Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

når én øl klokken ti blir jägershots klokken to

 • Publisert: 28.04.2017, 10:57
 • Kategori: rarslig
 • I går skulle jeg møte jentene for en øl klokken ti, kun for en liten pause fra lesingen . Nå sitter jeg fyllesyk og morkis (moral hangover, det er finsk) i sengen og prøver å starte dagen. Vi satt oss på et bord utenfor baren før kveldens største fiende dukket opp: mennesker som hadde planlagt å bli fulle. Mennesker vi hadde bekjentskap til. Mennesker som kjøper shots. Jeg tror det er mye lettere å få fylleangst når man ikke planlegger å bli full, enn når man faktisk vet hva man har foran seg. Når man ikke planlegger å bli full later man som om man er edru og som om alt man gjør er helt OK. Men det er det ikke!!! Langt i fra!! 

  Som ett og annet normalt menneske, lagde fullemartine lunsj til edrumartine fordi fullemartine ikke klarte å fullføre nattmaten, av den grunn at jeg hadde popcornkrig med romkamerat. Som en blakk edrumartine er jeg i hvert fall veldig fornøyd med lunsjen jeg nærmer meg, og jeg ønsker meg selv en mett dag, fordi jeg ikke har råd til den hangoveren hvilken man kan spise til evigheten og forbi. Ytterligere har jeg innledet dagen med kaffe og en sint mail til Morgenbladet. I går sendte jeg også melding til Tusvik & Tønne for å høre om de kunne gjøre noe med saken, i og med at de har et sammarbeid. Morgenbladet fakturerer meg en gang i måneden for ting jeg ikke vil ha. 

  Hilsen en jente som forventer morgenbladet på gullfat=)=) Nå skal jeg likevel klikke meg inn for å mate mitt eget ego og samle kulturelt kapital.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  NB!!NB!! Man ser ikke sånn her ut når man våknet opp etter å ha vært på bar. Jeg våknet med gårsdagens sminke og tok den bort også tok jeg på til og med foundation men jeg skjønner det ikke så jeg tror ikke jeg skal bruke det så mye. Du tar på ting på huden i ansiktet, men resten av kroppen kommer fortsatt til å se like ugjort ut og du får skille og det klistrer seg til telefonen når du snakker i den. Jeg må med andre ord bare satse på fin hud. PS. highlighteren da!!!!! Det er alt jeg kan om sminke

  I know there are some non-norwegians here, and I'm just wondering if I should keep on writing a little bit english on the bottom? I understood that some of you use the google translator, but is it good at all? I don't want to use time writing in english if the translator works just fine. Let me know! 

 • Publisert: 28.04.2017, 10:57
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  28.04.2017 kl.13:41

  Jeg ønsker deg en fin fredag :-)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  28.04.2017 kl.13:44

  Victoria Larsen: takk!

  Malin H

  28.04.2017 kl.23:42

  Haha, uff. Håper du hadde en bra kveld iallefall! Det er jo gjerne de mer spontane kveldene som blir de beste :)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  29.04.2017 kl.08:49

  Malin H: haha ja det var jo gøy!!:)

  Skriv en ny kommentar

  hits