Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

ikke ta lurer som varer i nærheten av en kvart dag

 • Publisert: 08.08.2017, 22:13
 • Kategori: mote • Jeg tenkte kanskje at jeg skulle si ifra at jeg syns jeg ser ut som et troll på disse bildene. Mamma og Pål hadde nettopp takket pent nei til å ta bilder for meg og jeg hater faktisk kameraet på disse bildene. Jeg hadde nettopp våknet fra en fem timers lur og tenkte jeg skulle få til noe blogging. Ikke prøv å ta fine bilder av deg selv mens du er sur. I hvert fall ikke med selvutløser. Selvutløseren hater meg. 

  Avsnittet over har jeg jo bare skrevet fordi jeg måtte unnskylde meg hvis noen av dere ikke skulle være fornøyde med bildene. Det er sant at jeg ikke liker dem. Jeg liker ikke meg selv på dem. Jeg er jo sur. Men så tenkte jeg at jeg skulle legge dem ut for å trosse "den perfekte livsstil" alle ser ut til å ha på sosiale medier og havne et sted i midten av Sophie Elise og Ulrikke Falch. Nå har jeg vel egentlig aldri påstått at jeg har noe i nærheten av det, men det er jo ikke sånn at jeg har for vane å poste bilder jeg ikke er fornøyd med. 

  Hvis jeg må påpeke mine opprørske handlinger, og beklage dem i et halvt blogginnlegg er det vel egentlig ikke noe opprør i det hele tatt. Det er bare et forsøk på å være med i gjengen. Bildene er ikke så stygge at de kan stå for et politisk standpunkt alene heller. De er egentlig ikke veldig stygge. 

  Hvem hadde jeg vært hvis jeg ikke postet disse bildene? Hvem er noen som ikke klarer å poste noen middelmådige bilder av seg selv på en blogg med 50 lesere? Og hvem er en som gjør det? HVEM ER EN SOM TAR BILDER AV SEG SELV??? Og hvem er en som bruker så mange ord på noen middelmådige bilder?
  Bildene kalte jeg stygg, stygg2, stygg3 og stygg4 da jeg lagret dem. Jeg kunne bare latt det være med veldig passiv aggressive bildenavn. Så kan vi konkludere med at lurer på 5 timer er en dårlig idé. Jeg er uansett veldig glad i skjørtet mitt, sykkelen min og de nye skoene. 

 • Publisert: 08.08.2017, 22:13
 • Kategori: mote
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Ida

  09.08.2017 kl.07:29

  Jeg liker også skjørtet ditt, sykkelen og de nye skoene

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  09.08.2017 kl.08:16

  Ida: takk ida<33333

  Victoria Larsen

  09.08.2017 kl.08:47

  Så flotte bilder!! :-)

  Martine Fimreite Wilhelmsen

  09.08.2017 kl.09:01

  Victoria Larsen: haha takk<3

  Skriv en ny kommentar

  hits