Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

3 grunner til å isolere seg selv når man er blakk

 • Publisert: 02.05.2017, 20:53
 • Kategori: rarslig
 • 1) ute finnes det ting å bruke penger på

  2) ute finnes det mennesker som har lyst til å bruke penger sammen med deg

   

  Nå var det heldigvis slik at jeg overvurderte min blakkhet, og jeg har skaffet meg tre jobber på tre dager. Det betyr også at jeg har feiret ved å bruke penger. Man kan ikke ha dårlig samvittighet hver gang man bruker penger. For det må man uansett på ganske mye. Men kanskje på litt unødvendige ting kan man ha dårlig samvittighet for. For eksempel 9 stk Kinder Joy kan vurderes i grad av nødvendighet, men mer enn halvparten av de var til familien min. I tillegg lo hun i kassen av at jeg kjøpte så mange. Jeg skulle gjerne forklart henne i fullt alvor, men hun så ikke ut til å forstå da jeg begynte. 

  "Det er mine viktigste barndomsminner. Før hadde de alltid Kinder Joy på Grand Canaria og Mallorca, og nå har de sluttet med det. Jeg har kjøpt nærbutikken min tom for Kinder Joy og vi har det i hvert fall ikke i Norge. Nå ser jeg at det står at eggene går ut i slutten av mai, og jeg får faktisk vondt av å tenke på at dette skal være mine siste Kinder Joy. Dessuten er store deler av eggene til familien min, men jeg kommer til å spise dem selv og før jeg kom til Budapest var forrige sted jeg fant Kinder Joy i en liten landsby på vei til Petra i Jordan og jeg gidder ikke dra til Midtøsten neste gang jeg skal ha dritgod sjokolade."

  Dere som ikke vet hva Kinder Joy er syns jeg veldig synd på, men jeg skal la være å fortelle om den kulinariske opplevelsen de bringer med for deres egen skyld. Ingen fortjener å vite om Kinder Joy rett før de forsvinner fra markedet. 

  3) Kinder Joy
     og jeg har på badedrakt
   

 • Publisert: 02.05.2017, 20:53
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits