Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

misunnelig på meg selv

 • Publisert: 29.04.2017, 13:46
 • Kategori: rarslig
 • Da jeg tok trikken til Margitøyen her om dagen ble jeg litt misunnelig på meg selv. I det trikken kjørte over broen og avslørte hele elven, omringet av Budaslottet, Parlamentet, Gellerthøyden og de andre majestetise broene, tok jeg meg selv i å ønske jeg var meg selv. I det jeg løftet blikket fra boken til elven, i skjørt og med teppe i vesken, sto jeg ved siden av meg selv, som turist, og så på hvor fint jeg hadde det (og hvor kul jeg var). 

  Det er ikke sjeldent jeg får høre at jeg må jekke ned selvtilliten, og i går måtte jeg også ta meg selv på det. Egentlig sier jeg det bare på bloggen for å vise hvor glad jeg er for å være i Budapest. Jeg har bodd her i åtte måneder, og det hender fortsatt at jeg må klype meg i armen for å sjekke at jeg faktisk bor her. Samtidig tenker jeg også på hvor lett det er å bo overalt. Nå vil jeg til Paris og Berlin og New York og Milano. Jeg vil bo overalt, og håper virkelig jeg tar meg selv i nakken selv om jeg blir en kjedelig voksen, for å flytte andre steder. 

  Man har det jo fint da!!

  Og når man er blakk kjøper romkamerat bagel til deg og plutselig har man fått seg jobb. Det er lurt å være blakk noen ganger! Jeg har tidligere nevnt at mamma mener livet går så lett i mine øyne, og at jeg tror alt skal være så bra og enkelt hele tiden. Det er ikke noe jeg tror. Det er sånn livet er for meg. Jeg bare gjør at jeg har det fint også er jeg naiv resten av tiden. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  antrekk kommer senere:)

   

 • Publisert: 29.04.2017, 13:46
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Victoria

  29.04.2017 kl.13:54

  Flott skrevet!

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  29.04.2017 kl.13:56

  Victoria: takk<33

  liveterherlig93

  30.04.2017 kl.10:42

  fine deg :)

  Skriv en ny kommentar

  hits