en ny kommentar

  hits