Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

Det gikk helt greit

 • Publisert: 06.03.2017, 11:08
 • Kategori: hjelp
 • Jeg trodde ikke jeg var en person som kranglet med kundeservice, men i dag var det sånn jeg startet dagen min. Det fikk meg til å tenke på to ting

  1) Jeg er jo litt kundeservice på If om sommeren, så jeg har bestemt meg for å øke grad av vennlighet i telefonen. Måtte jeg alltid huske han som fikk meg til å virke dum og krevende. Jeg la på surt i midten av avskjeden hans, for jeg hadde noen tårer å felle. Jeg prøvde å søke han opp på Internett, for å kjenne på at han er et ansikt som bare gjør det han får beskjed om , men jeg fant han ikke. Ser ut til at jeg må leve med dette sinnet ut livet, eller i hvert fall ut uken.  Man kan faktisk aldri vite når noen er på bristepunktet til et mentalt sammenbrudd. 

  2) Jeg er ganske sikker på at jeg inkluderte begge tankene mine i punkt 1. Om ikke, er det mye som tyder på at jeg har glemt punkt to. 

  Jeg er i Oslo igjen. På lørdag ble jeg ferdig med opptaksprøven til medisin i Ungarn. Det føles fint å ha det unnagjort, men jeg har ønsket hardt at det var sosialt akseptert å skrive status på Facebook. Så kom jeg på at jeg hadde blogg. Jeg har lyst til å svare alle som spør hvordan det gikk at det gikk helt greit og at vi får svar om tre til fire uker. Sannheten er at jeg tror jeg blir ganske overrasket hvis jeg ikke kommer inn. Ha-ha. Men det er ikke lov å si høyt. Nettopp fordi jeg kommer til å klippe-lime dette innlegget, i det innlegget jeg skriver når jeg ikke har kommet inn. 

   Jeg fikk i hvert fall festet fra meg på lørdagen. På søndagen satt jeg igjen med en veldig rar følelse. Det blir liksom aldri helt greit. For første gang har jeg en følelse av at noe ukjent ligger foran meg. Dette er første gang jeg ikke vet hva som kommer. Og jeg tenker på de som har friår og jeg skjønner ikke at de klarer det. Alt jeg vet er at jeg ikke er trygg med meg selv og ingenting. Fortell meg hva jeg skal gjøre og fortell meg hva jeg skal føle, fordi jeg orker ikke å gå rundt å nesten ha mentalt sammenbrudd.

  Ja og som resultat av det ene sammenbruddet før opptaksprøven ble jeg plutselig platinablond og jeg vil helst ikke ha noen kommentarer på det

  Jeg var også på Karpe Diem ( Og Arif, og Unge Ferrari) konsert i Budapest. Det var dødskult og dere kan være misunnelige hvis dere vil.

  For å oppsummere; det går sakte, men sikkert, opp for meg hvilket vrak jeg er. Saken jobbes med. 

  God mandag! Jeg skal rydde rommet som ikke er mitt og ordne i regninger jeg ikke vil betale. 

   

 • Publisert: 06.03.2017, 11:08
 • Kategori: hjelp
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits