hits

Fordi jeg hadde en kjæreste, som jeg sluttet å være kjæreste med, tenkte jeg mye på kjæresteting. Dere vet, det er vanskelig å slutte å være kjærester, når man sier man skal slutte med det. Og når man vet at man har sluttet å være kjærester, så har man plutselig aldri lyst på kjæreste igjen. Like greit egentlig, for jeg har ikke tid. Skal bli doktor. Det er sånn man egentlig finner kjærligheten. Den kommer alltid når det passer seg minst. Når man skal studere medisin, passer det seg aldri. Så da har man jo alltid kjærlighet.  Blunk. Blunk.

Jeg skrev i hvert fall litt, den gangen jeg tenkte på kjæresteting og liknende.


juni

Husk at kjæresten du finner deg må være mer enn de fine, flørtende, øyeblikkene. Mer enn oppmerksomhet og de fine ordene. Husk at du fortjener en som er veldig, veldig snill, men at du også må være snill. Husk at det er kjedelig å irritere seg og å være sur. Husk at det er gøy å være glad og at man ikke skal være med folk som gjør deg sur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mars

Det er viktig med gutter som:

1) Respekterer tiden din.

2) Tenker på deg. 

Men det går greit at de glemmer  seg. De er ikke dumme av den grunn. De er bare ikke kjærestemateriale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

januar

Tror jeg har kjent litt på levingen i det siste. Jeg har oppført meg som verdens smarteste. Når jeg blir verdens smarteste, vil alle kysse meg. Det kan jeg nesten ingenting for. Tuller litt. Det er bare problematisk. Likevel føles det deilig. Jeg lever igjen, og mener ting, og føler meg som en egen. En egen, uten den andre. Den andre, som også representerer meg. Og som jeg representerer. Det kan jo ikke være sånn. Jeg gidder, heretter, bare å representere meg selv. Ha-ha, det kan jo være fordi jeg skal få briller. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ekstramateriale: juli 2015

 

Husk: Du kan ikke sprike med bena mens du smiler til han på bussen.


100% ubehøvlet. Som alltid. Vitsen om at psykiatere skal være gale er bare altfor åpenbar. Noen ting jeg noterer, er jo ganske fine. Andre ting skulle kanskje aldri sett lyset. Jeg er uansett stolt av meg selv. For den dusten jeg er i noen av notatene, er den samme dusten som klarte å gå fra mentalt sammenbrudd til B+ på kjemi muntlig. Ambivalent og stolt. <3 

PS. Er det forresten lov til å reposte bilder på denne måten? Føler jeg må føde meg selv, som blogger, på nytt. Da må jeg liksom vise litt hva jeg har å by på i alle de forskjellige årstidene. "Følg meg helt til det blir plussgrader! Da er jeg kjempefin:)"

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Martine Wilhelmsen
291197. kjæresten min sier jeg er helt gal og jeg studerer medisin i budapest og liker det ikke.


Legg meg til som venn


Follow


Arkiv


· Mars 2019 · August 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· beauty · Budapest · bøk · Doktor Marty Party · fashion · foto · hjelp · interiør · kunst · lister · meg · mote · musikk · notater · rarslig · reise · tips · todays wish · tøffe trynet · video · viktigSøk i bloggen
Linker


· Bloglovin' · Instagram · På FacebookDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.