Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

note to self: kjærlighet

 • Publisert: 26.01.2017, 00:03
 • Kategori: notater
 • Fordi jeg hadde en kjæreste, som jeg sluttet å være kjæreste med, tenkte jeg mye på kjæresteting. Dere vet, det er vanskelig å slutte å være kjærester, når man sier man skal slutte med det. Og når man vet at man har sluttet å være kjærester, så har man plutselig aldri lyst på kjæreste igjen. Like greit egentlig, for jeg har ikke tid. Skal bli doktor. Det er sånn man egentlig finner kjærligheten. Den kommer alltid når det passer seg minst. Når man skal studere medisin, passer det seg aldri. Så da har man jo alltid kjærlighet.  Blunk. Blunk.

  Jeg skrev i hvert fall litt, den gangen jeg tenkte på kjæresteting og liknende.


  juni

  Husk at kjæresten du finner deg må være mer enn de fine, flørtende, øyeblikkene. Mer enn oppmerksomhet og de fine ordene. Husk at du fortjener en som er veldig, veldig snill, men at du også må være snill. Husk at det er kjedelig å irritere seg og å være sur. Husk at det er gøy å være glad og at man ikke skal være med folk som gjør deg sur.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  mars

  Det er viktig med gutter som:

  1) Respekterer tiden din.

  2) Tenker på deg. 

  Men det går greit at de glemmer  seg. De er ikke dumme av den grunn. De er bare ikke kjærestemateriale.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  januar

  Tror jeg har kjent litt på levingen i det siste. Jeg har oppført meg som verdens smarteste. Når jeg blir verdens smarteste, vil alle kysse meg. Det kan jeg nesten ingenting for. Tuller litt. Det er bare problematisk. Likevel føles det deilig. Jeg lever igjen, og mener ting, og føler meg som en egen. En egen, uten den andre. Den andre, som også representerer meg. Og som jeg representerer. Det kan jo ikke være sånn. Jeg gidder, heretter, bare å representere meg selv. Ha-ha, det kan jo være fordi jeg skal få briller. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  ekstramateriale: juli 2015

   

  Husk: Du kan ikke sprike med bena mens du smiler til han på bussen.


  100% ubehøvlet. Som alltid. Vitsen om at psykiatere skal være gale er bare altfor åpenbar. Noen ting jeg noterer, er jo ganske fine. Andre ting skulle kanskje aldri sett lyset. Jeg er uansett stolt av meg selv. For den dusten jeg er i noen av notatene, er den samme dusten som klarte å gå fra mentalt sammenbrudd til B+ på kjemi muntlig. Ambivalent og stolt. <3 

  PS. Er det forresten lov til å reposte bilder på denne måten? Føler jeg må føde meg selv, som blogger, på nytt. Da må jeg liksom vise litt hva jeg har å by på i alle de forskjellige årstidene. "Følg meg helt til det blir plussgrader! Da er jeg kjempefin:)"

   

 • Publisert: 26.01.2017, 00:03
 • Kategori: notater
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Hanne Lovise Johnsen

  26.01.2017 kl.00:40

  nydelige bilder, du er så pen!

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  26.01.2017 kl.00:43

  Hanne Lovise Johnsen: tusen takk! så hyggelig sagt :*

  Silje

  27.01.2017 kl.01:35

  For et herlig innlegg, fullt av liv! Jeg liker at det blir litt "rotete". Synes også det er helt cool å gjenposte bilder i et slikt innlegg ;)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  27.01.2017 kl.06:55

  Silje: Åh tusen takk!! For en snill kommentar <3

  Skriv en ny kommentar

  hits