Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

Hva nå?

 • Publisert: 02.04.2017, 20:22
 • Kategori: rarslig
 • Jeg har ikke blogget i det siste fordi jeg har vært i en helt annen verden. Opptaksprøveverden. Men etter å ha mast om opptaksprøven og Semmelweis på bloggen i flere uker, er det bare rett og rimelig at jeg informerer dere om svaret!! Jeg kom inn. Og som i hvilken som helst klissete romcom, føler jeg meg tom og helt ubrukelig og dum og lat og som alt som lukter vondt. Jeg vet jo inni meg at jeg er flink og at jeg skal være glad, men når man har jobbet mot noe så lenge og fått hver eneste dag til å dreie seg om det, hva skal skje etterpå?

  Jeg er sikker på at jeg kommer til å være glad om et par dager. Har mensen uansett. Og jeg har jobbet til 2 de siste dagene. Gleder meg til å være glad i hvert fall:)

   

  I går var jeg i byen med mamma og etter jeg forlot henne møtte jeg på Mr.Orkester. Han står nederst i Karl Johan med enmannsbandet sitt og den rare stemmen og han er min største kjærlighet. Vi går flere år tilbake. Da jeg så han en gang. Og da jeg så han på TV og begynte å google. Nå vil jeg uten overdrivelse si jeg er hans største fan. Og i det legger jeg også at folk burde vært flinkere til å være fan av han. For jeg er liksom ikke veldig fan bortsett fra at jeg er forelsket. 

  Her har dere han. Dere burde like facebooksiden hans og se på youtubevideoene hans. Bare søk han opp.

  I got accepted to Semmelweis! I'm definitly going to be happy soon, but for now I only feel relieved and kind of empty, like any other romcom. The picture of the man with the guitar is the love of my life. Mr.Orkester is a street artist from Norway with the roughest voice and the coolest one-man-band. I feel so lucky that I ranoomly saw him while I was in Oslo!!! He was definitly placed there to cheer me up;) Could have stayed there, watching him, all day. 

   

 • Publisert: 02.04.2017, 20:22
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits