Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

jeg vil bli kjendis

 • Publisert: 12.05.2017, 13:43
 • Kategori: rarslig
 • Da jeg var liten var jeg helt sikker på at alle ville bli kjendis. Jeg har i ettertid funnet ut at det finnes folk som vil være heller anonyme. For meg er ønsket om å være kjendis og trivsel her på jorden, to sider av samme sak. Så dette innlegget kan fremstå litt rart for noen. Kan være jeg tenker at alle trenger litt Martine. Jeg liker jo meg selv liksom. Hvorfor skal ikke andre gjøre det? Siden jeg var liten har jeg også tenkt at et tv-show om bare meg hadde vært underholdende for alle og faktisk helt nødvendig.

  Dessuten er yrket, som jeg ser det, det eneste som er forenelig med livsstilen jeg ønsker å leve. Solbriller inne og dyre lunsjer. Joggesko på kongehuset og diamanter på alle fingrene. Jeg har langsiktige planer om å bli kjendislege. Som han på "Hva feiler det deg?" eller psykiateren til Linnea Myhre. Jeg vil ha mye penger og jeg vil ha offentlig aksept.

  Et hinder for meg er definitivt min mangel på kulhet. Jeg har liksom ikke den naturlige avslappende utstrålingen som mange kjendiser har. Derfor må jeg prøve veldig hardt. Men jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bli kjendis en gang. Jeg skal bli det. Mille skal også bli det sammen med meg. En gang sa jeg til Mille at vi ikke måtte si det til noen men at vi kom til å bli kjendiser. Nå sier jeg det likevel. Sånn ser jeg det for meg: Vi er kjendiser på hélt forskjellige arenaer, men når vi slår oss sammen blir vi superduo. Også kommer media til å snakke om superduoen. Fordi vi er så sykt kjendis og smarte. Det kan være Mille har den kulheten, så jeg kan ta litt fra henne hvis behovet viser seg. 
  Jeg må også sminke meg veldig mye og gå med fargerike klær og vaske håret mitt veldig mye for å bli kjendis. Fordi jeg ikke har den naturlige penheten heller. Ikke på bilder i hvert fall, men kanskje i virkeligheten fordi jeg er så utrolig søt og snill. 


  Demonstrert på bildet over kan dere se hvor mye jeg må gjøre meg til for å bli kjendis. Hånden min er plassert i lommen delvis for å vise frem min rosa neglelakk og delvis for å fremheve en påtatt kulhet. Jeg dytter også rumpen litt bak også smiler jeg som jeg aldri ville smilt naturlig. Dette gjør jeg fordi veldig mange av dere ikke kommer til å lese hva jeg skriver og da må jeg være bare pen for å bli kjendis. 
   

 • Publisert: 12.05.2017, 13:43
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Doc og Dask

  22.05.2017 kl.00:19

  Raskeste veien til å bli kjendis, er å drikke seg full på TV. Men eg lover, man blir ikke automatisk rik som kjendis :-p hehe

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  23.05.2017 kl.13:45

  Doc og Dask: hahah da må jeg finne en måte å forene de to:)

  Skriv en ny kommentar

  hits