Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

happy hour

 • Publisert: 24.09.2016, 20:27
 • Kategori: Budapest
 • Det har vært noen ordentlig fine dager her i Budapest, med mormor på besøk, men nå er det nok på tide at jeg begynner å venne meg til studenttilværelsen. I går tok jeg taxi 5 ganger, hvor to av turene var frem og tilbake for å hente en bok. Om kvelden spiste vi indisk i leiligheten og rundet hele Crashings på Netflix. Samtidig som jeg frykter dyrkelsen av luksus-Martine (mitt nye kallenavn...) er det faktisk sånn man får lov til å leve her. Store deler av tiden. Jeg er redd jeg bare rasjonaliserer. Typisk meg. Er det en drøm?

  Når det er sagt, så er Crashings den beste serien jeg har sett på lenge. På linje med Master of None og Lovesick. Jeg var i utgangspunktet klar til å isolere meg hele helgen for å fullføre serien, men den hadde bare 6 episoder... Så det ser ut som om jeg må ut av leiligheten i dag også. 

  Tuller litt!! Jeg er på jakt etter Budapests "Grünerløkka", også i frykt for at det skal minnes en drøm. Tror kanskje det er det som heter det jødiske kvarter, men hvis noen har noe bedre er det bare å skrike ut.  Er det noen som har tips? Nå skal jeg ut med min nye gjeng!! Venner!!


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Topp: Zara Skjørt: Levis Sko: H&M Veske: Balenciaga

   

 • Publisert: 24.09.2016, 20:27
 • Kategori: Budapest
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Henriette Celin

  25.09.2016 kl.00:31

  Stilig antrekk :-D

  Og hørtes ut som en spennende serie. Kos deg ute!

  Mari

  25.09.2016 kl.12:37

  Åh, det høres såå digg ut å studere i utlandet! Alle jeg kjenner som gjør det lever livet så sykt. Fint antrekk forresten :D

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  25.09.2016 kl.23:15

  Mari: tusen takk! Koser meg veldig hittil :-)

  Marte Johannessen

  26.09.2016 kl.14:05

  fin :)

  Skriv en ny kommentar

  hits