Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

123happy

 • Publisert: 18.10.2016, 11:26
 • Kategori: meg
 •  

  Livet er ikke alltid lett som en plett. Det er derimot veldig lett å komme med slike generelle påpekninger. Dessuten koster det bare hundre kroner å gå til frisøren, og enda mindre for å få neglene fikset. Så da er det jo lett da. Jeg er litt berg- og dalbane for tiden. Veldig dramatisk er jeg også. Sistnevnte har jeg alltid vært. Ikke ta meg på alvor når jeg klager i kryptiske setninger. Det grunner som regel ut i at jeg har spist en ekkel frokost eller skapet mitt er rotete. Eller pennalet mitt er borte. Eller notatboken min er tom.

  Det jeg har begynt å gjøre når sutringen kommer frem er: høre på høy musikk, lage grimaser i speilet, ta på leppestift og knipse. Vil anbefale det!


  Jeg er langt ifra en sminkeblogger, men vil gjerne tipse dere om leppestiften jeg har på. Den heter Vivid Matte Liquid og er fra Maybelline. Den går litt fort av, men man ser smashing ut når man har den på seg. 


  Nå kom jeg nettopp hjem fra mine første skoletimer. Jeg skal gjøre litt kjemi og biologi ( livet mitt ) før jeg skal tilbake til favorittimen min. Communication. Der skriker læreren til oss at vi skal fortelle hverandre hvilken farge det er på husene i hjemlandet vårt og hvordan nærbutikken vår ser ut. Det er noe av det beste med å gå på en internasjonal skole. Man kan liksom ikke tenke seg hvordan hverandres gamle hverdag ser ut, mens nå ser de tilnærmet like ut. Mindblown.

  Vi snakkes♥


   

  #skole #happy #red #lipstick

 • Publisert: 18.10.2016, 11:26
 • Kategori: meg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  REBECCA HOLDER

  18.10.2016 kl.11:38

  Fine tips for en kjip dag - musikken funker som fjell for meg :-D

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  18.10.2016 kl.11:39

  REBECCA HOLDER: samme her! hva skulle vi gjort uten:)

  lisarorvik

  18.10.2016 kl.12:37

  Så vaker du ee :)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  18.10.2016 kl.12:40

  lisarorvik: takk <3<3

  Skriv en ny kommentar

  hits