Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

Back in Budapest

 • Publisert: 10.04.2017, 18:17
 • Kategori: mote
 • Det er ganske solfylt her, så jeg angrer litt på at jeg kjeftet på Budapest før jeg kom. Beklager det. Siden sist har jeg trent to ganger. Det trodde jeg aldri at jeg skulle skrive uten at det var en løgn. I går bevegde jeg meg/løp jeg nesten en mil på starten av dagen. Egentlig på et ganske ubeleilig tidspunkt, i og med at jeg løp på et maraton og startet med å late som om jeg ikke løp. Jeg var litt i slottet også kjøpte jeg juice etterpå. På slutten av dagen gikk jeg på Bikram Yoga for første gang. Jeg holdt på å dø litt, og jeg dør litt i dag, men det var veldig deilig også. Sykt at jeg gikk på yoga, siden jeg har mast om at jeg skal begynne i 7 måneder. Til middag gikk jeg på Hummusbar med Sally. Maten var kjempegod der. (Spiste nettopp en halvannen Snickers)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Det er så varmt at jeg kunne gått uten jakken, men det hadde jo vært et kjedelig antrekk...

  Hadde det ikke vært for at datamaskinen min begynte å lage Darth Wader-lyder i dag tidlig, hadde jeg nok ikke vært oppe av sengen. Jeg har brukt ganske mange timer av livet mitt på å følge med på en serie jeg hater litt. "13 Reasons Why", og i den viktigste episoden av serien (Clay hører tapen sin) bestemte datamaskinen min seg for å streike. FLott!=)) Det var nok noen som prøvde å redde meg uansett. Samme kraften som driver meg til å se (og elske) "Bloggerne", driver meg også til å fortsette denne serien. bare bli ferdig. 

  Mestret i hvert fall å komme meg ut døren i dag. Jeg gikk en god tur, hørte podcast og spiste salat. I solen, mens jeg så på elven. I morgen skal jeg begynne med fysikken. Håper det er grått vær i den anledning.

  I have been talking about going to yoga since I came to Budapest 7 months ago, and I had my first yoga lesson yesterday. I also had a run to the Buda Castle, which means i will probably not work out for 7 more months. It feels good to be back home, and it feels good to call Budapest my home. I also started wathcing "13 reasons why", and I'm not sure if I like it yet, but I just have to finish it so I dont spend any more time on it. I'm starting to read physics tomorrow, and I really hope the weather won't be to tempting to go outside. 

 • Publisert: 10.04.2017, 18:17
 • Kategori: mote
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Malin H

  10.04.2017 kl.18:32

  Kos deg masse videre da :D

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  10.04.2017 kl.18:36

  Malin H: Takk!

  liveterherlig93

  10.04.2017 kl.19:08

  fine bilder:)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  10.04.2017 kl.20:35

  liveterherlig93: takk:)

  Skriv en ny kommentar

  hits