Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

Livet mitt er en løgn

 • Publisert: 13.03.2017, 12:55
 • Kategori: rarslig
 • Alle som kjenner meg vet at jeg, til forskjell fra mange andre, gleder meg litt til mandager, mer presist i 12-tiden på en mandag. Da kommer nemlig ukens horoskop ut på Cosmopolitan sitt snapchatmagasin. Dette er noe jeg har gjort hver mandag siden august, før det også, men uten et såpass manisk utgangspunkt. For en liten stund siden fortalte Ayda meg om det 13 stjernetegnet, og hvordan det startet akkurat på bursdagen min. Det vil si at jeg ikke er stjernetegnet jeg trodde jeg var. For å gjøre det ekstra vanskelig er det ingen tilgjengelige nettsteder som utgir ukehoroskop for det som skal være mitt nye stjernetegn. Husker ikke hva det heter, men jeg tror symbolet var en mann som holdt to stener. 

  Derfor vil det ikke være noen overdrivelse å kalle livet mitt en løgn. Jeg har veldig mange spørsmål, men siden ingen av dem kan bli besvart rasjonelt, lar jeg heller være å stille dem. Så sånn går det. Aldri skal jeg stole på internettet igjen. 

   

  Siden sist har jeg også bestemt meg for å ha frimåned. På en måte. Jeg skal lese litt denne måneden, men jeg skal også realisere meg selv, finne den ekte Martine i podcast og bok og sånn. Det har allerede vist seg å være effektivt; da jeg hørte på T&T denne morgenen, tok  jeg alle referansene til Sigrid. Jeg vil ikke påstå hun er den smarteste av dem, men hun vet i hvert fall hva som er riktig å referere til. Jeg er nå sikker i mitt valg om å starte rett på studier. Fra der jeg er nå ser det ut som om jeg når toppen av Maslows pyramide før uken er omme.

  Jeg vil også legge til at jeg var i dåp til min egen lillebror i går. Jeg fikk ansvaret av å bære to ting, kaken og lillebror. Heldigvis var det bare en av tingene jeg mistet i bakken under et dramatisk fall.  

  Tok nettopp en gingershot for å kickstarte selvrealiseringen. 

 • Publisert: 13.03.2017, 12:55
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits