Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

pretty (and) drunk

 • Publisert: 28.01.2017, 17:38
 • Kategori: Budapest
 • Før Ayda begynte å trylle med sminkekosten, var nesten alle jentene enige om at vi var litt styggere her i Budapest, enn hjemme. Men i går kveld var jeg faktisk så pen at folk kom bort og komplimenterte utseendet til gutten jeg sto og snakket med. Da vet du at highlighteren er on fleek (referanse: Ayda). Jeg har også anskaffet meg en stor respekt og beundring for sminke, selv om jeg ikke er i nærheten av å forstå. Litt som ungarsk. 

  Eksamensuken ble rundet av med toppkarakter i bio, og ingenting har noen gang føltes så deilig som den ølen jeg tok meg et par timer senere. Jeg festet hele natten og ble helt perfekt full. I dag er formen helt OK, og planen i dag er å "ikke-studere" og å dra ut og spise. Lisa, en av jentene jeg har blitt veldig god venn med, har sin siste dag her i dag. Det er veldig, veldig trist, men nå får jeg plutselig noen å besøke i Riga også. Det er rart hvordan de man har nærmest, pleide å være så nære. Nå er flesteparten av mine nærmeste, de som er lengst unna. Sånn fysisk.

  I just want to tell my non-norwegian readers (I reckon all you scandinavians have been watching "Skam" enough to understand my Norwegian) that I could write in english, but I bet it would be terribly boring. I'm not even funny in norwegian. This post is basically about how pretty I am, due to Ayda, and that I'm going to miss my new best friend, Lisa. You could of course google translate this, but if it's bad, we're obvioously going to blame the translater. Also I'm bragging about my grades. *Input of norwegian word to describe how awkward I feel about this paragraph, so that you would'nt understand. 

  Jeg var mye penere på ekte. Ser dere jeg hadde sånn fin rød øyenskygge?(Komplementerer de røde øynene)  Skulle ønske jeg ikke tok av sminken i går. Ayda's mesterverk

   

  Nå skal jeg sove litt mer bare fordi jeg kan. 
   

  But first, here's one for my pretty friends. The one to the left is leaving us :'(   

 • Publisert: 28.01.2017, 17:38
 • Kategori: Budapest
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits