Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

budanews #1

 • Publisert: 07.02.2017, 13:17
 • Kategori: Budapest
 • Blant leserne mine vil jeg både gjette og påstå at over halvparten er mamma sine venner. Jeg tror også det er to grunner til at de er inne, 1) de skulle ønske de hadde bodd litt i utlandet 2) de vil sladre om det. Neida. Jeg bare prøver å si at flertallet her inne ikke egentlig interesserer seg for mine ukentlige utbrudd og irrasjonelle oppspinn, men heller om hva jeg tar for meg i det store utland. 

  1. Jeg går ikke på skole lenger. Jeg leser kjemi og biologi på café, for å forberede meg til opptaksprøve. Opptaksprøven til Semmelweis er i mars, og det er den eneste skolen jeg skal søke på. Jeg kommer ikke til å ofre storbylivet for medisinskolen. 
  2. Jeg har gått fra å kun spise ute, til å ha et kjøleskap jeg faktisk må bruke makt på for å lukke. Jeg kan lage spaghetti og suppe. 
  3.  Jeg har fått masse gode venner, men hun ene har dratt til Riga for å studere. 
  4.  Jeg syns det er passe interessant med Kjemi og Biologi. 
  5. Jeg drikker nesten ikke alkohol i hverdagen, selv om det er veldig billig og jeg ikke går på skole. 
  6. Fortsatt singel.

  Jeg hadde planlagt å skrive litt mer, men det sitter en interessant gjeng på bordet ved siden av. De er trolig psykologistudenter. Hun ene klager veldig mye, mens de andre er åpenbart mer opptatt av jobbingen. Den klagende kan jeg observere sitter på facebook, mens de andre har et worddokument oppe. I det den klagende begynner, tar de andre, så vidt, øynene fra skjermene sine for og så å komme med et sukk og kanskje til og med en bekreftelse på det hun sier. Den klagende blir nok mer forstyrret av at de andre jobber flittig, så nå og da kommer hun med et helt åpenbart fagrelatert spørsmål, som de andre definerer via et søk på google. Jeg syns kanskje den klagende bør komme seg hjem, for det første jobber hun nok bedre hjemme og for det andre kan jeg tenke meg at de andre jobber bedre uten henne. 

  Jeg kommer til å bruke litt mer tid på å følge med på denne gjengen før studievenninnen min kommer. 

 • Publisert: 07.02.2017, 13:17
 • Kategori: Budapest
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Friederike Røper

  07.02.2017 kl.15:17

  Eg diggaa bloggen din!!!

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  07.02.2017 kl.17:17

  Friederike Røper: <333333

  Skriv en ny kommentar

  hits