Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

rikt

 • Publisert: 07.08.2017, 17:02
 • Kategori: mote
 • Jeg vil bare skrive litt fordi jeg har fått mange kule nye klær og pannelugg. Panneluggen har jeg laget selv. Hårforandringen var heldigvis ikke et resultat av et mentalt sammenbrudd denne gangen, bare en litt ensformig sommerjobb. Tante fortalte meg at hun skulle lage en panneluggblogg, fordi alle vil ha pannelugg. Etter hun luftet idéen for meg var det eneste jeg så pannelugger med kropper på og et titalls youtubevideoer om hvordan gjøre det selv. Nå skal jeg bare vokse den litt sånn at jeg skal gjøre den som jeg vil ha den. Det er ikke så viktig, men litt morsomt. På byen må jeg løfte panneluggen for å bli kjent igjen.

  Siden sist har jeg bare jobbet og drukket alkohol. Jeg er kjemperik nå faktisk. Jeg fikk nemlig studielånet mitt da dollaren var på 9 og nå er den på langt under 8. Det betyr at jeg har masse ekstra penger. Og jeg gidder ikke å høre at de pengene egentlig betyr tre ganger så mye om noen år eller noe. Jeg fortjener å være rik nå. Til slutt vil jeg bli så rik at jeg går rundt med fin (dyr) sykkel til jeg blir helt sliten, for å så bestille en maxi-taxi til meg og sykkelen. Ved siden av skal jeg ha et rikt liv. RikTIG,,,
  Jeg kjøpte den fine kimonoen på salg på Mango<3

  Jeg har ca. ferie i ca. 3 uker før jeg skal begynne på universitetet. Jeg burde se litt på fysikk før den tid, ved siden av bøker av heller personlig preferanser (ikke-fysikk). Jeg har begitt meg ut på et ganske tjukt filosofisk verk og har all intensjon om å gjennomføre, men det blir nok ikke den jeg tar med meg til syden. Dere skal få se på resten av lesesommeren min til uken.  

  Nå skal jeg sette på litt Mohombi, snuse litt og lese litt. 

 • Publisert: 07.08.2017, 17:02
 • Kategori: mote
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Fredrikke Gustavsen

  07.08.2017 kl.17:14

  Hahhah, du skriver så bra!!

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  07.08.2017 kl.17:15

  Fredrikke Gustavsen: Tusen takk!!

  Janne

  08.08.2017 kl.00:42

  Skjønner deg godt jeg! Kjempefin pannelugg btw:)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  08.08.2017 kl.05:24

  Janne: Tusen takk!! Så snilt sagt<33

  Skriv en ny kommentar

  hits