Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

pensjonist

 • Publisert: 15.06.2017, 19:36
 • Kategori: rarslig
 • Jeg er jo veldig typisk meg selv. 

  1) Typisk meg å starte et innlegg med en så generell setning for å ende opp på antall kalver født i Tønsberg i halvåret.

  2) Jeg gjør masse kule ting som er kult å blogge om fordi jeg bare blogger når jeg ikke har annet å ta for meg. I det siste har jeg syklet og vært i Paris og nå er jeg i Budapest. I går var jeg for eksempel i en liten by utenfor Budapest helt alene. Der spiste jeg dessert og spaghetti og byttet på steder å lese boken min på.

  Jeg har allerede rukket å bli en gammel dame, eller jeg er veldig godt forberedt til å bli det. Nå har jeg vært alene i fire dager og sliter allerede med tidsforbruket. Jeg står opp tidlig om morgenen og går ut døren fordi det er sol også gjør jeg mange ting før jeg kommer hjem klokken fem og da har jeg allerede (rimet i et blogginnlegg) besteget et fjell, lest ut en bok, spist frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Og det er fortsatt sol og jeg er solbrent. 

  Du skal få se noen bilder av meg fra en dag det hadde vært helt idéelt å blogge siden jeg hadde på kule klær, var i møte på barcode, drakk øl og så mange kjendiser, alt med sykkel.
  Sykkelhjelm er kult fordi hjernen er så bra.

  I dag skal jeg være sosial. Stemmen min er litt hes fordi de eneste jeg har snakket med siden søndag er servitører. Og dét minimalt. Skal uansett bli pen til da. Har undret på det med dusjing, og om jeg kanskje skulle slutte. Blir bare svett igjen etterpå uansett. Men får ta meg en i dag. En dusj altså.

  Også vil jeg gjerne skryte av at Maja, Ada og jeg har fått den kuleste og billigste leiligheten i Budapest til etter sommeren. Gleder meg til å vise. Fra den kan jeg bli instakjendis. Den har privat terrasse på taket
   

 • Publisert: 15.06.2017, 19:36
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits