Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

jeg skal begynne med yoga

 • Publisert: 14.11.2016, 09:11
 • Kategori: Budapest
 • Denne bloggen er som en gammel kjæreste jeg ikke blir kvitt. Det er ikke det at jeg prøver å komme meg unna bloggen, men uansett hvor jeg har gått eller hva jeg har bestemt meg for, ender jeg alltid med å vende tilbake til den. Gjerne i de mindre gunstige tidspunktene også. Velkommen til den mest travle uken i hele semesteret. Om fire dager skal jeg ha min første mid-term, og med det annonserer jeg et comeback på missmartyparty the blogger. 

  Jeg har også blitt vegetarianer igjen. Fordi Trump. Også skal jeg begynne med yoga. Ikke hør på meg når jeg sier jeg skal begynne med yoga, egentlig. Jeg har sagt det i flere år nå. Tror det er hakk i plata. Men jeg har faktisk skikkelig lyst. Akkurat som med bloggingen. Feil fokus! Det er noe med at jeg søker selvrealisering i tidene der det eneste jeg trenger er holde meg levende og å pugge. Skal ikke gjøre det lett for seg heller, vettu!

  Nå må jeg, alvorlig talt, gå til skolen. Jeg har to prøve-prøver i dag, og jeg hadde faktisk tenkt til å se litt på stoffet før den tid. Jeg er fortsatt i Budapest og det er veldig fint, vi kommer sikkert tilbake til den delen i et senere innlegg. Jeg vet dere holder ut med de små, surrete, innleggene, som foregår mer inne i hodet mitt, enn på tastaturet, bare fordi dere vil se hvor fint Budapest er eller om jeg har fått meg venner. Ja til begge deler! Selv om det ikke gir mening. Også ble det selvfølgelig setningen jeg skulle avslutte innlegget med som fikk det lengste avsnittet. Au revoir!

 • Publisert: 14.11.2016, 09:11
 • Kategori: Budapest
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Marie Oma

  14.11.2016 kl.09:17

  Lykketil med prøvene på skolen. Hehe - selv har jeg sagt at jeg vil begynne med yoga, men jeg har bare ikke kommet så langt. Men jeg tror jeg har godt av det :-)

  Ønsker deg en fin mandag :D

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  14.11.2016 kl.09:19

  Marie Oma: Tusen takk!

  Skriv en ny kommentar

  hits