Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

pensjonist

 • Publisert: 15.06.2017, 19:36
 • Kategori: rarslig
 • Jeg er jo veldig typisk meg selv. 

  1) Typisk meg å starte et innlegg med en så generell setning for å ende opp på antall kalver født i Tønsberg i halvåret.

  2) Jeg gjør masse kule ting som er kult å blogge om fordi jeg bare blogger når jeg ikke har annet å ta for meg. I det siste har jeg syklet og vært i Paris og nå er jeg i Budapest. I går var jeg for eksempel i en liten by utenfor Budapest helt alene. Der spiste jeg dessert og spaghetti og byttet på steder å lese boken min på.

  Jeg har allerede rukket å bli en gammel dame, eller jeg er veldig godt forberedt til å bli det. Nå har jeg vært alene i fire dager og sliter allerede med tidsforbruket. Jeg står opp tidlig om morgenen og går ut døren fordi det er sol også gjør jeg mange ting før jeg kommer hjem klokken fem og da har jeg allerede (rimet i et blogginnlegg) besteget et fjell, lest ut en bok, spist frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Og det er fortsatt sol og jeg er solbrent. 

  Du skal få se noen bilder av meg fra en dag det hadde vært helt idéelt å blogge siden jeg hadde på kule klær, var i møte på barcode, drakk øl og så mange kjendiser, alt med sykkel.
  Sykkelhjelm er kult fordi hjernen er så bra.

  I dag skal jeg være sosial. Stemmen min er litt hes fordi de eneste jeg har snakket med siden søndag er servitører. Og dét minimalt. Skal uansett bli pen til da. Har undret på det med dusjing, og om jeg kanskje skulle slutte. Blir bare svett igjen etterpå uansett. Men får ta meg en i dag. En dusj altså.

  Også vil jeg gjerne skryte av at Maja, Ada og jeg har fått den kuleste og billigste leiligheten i Budapest til etter sommeren. Gleder meg til å vise. Fra den kan jeg bli instakjendis. Den har privat terrasse på taket
   

 • Publisert: 15.06.2017, 19:36
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • jeg vil bli kjendis

 • Publisert: 12.05.2017, 13:43
 • Kategori: rarslig
 • Da jeg var liten var jeg helt sikker på at alle ville bli kjendis. Jeg har i ettertid funnet ut at det finnes folk som vil være heller anonyme. For meg er ønsket om å være kjendis og trivsel her på jorden, to sider av samme sak. Så dette innlegget kan fremstå litt rart for noen. Kan være jeg tenker at alle trenger litt Martine. Jeg liker jo meg selv liksom. Hvorfor skal ikke andre gjøre det? Siden jeg var liten har jeg også tenkt at et tv-show om bare meg hadde vært underholdende for alle og faktisk helt nødvendig.

  Dessuten er yrket, som jeg ser det, det eneste som er forenelig med livsstilen jeg ønsker å leve. Solbriller inne og dyre lunsjer. Joggesko på kongehuset og diamanter på alle fingrene. Jeg har langsiktige planer om å bli kjendislege. Som han på "Hva feiler det deg?" eller psykiateren til Linnea Myhre. Jeg vil ha mye penger og jeg vil ha offentlig aksept.

  Et hinder for meg er definitivt min mangel på kulhet. Jeg har liksom ikke den naturlige avslappende utstrålingen som mange kjendiser har. Derfor må jeg prøve veldig hardt. Men jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bli kjendis en gang. Jeg skal bli det. Mille skal også bli det sammen med meg. En gang sa jeg til Mille at vi ikke måtte si det til noen men at vi kom til å bli kjendiser. Nå sier jeg det likevel. Sånn ser jeg det for meg: Vi er kjendiser på hélt forskjellige arenaer, men når vi slår oss sammen blir vi superduo. Også kommer media til å snakke om superduoen. Fordi vi er så sykt kjendis og smarte. Det kan være Mille har den kulheten, så jeg kan ta litt fra henne hvis behovet viser seg. 
  Jeg må også sminke meg veldig mye og gå med fargerike klær og vaske håret mitt veldig mye for å bli kjendis. Fordi jeg ikke har den naturlige penheten heller. Ikke på bilder i hvert fall, men kanskje i virkeligheten fordi jeg er så utrolig søt og snill. 


  Demonstrert på bildet over kan dere se hvor mye jeg må gjøre meg til for å bli kjendis. Hånden min er plassert i lommen delvis for å vise frem min rosa neglelakk og delvis for å fremheve en påtatt kulhet. Jeg dytter også rumpen litt bak også smiler jeg som jeg aldri ville smilt naturlig. Dette gjør jeg fordi veldig mange av dere ikke kommer til å lese hva jeg skriver og da må jeg være bare pen for å bli kjendis. 
   

 • Publisert: 12.05.2017, 13:43
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • 3 grunner til å isolere seg selv når man er blakk

 • Publisert: 02.05.2017, 20:53
 • Kategori: rarslig
 • 1) ute finnes det ting å bruke penger på

  2) ute finnes det mennesker som har lyst til å bruke penger sammen med deg

   

  Nå var det heldigvis slik at jeg overvurderte min blakkhet, og jeg har skaffet meg tre jobber på tre dager. Det betyr også at jeg har feiret ved å bruke penger. Man kan ikke ha dårlig samvittighet hver gang man bruker penger. For det må man uansett på ganske mye. Men kanskje på litt unødvendige ting kan man ha dårlig samvittighet for. For eksempel 9 stk Kinder Joy kan vurderes i grad av nødvendighet, men mer enn halvparten av de var til familien min. I tillegg lo hun i kassen av at jeg kjøpte så mange. Jeg skulle gjerne forklart henne i fullt alvor, men hun så ikke ut til å forstå da jeg begynte. 

  "Det er mine viktigste barndomsminner. Før hadde de alltid Kinder Joy på Grand Canaria og Mallorca, og nå har de sluttet med det. Jeg har kjøpt nærbutikken min tom for Kinder Joy og vi har det i hvert fall ikke i Norge. Nå ser jeg at det står at eggene går ut i slutten av mai, og jeg får faktisk vondt av å tenke på at dette skal være mine siste Kinder Joy. Dessuten er store deler av eggene til familien min, men jeg kommer til å spise dem selv og før jeg kom til Budapest var forrige sted jeg fant Kinder Joy i en liten landsby på vei til Petra i Jordan og jeg gidder ikke dra til Midtøsten neste gang jeg skal ha dritgod sjokolade."

  Dere som ikke vet hva Kinder Joy er syns jeg veldig synd på, men jeg skal la være å fortelle om den kulinariske opplevelsen de bringer med for deres egen skyld. Ingen fortjener å vite om Kinder Joy rett før de forsvinner fra markedet. 

  3) Kinder Joy
     og jeg har på badedrakt
   

 • Publisert: 02.05.2017, 20:53
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • misunnelig på meg selv

 • Publisert: 29.04.2017, 13:46
 • Kategori: rarslig
 • Da jeg tok trikken til Margitøyen her om dagen ble jeg litt misunnelig på meg selv. I det trikken kjørte over broen og avslørte hele elven, omringet av Budaslottet, Parlamentet, Gellerthøyden og de andre majestetise broene, tok jeg meg selv i å ønske jeg var meg selv. I det jeg løftet blikket fra boken til elven, i skjørt og med teppe i vesken, sto jeg ved siden av meg selv, som turist, og så på hvor fint jeg hadde det (og hvor kul jeg var). 

  Det er ikke sjeldent jeg får høre at jeg må jekke ned selvtilliten, og i går måtte jeg også ta meg selv på det. Egentlig sier jeg det bare på bloggen for å vise hvor glad jeg er for å være i Budapest. Jeg har bodd her i åtte måneder, og det hender fortsatt at jeg må klype meg i armen for å sjekke at jeg faktisk bor her. Samtidig tenker jeg også på hvor lett det er å bo overalt. Nå vil jeg til Paris og Berlin og New York og Milano. Jeg vil bo overalt, og håper virkelig jeg tar meg selv i nakken selv om jeg blir en kjedelig voksen, for å flytte andre steder. 

  Man har det jo fint da!!

  Og når man er blakk kjøper romkamerat bagel til deg og plutselig har man fått seg jobb. Det er lurt å være blakk noen ganger! Jeg har tidligere nevnt at mamma mener livet går så lett i mine øyne, og at jeg tror alt skal være så bra og enkelt hele tiden. Det er ikke noe jeg tror. Det er sånn livet er for meg. Jeg bare gjør at jeg har det fint også er jeg naiv resten av tiden. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  antrekk kommer senere:)

   

 • Publisert: 29.04.2017, 13:46
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • når én øl klokken ti blir jägershots klokken to

 • Publisert: 28.04.2017, 10:57
 • Kategori: rarslig
 • I går skulle jeg møte jentene for en øl klokken ti, kun for en liten pause fra lesingen . Nå sitter jeg fyllesyk og morkis (moral hangover, det er finsk) i sengen og prøver å starte dagen. Vi satt oss på et bord utenfor baren før kveldens største fiende dukket opp: mennesker som hadde planlagt å bli fulle. Mennesker vi hadde bekjentskap til. Mennesker som kjøper shots. Jeg tror det er mye lettere å få fylleangst når man ikke planlegger å bli full, enn når man faktisk vet hva man har foran seg. Når man ikke planlegger å bli full later man som om man er edru og som om alt man gjør er helt OK. Men det er det ikke!!! Langt i fra!! 

  Som ett og annet normalt menneske, lagde fullemartine lunsj til edrumartine fordi fullemartine ikke klarte å fullføre nattmaten, av den grunn at jeg hadde popcornkrig med romkamerat. Som en blakk edrumartine er jeg i hvert fall veldig fornøyd med lunsjen jeg nærmer meg, og jeg ønsker meg selv en mett dag, fordi jeg ikke har råd til den hangoveren hvilken man kan spise til evigheten og forbi. Ytterligere har jeg innledet dagen med kaffe og en sint mail til Morgenbladet. I går sendte jeg også melding til Tusvik & Tønne for å høre om de kunne gjøre noe med saken, i og med at de har et sammarbeid. Morgenbladet fakturerer meg en gang i måneden for ting jeg ikke vil ha. 

  Hilsen en jente som forventer morgenbladet på gullfat=)=) Nå skal jeg likevel klikke meg inn for å mate mitt eget ego og samle kulturelt kapital.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  NB!!NB!! Man ser ikke sånn her ut når man våknet opp etter å ha vært på bar. Jeg våknet med gårsdagens sminke og tok den bort også tok jeg på til og med foundation men jeg skjønner det ikke så jeg tror ikke jeg skal bruke det så mye. Du tar på ting på huden i ansiktet, men resten av kroppen kommer fortsatt til å se like ugjort ut og du får skille og det klistrer seg til telefonen når du snakker i den. Jeg må med andre ord bare satse på fin hud. PS. highlighteren da!!!!! Det er alt jeg kan om sminke

  I know there are some non-norwegians here, and I'm just wondering if I should keep on writing a little bit english on the bottom? I understood that some of you use the google translator, but is it good at all? I don't want to use time writing in english if the translator works just fine. Let me know! 

 • Publisert: 28.04.2017, 10:57
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • dusjet bare for å ta på meg denne

 • Publisert: 21.04.2017, 20:21
 • Kategori: rarslig
 • Nå bor vi på hotell i Budapest siden Ada har bursdag denne helgen. Jeg sendte mail til hotellet og ba dem komme med litt sprudlevann og kake, og vi har gratis mat og alkohol hele dagen. Det er veldig fint. Vi har sett på leilighet i dag. Den lå i en tidligere kongelig relatert bolig, med store rom og morsomme lamper. Nå skal vi bli pene før vi går og spiser.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Sprudlevann: Hungaria Extra Dry

   

 • Publisert: 21.04.2017, 20:21
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • toys in the attic

 • Publisert: 19.04.2017, 12:20
 • Kategori: rarslig
 • Romkamerat og jeg ble enige om at jeg var litt syk i hodet da jeg foreslo at han skulle ta bilder av meg mens jeg latet som om jeg vasket. Vi gjennomførte likevel, så jeg ser ikke noe grunn til at han er friskere enn meg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Bra jeg husket å vaske klær og å rydde skapet=)
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vi visste jo at jeg ikke var helt som alle andre fra før av. På en av mange turer Grimstad-Oslo, da jeg gikk i 5 klasse, bestemte mamma og Pål seg for å slå til med en ordentlig god praktisk vits. De startet så fort vi hadde begitt oss ut på den nesten 4 timers lange turen, med å fortelle meg at jeg var spesiell for dem. Jeg ante ugler i mosen, og begynte å lure på hva de prøvde på. Etter hvert "røpte" de for meg at jeg var litt annerledes enn de andre barna, og at jeg var helt unik. De holdt vitsen gående hele turen, og det endte med en stk unik gråtende jente foran døren i Oslo. Ikke rart jeg har issues. 

  Må bare dele med dere at jeg faktisk har vasket denne dagen. Jeg bare så ikke så søt ut da jeg vasket på ordentlig. 

  Me and my roomie took these pictures of me pretending to wash my room, agreeing that I have some toys in the attic. My mom and my stephdad used a 4 hour cartrip on telling me how "special" I was and that I was different than the kids in my class, I eventually believed in it, bursting out in tears. I was nine at the time. No wonders I have some issues. 

   

  Gjett hvem jeg prøver å likne på!!!!
  Hint:   

 • Publisert: 19.04.2017, 12:20
 • Kategori: rarslig
 • 6 kommentarer
 • Fortsatt sur. Neida.

 • Publisert: 17.04.2017, 10:16
 • Kategori: rarslig
 • I går hadde jeg en skikkelig irriterende dag. Det var sol ute og det var søndag og det var liksom lagt opp til at jeg skulle være glad, men jeg lot meg ikke rykke. Jeg skulle bare være sur. Jeg var sur på vei til kaféen jeg skulle lese på, så jeg satt meg ned i en fin park for å lese.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fortsatt sur. Jeg gikk innom dyr kafé for å spise frokost.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fortsatt sur. Jeg bestilte en kopp til kaffe. Fortsatt sur. Et lite band begynte å spille på kaféen. Fortsatt sur.

  (Tror egentlig jeg var fornøyd etter frokosten, men musikkgjengen spurte alle om hvilken sanger de skulle spille, bortsett fra meg. Den eneste som satt alene i kaféen. Jeg var veldig fornøyd med å ha bestemt meg for å si Grieg når musikkgjengen kom bort. Men så kom de liksom aldri.)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg bestilte kake. Fortsatt sur. Jeg forlot kaféen for å kjøpe blomster. Fortsatt sur. 

  Etter jeg hadde surret rundt i Budapest i mitt eget hode i rundt fire timer, satt jeg meg ned for å lese fysikk med Esther og Hiva. Hiva fikk meg til å le masse og Esther var besatt av Harry Styles, så jeg vi lo litt av det også. Da vi var utleste gikk vi på Deep Burger i stedet for Bikram Yoga. Jeg tenkte mye på blomsten jeg hadde kjøpt som kanskje var død, men den er kul og gul og frisk i dag. 

  I dag er jeg glad:) Litt trist fordi jeg så siste episoden av Girls. Tror jeg var oppe i natt og kommenterte sentimentale kommentarer på Lena Dunham sin Instragram. Fikk ikke sove så godt siden jeg la meg med sminken på.

  Eller, jeg er fortsatt litt sur for at butikkene er stengt.

 • Publisert: 17.04.2017, 10:16
 • Kategori: rarslig
 • 7 kommentarer
 • bad influence

 • Publisert: 15.04.2017, 17:01
 • Kategori: rarslig
 • I går gikk Esther og jeg ut og drakk litt drinker og litt øl. Jeg har gjort mer fysikk de siste to dagene enn den forrige uken sammenlagt, fordi vi fant en fin kafe. Jeg har egentlig ikke råd til å sløse med Friele-kaffen min, men hvis det skal gå på studiene mine så har jeg ikke så mye valg. Klarer ikke å lese hjemme, for sengen er så sykt nærme pulten, og ta tenker jeg ikke på det praktiske. Vi belønnet oss i hvert fall med øl og sigaretter.   Esther syns jeg har en dårlig innflytelse på henne, og det syns jeg er veldig synd. Likevel er det litt mer synd på meg, for jeg har også en dårlig innflytelse på meg selv. Og det er litt vanskeligere å komme seg unna seg selv. (Og til familien vil jeg bare si at jeg ikke er en røyker, jeg har faktisk sluttet å snuse, og nå røyker jeg bare med vin og øl og sprit)
  Jeg hadde også på meg høye hæler og følte meg som en dame. Da måtte romkamerat fortelle meg hvordan jeg så ut som om jeg hadde gått meg vill i mammas klesskap. Kanskje det er akkurat den looken jeg leter etter. Jeg måtte uansett ha hælene i hånden siste stykket hjem. Ikke helt klar for å være dame enda.  

  God lørdag:)

 • Publisert: 15.04.2017, 17:01
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • Miss Fortuna

 • Publisert: 14.04.2017, 10:48
 • Kategori: rarslig
 • Jeg måtte spise honningmelon til nattmat i går, siden jeg blåste bort alle pengene mine på Casino. Neida. Jeg tapte kanskje 150 kr, men det var like så godt, for hvis jeg hadde vunnet masse penger hadde det ikke tatt lang tid før jeg dro tilbake. Kanskje jeg hadde gått der hver dag. Kanskje jeg hadde droppet sommerjobb til og med. Kanskje jeg bare skulle prøvd å doble studielånet liksom. 

  Mamma fortalte meg om en gang hun skulle ta mange forskjellige busser, og hun var så heldig med den korte ventetiden mellom bussene. Sånn 1 minutt liksom. Så presterte hun å si at det var sånn jeg trodde verden var. Jeg vet ikke hva man responderer på sånt. Til mitt forsvar vil jeg si at jeg har et optimistisk syn på hvordan ting fungerer. Med et snev naivisme. Ikke rart jeg blir skuffet når jeg ikke vinner på casino.

  Det har vært vanskelig å gjøre fysikk hjemme, så jeg har tatt på meg mitt fransk-dame-sjef antrekk for å lese på kafe. Kafeen jeg sitter på bruker slagordet " Good coffee. Good karma" og jeg tror kanskje jeg må melde min avskjed her snart.   God helg da!

  I had to eat honeymelon after going out the other day, cause I spent all my money on the casino. I was hoping to win some, and I actually thought I would. My mom says I view life as a perfectly put together public transport-trip, no waiting time between the metro and the bus, and always on time. When I think about it, it was for the best that I didn't win anything, cause I would probably have gone back within a few days to win some more. Maybe I would quit my summerjob and maybe I could just try to double the schoolmoney... 

  I had to wear my french-boss-lady-outfit today for studying. I haven't really managed to study at home, so I went to a hipster café that says "Good coffe. Good Karma"... I'm not sure how long I'm staying here.


   

 • Publisert: 14.04.2017, 10:48
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • about last night

 • Publisert: 05.04.2017, 10:11
 • Kategori: rarslig
 • God morgen!

  Vi våknet nettopp fra en god natts søvn. Jeg har begynt på allergipiller, så hver søvn er en god søvn. Til og med når jeg prøver å lese i parken. Pillene hindrer også fyllesyken, som dessverre har funnet min venn. Ikke veldig rart, med tanke på at vi fulgte Happy Hour på punkt og prikke i går. Vi gikk litt fra bar til bar, og jeg tror ikke jeg møtte en eneste person som ikke var tysk. Heldigvis var de snille nok til å snakke engelsk med meg. 

  Gleder meg til å se mer av Riga! 
  so/ to @lisapaus on instagram;)
   

 • Publisert: 05.04.2017, 10:11
 • Kategori: rarslig
 • 8 kommentarer
 • Hva nå?

 • Publisert: 02.04.2017, 20:22
 • Kategori: rarslig
 • Jeg har ikke blogget i det siste fordi jeg har vært i en helt annen verden. Opptaksprøveverden. Men etter å ha mast om opptaksprøven og Semmelweis på bloggen i flere uker, er det bare rett og rimelig at jeg informerer dere om svaret!! Jeg kom inn. Og som i hvilken som helst klissete romcom, føler jeg meg tom og helt ubrukelig og dum og lat og som alt som lukter vondt. Jeg vet jo inni meg at jeg er flink og at jeg skal være glad, men når man har jobbet mot noe så lenge og fått hver eneste dag til å dreie seg om det, hva skal skje etterpå?

  Jeg er sikker på at jeg kommer til å være glad om et par dager. Har mensen uansett. Og jeg har jobbet til 2 de siste dagene. Gleder meg til å være glad i hvert fall:)

   

  I går var jeg i byen med mamma og etter jeg forlot henne møtte jeg på Mr.Orkester. Han står nederst i Karl Johan med enmannsbandet sitt og den rare stemmen og han er min største kjærlighet. Vi går flere år tilbake. Da jeg så han en gang. Og da jeg så han på TV og begynte å google. Nå vil jeg uten overdrivelse si jeg er hans største fan. Og i det legger jeg også at folk burde vært flinkere til å være fan av han. For jeg er liksom ikke veldig fan bortsett fra at jeg er forelsket. 

  Her har dere han. Dere burde like facebooksiden hans og se på youtubevideoene hans. Bare søk han opp.

  I got accepted to Semmelweis! I'm definitly going to be happy soon, but for now I only feel relieved and kind of empty, like any other romcom. The picture of the man with the guitar is the love of my life. Mr.Orkester is a street artist from Norway with the roughest voice and the coolest one-man-band. I feel so lucky that I ranoomly saw him while I was in Oslo!!! He was definitly placed there to cheer me up;) Could have stayed there, watching him, all day. 

   

 • Publisert: 02.04.2017, 20:22
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • saggitarius coming out

 • Publisert: 29.03.2017, 12:37
 • Kategori: rarslig
 • Jeg må komme med en innrømmelse. Jeg er en skapskytte. Jeg leser fortsatt horoskopet mitt. Bare for å se hvor tullete det er.

  I går fortalte horoskopet meg at jeg skulle bli positivt overrasket på kveldingen. Du kan ikke si sånn til en jente som venter på mail fra et universitet, bare for å ta den liksom. Ikke kult. Men det var likevel to ting som skjedde, og jeg ble ganske overrasket og ganske glad for begge delene. 

  1) JPX sendte mail og lurte på om jeg ville skrive et sponset innlegg for dem, mot et gratis produkt. Elsker ting som er litt gratis. Valgte meg ut en rød caps med vifte på, dere kan bare glede dere.

  2) Jeg likte alle bildene til Tara Lina på Instagram, fordi hun er i Iran og hun er morsom. Ut av det blå begynte hun å følge meg!!!!! Deretter likte hun bilde av hunden til Ada på Instagram, min instagram!! Vi kan trygt si at jeg slet med å sove etter det. Jeg elsker hele alfabetet av kjendiser <33

  Du kan følge meg på instagram også @missmartyparty. Jeg er ikke helt instapen, men det vet du for du er jo inne på bloggen min og sånt.    

  Nå har jeg brukt sikkert fire timer mer enn jeg hadde planlagt på ting som ikke har med kjemi å gjøre:) Hade

   

 • Publisert: 29.03.2017, 12:37
 • Kategori: rarslig
 • 8 kommentarer
 • How to be a teenage mom 101

 • Publisert: 28.03.2017, 20:26
 • Kategori: rarslig
 • ... be a teenager and be in possession of a baby brother

  (Go to the bottom of the page for some english snacks<33)

  Det er litt vanskelig å blogge mens jeg er hjemme, fordi mamma prøver å lære meg å være teenagemom. I studiepausene får jeg en gal baby i fanget. Den vil nemlig bare hoppe. Problemet med babyer er at de er veldig søte og hjelpeløse. Når du blir lei av å holde den må du liksom bare fortsette. Det gir deg lite tid til andre ting. Dessuten spyr de og de sikler melkesikkel. 

  Konklusjon: Michelle må ha vært en veldig rolig baby.

  Men når jeg later som om jeg kaster han i været ler han skikkelig og er søt og noen ganger spiser han nesen min :') 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Når det er sagt, så er det vel ingenting som hadde vært mer passende på bildene over enn en kulemage. Jeg tenker på det gule håret igjen. Og hagerotet. Whitetrash<3

  I dag var det en student som plystret "Killing me slowly" på biblioteket på Blindern. Det var veldig morsomt, men også veldig fint. Da var det bare lene hodet bakover, senke skuldrene og dø. God pause. Jeg måtte faktisk takke nei til meg og mammas ukentlige tirsdagstur, til fordel for kjemien. Heldigvis var det en uke i forveien at jeg fant ut hvor utdatert kjemiboken jeg har er. Læremålene har visst blitt oppdatert siden 1996. 

  Nå må jeg tilbake til ungen som ikke er min. 


  I can see that the title is a little bit confusing to you non-norwegians. If you tried google translate my blogpost and I seem unfunny or currently out of order, I will kindly let you know that the translation is wrong. I have nothing in my belly, but chilli sin carne, but my mother is trying to teach me how to be a teenage mom, with no luck. Poor girl. Im not falling for my babybrother (that would be an accepted sentence in norwegian...) At the moment, I am studying for some exams I have in Oslo this spring, next to the entrance exam I'll have to take in June. In other words: I have no time for babies. Neither teenagers nor moms, to be honest (Especially no babymakers). Also, I'm sorry about my poor english<33 Im sure it will get better

   

 • Publisert: 28.03.2017, 20:26
 • Kategori: rarslig
 • 6 kommentarer
 • solbrent eller stoffskifte

 • Publisert: 27.03.2017, 09:57
 • Kategori: rarslig
 • I går glemte jeg på nytt at jeg var fyllesyk og gikk tur i nesten fire timer med Ada (inkludert pizzapause). Da jeg kom hjem la jeg meg umiddelbart strak ut på sofaen for å se gamle episoder av girls. Jeg var også ganske rød i ansiktet. Jeg håpte på at jeg var solbrent og sa det til alle vennene mine. Jeg var bare veldig varm og tålte det ikke så godt. Jeg googlet meg frem til at det var stoffskifte. Vi får se på det. Har bestilt legetime. Burde ikke google så mye.  Mira var selvfølgelig med.

  På flere av bildene over måtte jeg faktisk stå ganske intenst opp mot fylleangsten. Det er vondt at ting man føler så naturlig og nødvendig i fylla, skal vise seg å være akkurat det motsatte. Man bør jo slutte å drikke da. Nå skal jeg gjøre kjemi. Eksamen neste uke:-))))))))

  PS: Leste ferdig boken, som jeg har brukt et halvt år på, i går! Det var synd jeg brukte lang tid på den, for det er ikke det type signalet jeg vil sende ut om den boken. Den heter "Hvor ble du av i alt mylderet, Buzz Aldrin?" og jeg gråt minst to ganger og lo masse. Det er nesten gøy å bruke lang tid på bøker, for da blir det ekstra gøy å velge seg en ny. 

 • Publisert: 27.03.2017, 09:57
 • Kategori: rarslig
 • 6 kommentarer
 • årets assesoir

 • Publisert: 24.03.2017, 21:16
 • Kategori: rarslig
 • I dag har jeg hørt for mye på Kaja Gunnufsen til at det har vært en fin dag. På en bra måte. 

  Men jeg har gått tur med rosa sykkel (årets assesoir) og vært veldig mye i sengen. Jeg har ønsket å blogge så lite at jeg ville blogge likevel. Om at jeg ikke ville blogge. Nå vil jeg bare være inne og fortsette å snylte luft fra vinduet. Kanskje se en dårlig dokumentar eller late som om jeg har ting å se på tv. I hvert fall ikke stalke jukseprinsen på instagram.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Håper jeg blir litt flinkere til å sykle i fremtiden. Gleder meg til sommer i Oslo med denne sykkelen. 

   

 • Publisert: 24.03.2017, 21:16
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • 2000 and late

 • Publisert: 22.03.2017, 22:55
 • Kategori: rarslig
 • Jeg tar meg selv i å lure på om gårsdagen var den beste dagen å fortelle om hva jeg driver med. I en av de kommende dagene vil jeg nemlig få vite om jeg kommer inn på universitetet eller ikke. Det er jo veldig gøy at alle vet det nå og at det vil være et tema folk tar opp. La oss bare glemme det egentlig. 

  Nå er det ikke lenge før jeg likner Britney på en prikk. Jeg har gult hår og glemt å ta på brynene. Dessuten er buksen min fra 2008. Jeg blogger om en t-skjorte som var hot for flere måneder siden. Egentlig skulle jeg blogge om mine nye sko. De er røde, men røde sko er ikke fine med blitz. Mitt eneste håp nå er at jeg blir rik på å likne Britney Bitch og hopper av toget før jeg fjerner alt håret. Jeg er riktig nok ikke lang unna.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Noen andre som har røde armer forresten? Jeg har hatt det så lenge jeg kan huske, men folk ser litt rart på dem. Hvis noen vet hva man skal gjøre med det, foreslår jeg at de skriker ut. Vi kan også bare starte en ARA ( Anonyme Røde Armer) hvis vi ikke finner noen tips. Vurderte å fjerne det med photoshop men 1) det ser aldri fint ut 2) da kunne jeg ikke spurt dette spørsmålet.

  Tror ikke jeg skal pusse tennene i kveld.

 • Publisert: 22.03.2017, 22:55
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • Momager og toppblogger

 • Publisert: 19.03.2017, 21:24
 • Kategori: rarslig
 • Jeg spurte mamma om hun ville være min momager mot at hun fikk meg til å tjene penger, for å så tjene provisjon av det jeg får. Hun svarte at jeg måtte begynne å gjøre litt mer interessante ting og kanskje begynne å gå på litt kulere utesteder. Eller jeg kunne blogge om te. Jeg syns det er litt morsommere å blogge om andre ting, og kommer nok ikke til å gi henne noen penger når de begynner å renne inn på konto. Hun gir meg dessuten ikke Pepsi Max når jeg ber om det, så jeg må nok bli toppblogger uten hjelp fra mor. 

  Det ser ut som om jeg må skaffe meg en momager som ikke har presset meg ut i tilværelsen. Det kan nemlig være en fordel å ha en momager som ikke påstår at konstruktiv kritikk er når man ber noen om å jobbe hardere, uten spesifikasjoner. Kanskje også en som godtar at jeg ikke bruker brystholder på bloggbilder.

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 19.03.2017, 21:24
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • utsatt fyllesyke

 • Publisert: 18.03.2017, 14:20
 • Kategori: rarslig
 • De siste kleinedagene jeg har hatt, har vært litt i overkant produktive. Det vil si at jeg har hatt så mye å gjøre at jeg ikke en gang har hatt tid til å ha hangover. Det resulterer noen ganger i at jeg utsetter hangoveren litt. For eksempel til i dag. Jeg har bestemt meg for at det er tid for å slappe av litt. Men det ser likevel ut som om jeg må gjøre litt kjemi. Det er uheldig å avtale å gjøre kjemi på en lørdag, likevel, høyst nødvendig.   Bildene er fra de to siste dagene mine. Ser ut som om jeg har tatt litt mer selfies enn det som er sunt. 

  God lørdag!

 • Publisert: 18.03.2017, 14:20
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • henda opp i været

 • Publisert: 15.03.2017, 20:16
 • Kategori: rarslig
 • Forrige torsdag dro jeg hjem fra klubben tidlig. Det er lite typisk meg, men jeg har analysert meg frem til at grunnen var mangel på oppmerksomhet. Jeg la nemlig ut instabilde av meg selv da jeg kom hjem fra klubben. En annen grunn kan også være at jeg møtte Emma Clare, så jeg sa meg fornøyd der liksom. 

  Vi tok en del bilder den kvelden. 

  I morgen skal jeg ut igjen og jeg skal ha hendene i været så ingen skjønner bæret. Håper jeg ser noen kjendiser eller at håret mitt slutter å være gult. Håper i hvert fall det blir tilfellet før de fire eksamene jeg skal ha snart. Tenkte ikke på hvor mange eksamener det var før jeg fikk datoene. Jeg skal heldigvis leve litt jetlife før den tid og forhåpentligvis lære meg litt fysikk. 

   

 • Publisert: 15.03.2017, 20:16
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • Livet mitt er en løgn

 • Publisert: 13.03.2017, 12:55
 • Kategori: rarslig
 • Alle som kjenner meg vet at jeg, til forskjell fra mange andre, gleder meg litt til mandager, mer presist i 12-tiden på en mandag. Da kommer nemlig ukens horoskop ut på Cosmopolitan sitt snapchatmagasin. Dette er noe jeg har gjort hver mandag siden august, før det også, men uten et såpass manisk utgangspunkt. For en liten stund siden fortalte Ayda meg om det 13 stjernetegnet, og hvordan det startet akkurat på bursdagen min. Det vil si at jeg ikke er stjernetegnet jeg trodde jeg var. For å gjøre det ekstra vanskelig er det ingen tilgjengelige nettsteder som utgir ukehoroskop for det som skal være mitt nye stjernetegn. Husker ikke hva det heter, men jeg tror symbolet var en mann som holdt to stener. 

  Derfor vil det ikke være noen overdrivelse å kalle livet mitt en løgn. Jeg har veldig mange spørsmål, men siden ingen av dem kan bli besvart rasjonelt, lar jeg heller være å stille dem. Så sånn går det. Aldri skal jeg stole på internettet igjen. 

   

  Siden sist har jeg også bestemt meg for å ha frimåned. På en måte. Jeg skal lese litt denne måneden, men jeg skal også realisere meg selv, finne den ekte Martine i podcast og bok og sånn. Det har allerede vist seg å være effektivt; da jeg hørte på T&T denne morgenen, tok  jeg alle referansene til Sigrid. Jeg vil ikke påstå hun er den smarteste av dem, men hun vet i hvert fall hva som er riktig å referere til. Jeg er nå sikker i mitt valg om å starte rett på studier. Fra der jeg er nå ser det ut som om jeg når toppen av Maslows pyramide før uken er omme.

  Jeg vil også legge til at jeg var i dåp til min egen lillebror i går. Jeg fikk ansvaret av å bære to ting, kaken og lillebror. Heldigvis var det bare en av tingene jeg mistet i bakken under et dramatisk fall.  

  Tok nettopp en gingershot for å kickstarte selvrealiseringen. 

 • Publisert: 13.03.2017, 12:55
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • pene damer som oss på feminstgalleri

 • Publisert: 16.02.2017, 11:18
 • Kategori: rarslig
 • I går gjorde besøket mitt, Mille, og jeg oss veldig pene for å dra på galleri. Et feministgalleri som heter FERi og som ligger to minutters gange unna ytterdøren min. Vi hadde tatt på oss rosa og leopard og kule bukser, men så var det stengt. Vi tenkte at vi skulle hatt med et brev til postkassen deres eller at vi kan skrive på veggen deres på facebook eller kanskje vi bør sende flaskepost.

  Mille spurte nettopp om jeg skrev mange bisetninger og jeg svarte ja. 

  Vi sto veldig skuffet utenfor den rosa feministdøren, og måtte tråkke videre til neste galleri eller museum eller noe annet vi kunne legge ut på instagram. Da kom jeg på at vi kunne gå på museum of applied arts, og det gjorde vi. Jeg har hatt lyst til å gå dit lenge, men jeg har ikke funnet noen til å ta bilde av meg mens jeg ser undrende på noe jeg aldri kommer til å forstå. Mille lærte meg et ord som nesten betyr det samme som hipster, og vi er det kanskje, men kanskje bare hvis vi ikke mener det. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Museumet hadde tre utstillinger, en veldig fin om farger, en om den ungarske arkitekten Mercel Bauer, og litt kjedelig fast utstilling. Sistnevnte ville Mille at jeg skulle si hadde masse dyre ting fra rike folk.

  Nå skal vi lage pannekaker og jeg skal lese litt om hjernen. 

 • Publisert: 16.02.2017, 11:18
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • miss international

 • Publisert: 06.02.2017, 22:31
 • Kategori: rarslig
 • Det er litt sånn at halve skolen jeg gikk på, bestod av iranere og i det siste har jeg liksom tvunget dem litt til å gå inn på bloggen min for å se på bilder av meg (jeg kunne vært modell i iran, sier de, jeg har så lys hud nemlig, men da svarer jeg bare tilbake at jeg skulle ønske jeg var like tæne som dem). Uansett er det veldig dumt fordi man kommer ikke på topplisten om man så har 20 000 lesere i utlandet. Blogg.no teller bare de som er i Norge (når det kommer til lister og sånn)

  Jeg tenkte jeg kunne lyve litt om hva som skjedde på skolen, siden det nesten bare er iranere, men så kom jeg på Ayda og romkamerat og sånn. De er jo norske og Ayda er en stalker så hun kommer sikkert til å finne ut at jeg ikke har tvunget en eneste perser. Poenget mitt er egentlig bare at kanskje blogg.no skulle fikset på dette statistikk-opplegget. Jeg har blitt litt av en "Miss. International" og jeg har faktisk venner i 3 andre land som jeg kommer på akkurat nå, og noen ganger er vennene mine på ferie og leser bloggen min, og det er litt kjedelig for meg siden jeg har bare 20 lesere og da teller de tre andre personene ganske mye faktisk. 

  Dette innlegget skulle egentlig handle om blomster og neglelakk og brus, men jeg får ta det igjen senere. Jeg orker ikke en gang å konstantere at dette er det rareste jeg har skrevet i mitt liv. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Og med dét sier jeg takk for dagens oppgjør. Blant mange, men de har jeg tatt på privaten. Her har dere et bilde jeg ikke en gang orket å rotere, men jeg savner å lese bok på bokhandelen min og avis på veien hjem. Det er ikke, like, kult å si at man leser Morgenbladet på nett, dessverre. Men jeg kan si med hånden på hjertet at jeg fortsatt leser den. Noen ganger. Jeg liker i hvert fall at dere oppfatter meg som en sånn type person. En type person som liker at andre tror hun er kul og klarer å stappe både avis og bok inn i et antrekksbilde. Det var ikke på vei hjem fra jobb for å si det sånn. Jeg drasset med meg den boken ut. Bra bok da. Murakami.

  Jeg har sett på "Innafor" og føler at det er ganske innafor at jeg ikke doper meg og det er ganske greit å vite at jeg fungerer, sånn helt passe, uten å gå på dop. Det har jeg å si om den saken. Jeg har også tenkt på at motebloggen er et skalkesjul, og bak det er det bare en Martine som gjerne skulle skrevet litt mer uten å virke alt for pretensiøs. Og på at jeg har veldig mange fine kopper jeg helt sikkert kommer til å glemme å vise på bloggen. Og på at jeg må øve på å skrive kortere setninger.

  My non-norwegian readers must believe I'm having a real intervention in this post. Behind all these å's and ø's, it's just me trying to formulate some of my thoughts. Trust me, you're not missing out on anything. Im just lying and bragging, as usual. My roommate sometimes calls me a radio. Just on in the background or on a completely different frequence. Good night:)

  Gjett én gang om jeg egentlig skulle gjort biologi nå. 

 • Publisert: 06.02.2017, 22:31
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • skitten joggebukse og horoskop

 • Publisert: 24.01.2017, 13:16
 • Kategori: rarslig
 •  

  I går skrev jeg dette på telefonen min:

  Apatisk. Vet ingenting, Leste i horoskopet at jeg skulle bli kjendis og finne en make. Tid er ikke. Jeg er. 
  Da tigre røykte sigaretter sa han, og jeg tok en sigarett. Jeg tok litt vodka i kaffen, og fikk C i fysikk muntlig.

  Jeg skal begynne å studere medisin neste år, og for ærlighetens skyld, har jeg ikke tid til noe blogging. Denne uken har jeg ti eksamener, og siden jeg er ikke-fungerende under press, sitter jeg nå her og blogger. Nå åpnet jeg jo innlegget med å være ærlig, så jeg kan jo fortsette med å si at eneste grunnen til at jeg sitter her og skriver, er horoskopet mitt. Jeg er Skytten, og i følge horoskopet mitt, er jeg i nærheten av å bli berømt via sosiale medier. Og at jeg skal finne ekte kjærlighet. På fredag.

  I dag hadde jeg eksamen i biologi og i medisinsk engelsk. Jeg gikk også med joggebukser offentlig, for første gang på 6 år. Det gikk helt fint på eksamen. På joggebuksen hadde jeg en iøynefallende kaffeflekk midt på låret, i tillegg til en tannkremflekk på t-skjorten.  Etter eksamen gikk jeg, og romkamerat, på kafeen rett ved der vi bor. På den kafeen jobber det en PEK*, så jeg håper han ikke så kaffeflekken. Jeg smilte litt ekstra til PEK**, og satt langt unna romkamerat, for å indikere at vi ikke er kjærester. Ingen misforståelser velkomne her i gården.   Nå skal jeg lese kjemi! Hadebra og tvi tvi til meg. Dette innlegget legger jeg under den offesielle "Utdanning & karriere etc"-kategorien på blogg.no.  *+**PEK: Potensiell ekte kjærlighet/fint hankjønn

 • Publisert: 24.01.2017, 13:16
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • varm inni #1

 • Publisert: 28.09.2016, 07:49
 • Kategori: rarslig
 • Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenbenken i morgenkåpen, og venter på at kaffen skal bli ferdig. Jeg har på følelsen av at i dag kommer til å bli en fin dag, og jeg måtte bare dele det. På en eller annen måte. Jeg har virkelig slått på stortrommen, og på grensen til original, vil jeg introdusere en samling av bilder som gjør meg varm inni.

  Noen av bildene er mine og noen er fra google:)

  Nå skal jeg drikke kaffen min og nyte et par knekkebrød, som en ekte student. 

  PS: Anbefaler å høre alle sangene til Kaja Gunnulfsen

 • Publisert: 28.09.2016, 07:49
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • KONKURRANSE: VINN SCRATCH MAP

 • Publisert: 07.02.2016, 15:32
 • Kategori: rarslig
 • Hei søtpaier!!!

  Jeg har ønsket meg scratch map siden jeg så det på bloggen til Supermarie ( Utrolig kreativ og søt dame forresten, link her) i 2010. For noen uker siden hadde jeg og Ebay et heftig stevnemøte, og jeg bestemte meg å kjøpe et scratch map. Jeg slang på et til, i utgangspunktet til en jeg var glad i, men så ble det ikke sånn. Kartene kom i posten min for noen dager siden, og nummer to har stått i hjørnet av rommet mitt og gjort meg trist. Derfor.. har jeg bestemt meg for å gi bort ett av dem til dere! Det er ikke så mye, men jeg tenkte det ville være koselig å gi noe tilbake, som takk for at dere leser min blogg. 

  Et scratch map er et verdenskart hvorpå du kan skrape bort alle stedene du har vært (som et skrapelodd)! Jeg selv syns det er utrolig gøy, og jeg det gir meg masse motivasjon til å spare til reiser.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  For å delta i konkurransen må du gjøre dette:

   

  1. Like bloggen min på facebook -->her<--
  2. Kommentere på bloggen min at du har gjort det. Husk å skrive e-post adressen din i kommentarfeltet, slik at jeg kan sende deg mail om du skulle vinne!

  Jeg tenker å kåre vinneren på fredagen som kommer, så det er bare å kjøre på!!! Lykke til ♥

 • Publisert: 07.02.2016, 15:32
 • Kategori: rarslig
 • 17 kommentarer
 • mirror, mirror on the wall

 • Publisert: 30.11.2015, 14:45
 • Kategori: rarslig
 • Heisann!
  I dag har jeg hatt fransktentamen. Det gikk rett vest. Jeg fikk en bankende hodepine og klarte ikke å få hjernen til å fungere. Det var som om tankene ble stoppet av en stor murvegg før de i det hele tatt ble hørt. Jeg sitter i hvert fall hjemme nå og har ingen andre planer enn å bli frisk. Det gir meg i hvert fall mer tid til blogging, og det er en stor fordel! Jeg har ikke akkurat vært aktiv i det siste. Nå nettopp hang jeg opp mitt nye speil, som jeg fikk av tante Janniche i bursdagen. Egentlig skulle det hengt enda et firkantet speil oppå de tre andre, slik at jeg får se ansiktet mitt men det ble ødelagt. Dette satt et mye mer personlig preg på rommet mitt, og jeg syns det tar seg veldig godt ut. Hva syns dere?  Jeg syns det ser ordentlig stilig ut

  Rett hjem i godgensern<33

  Helt til slutt: en liten shoutout til Anna som blir 18 i dag ♥ Vi var på overraskelsesbesøk hos henne i dag tidlig, og fikk til og med servert deilig frokost. Litt av en luksus! Veldig glad i deg søta:*  Vi blogges!

 • Publisert: 30.11.2015, 14:45
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • voksenlivet

 • Publisert: 29.11.2015, 19:10
 • Kategori: rarslig
 • Alle snakker om at å være voksen ikke er bare bare. Jeg har fått masse chainz og syns voksenlivet er en dans på roser så langt! I dag våknet jeg til verdens beste medisin, god frokost og appelsinjuice, til bankende hode. Deretter så jeg noen episoder av Dag, før det var dekket for bursdagsfeiring. På menyen sto det sushi, kake og musserende. Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder, men det sier vel egentlig bare at jeg koste meg gløgg. Jeg har fått utrolig mange fine gaver som jeg er utrolig takknemlig for:-)


  Fikk denne genseren av min kjære tant, hun har strikket den selv! Den er brun med blå striper på. Jeg er sikker på det kommer til å bli en favoritt i skapet.

  Ser dere hvor mange chainz jeg har<333 Jeg elsker smykker og har fått hele tre nye i dag! Fra Frida og Sara, Mormor og Ada.


  Nå skal jeg lage meg BankID fordi det har vært den største mangelen i min ungdomstilværelse. Vipps har ikke funket en gang! Et nytt intervall i livet, her kommer jeg :-)

 • Publisert: 29.11.2015, 19:10
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • b-day

 • Publisert: 28.11.2015, 23:09
 • Kategori: rarslig
 • Hey! Jeg er midt i min egen bursdag og bestemte meg for å blogge fordi jeg har tatt så mange fine bilder.Det høres veldig trist ut å blogge i sin egen bursdag. Det er mennesker her og jeg lover de har det gøy. Jeg har det gøy.

  Dette er meg:


  Dette er venenne mine:

  Dette også:

  Dette er IDa:


  HUn har det gøy

   

   

 • Publisert: 28.11.2015, 23:09
 • Kategori: rarslig
 • 8 kommentarer
 • BRISTOL

 • Publisert: 27.11.2015, 20:22
 • Kategori: rarslig
 • En jul uten Bristol er ikke en ordentlig jul. Du har kanskje hørt besteforeldrene dine snakke om det. Du bør virkelig ta turen selv. Der finner du en magisk stemning, spesielt nå som det nærmer seg julen! Nå som det virkelig nærmer seg bursdagen min tok besten og jeg oss en liten bytur. Jeg fikk en finfin gave, vi snakket om spennende ting og spiste deilig mat. Jeg drikker alltid kakao på Bristol, da får man en herlig liten kanne og en skål med deilig krem.

  Det så litt komisk ut med strålende sol og plussgrader kombinert med den voldsomme julepynten..

  Jeg ligger hjemme med litt hodepine og slapp kropp. Nå må jeg virkelig restituere, for jeg har en lang helg foran meg. For to dager siden konstaterte jeg at det hadde vært veldig typisk om jeg ble syk nå, glemte å banke i bordet..

  God freddan!!

 • Publisert: 27.11.2015, 20:22
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • dette har jeg gjort i dag

 • Publisert: 25.11.2015, 17:07
 • Kategori: rarslig
 • ..Spist havregrøt og drukket te med Isak. Han drikker ikke kaffe.


  ..Gjort matte og dyrket mitt hat for følger og rekker sammen med Ada.


  .. Tvunget Ada til å ta bilder av antrekket mitt


  Dagene er for tiden fulle av matematikk og fransk. Ada og jeg satt på Blindern og gjorde matte, her må man virkelig komme tidlig for å få plass i det hele tatt. Vi endte opp på den kalde caféen i samme bygg, bare fordi vi ikke orket å dra noen andre steder. Synd er det, men jeg prøver å oppdatere dere så gøyalt som mulig. Antrekket kommer senere i dag, og innkjøpene regner jeg med å få lagt ut i slutten av uken. Nå skal jeg se Whiplash sammen med Isak og vennene hans. Jeg har sett den før, men jeg tror ikke det er en film man får sett nok.Anbefales!

  Ha en fin onsdag:-)
 • Publisert: 25.11.2015, 17:07
 • Kategori: rarslig
 • 7 kommentarer
 • KLASSEN VÅR

 • Publisert: 24.11.2015, 23:02
 • Kategori: rarslig
 • Etter noen effektive timer med øving i matte dro jeg til byen for å møte mamma. Vi gikk i noen butikker. Ikke akkurat overraskende ble det med meg noen poser hjem, det skal dere få se i morgen. Etter handling og en matbit på Taquiera dro vi på teater. Stykket vi så heter Klassen vår. Før stykket hadde jeg hørt at det handler om en polsk skoleklasse og hvordan 2.verdenskrig påvirker dem. Med store forventninger satt jeg meg i salen, men kom ikke ut med like stort glis. Det var interresant og det virket som om de hadde prøvd på mye fra metaforer og sammenlikninger, men det var ingen av dem som nådde helt ut til meg. Selvfølgelig var det et interresant stykke med bra historie og et godt budskap, men jeg fikk følelsen av at det hadde funket mer i en historietime enn på scenen. Nå har jeg vondt i nakken som følge av sterk konsentrasjon og flere forsøk på å leve meg inn. Jeg angrer ikke på at jeg dro, men jeg er vant til å forsvinne i teaterstykker og ikke føle behovet for notering. 


  Alt i alt er det veldig koselig å gå på teater, og å gå i byen sammen med mamma ♥ Er dere mye på teater? 

  God natt!

 • Publisert: 24.11.2015, 23:02
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • god morgen

 • Publisert: 24.11.2015, 09:10
 • Kategori: rarslig
 • Endelig makter jeg å legge litt filter på det som ikke skal blogges om. Her har dere en perfekt morgen i mine øyne. Det vil si at slike morgener sjeldent forekommer.
  Appelsinjuicen og kaffen skal ned hver bidige morgen, men brødskivene var det litt luksus over i dag. Det er ikke ofte jeg har tid til å riste brødskiver. Jeg har fri nesten hele uken, så jeg håper på mange slike morgener. Prikken over i'en er en halvtime foran God Morgen Norge med en ekstra kopp kaffe. 

  Mine vanlige morgener ligger likevel ikke så langt unna. De ser ut som over, men med barne-tv på og to skrikende unger. Gjerne to sure voksne også. Jeg har alltid vært veldig morgenblid av meg,

  så det passer dårlig at jeg kun er omringet av morgengretne mennesker. 


  morgentryne ♥

  Alle disse tingene jeg ønsker å gjøre på morgenen er altså grunnen til at jeg bruker så lang tid. Gjerne står jeg opp klokken 6 for å gjøre alle disse koselige tingene, også drar jeg ikke før 0730. Alle vennene mine syns TV er luksus på morgenen. Det syns jeg også, men jeg lager selvfølgelig tid til litt morgenkos.

  Nå skal jeg til tanten min. Vi skal jobbe med skole og spise lunsj sammen. Ha en fin tirsdag :-)

 • Publisert: 24.11.2015, 09:10
 • Kategori: rarslig
 • 7 kommentarer
 • vippeextensions

 • Publisert: 23.11.2015, 20:39
 • Kategori: rarslig
 • Jeg har prøvd å demonstrere hvordan jeg føler meg i dag:


  Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare følelsen. Men i trass la jeg bildene på skrivebordet i stedet for i bloggmappen.

  Jeg hadde så lyst å blogge til dere om den nye ponchoen min, men jeg kom hjem og det ble mørkt. Og det ble livet også. Det er på dager som dette jeg drømmer om en tilværelse der vippeextensions er løsningen. Jeg drømmer om at vippeextensions gjør livet mitt bedre. Jeg er helt sikker på at jeg må ta det før mattetentamen for å nærme meg seksern. Kanskje skal jeg farge håret også? Vet dere om noen bra steder å ta vippeextensions?

  Nå kom stefaren min inn med kebab. Jeg må nok ta tarmskylling også. 

  I morgen skal jeg gjøre morsomme ting. Da blir bloggen morsom.

 • Publisert: 23.11.2015, 20:39
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • morgenstund

 • Publisert: 21.11.2015, 12:19
 • Kategori: rarslig
 • Det ser ut som om jeg har tatt med meg solen til Bergen. Bare hyggelig. Nå er jeg i hvert fall godt på plass i fammens nye bolig. Utsikten er helt sinnsyk. Snart er det klart for et lite selskap her i heimen, gleder meg til å se resten av familien min ♥


  God lørdag! • Publisert: 21.11.2015, 12:19
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • strømhuset

 • Publisert: 20.11.2015, 19:16
 • Kategori: rarslig
 • Jeg vet at jeg har såpass kule blogglesere at dere er ute og finner på noe sprell i dag. Likevel sitter det, dypt inni meg, et lite håp om at dere vil ofre bloggen min et klikk eller to. Nå har jeg kommet meg helt til flyplassen. Det vil si - jeg har vært her i en time allerede. Det har seg nemlig sånn at forrige gang jeg skulle ut å fly presterte jeg å ikke rekke det. Det var ikke en strukturert ung pike som fant ut at hun skulle forlate rommet sitt tre timer før flyet gikk, det var hennes underbevissthet.

  Ikke før jeg hadde løpt, stressa, til flybussen fant jeg ut at det var tre timer til flyet gikk. Det er ordentlig morsomt hvordan hjernen fungerer. Jeg trodde på ordentlig at jeg hadde dårlig tid!

  På vei hjem i dag tok jeg bilde av en bygning som ligger rett utenfor huset mitt. Før var det et stort stygt gult strømhus. Nå er det dette :  Er det ikke nydelig? Jeg hadde ikke nølt med å flytte inn her. Det ser ut som et slags moderne slott. Med rosegullfargede rør og marmorgrønne karmer. Jeg tror ikke noen vet hvilket mesterverk de har laget.

  Når vi først er i gang så kan dere like så godt se de andre bildene jeg tok i samme slengen:

  Nå har jeg nesten dårlig tid for første gang i dag. Vi snakkes i en annen by. Nå mener jeg det. 

 • Publisert: 20.11.2015, 19:16
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • 1 2 pakk - helgetur

 • Publisert: 20.11.2015, 16:36
 • Kategori: rarslig
 • Hei! I kveld turer jeg til Bergen, for å henge med den andre delen av familien min ♥ Pappaen min bor der, så det blir fort noen turer dit i året. På grunn av dette på jeg nesten erklære meg selv som en superpakker. I dag skal jeg dele mine tips med dere.

  Jeg beklager på forhånd for det grusomme gule gulvet


  Her ser dere noe av det jeg har pakket!! Annet enn dette blir det kun undertøy og toalettsaker, inkludert antrekket jeg har på meg når jeg drar. Det smarteste jeg kan si til dere er: pakk enkelt! Jeg reiser ned i en hvit topp og en svart bukse. Med meg har jeg, som dere ser, kun enkle farger og former. Hvis man pakker enkle multi-antrekk (innebærer plagg som kan brukes flere ganger), kan man ta med seg flere smykker, som veier relativt lite. På denne måten unngår man å se ut som en av 1000, med minimal plass i bagasjen.

  Jeg tar aldri med meg en bag jeg må legge på rullebåndet over en helg. Det sier seg selv - du har bare en helg på deg liksom.


  Clutch er en fantastisk løsning på korte turer. Denne legger jeg så klart bare oppi den litt større bagen min når jeg ikke bruker den, og man slipper å bære på to bagger. 

  Et tredje tips - forskjellige stoffer. Antrekket blir dobbelt så spennende når du har på deg plagg i forskjellige stoff. Dette hjelper på når du ikke kan pakke så mye.

  Jeg digger å fly. Aldri føler jeg meg mer stilig enn når jeg tusler rundt på flyplassen. Jeg kan være hvem som helst, og helst later jeg som om jeg er voksen. Det eneste jeg ikke digger meg å fly er folk som går inn foran når de sitter bak rad 16, og folk som går inn først når de sitter ved midtgangen. Ellers er det veldig fint hvis alle som skal fly kan sette seg inn i sikkerhetskontrollrutiner. Vennligst vent med å kle på deg til du har kommet vekk fra rullebåndet. Jeg er ikke interresert i å se på deg ta på klokken din. Plis :-( Jeg tror ikke jeg alene i denne kampen mot flyplassmonster.

  God helg!! Vi snakkes i en annen by

   

   

 • Publisert: 20.11.2015, 16:36
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • her finner du meg

 • Publisert: 19.11.2015, 13:56
 • Kategori: rarslig
 • Hei,

  På disse mediene kan du følge meg både som blogger og privat.

  Instagram: missmartyparty

  Facebook: martinefiwi.blogg.no

  Snapchat: hallomartine123

  Bloglovin: martinefiwi.blogg.no

 • Publisert: 19.11.2015, 13:56
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • martine gjør ting hun ikke kan: antrekksbilder

 • Publisert: 18.11.2015, 22:09
 • Kategori: rarslig • /Caps - H&M / Poncho - Uniqlo / Genser - Surface to Air / Bukse - Levis / Sko - Ecco/


  Det har seg slik at jeg er nybegynner på disse antrekksgreiene. Jeg har tatt bilder av antrekkene mine siden jeg var 12, men ofte rett opp og ned med hendene i siden. I løpet av de siste ukene har jeg samlet opp noen tips.
   

  1. Gå i firkant. Det er vanskelig å finne ut av hvor man skal gjøre av seg. I dag fant jeg ut den letteste måten å få varierte bilder og stort utvalg på. Gå rett frem - til høyre - ned - til venstre - frem igjen. Du får med alle vinklene, og du glemmer kanskje at du egentlig poserer.
  2. KNIPS! Flinke Maja, Anna og mamma har skjønt det (MPF - mine personlige fotografer). Det er nesten så du må holde ned avtrykkern og aldri slippe. Bildene blir kule med litt bevegelse, og du slipper å kjøre en ny runde etter at du har kommet inn i varmen.
  3. Ta på deg selv (uten å tenke koffert) eller ting du har med på bilder. Hendene rett ned eller i siden ser bare ikke kult ut. Som på bildene over kan dere se at jeg for eksempel tar på capsen min. Ellers er de i bevegelse, på vei til å ta på ett eller annet. Hold vesken din på en kul måte eller ha hendene i bukselomma, har du noe å tusle med er det ekstra pluss. 
  4. Lat som om du er lei av å bli tatt bilde av, le og hold hendene mot kameraet. For min del kommer dette helt automatisk (forsvinner kleinheten noen gang, kjære veteraner?). Det anstrengte smilet blir naturlig, og plutselig har du en kul posisjon.
  5. GOD STEMNING! Dette er bare en erfaring jeg har av å følge med på andre blogger. Kanskje det bare er meg, men jeg syns klærne ser mer spennende ut hvis bæreren av dem ser koselig ut.
  6. Plassering. Fjern alt unødvendig i bakgrunnen eller finn en bakgrunn med masse unødvendig kult. Dette gjør mye med bildene. Hvite vegger er ikke så veldig kult.

   

  Dette er bare noe jeg har dratt ut av stumpen, kom gjerne med flere tips!!
  PS: Bildene over har ikke akkurat idealbakgrunnen, men det er litt utplukket med locations på et 45 minutters friminutt. 

 • Publisert: 18.11.2015, 22:09
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • flinke piker

 • Publisert: 18.11.2015, 18:20
 • Kategori: rarslig
 • Hei!

  Nå sitter jeg på Espresso House sammen med Kamila og Emma. Emma og jeg har religionsprøve i morgen. Kamila er ordstyrer. Vi har om Islam, og det er virkelig oppklarende og bekreftende i og med at det er så mye debatt rundt dette temaet for tiden. Lite provoserer meg mer enn dette, derfor er det et veldig spennende tema. 

  I går kveld ble jeg utrolig demotivert, og hadde lite lyst til å sette i gang øvingen. Det var da jeg kom på dette med flashcards, genialt! Det gjør læringen mer spennende, og gjør det mye lettere å øve på.
  Ellers har det vært en veldig lang dag i dag. Mørket tar på! Det eneste vi kan trøste oss med er at juleferien er rett rundt hjørnet. 

  Vi snakkes!

 • Publisert: 18.11.2015, 18:20
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • frisk luft

 • Publisert: 17.11.2015, 20:33
 • Kategori: rarslig
 •  

  Urinveisinfeksjon here I come

  Slik så planen min for i dag ut :
  16.30-19.00: Øve på religionsprøve
  19.00-20.00: Andre lekser
  20.00-21.00 : Jobbe med bloggen

  Jeg var hjemme klokken 16.30. Det var ingen andre. Og selvfølgelig lå nøklene på andre siden av døren. Vanligvis kommer familien min hjem nogenlunde samtidig. Jeg satt meg ned for å vente. Etter 30 minutter var jeg blitt ganske kald og vurderte å gå, men jeg hadde jo allerede ventet så lenge. Etter 1 time hadde jeg begynt å synge til meg selv, eller med meg selv. Etter 1 time og 10 minutter trodde jeg at jeg så et spøkelse. Etter 1 time og 30 minutter hadde jeg begynt å ha samtaler med meg selv. Familien kom omtrent da og jeg tror det var litt greit.   Skulle holde det hemmelig at jeg har byttet land til India, men det gikk ikke en gang med svart hvitt. Jeg er fortsatt litt usikker på om bildene over er de samme.

   

  Den lange timen med stillesitting og frysing fikk virkelig dratt energien ut av meg. Jeg skal forsøke å starte dagen min her. Hvor langt jeg kommer på det er usikkert. Jeg har i hvert fall kommet i mål med ett blogginnlegg. Det er fint å ha noen å klage til ♥

   

   

 • Publisert: 17.11.2015, 20:33
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • SNØ

 • Publisert: 16.11.2015, 19:18
 • Kategori: rarslig
 • Haha, dere aner ikke hvor mye som surret gjennom hodet mitt da det begynte å snø i dag tidlig. Da jeg gikk ut av huset møtte jeg, med stor skuffelse, en bar bakke etter mye snakk om mulig snø. Trist, men fortsatte til bussen. Da jeg gikk av min første buss dalte det ned snø. Jeg hutret og gikk videre.

  Også slo det meg!!!! Det har ikke snødd siden forrige vinter. Jeg fikk en voldsom nostalgisk følelse. Tross snøen ble jeg varm i hele kroppen, og jeg klarte ikke slutte å smile. Etter å ha smilt som en galing i om lag 10 min begynte jeg å tenke på alle andre på bussen. Hva tenker de? Mest sannsynlig tenkte hele 21-bussen på de vakre krystallene som landet på bakken. De fine hvite flakene som kom for å minne oss på vinteren. Jeg begynte altså å bli glad i et slags innbilt fellesskap. Er det ikke morsomt at en hel buss sitter og tenker på det samme, og ingen snakker om det?

  Jeg fikk uansett en kjempebra morgen. 

  Når jeg tenker tilbake er jeg ganske sikker på at jeg har blitt gal. For øyeblikket pøser det ned, og dere har sikkert glemt snøen allerede. Og ingen bør være så glade for snø. Det er nok ikke sunt.  • Publisert: 16.11.2015, 19:18
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • take a break

 • Publisert: 16.11.2015, 09:01
 • Kategori: rarslig

 • GOD MORGEN

  Jeg har fulgt med på youtubevideoene til Katie i noen år nå. Det er vanskelig å si om jeg liker henne eller ikke. På en måte syns jeg hun er en levende klisje. På en annen måte føler jeg hun sier mye av det jeg tenker. Hun klarer å sette ord på mange av følelsene og ønskene jeg har. Jeg syns i hvert fall videoene hennes er underholdende, og hun etterlater meg alltid med mye tanker i hodet. Videoen over forklarer mye av det jeg ikke klarer å sette ord på. Ta en titt!

   

   

 • Publisert: 16.11.2015, 09:01
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • festlighet

 • Publisert: 15.11.2015, 16:37
 • Kategori: rarslig


 • Har ikke jeg kule venner? Vanligvis syns jeg ikke det er så gøy å se på festbilder. Disse bildene er regelens unntak, mye på grunn av de vilt kule lysene. Jeg klarte ikke å dra opp kameraet hjemme hos Aurora. Litt fordi jeg glemte det. Ganske mye fordi det hadde vært pinlig. Det tærer på nervene å være blogger altså. Tærer så mye at dette er poseringene jeg tår til:
  Send meg på kurs takk. Jeg kan ikke fortsette sånn her. (Dette bildet er tatt av Martine. He-he, nå trodde du kanskje det var et selvportrett. Neida, jeg har en venn som heter det.)

 • Publisert: 15.11.2015, 16:37
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • sen frokost

 • Publisert: 15.11.2015, 15:53
 • Kategori: rarslig
 • I går var bloggen stille. Det føltes ikke naturlig å blogge uten å nevne tragedien i Paris. Derfor valgte jeg å ikke blogge. Det er ikke noe som er i min makt å kommentere. Uansett sender jeg mine varmeste tanker til alle berørte.♥


  Det ble en lang kveld i går, men veldig gøy. I dag passet det i hvert fall perfekt med en sen frokost på café. Jeg er fortsatt ganske redusert, men skal prøve å sette meg ned med religionspensumet om noen få strakser. Akkurat nå ser jeg på Greys. Jeg ser på det som et slags førstudium. 

  Senere kommer det mange kule bilder fra bursdagsfeiringen til  Maja og Ida!! 
  Hva har dere gjort i helgen?

   

 • Publisert: 15.11.2015, 15:53
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • notater #1

 • Publisert: 12.11.2015, 19:01
 • Kategori: rarslig
 • En liten serie hvor jeg deler notatene mine på mobilen med dere. Jeg kan ikke være den eneste som skriver ned alt som faller meg inn. Noe av det er personlig og fint. Andre ting er bare merkelige skriblerier. 
  De to første er Ada. Den siste er Sara, lillesøster på 6 år.

  Gjør du også sånn her?

 • Publisert: 12.11.2015, 19:01
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • redd?

 • Publisert: 11.11.2015, 19:29
 • Kategori: rarslig
 • Jeg vil kalle det stemningsbilder. Men det ordet gir deg kanskje ingenting. Dette er jo bare bilder tatt av en amatørfotograf som ville sette lyset litt på prøve?
  Jeg hadde helt glemt disse bildene. En gang i forrige uke, i 23 tiden, gikk jeg helt alene gjennom torshovdalen. Jeg hadde glemt å gå av bussen, og jeg bestemte meg for å gå til neste. I utgangspunktet syns jeg ikke det er noen spesielt fine bilder. Men når jeg bladde gjennom kamerarullen, nå nettopp, så fikk jeg en spesiell stemning inni meg. Jeg måtte tenke meg litt om før jeg skjønte hva følelsen dreide seg om. Den følelsen jeg skal til å beskrive nå gjør meg egentlig litt ydmyk. Jeg syns det er litt pinlig, rett og slett. Siden jeg var ganske liten har jeg oppført meg selvstendig. Jeg klarer meg selv, det er ofte innstillingen min. På den tiden venninnene mine syns det var skummelt å gå hjem alene til bussen, syns jeg aldri det. Rett etter jeg tok bildet slo det meg for første gang, på lenge.


  Jeg hadde nettopp lagt ned kameraet mitt, etter å ha tatt disse bildene, og i parken hvor jeg trodde jeg var alene sto det plutselig en mann. Jeg ble, uten overdrivelse, dritredd. For første gang på virkelig lenge. Inni meg så jeg for meg de verste scenarioene. Jeg begynte å gå kappgang oppover, for løpe turde jeg ikke. Da jeg kom inn på bussen som skulle ta meg siste stykke var jeg våt av svette. 

  Jeg har aldri følt meg så dum. Jeg liker ikke å tenke irrasjonelt. Det var jo bare en mann. Eller kanskje det var en dame, alt jeg så var en stor skikkelse. Jeg begynte å skjønne meg på venninnene mine. Den type oppførsel, en redsel for alt og ingenting i mørket, forsto jeg meg på som feig og pysete før. Nå forstår jeg meg på det. Selv om jeg skulle ønske jeg ikke gjorde det. Denne redselen er for dum til å fortsette å bære. 

  En liten tankestrøm på onsdagskvelden. Jeg har ikke noe mer å si. Ville bare si at jeg har begynt å skjønne meg på det. Og jeg liker det ikke.

 • Publisert: 11.11.2015, 19:29
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • kan vi slutte å klage på sosiale medier?

 • Publisert: 10.11.2015, 21:37
 • Kategori: rarslig
 • I et par år nå har jeg hørt mye negative ting om sosiale medier. Sosiale medier blir anklaget for å påføre folk spiseforstyrrelser, for å senke selvtillitten, for å sette alt for høye mål, for flinkpikesyndrom og jeg kunne fortsatt i evigheter. Sosiale medier er det nye store stygge trollet. Sosiale medier skal være grunnen til alt vondt i dagens samfunn. Jeg må innrømme jeg har nok selv pekt med fingeren på sosiale medier i noen debatter, det er jo bare dritt der er det ikke?

  Jeg så på programmet "Kultur" på Aftenposten. Til ingen overraskelse dukket Essena Oniell opp. Instagrammer, blogger og youtuber som nå har gitt opp alt sammen for å spre en bevegelse om at sosiale medier ikke er virkelig. Hun har fått betalt for ditt og datt, her hadde hun på seg sminke, og der poserte hun. Jeg bladde øyeblikkelig gjennom instagrammen hennes da hennes første instagrampost om den nye henne ble publisert. Først ble jeg overrasket, jeg syns det var fint og inspirerende. Det første som slo meg var at flere skulle vært som henne. Flere skulle kuttet ut alt som var uekte, og starte å leve livet sitt utenfor mobil og internett. 

  Heldigvis fikk Essena Oneills ros på Aftenpostens "Kultur" til å tenke meg om en ekstra gang. "Flere skulle vært som henne" dukket opp i tankene mine på nytt. La oss spørre oss selv hva som kan ødelegge oss med sosiale medier. Jeg tror det heller er massedyrkelsen, enn personen i seg selv. Men denne massedyrkelsen, er det noe nytt? Er det noe som kom i 2010? Jeg tror det er ganske vanlig å se opp til unike personer, i den forstand at de blir sett på som unike og velger å vise det gjennom sosiale medier. Dessuten tror jeg at det er mer uoppnåelig å slette alle former for sosiale medier, enn å bli seendes ut som Essena Oneill.

  Er dette ødeleggende? Kanskje. Men man kan ikke la være å snakke om det faktum at det er en helt ny yrkesgruppe og en ny måte å kommuniser på.

  Stygt bilde fra Google. Passet innmari godt da.

  Først og fremst så syns jeg vi skal unne bloggerne, instagramkjendisene og youtuberne, for at de får leve på å være sin egen person . Jeg syns vi skal unne dem penger for å gjøre det de liker å gjøre. På lik linje som vi, ikke nødvendigvis unner, men respekterer, lærerne for at de får gjøre det de liker òg får betalt for det. Mitt favorittsitat av Ibsen, fra Brandt er "Vær det som du er fullt og helt, ikke stykkevis og delt". Å være seg selv er en ting - men la oss ikke blande det med personen vi er på sosiale medier. 

  Men så vil jeg også ta et oppgjør med hatet på sosiale medier. Visjonen min i dette blogginnlegget er ikke å omvende alle dere som hater på sosiale medier, men kanskje at vi alle sammen kan gå noen skritt fremover. Kanskje vi skal akseptere det. Med denne visjonen har jeg et lite eksempel:

  Generasjonen som vokste opp med sosiale medier, og som jeg vil si dominerer den i dag, blir kalt generasjon Z (Fra 1990-2000). Det sies generasjon Z kommer til å være den mest og best utdannede generasjonen. Store krav blir stilt og vi stiller store krav tilbake. Å bli sett på som vellykket er viktigere enn noen gang. Vi skal alle nå toppen av Maslows behovspyramide. Det er ikke tvil. Vi snakker om generasjonen som kommuniserer gjennom sosiale medier. Det er sånn vi snakker.

  Skulle vi sluttet å snakke før sosiale medier fantes? Bare fordi dumme ting kommer ut av spisehullene til dumme mennesker?


  På denne bloggen ønsker vi ingen innlegg med kun kjedelige bilder. Relevante kan man lage dem sjæl. Dette er meg som ikke digger sidene ved sosiale medier som fører til lav selvfølelse, depresjon, anoreksia og sånne dårlige ting. På den andre siden digger jeg det sosiale medier gir meg: motivasjon, inspirasjon og globalisering. 

  NB! Før noen spør: Jeg digger folk som klager ved bruk av sosiale medier. Jeg digger ikke at vi klager på bruken av sosiale medier. Her kan man leke seg godt med ordene.

 • Publisert: 10.11.2015, 21:37
 • Kategori: rarslig
 • 10 kommentarer
 • forandring fryder

 • Publisert: 09.11.2015, 19:28
 • Kategori: rarslig
 • Dette innlegget er mer for meg selv enn for dere. Jeg har nettopp tatt en liten tur i memory lane. En av fordelene med å være en bloggveteran er at man kan se tilbake på livet sitt. Inne på denne bloggen har jeg faktisk innlegg helt tilbake til 2012. Noe har vært lite gøy å se, noe har vært virkelig morsomt (selvdigger). Jeg ser i hvert fall at jeg har blitt mye mer kritisk til hva jeg velger å legger ut. Nå skal dere få mimre litt sammen med meg. Kanskje noen av dere har vært med hele veien?


  2012

  Grøss. Jeg hadde en serie jeg kalte "Tøffe trynet". Hva som er tøft med det klarer jeg ikke helt å sette fingeren på.

  Rommet mitt for tre år siden! Jeg skrev i Mai 2012 et innlegg om drømmestedet som, bortsett fra alle gramatiske feil, var ganske fint. (link i tekst)

  Jeg brukte noe som lignet mer på truser enn shorts. Det må ha vært varmt. Anstrengt smil.

  Jeg var på Berlintur i August 2012. 10.klasse var fint. 

  Jeg må ha misforstått ganske kraftig når det gjelder hvor lårene starter.

  Jeg kjøpte min første Louie Vuitton for noen av pengene jeg fikk til konfirmasjonen. :'). Jeg var så smart nok til å kjøpe vintage. :')

  Dere trodde på at jeg hadde en sommerfugl som kjæledyr. Jeg fortalte dere at jeg matet den med mais. Haters make me famous. 

  2013

  Det var uggs og Acne skjerfets glanstid.

  Jeg prøvde meg som hipster.

  Jeg var i Skagen. Minn meg på at jeg skal tilbake dit.

  Jeg var i Budapest med Mille (Og mamma og Pål)

  Min første Balenciaga♥♥♥♥♥♥♥

  Jeg klippet håret kort. Og jeg begynte å skjønne litt mer hvordan jeg ville være. Nettopp begynt i 1.vgs.

  Jeg knyttet mange nye vennskapsbånd. Så klissete. Så fint.
  Jeg blogget ikke i perioden oktober 2013 - mars 2014. Blogging var det kleineste i verden.
  2014

  Jeg ble vegetarianer og begynte med empati. (hehe)

  Jeg blogget aldri, men merket at jeg savnet det. Skrev lange og usammenhengende innlegg.

  Dette har vært veldig koselig for meg. Ha en fin mandag!!

 • Publisert: 09.11.2015, 19:28
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • søndagsmarked

 • Publisert: 08.11.2015, 17:40
 • Kategori: rarslig
 • I dag har jeg spist frokost på Grünerløkka, og tuslet litt rundt før jeg endte opp langs Akerselva. På vei oppover kom jeg på at det ligger et fantastisk marked på Blå. Søndagsmarkedet var jeg veldig ofte på før, men jeg hadde glemt det helt.

  I den ene boden fikk jeg en gratis stein. Hun som hadde boden sa at den første jeg plukket opp, eller som øynene først falt på skulle være den som passet til deg. Jeg endte opp med en nydelig blå og grå stein. Hun sa den skulle styrke mitt intelektuelle potensiale.

  Denne skal jeg ha for alltid. Nå må jeg løpe på trening! Vi snakkes i kveld :-)

 • Publisert: 08.11.2015, 17:40
 • Kategori: rarslig
 • 7 kommentarer
 • ukens fire

 • Publisert: 04.11.2015, 12:30
 • Kategori: rarslig
 • Et påfyll i buksehyllen fra det beste merket, Made in Heaven, hadde ikke gjort noe♥ 
   
   
  Dette er Jeanne Damas. Jeg skulle gjerne hatt kameraet hennes og en leppestift som sitter like godt på meg som på henne. Hun er så kul og edgy, men samtidig så enkel.  (http://jeannedamas.tumblr.com/) Jeg har bare en i Tom Ford samlingen min så langt, men jeg sikler etter flere. Den grønne smelter hjertet mitt.


  Nok overfladisk! Denne uken heier jeg på Haruki Murakami (egentlig som alle andre uker), men jeg er nettopp ferdig med særemne. Lesing av andre bøker fryder meg for tiden.   Jeg tror jeg kommer til å drive med "ukens fire" en gang i uken. Det er egentlig bare en post om fire ting jeg tenker mye på.

   
  EDIT: Jeg bare må ha med Linn Skåber! I forrige uke skrev Harald Eia en mannssjåvinistisk kronikk få turte å kommentere på, for han er jo så søt og han vil bare ha litt ros av menn (her). Skåber svarte i hvert for meg i kronikken hennes i NRK(her). Les Eias kronikk og bli sur, og følg opp med Skåbers kommentar. Jeg lover deg at det vil gjøre hele dagen din :-)
   
 • Publisert: 04.11.2015, 12:30
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • 0311

 • Publisert: 03.11.2015, 08:29
 • Kategori: rarslig
 • Et skrivetips fra favorittlærer. Det eneste man trenger å gjøre er å starte med "I det siste har jeg lagt merke til". 

   

  I det siste har jeg lagt merke til at det er veldig vanskelig å starte på blogginnlegg. Jeg har lagt merke til at mine tidligere blogginnlegg skremmer meg, fordi jeg ikke er den personen lenger. Jeg har lagt merke til at jeg savner den personen litt, fordi den personen ikke syns det var skummelt å skrive blogginnlegg. Jeg tror den personen var mindre redd og brydde seg litt mindre. Det blir veldig vanskelig å publisere dette innlegget. Mest fordi det er sinnsykt mange nye knapper på blogg.no.  Jeg tenker at dette er et greit inntrykk å gi sånn helt i starten.  " Jeg går på teater og bruker hatt, og jeg har pene venner. Dessuten kan jeg redigere bilder."


  Hvis dette ikke gir meg et nervesammenbrudd så skrives vi nok igjen. Om ganske snart.

   

   

   

 • Publisert: 03.11.2015, 08:29
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • Overskrift

 • Publisert: 27.08.2014, 19:11
 • Kategori: rarslig
 • HEI

  Jeg skjønner ikke hva som gjør at dere gang på gang klikker dere inn her. Bare for gamledagers skyld klikker jeg meg inn på innloggingen en gang i blandt, og at dere klikker så mye får jeg bare vondt i hjertet av. Derfor.

  Må innrømme at jeg savner dette litt jeg også, men for å være helt ærlig får jeg utslipp for alt tullepratet mitt helt andre steder nå. Det er deilig å ha noen som forstår. Til en viss grad.

  Før jeg skriver videre må jeg bare si en ting jeg har sagt tusen ganger før, det er mulig man kan gjette seg til det. Jeg skulle egentlig gjort lekser nå. Jeg skal skrive en kristendominnlevering på fire sider, med utgangspunkt på to setninger i bibelen. Det er heldig for meg at jeg gjerne skriver fem setninger på noe som kunne vært forklart på en. Det er i hvert fall heldig denne gangen.

  Føler meg litt som på bildet over. Det er tydelig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

  Husker dere forresten at jeg halv-tullet med at jeg skulle bli vegetarianer på et innlegg for flere måneder siden? Jeg er fortsatt vegetarianer.

  Likevel leste jeg i en bok at det ikke er nødvendig å være et produkt av en ideologi, men heller ha egne tanker. Det er jo bare meg uansett.

  Burgeren på bildet over er en vegetarburger. Ingen andre enn meg ( av seks stykker) likte den. Liker riktignok alt jeg lager selv, men denne gangen ble jeg nærmest bannet fra kjøkkenet. Nå er det bare brødskive med ost eller knekkebrød med avocado som er selvprodusert der inne, for min del i hvert fall.

  Merket at jeg ble mer komfortabel med skrivingen utover innlegget, men nå er det nok for denne gang. Blir veldig provosert av meg selv av at jeg blir ukomfortabel av dette. Derfor klarer jeg ikke å skrive mye lengre. Takk for nå

  Lurte forresten på om jeg aldri kom til å publisere dette innlegget, fordi jeg slet med å finne på en overskrift. Det går visst ikke an å publisere uten overskrift. Mennesker har på en måte overskrifter, men man trenger jo ikke å finne på dem selv.

 • Publisert: 27.08.2014, 19:11
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • what a sunday

 • Publisert: 22.09.2013, 12:32
 • Kategori: rarslig
 • Søndag, søndag, søndag. Selvfølgelig er søndagsfølelsen på plass. Heldigvis skal jeg ikke på skolen i morgen, skal nemlig på leirskole. Har ligget i sengen i sovemodus siden klokken ni. Jeg er en sånn person som ikke klarer å sovne når jeg først har våknet. Men sovemodus funker greit. Sovemodus vil si at jeg ligger våken, men like så godt kunne sovet fordi det er ingen som merker noen forskjell. Når jeg til slutt fant frem til mine rette sanser stod jeg opp og lagde meg en sunn frokost. Den har jeg faktisk ikke spist enda, den venter på at jeg skal bli ferdig å blogge.

   
  Ser det ikke deilig ut? Gruer meg egentlig litt til å spise, føler jeg kommer til å søle kiwi på forepølsen..

  Pleier egentlig å sitte med denne utsikten når (de gangene) jeg spiser frokost. Men i dag er det verken sol eller regn, så jeg foretrekker Bones fremfor noe så kjedelig. Sier ikke at det er noe dumt med dette søndagsværet, men det kan kanskje bli litt kjedelig å se på i mengden.

  I går gikk hele dagen min til å gå i dåp. Det var faktisk veldig hyggelig da jeg fant en jente på samme alder som meg. Noe som virkelig ikke skjer ofte. Vi spiste god mat og så på bebbien. Jeg hadde på meg denne litt for lange kjolen, Følte at jeg var litt dratt ut av 60-tallet og svarthvitt filmer. Elsker å pynte meg. Snart vil jeg kle meg ut.

  EDIT: Fikk lastet opp bilder.
  Det er jo litt ironisk hvordan jeg skrev bildeteksten før jeg lastet opp bildene, og når jeg skulle laste opp bildene gikk det faktisk ikke. Dere får vel bare gjette hva det skulle vært på bildene, så skal jeg prøve å laste dem opp på ny i kveld. Funker deres bildeopplaster?

  Ha en fin søndag mine kjære!

 • Publisert: 22.09.2013, 12:32
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • god mandag

 • Publisert: 16.09.2013, 20:04
 • Kategori: rarslig
 • God mandag! I dag har vært en mandag lik mange andre mandager, grå og kjedelig. Det har på mange måter vært en start på høsten. Når jeg våknet i dag lå det i min natur å ta på seg stor ullcardigan til å pakke seg inn i. Ellers ligger både matteprøve og naturfagprøveøving på agendaen denne uken, i tillegg til at jeg må huske trening og det sosiale liv. Må bare holde motet oppe og smilet på plass. Det har ikke vært noe problem tidligere.

  Emmers og jeg bestemte oss også for å lage en ny type mandag, en mandag som ligner fredag og gjør at alle de andre dagene i uken tilsvarer en dårlig søndag. Nemlig: Dirtymonday. Dirtymonday går ut på at man kan spise så mye dritt man bare vil hele dagen. Vi satt oss i skolebygget, kjøpte brus, boller og sjokolade da vi opprettet denne helligdagen. Kan vi kalle den hellig? Alt som har med mat å gjøre anses vel som hellig, i hvert fall gjennom mine øyne. Kreativt og originalt eller hva? Noen som vil være med? #Dirtymonday (Nei, det er ikke nødvendig å spise super sunt eller sulte seg resten av uken, det er bare en dag i tillegg ti lørdag med EKSTRA kos)

  Nå var egentlig planen å pakke opp matteboken, men Topmodel starter om 30 min og jeg må fikse paprikachips og holidaydip! Det er og har vært tradisjon for mamsi og meg å se TopModel med chips og dip, og nå blir jeg altså oppriktig stresset.

  Skal du se topmodel? Hvordan har din mandag vært? Hva tenker du om Dirtymonday?

 • Publisert: 16.09.2013, 20:04
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • forandring

 • Publisert: 09.09.2013, 21:17
 • Kategori: rarslig
 • Shit! Jeg har jo glemt å si at jeg har klippet meg.

   

  Bob Schneider - Hop on the world

  Ja, jeg har klippet meg. Meg selv. For en uke siden skulle jeg i en bursdag, håret mitt var ekkelt og jeg hadde ikke tid til å tørke det hvis jeg hadde vasket det. Helt uten videre tar jeg frem saksen og rett og slett klipper av 3/4 av håret mitt. Impulsivt og deilig var det. Bruker nå 15 min i stedet for en hel runde rundt klokken på å tørke det, og det er så mye lettere. Kan ikke med hånden på hjertet si at det er jevnt og at den ene siden ikke er lengere enn den andre, men det får jeg vel fikse. En gang. Prøver å vente lengst mulig med å jevne det ut. Det er nemlig veldig moro å si til andre at jeg har klippet meg helt selv. Det var en stor forandring fra det gamle håret, og jeg føler nesten jeg har fått et annet ansikt. Merkelig det her altså. Nå utfordrer jeg dere til å høre på sangen under bildet, også gjør dere noe spontant!

  Har hatt en herlig helg! Langhelger er noe av det beste, for plutselig har du en dag til. Og når det kommer en dag til i helgen, kjennes det ut som om du får en ekstra dag i livet. For på skolen gjelder det ikke, livet altså. 

  Jeg lukter mat!!! Vi snakkes senere.

 • Publisert: 09.09.2013, 21:17
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • hashtag sporty

 • Publisert: 07.09.2013, 17:57
 • Kategori: rarslig
 • Jeg har nok sagt det før, men jeg syns det er ordentlig trist at det er tjue menneskefolk inne på bloggen min hver dag for å sjekke om jeg har skrevet noe. Spesielt siden jeg aldri skriver noe.

  Det har vært litt hektisk å starte på skolen igjen. Slitsomt er det. Men herregud dere, jeg har klart ti år, jeg klarer tre til. Likevel er det deilig å vente på helgen i hverdagene og å sovne før ti. Dessuten syns jeg skolen har blitt litt morsom, og når jeg forstår meg på fagene er det jo bare helt himmelen. 

  I dag har jeg løpt med mamma, KK mila! Det høres bare teit ut å si KK mila, for jeg løp bare 5km. Det var moro (Vi fikk goodiebag). En fordel er at det nesten bare er folk på over 30 år med, så jeg kom på topp ti i aldersgruppen min (Snikskryt). Kom riktignok på tiende plass, men du, det funker. Det var en veldig koselig ting å gjøre sammen med mamsen. Det værste med det var egentlig at det var så mange damer som bare gikk. De gikk i veien i grupper, og du kan jo tenke deg hvordan de damene som går et løp ser ut. Kort sagt: Noe av det vanskligste var å komme seg forbi disse damene. Skulle ikke vært lov :( Men jeg fikk goodiebag så at gikk bra.

   


  Blurren grunnet mitt ikke-tilstedeværende-vakre-utseende.

  Men jeg leste dette, så jeg antar at det ikke har noe å si;

  "It doesn't make sense to call ourselves ugly, because we don't really see ourselves. We don?t watch ourselves sleeping in bed, curled up silent with our chests rising and falling with our own rhythm. We don't see ourselves reading a book, eyes fluttering and glowing. You don't see yourself looking at someone with love and care in your heart. There's no mirror in your way when your laughing and smiling and pure happiness is leaking out of you. You would know exactly how bright and beautiful you are if you saw yourself in the moments where you are truly your authentic self" - Unknown 

  Ganske vakkert sitat. Nå kan jeg jo late som om jeg er pen og greier. En annen vittig ting er jo at når man ser seg i speilet, ser hjernen deg som 10x penere enn det du egentlig er..... Tenk på det, du.

  Nå skal jeg kanskje sove litt før det er barnevakttid.

   

 • Publisert: 07.09.2013, 17:57
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • sosial debutering

 • Publisert: 13.08.2013, 23:42
 • Kategori: rarslig
 • I dag har jeg debutert sosialt, og dette er noe jeg kan tenke meg å fortsette med. Jeg liker å være omringet av mennesker, og det virker som om den lille delen med personlighetsforstyrrelser blir byttet ut med sosiale egenskaper. Det passer meg egentlig ganske fint for da kan jeg begynne å opptre som litt mer normal på bloggen. Jeg sier ikke at jeg er normal, men kanskje bare litt mindre gal. Det er viktig å tibringe tid med sine medmennesker.
  Dette bildet har jeg stjålet fra mamma sin blogg. Den vil jeg ikke oppgi her. Det har seg nemlig sånn at hun har fler lesere enn meg. Flaut. Syns det er et problem dere kan være behjelpelige med.

  Må innrømme at jeg har løyet til dere i dette innlegget. Beklager. Jeg startet med å skrive at jeg har debutert sosialt, og det har jeg jo, men det begynner å bli en stund siden. Det bare føles litt sånn. Tuva og jeg har vært sammen i dag, også har jeg vært i familiebursdag hos Tant (Ikke en skrivefeil, jeg kaller henne det). Noe å sette fingern på er at jeg kaller meg usosial når jeg er hjemme med familien, mens når jeg er på familiebesøk blir jeg plutselig sosial. Hm. 

  Tenk at jeg lyver for å være morsom da, dere. Det er ikke særlig morsomt. Fikk litt dårlig samvtittighet. Jeg blogger jo bare det som strømmer ned fra den kreative delen av hjernen min og ut i geleneglene mine. Nå ble hele innlegget helt dødt plutselig. Jeg bare prøver å være morsom. Så teit å prøve å være morsom. Det hadde vært så betydelig mye bedre om det bare kom naturlig. Det var ikke det som var hensikten ved blogginnlegget. Har ingen hensikt med bloggingen egentlig, jeg bare har ingen venner. Herregud, dere må jo tro jeg er helt skrudd i hodet! 

  Gidder ikke mer.

  God natt! 

   Ps. Det er mamma og meg på bildet. Bildet er tatt i dag, og hvis du gidder kan du faktisk se dagens outfit på begge to av oss også. Dobbel.

 • Publisert: 13.08.2013, 23:42
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • personlighetsforstyrrelser

 • Publisert: 12.08.2013, 23:59
 • Kategori: rarslig
 • God aften

  I dag har jeg ligget i sengen min og spist. Og spist. Og spist. Og spist. Og spist

  Og så har jeg jogget da. Det var egentlig bare fordi det tordnet og lynte, så jeg tenkte det ville vært fint å ta en titt på naturen. Det er så gøy når skyene beveger seg fort. Etter 5 minutter åpnet himmelen seg og jeg innså at det ikke var nødvendig å dusje når jeg kom hjem. På tross av disse ville omstendighetene fortsatte jeg løpeturen min. Kan ikke unngå å si at det er den mest gøyale løpeturen jeg har hatt. Så teit dette ble da. Jeg kan ikke sitte her å legge ut om hvor flink jeg er til å løpe, når det viktigste er at jeg har spist mye i dag.

  For å være helt ærlig så har det jeg har skrevet over ingen slags relevans til noe på hele denne runde kloden. Hvem bryr seg? Det sulter barn i Afrika!

  Det er kansje en god idè for meg å slutte å blogge når jeg er i dette humøret. Litt selskapssyk og usosialisert. Det ender bare opp med at jeg sitter her og krangler med meg selv. Ser du! Nå er jeg sur på meg selv igjen for at jeg tillater meg selv å skrive dette og mest sannsynlig kommer til å publisere det. Nå mangler det bare et bilde av meg selv.


  Syns denne bildesamensetnngen representerer den lille graden av personlighetsforstyrrelse som vises i dette innlegget helt greit.

  HADE

 • Publisert: 12.08.2013, 23:59
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • working woman

 • Publisert: 01.07.2013, 21:24
 • Kategori: rarslig
 • Denne dagen har jeg brukt på både sommerjobben min hos Nettavisen og på å være barnevakt. Produktiv much? Oh yes. I nuet drikker jeg pepsi max og gomler skive med chevre og marmelade. Vi var nemlig i Sverige på harryhandling i går etter Budapest og Gõteborg, noe jeg skal blogge om senere. Er helt fantastisk sliten, og skulle gjerne tatt meg en time på sofaen, men nå skal jeg spise opp, rydde rommet, farge håret og ikke minst blogge ferdig før jeg får hilse på madrassen, som forhåpentligvis har blitt skiftet laken på. OG helvette, må pakke ut også, det er faktisk det værste. Bare simpelthen det værste.
  Her har dere dagens, en stk. veldig sliten marty etter en hard arbeidsdag. Livet dere. Det er så hardt.

   

   

  c

 • Publisert: 01.07.2013, 21:24
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • creativity

 • Publisert: 26.06.2013, 00:37
 • Kategori: rarslig • Har ikke så mye å si om disse bildene egentlig, følte meg litt i det kreative hjørnet i dag. Ganske sikker på at jeg savner å være ti år. Og jeg lover at jeg ikke er så blek på ordentlig. He-he, det er nok lyset. (Solarium here I come).

  Dagen i dag startet jeg med en hyggelig frokost hjemme hos Ada med Mills. Søteste Ada ser jeg mest sannsynlig ikke før om 4 uker eller mer, hjelp!? Det er trist dette med sommerferie altså. Senere dro jeg raskt innom byen og videre for å sitte barnevakt for den søteste og stilleste babyen. Noe annet enn hva jeg har opplevd før da for å si det sånn. Er ikke den største babyfanen, men jeg har lært meg å leve med det ettersom jeg har fire mindre søsken. Huff. (Neida, love you). God natt mine kjære, og drøm søtt! Hva har dere forresten gjort hittil i sommerferien?
 • Publisert: 26.06.2013, 00:37
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • sommarlov

 • Publisert: 24.06.2013, 21:05
 • Kategori: rarslig
 • Har ikke blogget i det siste fordi jeg har hatt det så fantastisk fint! Det er ingenting å beklage for, men skal prøve å bli flinkere, spesielt nå som jeg skal ut å reise. Har så mye å fortelle, men det går ikke med bare ord. Det har vært sol og fint vær, jeg har tilbragt mye tid med mine kristnevenner (tuller), vært på stranden, gått turer og ikke minst, kost meg.  Og enda mer skal jeg kose meg!
  Og nå er jeg ferdig med ungdomskolen også! Herregud, jeg vil jo ikke bli voksen, ikke enda..

  Nå sitter jeg og venter på Mills, som forhåpentlig tar med litt snacks, det har jeg jo godt av. Hvis ikke slipper jeg henne ikke inn. Ellers skal jeg høre på den fine sommermusikken min, noen tips til feel good låter?
  ♥Peace out

 • Publisert: 24.06.2013, 21:05
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • hey sensor, hey

 • Publisert: 12.06.2013, 09:21
 • Kategori: rarslig • Ser jeg ikke presentabel (lærte nettopp det ordet av Maja) ut? Du kan se at jeg er helt klar for å sjarmere sensor i senk for å si det sånn. Ikke noe jeg vanligvis ville gått med. Sensor, du kan ikke tenke deg alt jeg gjør for deg. Jeg har til og med sminket meg. Litt blunk blunk så blir det seks'ern på meg ass. No biggie. 

  Nå føler jeg meg litt klar, har litt vondt i halsen da. Typisk at jeg blir stum før muntlig eksamen. Det hadde vært morsomt hvis jeg kom og åpnet munnen og ikke kunne snakke. He-he, nei nå må jeg ikke jinxe det (JO JINX). Hade, ønsk meg lykke til.

 • Publisert: 12.06.2013, 09:21
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • sunshine

 • Publisert: 11.06.2013, 08:44
 • Kategori: rarslig


 • Heyhey! Nå skal jeg på skolen og snakke litt med læreren min om NORSK MUNTLIG EKSAMEN som jeg kom opp i. Jeg er så sykt glad for at jeg kom opp i norsk. Det kunne vært fransk, matte eller naturfag. Jeg tror Gud følger med meg. Selv om jeg egentlig ikke har behov for å komme opp i det hele tatt. Etterpå skal jeg på kino alene for å se Knut Hamsuns Victoria. Hade.

 • Publisert: 11.06.2013, 08:44
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • popcornnight

 • Publisert: 08.06.2013, 21:30
 • Kategori: rarslig
 • Familien ass<33333

  Heihei! Nå er jeg i Bergen hos min her. I dag har vi vært i byen,gått litt rundt og spist ute. Ingen overaskelse at det er dårlig vær og regn her akkurat, men det passer meg ganske fint for det er sånn jeg kjenner bergen. I kveld skal vi spise god pizza og dyppe jordbær i sjokolade. Wiho!!!!!!!

  Hva har du gjort i dag?

 • Publisert: 08.06.2013, 21:30
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • bæsta

 • Publisert: 06.06.2013, 21:57
 • Kategori: rarslig

 • Heyhey, her har dere dagens. Vil si jeg ser litt ut som en bestemor, men jeg trives sånn. Har vært på klasseavslutning i dag, og det har vært så mye klisje og kos at jeg bare må være litt slem resten av dagen. Holdt tale sammen med Mille. Har ikke vært så klein siden sjetteklasse, og jeg glemte til og med halve manuset. Jeg har spist såååå mye mat at jeg tror ikke jeg blir sulten før om en uke. Nå skal jeg vri av meg kjolen og se litt på serier før jeg legger hodet ned på puten.

  Hva har dere gjort i dag? Har du holdt tale før?

 • Publisert: 06.06.2013, 21:57
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • lost

 • Publisert: 05.06.2013, 22:52
 • Kategori: rarslig
 • Nå kom jeg nettopp hjem fra en lang joggetur med Emmers. Det overasket vel ikke at vi ble litt lost og måtte løpe over litt forskjellige motorveier for å komme oss til målet vårt. Det skal ikke være lett, nei. Likevel var det deilig å løpe ute på de nyvaskede(-regnete?) fortauene i den friske luften. På slutten tok vi litt lett styrke. Jeg kom hjem til massevis av muffins min kjære stefar har bakt til klasseavslutningen i morgen. Tuva og jeg prøvde oss på skillingsboller i sted, men den historien vil dere nok ikke høre...  Jeg har ikke bakt muffinsene selv, og jeg vet det er litt bryting av blogger-loven. Men om jeg prøver meg på å pynte dem litt. Er det godkjent? Skal bare dusje først.

  Hva har du gjort i dag? Har du det FINT?

 • Publisert: 05.06.2013, 22:52
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • jeg vil

 • Publisert: 04.06.2013, 22:56
 • Kategori: rarslig
 • Ok, må bare hoste opp litt mål og greier. Jeg vil bli fit. Jeg vil hoppe rundt på stranden i sommer. Jeg vil være komfortabel i kroppen min. Jeg vil huske å trene i sommer. Jeg vil bøye meg ned uten å måtte holde hånden foran magen. Jeg vil sitte i stoler uten å bli flau over lårene mine.  Likevel er det ikke bare det at jeg vil ha tynn mage og stramme lår til sommeren. Jeg vil leve et langt liv. Jeg vil gå turer når jeg blir gammel dame. Jeg vil like å være aktiv, og tåle det. En gang når får en familie, da vil jeg orke å dra på turer og bygge skap og flytte møbler. Jeg vil klare meg selv.

  Jeg trener altså, jeg lover. Jeg sitter ikke hjemme og skriver alt dette for så å gjøre ingenting med det. Jeg prøver. Jeg vil.
  "If you can dream it, you can do it"

  Nå ble jeg litt flau..........

 • Publisert: 04.06.2013, 22:56
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • GOD HELG

 • Publisert: 02.06.2013, 22:20
 • Kategori: rarslig
 • Nei vent, nå er den jo over...

  Dette har vært en veldig fin og innholdsrik helg. Jeg har hatt noe å gjøre til hvert sekund og hvert minutt så det blir kanskje litt mye å fortelle, men jeg har i hvert fall vært på to hyggelige jentekvelder og kost meg mye ute i solen. I dag var det pøsregn og strålende sol; en veldig fin avslutning på helgen. Jeg ryddet rommet mitt i dag, så nå ser det litt friskere og mer sommerlig ut (Blomsterdyne). Jeg har nettopp lagt mine små troll som jeg har vært ufrivellig barnevakt for i de siste timene. Nå sitter jeg bare å venter på at mamsi og Pål skal komme hjem. Må innrømme at det er litt trist uten dem. Øret mitt analyserer alle lyder, i håp om at det er fire hjul som ruller nedover steinene på bakken utenfor huset vårt.


  VINNEREN AV KONKURRANSEN: http://smaarken.blogg.no

  Gratulerer så mye. Sender nok sandalene i løpet av de neste dagene!

 • Publisert: 02.06.2013, 22:20
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • sparkesykkel

 • Publisert: 30.05.2013, 22:53
 • Kategori: rarslig
 • FERDIG! Nå er jeg ferdig med første eksamen. Jeg fikk ikke helt til å dele oppgavene ut over hele tiden sånn helt riktig, og begynte derfor ikke med langsvarsoppgaven før en klokken ett, en time før leveringstid. Dette ødela alt sammen og jeg endte opp med å skrive et intervju med meg selv. Jeg fungerer ikke særlig bra under press. Når jeg var ferdig sparkesyklet jeg bort på fresh for å kjefte litt på hun som jobbet der for så å kjøpe meg en boks med Ben&Jerrys. Taklet det ganske bra synes jeg da.

  Etter en liten stund hjemme fant jeg ut at jeg kjedet meg og bestemte meg for å jogge meg en liten tur. Følte meg ganske flink da jeg kom litt sånn små(SYKT)svett inn på storo og spurte om en Protein+ smoothie på smoothie xchange. Flink ja. Skulle bare skryte litt av meg selv fordi jeg kommer til å stryke i engelsk. Nå kan helgen komme.


  Dette er meg på den nye sparkesyklen min. Den er svart og rød men du kan ikke se det, tror jeg går nærmere inn på den i et annet innlegg.

  Husk: siste dag for å melde seg på konkurransen hvor du kan vinne fine sandaler fra Volcom er i morgen!! MELD DERE PÅ DA VEL


  Har du sparkesykkel?
   

 • Publisert: 30.05.2013, 22:53
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • english exam

 • Publisert: 29.05.2013, 09:10
 • Kategori: rarslig
 • .........kill me

  Neida, jeg skal ikke klage. Engelsk er fint. Det er bare det at jeg tror jeg hadde klart meg ganske fint uten eksamen i det hele tatt. Helt sant. Ellers er det helt greit å starte til fjerde time, og bare være på skolen i to. Jeg tenkte å øve litt ved å se på noen serier og lese bøker, noe jeg gjør ellers hele tiden. Så det funker bra.........

  Etter "skolen" skal jeg forhåpentligvis trene litt, hvis Fresh ikke har tullet seg til igjen...

  Ha en fantastisk dag dere!
   

 • Publisert: 29.05.2013, 09:10
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • vixen

 • Publisert: 27.05.2013, 19:18
 • Kategori: rarslig
 • Vixen, et lettere ord for bitch, noen som visste det? Måtte bare søke opp ordet etter at Adrian viste meg den sangen over her i går. Den er c00l. I like it.

  I dag har jeg vært på skolen og trent. Skoledagen gikk sakte som helvette, og jeg hadde ikke noe annet valg enn å sove meg gjennom siste time. Våknet litt på slutten og ble litt trist fordi klassen min er så fin. Det blir ikke noe gøy å skilles fra hele gjengen om bare noen få uker. Så kommer videregående, herregud, og plutselig er jeg voksen. Chill litt da, livet!

  Etterpå skal jeg og mamma konspirere oss sammen for å få Pål til å kjøre oss på lagersalg. Nå skal jeg se mer Hemlock Grove.


  PS: Husk å melde dere på konkurransen min →her←, du kan vinne noen ordentlig fine sandaler fra Volcom!

 • Publisert: 27.05.2013, 19:18
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • hasse och meg

 • Publisert: 26.05.2013, 19:51
 • Kategori: rarslig • I dag møtte jeg Hasse Hope!!!!! Dere aner ikke hvor starstrucked jeg ble. Husker ikke helt hva han sa, men jeg tror jeg fortalte han at jeg elsket han. Ikke sant vi hadde vært et fint kjærestepar? Enig. Litt trist at rottetrynet plutselig skrudde seg på (fra min side, Hasse ser tøff ut), men sånn er det nå bare...

  Ellers har jeg solt meg litt og vært med Adrian. Jeg har spist to is (dere ser jo yoghurtisen på bildet). Nå må jeg jobbe som en gal på samfunnsfaginnleveringen. 
  Snakkes 

 • Publisert: 26.05.2013, 19:51
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • KONKURRANSE - VINN SANDALER FRA VOLCOM

 • Publisert: 25.05.2013, 20:59
 • Kategori: rarslig
 • Dette må du gjøre for å vinne:

  1. Like siden min på facebook: Martinefiwi.blogg.no
  2. Kommentere i dette innlegget etter du har gjort det 

  I går mottok jeg to flotte par med sandaler fra nettsiden FreestyleXtreme. Ikke et sted jeg vanligvis ville tenkt meg å handle på, men jeg ble positivt overasket da jeg så det store utvalget av fine ting på siden deres. Sandalene jeg fikk tilsendt er fra Volcom, og siden jeg fikk to like par så bestemte jeg meg for å ha en liten konkuranse hvor den heldige vinneren får disse sandalene. Det eneste du trenger å gjøre er å like siden min på facebook Martinefiwi.blogg.no og kommentere dette innlegget etter du har gjort det. 

  Størrelse 37(men de kan være 38 òg)
  Skulle gjerne vist dere sandalene/flip-floppene på men jeg har et stort problem med mine (og andres) føtter. De sitter veldig fint på foten, og er mye diggere å gå med enn vanlige flip-flops.

  Vinner trekkes neste fredag.
  Er du med? 

 • Publisert: 25.05.2013, 20:59
 • Kategori: rarslig
 • 13 kommentarer
 • Bagel men ikke juice

 • Publisert: 25.05.2013, 14:57
 • Kategori: rarslig
 • Halla!!

  Nå sitter jeg hjemme hos Emma, vi har nettopp vært en liten tur i byen der Emma kjøpte seg en fin skjorte og jeg kjøpte meg en bikinioverdel. Jeg er bare hjemme hos Emma fordi hun har god mat og drikke. Hun har nemlig vært i Sverige, så vi har vært ganske gode venner denne uken. Sannheten gjør vondt. Kanskje. 
   

  Vi startet denne solfylte dagen på Bagel o Juice. Jeg spiste bagel med philadelfiaost, men jeg drakk ikke juice. 


  Når jeg kommer hjem i dag blir det faktisk konkuranse på bloggen, med veldig veldig fin premie også! 

  Hva skal du gjøre denne fine dagen/hva har du gjort?

 • Publisert: 25.05.2013, 14:57
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • stripes

 • Publisert: 24.05.2013, 16:58
 • Kategori: rarslig

 • God fredag!!
  Tenkte bare å titte raskt innom for å vise dere dagens. Solen er på igjen! Krysser fingrene for at den skal være her hele helgen. I kveld skal jeg i bursdag til Ada og Kristin, to fine fra klassen. Nå skal jeg spise sushi med fammen før jeg hopper i dusjen. 
  Alt bra med dere?

 • Publisert: 24.05.2013, 16:58
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • the perks of being me

 • Publisert: 23.05.2013, 20:38
 • Kategori: rarslig
 • I dag bestemte jeg meg for å lese ferdig The perks of being a wallflower, noe som resulterte til at jeg må begynne å lese den på nytt. I friminuttet satt jeg meg ned for å lese de ca. 50 siste sidene, siden Kristianne hadde snakket om hvor trist slutten var. Jeg ble skikkelig spent og nesten skumleste gjennom sidene. Jeg fant altså ikke ut hva som var trist. Dette gjorde meg veldig trist for jeg hadde ikke fått med meg poenget med boken. Derfor må jeg lese den på nytt. Nå skal jeg bare se ferdig filmen, som er veldig søt. Etter det må jeg forbrede en million "Prøve-muntlig-eksamener", noe jeg ikke skjønner poenget av, + en innlevering. Tror det blir mye kaffe på meg i dag. Belissimo!

  Cheeeeeese

  Ha en fin torsdags kveld alle sammen!
  Hva har du gjort i dag? Har du lest The perks of being a wallflower? 

   

 • Publisert: 23.05.2013, 20:38
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • weekend

 • Publisert: 21.05.2013, 22:24
 • Kategori: rarslig
 • God kveld,

  Nå er langhelgen over og jeg er tilbake bak skolebenken. Jeg tilbrakte litt av helgen min på den vakre hytten til (grand)onkelene mine i Sandefjord. Den er inredt helt perfekt, skulle virkelig ønske jeg klarte å beskrive hvor fint det er der, men det er jeg ikke i stand til. Det var helt fantastisk vær, og jeg lå store deler av lørdagen på solsengen med ny bok (The perks of being a wallflower) og søndagen var jeg på tivoli. Solen sto på full guffe hele tiden, og nesen min endte opp litt rød. Mandagen bestod av buss, skuffelse i form av cappucino......... og mer familie. Jeg er glad i familien min jeg. Og vennene mine. Takk til alle som gjør livet mitt så fint som det er! Jeg må virkelig bruke mer av tiden min til å være takknemmelig. Jeg er takknemmelig altså, jeg bare glemmer det. PS. Den danske mgp sangen suger.

  Helgen min i bildeform:

  <33 vakker tremening

  Jeg har hatt en fin helg, har dere?

 • Publisert: 21.05.2013, 22:24
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • dagen før dagen

 • Publisert: 16.05.2013, 17:05
 • Kategori: rarslig
 • Hei alle søte

  Gleder meg som en liten unge til morgen, skal gå i tog og greier. Det er faktisk siste året jeg har muligheten til å gå i 17.mai toget (-Russetiden da), så det blir moro. Været er meldt ganske bra. Det beste jeg vet er å stå opp tidelig, få på meg 17.mai trusen og strømpebuksen gå ut i regnet og forhåpentligvis spise is til frokost. Nå mangler jeg bare å stryke kjolen jeg skifter til etter jeg har gått med bunad, og en lang og deilig dusj. Kjører mest sannsynlig på med alle kremene, skrubbene, hårkurene og serumene i skapet til mamma. Gleder meg!!

  Ble faktisk litt solbrent i kinnene i dag på den lille tiden solen var oppe på himmelen. Jeg stemmer for sommer. Håper på samme vær i morgen!

  Hadebra, og gratulerer med dagen på forskudd hvis jeg ikke kommer innom i morgen

 • Publisert: 16.05.2013, 17:05
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • på sidelinjen

 • Publisert: 11.05.2013, 19:47
 • Kategori: rarslig
 • God kveld!
  I dag har jeg vært supporter/tilskuer for min kjære mams som har løpt Holmenkollenstaffeten. Hun var veldig flink, spesielt i forhold til at alt hun hadde gjort i forveien var å se en youtubevideo om løpeteknikker. Bra fullført var det altså. Etter hun hadde løpt begynte det å styrtregne (Hva skjer med været for tiden?) så vi satt oss på Kaffekoppkaffe og tok oss en kaffekopp med kaffe hver.  ♥♥♥Heia DnB

  Poster nok dagens outfit eller noe slikt senere i dag. God lørdag!

  Løp du eller noen du kjenner Holmenkollenstafetten? Hva har du gjort i dag?

  PS: Hadde blitt glad hvis dere tok en tur innom Bazar siden min her, kanskje dere finner noe fint dere vil kjøpe av meg? Plis. Jeg selger to Juicy jakker + en acne genser. Du kan trykke på hele denne setningen for å komme til siden min.

 • Publisert: 11.05.2013, 19:47
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • Sinnavaskeren

 • Publisert: 11.05.2013, 00:59
 • Kategori: rarslig
 • I dag har jeg funnet ut at jeg er en sinnavasker. Grunnen til at jeg var sinna er fortsatt litt uklar, men jeg kjente det bare i meg - og det var da jeg begynte å vaske og rydde og fikse. 1 Jeg har tatt inn og ut av oppvaskmaskinen en million ganger i dag (les: 3 ganger) 2 Jeg ryddet av middagsbordet + vasket det. 3 Vasket og støvsugde rommet mitt 4 Skiftet sengetøy 5 Flyttet nattbordet mitt for å vaske under det. Under nattbordet mitt fant jeg mye rart, bla. en kniv (Snakker vi shizofren seriemorder?), yoghurtlokk, støv, et ødelagt armbånd, gammel kindergave + lappen om tannlegetimen min som tydeligvis er på tirsdag. 6 Gikk frivellig på butikken og med søpla. 7 Vasket DØREN til rommet mitt. Hvem er det som vasker dører egentlig? Er det vanlig?

  Kanskje løsningen til alle mine store verdensproblemer er å bare være litt mer sint en gang i blandt. Apropos den tannlegetimen, den var satt opp klokken 15.45.............. Hele grunnen til at jeg/folk liker tannlegen er jo fordi den starter klokken halv ti, noe som gjør at du ikke rekker å dra på skolen før, og beklagelig nok må sove litt lengre enn vanlig. Så hva skjer egentlig med verden? Jeg begynner å miste kontrollen litt.

  Problemet nå er bare at jeg er fornøyd. Jeg er veldig fornøyd med å ha vasket og ryddet og fikset, så nå blir det jo slutt på alt det her. 

  PS: Hadde blitt glad hvis dere tok en tur innom Bazar siden min her, kanskje dere finner noe fint dere vil kjøpe av meg? Plis. Jeg selger to Juicy jakker + en acne genser. Du kan trykke på hele denne setningen for å komme til siden min.

  Natta. Sov godt nå.

 • Publisert: 11.05.2013, 00:59
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • oh sunny day

 • Publisert: 09.05.2013, 01:50
 • Kategori: rarslig


 • Dagen i dag startet med en stor kopp med grønn te (+sitron) og kommer til å avslutte få minutter etter at jeg har avsluttet dette innlegget. Det var strålende sol helt til klokken halv fem, da det begynte å pøse ned. Noe som passer meg helt perfekt egentlig. Det plager ikke meg å gå med skjørt  i regnet. Regn er så fint. Ellers har jeg trent hardt og spist masse usunt. I morgen skal jeg begynne å spise sunt. Lover.

  Grunnen til at jeg sitter oppe er egentlig bare at jeg titter litt rundt på internettet. I det siste har det plutselig bare kommet sånne små stunder der jeg tar til meg alt jeg ser, og inspireres. Disse stundene må jeg altså bruke så godt som mulig. Tror kanskje det har noe med solen å gjøre. Solen er fin da. Kryss fingrene for sol på mai den syttende!! PS. Solen er jordens viktigste energikilde

  Hva har du gjort i dag? Inspireres du?

 • Publisert: 09.05.2013, 01:50
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • #9 todays wish

 • Publisert: 06.05.2013, 22:20
 • Kategori: rarslig
 • Bikinisesongen er ikke langt unna, og for andre har den kanskje allerede startet? Det er på tide å ta innkjøp til de fineste bikiniene, for vi vet jo alle at de blir borte alle sammen når vi drar på siste-innspurt-shopping før sydenferien vi har planlagt i flere måneder. Jeg har i hvert fall begynt å trene for lenge siden, og hvis sommeren plutselig kommer, også sitter jeg her naken. Hva gjør jeg da liksom? Jo, da, det hadde sikkert vært fint for dere og sånn, men jeg har faktisk planer om å finne meg en fin bikini i år.


  Alle andre år har jeg passet så godt på at jeg ikke kjøpte trekantbikini for man får så stygt skille, men i likhet med de fleste andre bikiniene på bubbleroom.no er denne bare helt sykt lekker. Når sommeren først kommer til Norge så gjelder det faktisk å være ordentlig forbredt. Du finner bikinien over >>her<< og alle de andre bikiniene på Bubbleroom >>her<<

  /
  /Sponset innlegg

 • Publisert: 06.05.2013, 22:20
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • cooop

 • Publisert: 06.05.2013, 16:37
 • Kategori: rarslig
 • Enda en gang blogger jeg, tredde gangen på dag tre? Hva er det som skjer med verden?

  I dag skinner solen og luften er varm. Jeg har på meg hvite bukser og har nettopp kjøpt meg nye sko. Det er ikke så mye å skrive om. Men hva er egentlig?

  Jeg har nettopp laget meg smothie, og som den bloggeren jeg er har jeg tatt bilde av både den og meg selv. Det er litt synd dere ikke kan smake fordi den smakte veldig godt. Brukte nedfryste bær fra Coop Obs (Elsker Coop obs) og yoghurt fra Tine. Sier dere forresten Coop med trykk på o'en? Sånn: CoOp obs eller cooop? Jeg sier i hvert fall cooop, for folk som sier CoOp er de samme folkene som sier muttern og fattern og som sover nakne.


  Ha en fin mann dag

 • Publisert: 06.05.2013, 16:37
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • banana mornings

 • Publisert: 05.05.2013, 12:17
 • Kategori: rarslig

 • En litt god start på dagen. 

  I dag er planen å trene litt, lese ferdig boken min og å nyte det fantastiske været mens det varer. Hva skal du i dag?

  Ps: Jeg ønsker sommeren velkommen til Oslo. Det er bare å bli.

 • Publisert: 05.05.2013, 12:17
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • _milkshake_

 • Publisert: 04.05.2013, 18:53
 • Kategori: rarslig
 • I dag har jeg tatt motet til meg og tørket støvet av kameraet jeg kjøpte meg til jul i fjor. Uten noen egentlig grunn. Når det hadde stått til lading i en halvtime og jeg var 100% ferdig med å vente bestemte jeg meg for å ta noen bilder. Det var da jeg fant ut at jeg ikke hadde noe å ta bilde av. Derfor er bildene jeg nå skal legge ut av milkshake og meg som drikker den. 

  Det er faktisk ikke en helt vanlig milkshake, det er Milkshaken jeg vokste opp med <3 Du vet den Milkshaken med mannen på og den kule (og umulige) åpningsmetoden. 

  Artsy martsy

  Åhh det aller beste er når du kommer til slutten også er det bare sånn digg skum igjen også prøver du å få i deg alt sammen. Jeg elsker milkshake.

  Hadde aldri trodd jeg skulle dedikere ett helt innlegg til en milkshake, men here you go. Hade.
 • Publisert: 04.05.2013, 18:53
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • så sitter jeg her da

 • Publisert: 24.04.2013, 10:16
 • Kategori: rarslig
 • God morgen! I dag skal jeg snakke om temaet oppbrudd og ansvar, tekstene jeg har valgt å ta utgangspunkt i er Vendepunkt av Else Breen og Et dukkehjem av Henrik Ibsen.

  Å, nei............ hehe dette var jo bloggen, ikke open office???

  Neida.

  Jeg bare blir helt gal. I morgen har jeg prøvemuntlig, jeg kom altså opp i Norsk. Det er ikke så veldig ille, norsklæreren vår er kul. Det er bare det at jeg klarer ikke å fokusere helt. Jeg har til og med fått et blåmerke under neglen. Tenk om jeg glemmer noe?? Også får jeg stryk. Jeg bare skjønner liksom ikke på hvilket nivå jeg skal jobbe med, bør jeg skrive alt i ett sett eller litt med lange pauser. Kreativ?? HVordan i helvete kan jeg være kreativ i norsk faget?... på en fremføring.....??............................

  Dette er alle mine faser gjennom min norsk-lagings-prosess


  Kommer på en lur idé.
   
  Drikker Pepsi Max.

  Glemmer idéen.

  Litt Van Gogh.

  Bare er vanlig kul som vanlig.

  Blir slått ihjel av en gangster siden jeg så alt for kul ut.

  Sover mens jeg er påvirket av Ecstasy som gangsteren ga meg.

   

  Ehh.............. Ja, HADE!

   Hvordan ser du ut når du driver med skole? Driver du med skole?

 • Publisert: 24.04.2013, 10:16
 • Kategori: rarslig
 • 8 kommentarer
 • last night

 • Publisert: 06.04.2013, 11:12
 • Kategori: rarslig


 • <3<3 Dere er så gode alle sammen jenter, hadde en super kveld i går! 

  I går gikk det altså i jentekveld hos Thea. Jentene på skolen samles ikke så mye, bortsett fra bursdager, så dette var gøy:D 

  Nå må jeg øve..... selvfølgelig. Fransk. Jepp.. HAde

 • Publisert: 06.04.2013, 11:12
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • sleep tight

 • Publisert: 04.04.2013, 23:30
 • Kategori: rarslig

 • Veldig hipster artsy bilde Mille tok av meg i dag. Nå mangler jeg bare noen trekanter og litt infinity tegn ass.

  Nå er det på tide å legge seg. Jeg sliter fortsatt med tidsforandringen fra forrige uke, og klarer virkelig ikke å få rumpen min opp om morgenen. Noe som gjør at det er viktig at jeg legger meg nå. Selvølgelig velger jeg blogging over alt som er viktig, som skole og soving(Merk: Alt som er viktig). Ikke vet jeg hvorfor. Dumhet består ofte i å være klok på feil sted sa Anita Daniel. Stygt navn kanskje, ja. Folk som heter fornavn til etternavn burde virkelig utryddes. Beklager, jeg vil ikke at du skal dø Anita, men du kan gifte deg med en annen mann eller noe. Smart er (var?) du da, det skal du ha.

   

  SLEEP TIGHT
  Love you 
 • Publisert: 04.04.2013, 23:30
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • easter vacation

 • Publisert: 30.03.2013, 21:25
 • Kategori: rarslig • Guten Tag! 
  Har egentlig ikke lyst til å blogge, men internettet er super tregt (Noe som gjør at jeg og Emma ikke får sett på Suits!!!) og vi har ikke noe å gjøre. I dag har vi stått på ski. For å være helt ærlig ruler jeg. Jeg hopper ganske høyt og bare svisjjjjj-svosh. Emma derimot... Vi befinner oss på kvitfjell (Mer direkte: Krystallen), og det har vært fint vær her hele tiden.

  Nå skal vi se på suits og spise. 

 • Publisert: 30.03.2013, 21:25
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • solbriller

 • Publisert: 23.03.2013, 11:02
 • Kategori: rarslig
 • Hey hey!
  Dere tenker sikkert "Hvorfor blogger hun, det er jo ikke skole i morgen, og hvorfor sover hun ikke? Hun trenger jo ikke å øve på prøve?". Svaret er at jeg våknet av solen for å gå på skolen. Men plutselig var det lørdag. Og påskeferie. Så nå drikker jeg pepsi max. Jeg har brukt litt av denne lørdagsmorgenen til å se på påskemorgen. Det er 100% ikke det samme som før. Jeg er mildt sagt lei av disse trønder folkene som prøver å overta "Tv-dimensjonen" (Jeg forestiller meg at det er en egen dimensjon.). Det er trøndere over alt!! Barne-tv, MGP, MGP jr, TV2, Blogg, Nrk1, Tv3. Trøndere, trøndere, trøndere. Den blogg greien passet kanskje ikke helt inn, men trønder-bloggerne overtar tv'n også. 

  I dag er planen å møte Emma. Vi skal mest sannsynlig til byen, siden været er helt strålende (He-he) og jeg trenger en annledning til å bruke solbriller. Jeg elsker solbriller.  
  Jeg lagne en liten collage til dere, med bilder av meg som har på solbriller. Vi er vel alle enige om at solbriller gjør alle mennesker så mye kulere og penere og mer stilfulle. Ja. Da jeg lette etter alle disse skattene av noen bilder fant jeg mappen "Webcam gammel". Ja, du tenker riktig. 1000000032 bilder av meg med åpen munn og trutemunn. Skal nok dele litt med dere og. Vennene mine også. De var på bildene. Fantastisk.

  Ha en strålende dag! Skal du bruke solbriller i dag? Hva skal du?

 • Publisert: 23.03.2013, 11:02
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • i want you

 • Publisert: 20.03.2013, 21:08
 • Kategori: rarslig
 • I want you
  I am a mess, but i want you
  I wanna see you every morning
  And I wanna make you a snack every night
  And eventually I wanna have your little brown babies
   And I wanna watch you die


  Jeg vil kanskje ha en enhjørning. Bryr meg ikke om hvilken form den kommer i. Drømmer. Figurer. Helt på ekte. Tattovering.


  (
  Men aller helst vil jeg hoppe over alle disse drittmånedene, og rett til sommeren - noen fine klær hadde vært greit også)


 • Publisert: 20.03.2013, 21:08
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • finally

 • Publisert: 19.03.2013, 17:09
 • Kategori: rarslig
 • Nå er det bare litt under en uke igjen til påskeferien, 3 dager til matteprøve og litt under en dag til naturfagsprøve, i tillegg til norskfremføringen. Woho. I påsken skal jeg til kvitfjell med Emma. Jeg gleder meg utrolig mye, og siden det er aller siste ferien vi har på ungdomskolen... sånn egentlig, må jeg jo nyte den. Før alt stresset med eksamen, muntlig, tentamen og dritt kommer. Nå gjelder det altså. Noe det hadde vært fint hvis det ikke gjorde. 

  I dag når jeg kledde på meg tenkte jeg "Hmm.. det er -11 grader ute, å ta på seg skjørt er nok den smarteste avgjørelsen jeg kommer til å gjøre i dag!"create gif

  Det var heldigvis det finne "skater-skirtet" mitt som jeg bestilte fra Ebay for noen uker siden. Det er så deilig, og jeg gleder meg til å bruke det kanskje hver dag på sommeren. Hva syns dere?

 • Publisert: 19.03.2013, 17:09
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • new york 2011

 • Publisert: 12.03.2013, 16:33
 • Kategori: rarslig


 • A trip down memory lane.............

  Jeg savner NY så mye. Jeg savner å gå ned på Starbucks med en gang jeg våkner. Jeg savner å kjøpe billig mat. Jeg savner å se på mennesker. Jeg savner følelsen av frihet og av seg selv. Favorittbyen min. Det var så mye jeg ikke fikk gjort og sett. En gang... en gang sees vi igjen. Det skal jeg love deg, min kjære New York. Alt som sitter i hjernen min om dagen er meg som vandrer langs gatene i New York. 

  <3 <3

 • Publisert: 12.03.2013, 16:33
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • hepsterlua

 • Publisert: 10.03.2013, 20:17
 • Kategori: rarslig
 • Heyhey

  Dagen i dag har bestått av mye sol og vasking. Mamma, Frida, Sara og jeg var på besøk hos Tant/Lise Marie. Vi gikk ganske langt siden bussen ikke kom. Nå har jeg vondt i skulderen min. Selv om det har vært supersol i dag....så har det desverre blitt 10 grader kaldere. Det er greit at det er kalt liksom, men nå må været slutte å være like pms som meg på en dårlig dag. 


  Her er meg og twinsa med hepsterluene våre.
  Forklaring:
  Meg"Så fin lue du har fått!"
  Besten"Takk, de e hepsterlua mi" 

  Nå skal jeg slappe av på det ryddige rommet mitt, og kanskje gjøre noen lekser. Hvis jeg har noen.

 • Publisert: 10.03.2013, 20:17
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • selvkontroll

 • Publisert: 04.03.2013, 22:20
 • Kategori: rarslig
 • Hva med å begynne å følge dine egne tips Marty?

  ......

  ........

  ...............

  Nei, ikke noe god idè? Nei, daså. Tenker kanskje å begynne nå. Med øvingen altså. Har hatt så mye annet å gjøre i dag skole-trene-twin peaks-sove-spise-gråte-sove-girls-sushi............. Livet ass. Tenkte å slå på den derre SelfControl. Spørs bare om jeg klarer å tvinge meg selv til å slå av alt sammen. Blir jo faktisk veldig vansklig. I tillegg må jeg kanskje vurdere å låse telefonen min inne i et annet rom og svelge nøkkelen. Kom nettopp på at jeg må dusje. MÅL: En time med fransk øving fra dette innlegget er ferdig.


  Veldig gammelt bilde, men skulle ønske jeg så ut sånn her hver eneste dag.

  Klassen min var forresten på besøk i en Moskè(sånn det skrives?) i dag. Har bare vært i kirken og synagogen før, så det var litt spennende å se. Bygningen var stor og gul. Det var veldig lyst og romslig inne (perfekt lys for en rosablogger). Imamen og assistenten hans var veldig snille, og vi fikk boller og saft før vi dro. I dag har jeg lært at assistenten til Imamen er veldig morsom.

  Hvordan står det til?

 • Publisert: 04.03.2013, 22:20
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • sunday

 • Publisert: 03.03.2013, 19:05
 • Kategori: rarslig
 • I dag var jeg på Fresh med Adrian i tre timer. Etter det gikk jeg hjem og hev i meg det minst næringsrike jeg kunne finne (nudler) og tok meg et stort glass med min elskede Pepsi Max. Nå ligger jeg i sengen med ekstreme brystsmerter. Tror jeg skal hente meg litt mer max.


  Nå skal jeg øve. På fransk. Søren. Klype.

  Hva har du gjort i dag?

 • Publisert: 03.03.2013, 19:05
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • livet er bra det

 • Publisert: 26.02.2013, 22:41
 • Kategori: rarslig
 • Hallo! I dag har jeg hatt på meg masse sminke og sovet i alle timene på skolen. Jeg har også spist sushi med alle vennenne mine sånn at jeg kunne blogge om det ( jeg liker ikke sushi). Her er et bilde hvor jeg demonstrerer hvor fint livet er i dag:

  Dette var ironisk på høyeste nivå dette, altså en spøk.

  Livet er litt mer sånn her. Skal ikke klage men jeg hater livet. Tulla. Igjen. Spøkefuglen Marty. Helt seriøst, det er alt for mye å gjøre. Hvordan kan skolen være så vanskelig, og jeg skal fortsatt beholde mitt sosiale liv, liksom? Min sosiale martyparty føler seg trist og innestengt. Stakar. Jeg må nesten bare holde ut nå. Noen få (17) uker til sommerferien. YOU GO GIRL.

  Det er typisk meg å blogge dagen før en prøve. Og dette er ikke tiden for å være uvanlig heller. Ja, du gjettet riktig. Naturfagsprøve i morgen, fjerde time.

  Hvordan er livet ditt? Er du også deprimert? 

   

  PS. Spørsmål nummer to der var en spøk. He-he.
   

 • Publisert: 26.02.2013, 22:41
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • så satt vi her

 • Publisert: 20.02.2013, 13:16
 • Kategori: rarslig
 • Heihei!! 

  Nå er det vinterferie, hvor utrolig er ikke det? Jeg skal bruke litt av denne vinterferiedagen til å trene, men akkurat i det jeg skulle gå ut døren fant jeg ut at jeg ikke hadde noe musikk på telefonen. Supert. Så da endte jeg opp på macen med kanskje programvareoppdateringer på alt det finnes programvareoppdateringer til. Lykke til, Martine. Har ikke tatt av meg uteklærene enda så det er fortsatt håp. Har ikke så mye annet å gjøre mens alle greiene laster ned enn å blogge. Blogge om at jeg ikke har noe å gjøre, mens jeg egentlig blogger. Da har jeg jo noe å gjøre.
   
  I tillegg til at jeg skal trene i dag (forhåpentligvis), var jeg faktisk på skitur i går. Hvor utrolig er ikke det? Mille og jeg tok på oss skiene med glede og krysset fingrene for pølser og toddy. Og pølser ble det!! Fysøren for et bål jeg lagde til, det kunne virkelig stått til evigheten og forbi, men vi måtte faktisk videre. OK, nå må jeg nesten få ræva i gir. Vi snakkes!!

  Hva har du gjort i vinterferien så langt?

   

 • Publisert: 20.02.2013, 13:16
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • visdom

 • Publisert: 16.02.2013, 00:13
 • Kategori: rarslig
 • Hei, idag har jeg vært på skolen. Vi hadde matte, norsk og samfunnsfag. Det er rart å tenke på at jeg snart er ferdig med tiende klasse. Nå er tiden hvor jeg holder på å bli voksen. Jeg merker at jeg blir voksen fordi alle rundt meg blir eldre. En annen ting jeg har bitt meg merke i er at jeg som voksen er mye mer reflektert. Hva jeg legger i å være reflektert? Jeg verdilader tiden min. Lurer du på hva det betyr? Jeg tenker over hva jeg bruker tiden min på. Livet er så kort, og timene så få. Jeg vil ikke ta meg i å tenke, hva nå? Dette høres kanskje ut som et dikt, men jeg har faktisk barneledgikt. Med denne teksten ville jeg egentlig bevisstgjøre dere, mine lesere, på at en blogg også kan være et fora på refleksjon og ettertanke.com. Hvis du enda ikke vet hvem du er, er denne bloggen kanskje sær, men sannelig jeg sier dere - vær den du er. 


  Denne teksten har min tante funnet på, med delvis hjelp av meg. Takk
 • Publisert: 16.02.2013, 00:13
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • some days are bad days

 • Publisert: 11.02.2013, 15:26
 • Kategori: rarslig
 • Nei, nei og atter nei. Du kan si jeg har mange dårlige dager. Noen dager glemmer jeg å pusse tennene, andre dager har jeg ikke øvd nok på prøven. Men altså, denne dagen dere! I går kveld når jeg la meg hadde jeg lagt frem alle tingene til skidagen i dag. Ikke alle, kanskje 95% av tingene. Jeg planla en ordentlig fin reiserute (med ruter.no, såklart). Denne fantastiske reiseruten gjorde at jeg skulle rekke å hente frem en ullbukse, og pakke ned ketchupen. Jeg var veldig stolt og begeistret over at jeg faktisk kunne stå opp klokken åtte dagen etterpå, og likevel være på frognerseteren klokken ni. Jeg tenkte at dette var veldig bra planlagt og la meg godt med et smil om munnen. 

  Ca. klokken ti på åtte kommer mamma inn på rommet mitt og spør om jeg ikke burde våkne snart."Nei, nei, nei, du vekket meg, jeg kan sove helt til åtte!!". På et tiendedels sekund hopper jeg opp av sengen......... Nei, nei, nei Martine!! Hva er det du har tenkt på! Det var da jeg skjønte at jeg hadde regnet ut at jeg skulle være der klokken ti. Herregud som jeg stresset!! Jeg kledde på meg, alt jeg hadde lagt frem dagen før, og la alle tingene som hadde vært i kjøleskapet i sekken min. Bortsett fra ullbuksen og de kule hanskene. De skulle absoulutt ikke være til stede akkurat på denne ene dagen jeg forsover meg. 

  Til min store lettelse er jeg ute av huset klokken ti på halv ni.. Joda, joda, jeg kunne rekke det til kvart over ni. Jeg løper til bussen i det jeg får en sinna telefon fra mamma "Du har tatt feil ski, du setter ikke pris på de viktige tingene i livet". Ok.....nå må det faktisk være nok. Jeg får bare dra og håpe på at det funker. Jeg kommer meg trygt inn på bussen, alle menneskene står tett i tett. Heldigvis skal jeg av på neste holdeplass tenkte jeg. Bussen bråbremser på holdeplassen, og i det jeg slipper den gule stangen fyker jeg nedover bussen. Stumpen min smeller hardt i bakken, og du kan bare gjette om tårene begynte å presse seg frem. Livet......

  Så lenge jeg kommer meg på neste buss. Jeg halter nedover bakken, med bare 4 minutter på meg. Halt, halt halt. Også kjører 23 bussen, rett forbi meg. Jeg sto faen meg på bussholdeplassen. Det var nesten så jeg dro hjem igjen altså. 

  Neida, T-banen var to minutter unna, når jeg har kommet så langt kan jeg ikke gi opp. Jeg tusler inn på t-banen, veldig fortvilet. Nå kom jeg faktisk hele 28 minutter for sent. Det var ikke veldig mange mennesker på t-bannen, likevel satt jeg meg på det usle setet der egentlig bare folk med barnevogn og sykler sitter. Mange andre plasser var ledige, men nå gidder jeg faktisk ikke sure gamle damer eller noen form for sosialitet. Tre holdeplasser senere kommer det en liten indergutt på. Han stirrer på setet jeg har satt den tunge sekken min på, og deretter på meg. ER DU SERIØS. Jeg flytter sekken min, mens jeg gir bakken et voldsomt blikk. Akkurat der og da håpet jeg virkelig at skiene mine traff han i hodet eller at han skjønte hvor sykt irritert jeg var på han. Så sitter han der bare, koser seg i sitt eget selskap. Han tar til og med frem ikea-matboksen han har mobiltelefonen og nøklene i og tar seg en kikk på facebook. Æsj, så teit assa. 

  På Majorsuen kom byttet av t-bane. Nå kunne det virkelig ikke bli værre. På holdeplassen står 78 ekle pubertetiske syvendeklasser med de jibbete twintip skiene sine. Er det mulig tenker jeg.... I over en halvtime måtte jeg lide meg gjennom baksnakking av eldre damer som ikke likte at de lå på t-bane gulvet (Så rart) og mobbing av barnehageunger.

  Skituren... den var grei... kald


  Jeg kunne sikkert skrevet en hel roman om denne dagen. Nå har jeg bestemt meg for å stoppe her, men bare så dere vet det skjedde det veldig mange fler teite ting. Dere trenger ikke å lese alt sammen. Bare vis litt omtanke. Og ja,jeg vet at barn sulter i Afrika.

 • Publisert: 11.02.2013, 15:26
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • TAMAGO

 • Publisert: 07.02.2013, 21:02
 • Kategori: rarslig
 • Å, dette spillet dreper meg. Jeg startet på det i går og klarer bare ikke å slutte. Selvfølgelig går alle og gnir inn i ansiktet mitt hva som skjer når man har tappet en million ganger, men jeg fortsetter. Skulle virkelig ønske jeg aldri startet med det. I tillegg til dette har jeg lastet ned CocoPPa, noe som tar en evighet å fikse. Selvfølgelig vil jeg bruke en evighet til å gjøre telefonen min søt.

  Har faktisk tappet hele 65942 ganger!! Jeg sier ifra når jeg har vunnet. Jeg skal ikke stoppe. Jeg kan ikke.

  Spiller du dette fantastiske spillet?
   

 • Publisert: 07.02.2013, 21:02
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • sånn det skal være

 • Publisert: 06.02.2013, 21:08
 • Kategori: rarslig
 • Nå er det altså tilbake til normale til normale rutiner.
  Stå opp?skole?spise?lekser?(trene)?spise?spise?sove

  Jeg har ikke så mye å glede meg til for tiden, bortsett fra ferier, men de legger jeg ikke så mye merke til. Bare fire år igjen med skole nå, og kanskje seks år til!! Wohoo. Nei. Har skikkelig lyst til å ta meg et utvekslingsår i løpet av vgs. men det tar vi når den tid kommer. I dag har jeg vært en liten tur i bogstadveien med Emma for å se på bukser. Haha det er så vanskelig å kjøpe bukser. Et av verdens store problemer. Ellers har jeg hatt en normal skoledag, ganske deilig egentlig. Bortsett fra at jeg gikk med kjole da. Alle dager man går med kjole er veldig spesielle. Var så søt og tok noen bilder for dere i sted ♥♥♥


  Hva har du gjort i dag? 

 • Publisert: 06.02.2013, 21:08
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • promnight

 • Publisert: 04.02.2013, 17:09
 • Kategori: rarslig

 • Den beste ballkomitèen
  Foto av Maria Bang // Sponset av Russeservice og Universal Music Norge

  På lørdag hadde vi et fantastisk koselig og vellykket ball. Alt ble ti ganger bedre enn forventet. God mat, god stemning og fantastisk underholdning. Nå er det over, og jeg er litt sånn.. what? Alt det for, en dag. Haha, jaja, jeg vil si det var vært det. Jeg har et sånn godt trinn. Love you all!

  Nå må jeg nesten begynne på leksene. HAPPY MONDAY :D 

 • Publisert: 04.02.2013, 17:09
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • to train

 • Publisert: 31.01.2013, 14:30
 • Kategori: rarslig
 • Skal trene nå, med Adrian.Jeg får tusen ganger mer energi av trening, og orker mye mer. Jeg føler meg bedre i min egen kropp, passer liksom litt mer inn. Det går vel ikke ann å fortelle at man trener uten å skryte på noen måte. Hjelper det hvis jeg sier at jeg ikke trener på Elexia? Haha neida jeg liker dere som trener på Elexia også.
  Hva skal du i dag?

 • Publisert: 31.01.2013, 14:30
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • tre dager igjen

 • Publisert: 30.01.2013, 23:28
 • Kategori: rarslig
 • Nå er det omtrent tre dager igjen på ballet. På lørdag skal hele tiende klasse samles, og vi skal alle pynte oss for hverandre. Vi i Ballkomitèen har ordnet til ballet siden Oktober, så dette bør bli virkelig bra. Føler ikke at alt er helt på plass som det bør være, men det er bare den samme følelsen som når man reiser til utlander og føler man har glemt noe. I dag var vi i byen og gjorde siste innkjøp til ballet.

  Jeg dro en liten tur alene på det lokale kjøpesenteret for å kjøpe meg en fin truse. Noe jeg alltid gjør ved spesielle anledninger. Jeg dro inn på butikken, fant meg en ordentlig staslig truse, kjøpte den og dro hjem igjen. Jeg nevnte kanskje ikke at jeg tok bussen over fem holdeplasser bort. Da jeg omsider kom meg hjem igjen viste det seg at størrelsen var tre ganger for stor, og jeg hadde brukt over 45 minutter på dette. Nå sitter jeg og prøver å finne ut av hva jeg har gjort galt i livet for å fortjene dette.


  Og her henger drømmen i form av stoff og perler og tyll. Dere får ikke se herligheten før lørdag. Lørdag blir en helt passe stressende dag. Men hva gjør man ikke for ballet?

  Har dere har skoleball? I så fall, var du med i ballkomitèen?

 • Publisert: 30.01.2013, 23:28
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • kjedelig lørdag

 • Publisert: 26.01.2013, 20:55
 • Kategori: rarslig
 • Denne lørdagen skal bli en dag uten mål og mening. Planen er å se noen filmer jeg har prøvd å si til meg selv at jeg må se en del ganger. Likevel ender jeg alltid opp med å se på Ally McBeal uansett. Er på siste sesongen nå, og aner ikke hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig.. Jeg ser jo på en million serier, men blir alltid like lei meg når en serie jeg liker slutter å gå. Føler alltid at jeg får så bra connection med menneskene i serien. 2 Broke Girls har jo blitt kåret til den verste av alle serier. Jeg vet ikke riktig om jeg skal gråte eller le, det er jo den beste serien i verden, men nå er det kanskje stor fare for at den skal slutte å gå. Også har vi jo New Girl, The Walking Dead, Girls...... og listen bare fortsetter inn i evigheten. (Nei, den gjør ikke det jeg bare spøker)


  Om en uke nå er det ball, og jeg gleder meg 100%. Har funnet en kjempefin ballkjole, og det skal bli en veldig veldig fin dag. Nå derimot, skal jeg slappe av og late som om denne lørdagen varer for alltid.

  Har du hatt juleball? Hva skal du i dag?


   

   

 • Publisert: 26.01.2013, 20:55
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • goodnight my someone

 • Publisert: 24.01.2013, 22:38
 • Kategori: rarslig
 • Det er litt sånn mye skoleting og ballting for tiden, og det er ikke dere jeg prioriterer for å si det sånn. Jeg stikker bare innom for å si litt hei. I morgen har vi norsk presentasjon, så jeg bør egentlig fokusere på det, selv om jeg ikke jobber godt før presset kommer på meg i halv tolv tiden. Likevel gleder jeg meg til å krype godt inn i loppekassa og sove til jeg våkner (Av alarmen klokken seks i morgen...). Mest på grunn av at jeg ikke har vært ordentlig våken på noen måneder, og veldig mye fordi vi hadde verdens hardeste klatreøkt i dag. Neste høydepunkt nå er ballet, og tiden etter ballet når alt stresset med Ballkomitèen er over. Ahh, skal bli deilig å være litt barn igjen.

  musicnodes
  Denne sangen rører meg dypt inn i hjerterota. Jeg får tårer i øynene hver gang jeg hører på den. Skjønner du hva den handler om?

   

 • Publisert: 24.01.2013, 22:38
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • vinnere av linkrunden + ny linkrunde

 • Publisert: 10.01.2013, 15:49
 • Kategori: rarslig
 • Haha, etter en god stund har jeg endelig fått rumpen opp av sofaen og kåret vinnerene av linkerunden. Det var ikke vanskelige greier, i og med at bare 11 stykker meldte seg på. Ble litt trist for at noen av dere glemte å like >>facebooksiden<< min da. Dårlig ass. Har valgt ut de tre bloggene jeg likte best:

  http://dritlol.blogg.no/ - Haha, denne må dere bare innom. Helt hysterisk!

  http://muchumary.blogg.no/ - Oppdaterer daglig med masse bilder:)

  http://ruthsofie.blogg.no/ -Ruth er den søteste og hun tar finfine bilder

  Jeg anbefaler dere å sjekke alle bloggene ovenfor, det er veldig verdt det.

  Du kan også være med på neste linkerunde ved å like >>facebooksiden<< min og kommentere at du har gjort det! Ha en fin dag ♥

 • Publisert: 10.01.2013, 15:49
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • january blues

 • Publisert: 09.01.2013, 18:48
 • Kategori: rarslig


 • Heyheyheyy!! Hva skjer? Lenge siden nå assa;)

  Tulla, har vært mye å gjøre denne uken. Sååå jeg har dessverre ikke klart å presse inn så mye tid til dere. Det er ikke lenge til skoleballet, og det er uendelig med lekser. I dag har jeg faktisk blitt ferdig med alle til i morgen. Det er en sykt deilig følelse, og klokken er bare halv syv! Selvfølgelig kom jeg på at jeg har glemt å skrive takkekort til konfirmasjonen. Haha det er jo tross alt ett halvt år siden konfirmasjonen min, så det bør vel bli gjort? Vi er en treig familie. Punktum finale.

  Det er forresten veldig mye jeg driver med som jeg ikke skriver om på bloggen, men jeg har en Instagram, hvor jeg nesten daglig poster bilder av hva jeg gjør >>missmartyparty<<. Det hadde vært hyggelig med noen ekstra followers. Hva heter du på Instagram? Hva har du gjort i dag? 

 • Publisert: 09.01.2013, 18:48
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • megazzzzone

 • Publisert: 06.01.2013, 19:33
 • Kategori: rarslig
 • Heyheyyy! I dag har jeg vært på megazone med masse gode jenter. Det var min aller første gang der, og det var helt klart verdt det. Driiittgøy, haha, ble så sykt sliten! Mille overnattet hos meg fra i går etter vi hadde vært i en bursdag. En finfin helg. Nå må jeg konsentrere meg litt på en KRL-prøve jeg har i morgen.


  Dette var laget mitt, vi tapte.
   

 • Publisert: 06.01.2013, 19:33
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • last try

 • Publisert: 02.01.2013, 23:12
 • Kategori: rarslig
 • Nå er det altså siste innspurt i tiende klasse. Cirka alt vi gjør teller og er med på å avgjøre litt av fremtiden vår. Det er en fryktelig skremmende tanke, spesielt siden skolen ikke har vært gøy siden... åh jeg kan ikke huske en gang. 

  Mille og jeg spiste på en veldig bra asiatisk restaurant i dag. Vi bestillte en liten billig rett på deling, som var skikkelig god (til min overaskelse). Mille viste meg stedet og det ligger ikke så langt fra Majorstuen. Det heter Nambo eller noe. Haha ikke alltid så lett med så mange navn og sånn. Forresten, sjekk haken min på det øverste bildet!! HVa har skjedd? Jeg har jo den rumpeste haken i hele verden, også bare???? Kan virkelig ikke forstå det. Hver gang jeg ser bilder (sånn 3 ganger til nå) har jeg tatt meg selv på haken for å sjekke om rumpa fortsatt er der. På bildet ser det jo ut som et opp ned fjell. Hva skjer med verden?

  Har du hatt en fin første skoledag?

   

 • Publisert: 02.01.2013, 23:12
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • den offesielle avslapningsdagen

 • Publisert: 01.01.2013, 18:13
 • Kategori: rarslig

 • Fin med gårsdagens sminke og de deiligste styggeste buksene jeg har. DAMN

  Jeg tror vi alle kan være enige om at dette er den offesielle avslapningsdagen (bortsett fra 18.mai kanskje?). Jeg hadde en helt grei kveld i går med mange gode venner. Vi fikk i hvert fall sett på fyrverkeri. Jeg er så utrolig sliten i dag og syns faktisk ikke det er passelig med skole i morgen. Det skal visst være vanlig skole+??!! Hvem er det som har vanlig skole etter ferien, film og kino hadde passet meg bra.

  Unnskyld meg men nå skal jeg nyte de siste timene av frihet. Og før jeg glemmer det - Hva fikk dere til jul i år?

 • Publisert: 01.01.2013, 18:13
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • tjennatjenna

 • Publisert: 30.12.2012, 13:07
 • Kategori: rarslig
 • Har ingen anelse om hvordan man skriver tjenna på svensk. Alt jeg vet er at det er ganske tøft. Har ikke blogget så mye. Julen er jo bare en gang i året, og denne julen har jeg bestemt meg for å nyte den. Jeg har slappet av skikkelig, og hatt det gøy (til tider). Nå skal jeg i hvert fall opp til Emma, så får vi se hva vi gjør. Håper dere har hatt en fin jul og hvis vi ikke blogges innen i morgen, et godt nytt år også ♥
 • Publisert: 30.12.2012, 13:07
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • fjortissenes evangelie

 • Publisert: 24.12.2012, 13:20
 • Kategori: rarslig
 • Nå er den store dagen kommet. Dagen vi har ventet på i et helt år. Jeg håper så sterkt at dere ikke sitter på datamaskinen på julemorgenen, og håper på at dere finner dette innlegget i morgen og får dere en liten hyggelig latter på den lille store dagen i morgen. Her kommer nemlig fjortissenes evangelie:


  "Det skjedde i de dager at det gikk ut en befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle joine en gruppe: «Vi som vil skrives inn i manntall». Dette skjedde mens Kvirinius var helt sjef i Syria, og gruppa fikk drøyt mange likes. Josef traska fra byen Nasaret i Galilea, opp til Judea, til Davids by Betlehem, for å signe manntallet sammen med Maria, dama hans , som hadde ei bolle i ommen. Og mens de var der, hevet bolla, for å si det sånn, og Maria leverte varene. Hu pakka kidden inn i noe tøy, og la'n i ei krybbe, for det var ikke plass til dem i herberget. Det var noen gjetere som var ute i natta og passa på sheepsa sine. Med ett var Herrens engler F2F, og Herrens diggbarhet lyste. Gjeterne bare: «OMG!», og engelen bare: «Slapp av, gutta! Jeg kommer med en tweet om glede, en glede for hele folket: #Frelser #Kristus #jomfrufødsel og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne en kid som er innpakka i noe tøy og ligger i ei krybbe.» Så kom engelens followers, en himmelsk hærskare, som ga masse kudos til Gud og retweeta: #Frelser #Kristus, og #ffnor Gud og fred på Jorden blant mennesker som har Guds velbehag» Da englene hadde tatt kvelden, sa gjeterne til hverandre: «La oss stikke inn til Betlehem for å kolla läget.» Og der fant de Maria og Josef og den lille kiden som læxan i krybba. Da oppretta de en ny gruppe: «Vi som har sett Jesus Kristus, Guds sønn». Folk bare: «Saklig, LOL». Gruppa fikk ikke så mange likes, for å si det sånn, men det var bare i starten, for seinere i livet fikk Jesus sinnssykt mange followers. Og Maria bare: «#DenFølelsen» Og gjeterne bare: «Helt konge!!!"

   

  Hahhah husker ikke hvor jeg fant det, er det ikke morsomt?

  PS. Jeg sitter antagligvis og ser på tre nøtter fra askepott nå. Dette er et forhåndsskrevet innlegg. GOD JUL!!!!

 • Publisert: 24.12.2012, 13:20
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • lillejulaften

 • Publisert: 23.12.2012, 14:11
 • Kategori: rarslig
 • Julestemingen har kommet, haha trodde det aldri skulle skje. Nå har jeg ventet siden den første snøen falt, så det var jammen på tide. I dag skal vi spise grøt med mandel i og pynte juletreet hos farmor. Hver eneste gang jeg feirer jul i Bergen er jeg hos farmor lille julaften og pynter juletreet, og i år skal Ella være med også. Har dere egentlig tenkt på hvor rart det er å ta med seg et tre inn i stuen. Det er visst en tysk skikk eller noe sånt. Kanskje vi skal begynne med gress på gulvet i stedet for teppe? Nei nå drar jeg den litt langt.
  Kan ikke tro det er særlig spennendes for dere å lese bloggen min, alle gjør vel det samme i dag? Alle bloggerne får julestemning og pynter treet. 

  Nå skal vi spise grøt, ønsk meg lykke til!

 • Publisert: 23.12.2012, 14:11
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • home for christmas

 • Publisert: 22.12.2012, 22:08
 • Kategori: rarslig

 • Jeg glemte kanskje å si at jeg dro til bergen i går kveld. I dag har vi gjort noen saker som må bli gjort før jul. Vi har også vært på besøk hos Tutta, som er min oldemor. Hun er så søt og sprek! Nå ender vi dagen som alle andre ganger jeg er i Bergen, med en film og litt brus. Denne gangen selvfølgelig bergensk julebrus, Lerums. Den er såå god! Synd for dere der hjemme i Oslo. 

  Ha en fin kveld!!

 • Publisert: 22.12.2012, 22:08
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • can't buy me love

 • Publisert: 18.12.2012, 17:48
 • Kategori: rarslig
 • I dag når jeg gikk nedover bokstadveien sjekket jeg tilfeldigvis saldoen med sms, og fant ut at besten nettopp hadde satt inn bursdagspengene mine. Jeg snur hodet ca 29 grader til høyre og finner et jævla wildfox lagersalg!!! Har aldri følt mer at jeg har vært snill i år, og dette faktisk er skjebenen. Jeg gikk inn og det var superduperbillig. Herregud. Måtte bare dele dette med dere. Ellers har jeg kjøpt ganske mange julegaver i dag og vært på ballkomitè møte med FAU, alt går så bra nå. Gleder meg til jul!  Deiligste genseren i historien ♥


 • Publisert: 18.12.2012, 17:48
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • butterfly don't fly away

 • Publisert: 17.12.2012, 22:36
 • Kategori: rarslig • Heihei dere! Har helt glemt å fortelle dere om sommerfuglen min, for en del dager siden var stefaren min på tur i Libanon. I Libanon blir ikke sommerfugler behandlet så veldig godt av eierene, derfor tok han denne finingen med hjem til meg. Har allerede kalt den Lars, og favorittretten er mais. Som dere ser er det noen hull i toppen, og den får en luftetur i rommet mitt omtrent en gang om dagen. Hvis dere ikke tror på meg kan dere se på gifboomen min: Martinefw !! Den blir ikke behandlet dårlig, så dere som påstår det tar feil. Den har det myyye bedre her enn i Libanon.

 • Publisert: 17.12.2012, 22:36
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • christmas times

 • Publisert: 14.12.2012, 15:58
 • Kategori: rarslig
 • I dag som alle andre dager før jul, er en veldig julete dag! Det har vært en koselig skoledag (?). På slutten av dagen var jeg med på skolekoret, som jeg egentlig ikke er med i, men fikk så utrolig julestemning av alle de koselige sangene ♥ Kg sitt kor er virkelig de beste. Senere i dag skal vi ha ballkomitèe møte i dag, hjemme hos Kari. Alle skal ta med hver sin tapasrett, og vi skal kose oss samtidig som vi diskuterer litt om ballet. Det kan bli litt mye stres til tider, men det er så gøy å vite at når den dag kommer (ballet), så er det vi som har ordnet alt sammen!


  Nå må jeg nesten skyndte meg veldig til Emma! Teite treige emmers

  Ps. Ble forresten linket på den bloggen her >keynote<  !! Tusen takk

 • Publisert: 14.12.2012, 15:58
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • just my luck

 • Publisert: 12.12.2012, 21:26
 • Kategori: rarslig
 • I dag på juleavsluttningen til klassen min (den aller beste klassen min) vant jeg og familien min tre gaver i loddtrekningen. Jeg har aldri vunnet en eneste gave i loddtrekningen, så jeg ble veldig fornøyd. Veldig overasket. Jeg unnskylder mitt korte innlegg, men nå skal jeg på jakt etter alle mulige konkuranser/julekalendere online og melde meg på. Det er nemlig lykkedagen min i dag skjønner dere ♥


  Dette er meg på en annen fin dag, i Bergen. Jeg gleder meg til jul! • Publisert: 12.12.2012, 21:26
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • denne dagen

 • Publisert: 10.12.2012, 21:13
 • Kategori: rarslig
 • Denne dagen................

  Etter jeg dusjet i dag, måtte jeg gjøre noe motbydelig. Noe som er så kvalmt at til og med Zombier ville rømt fra meg. Hvis jeg hadde hat bedøvelse i hjemmet, og jeg bare kunne besvimt i noen sekunder mens noen andre hadde gjort det for meg. Da hadde jeg ikke nølt med å si JA TAKK. Noe jeg kanskje gjør opp til to ganger i året. Jeg snakker om å smøre inn føttene mine med fotkrem. En krem som skal gjøre føttene mykere, men den eneste effekten den har på meg er å få magen min til å bølge. Jeg har egentlig ikke så lyst til å snakke om det, men jeg tror det er litt terapi. Tenk at folk gjør det fler enn to ganger i året og klarer å gå rundt å være fornøyde med seg selv. Herregud det skjærer i hjertet, ikke på den hyggelige måten. 
  Heldigvis gjør jeg dette 2 ganger i året, så jeg har et halvt år på å forbrede meg til neste gang. Det er ikke så ille etterpå, det er mer i øyeblikket. Jeg velger å legge dette bak meg, og fokusere på hyggelige ting og fransk presentasjoner.


  Nå skal jeg bare fortsette og late som om det er en vanlig dag

   

 • Publisert: 10.12.2012, 21:13
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • jul i stugo

 • Publisert: 08.12.2012, 21:08
 • Kategori: rarslig
 • Eller jul på rommet om du vil. Hadde egentlig noen helt andre planer i dag, men det endte med at jeg dro med familien til Smart Club (<3<3<3), favorittbutikken min. Der liker jeg å ta morsomme ting som jeg aldri ville brukt mine egene penger på, som foreksempel; ullsokker, softvekter (??), skrivebøker og mat såklart. Mat bruker jeg mine egne penger på hele tiden, men på Smart Club er alt lov. Jeg burde egentlig blitt sponset av Smart Club.

  Tilbake til poenget (Det var ikke noe poeng fra før av, det er aldri det i blogginnlegg), jeg sitter på rommet mitt og feirer jul. Jeg har en slags krise på gang. Vanligvis begynner jeg med julen i november, men nå er det altså 8.desember. Det er 16 dager til julaften, og enda mindre til juleferie. Jeg blir helt satt ut. Så nå har jeg laget meg juleliste på spotify, kakao og hengt opp litt julelys. Det er nemlig sånn det skal være.
  Her er julelisten min! Ha en fin lørdagskveld da dere ♥

   

 • Publisert: 08.12.2012, 21:08
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • bloggkamera

 • Publisert: 06.12.2012, 23:26
 • Kategori: rarslig
 • Herregud, ikke bare har jeg mattetentamen i morgen. Noe som er ille nok i seg selv, men så presterer mamma og pål på å gi meg et bloggkamera, dagen før mattetentamen? Hvordan i alle dager er det mulig at jeg skal få konsentrert meg da. Matte er vanskelig nok å pugge fra før av. Har øvd veldig mye i det siste, men det føles bare som om alt går inn i det ene øret og ut igjennom det andre. Kan ikke vente til å bli ferdig med dette!

  Klarte i hvert fall ikke å konsentrere meg før jeg hadde lagt ut èt bilde på bloggen.FISHEYE

  For dere som lurer; det er et Samsung kamera som kan koble seg til alle mulige wi-fi og legge ut bilder direkte på facebook og sende til mail. Kameraet har skikkelig mange morsomme effekter som jeg kribler helt i fingrene etter å prøve. Jeg bare må nesten øve nå. Vi snakkes forhåpentligvis i morgen, har hatt tentamen hele uken så det har vært litt dårlig med oppdateringer.
   

 • Publisert: 06.12.2012, 23:26
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • det snør

 • Publisert: 26.11.2012, 20:04
 • Kategori: rarslig
 • ....det bare legger seg ikke helt på baken, selv om det er drittkaldt! Jeg har selvfølgelig gått rundt og ønsket meg snø til bursdagen, men jeg tror ikke 15 minus grader var helt det jeg mente. Jeg har hatt en veldig fin helg i Bergen og en veldig slitsom dag på skolen. Etter skolen gjorde jeg litt naturfag og møtte gutten jeg skal sitte litt barnevakt for. Det var heldigvis ikke noen drittunge ♥♥♥♥ Jeg har en del å gjøre naturfag som vanlig, også må jeg fikse litt sånn ting til ballkomiteèn. 


   

 • Publisert: 26.11.2012, 20:04
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • bergen her kommer jeg

 • Publisert: 23.11.2012, 16:22
 • Kategori: rarslig • Heihei! Om ikke lenge tar jeg turen til Gardemoen, og videre til Bergen. Det er veldig lenge siden jeg har sett min gode familie der så det blir koselig. Så et bilde på Instagram at det var halvveis flom der, kan jo ikke bli sjokkert heller, men tror jeg tar med meg støvler. Det ville vært lurt. Nå må jeg nesten slenge siste tingene i kofforten og sette meg på flybussen. Vi blogges i kveld ♥♥♥

  Hva skal du i dag? Hvordan er været der du bor?

 • Publisert: 23.11.2012, 16:22
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • 0 motivasjon

 • Publisert: 21.11.2012, 19:33
 • Kategori: rarslig
 • Det er så vanskelig å stå opp om dagen. Skolen gir meg ikke akkurat noe, jeg føler ikke jeg lærer noe. Hadde skolen vært mer gøy og interessant så tror jeg det hadde vært mye fler flinke mennesker i verden. Jeg har begynt å legge frem klær jeg skal gå med, dagen før, fordi det er så vanskelig å stå opp. Jeg sier ikke at dette er et stort problem og at ingen har det verre en meg, men jeg bare liker meg ikke i hverdagen min. Hverdagen er noe som skjer som regel hver dag, og jeg gjentar ca. de samme tingene hver dag. Disse gjentagelsene er tingene jeg ikke liker. ÆSJ altså. Jeg vil trives i mitt eget selskap og tingene jeg må gjøre med meg selv. Lekser, spising, trening, være med venner. Det skal ikke være sånn at jeg ikke liker disse tingene, jeg er for ung til å være så sliten. Ikke femten en gang....


  Her er jeg så bekymringsfri, aner fred og ingen fare. Er det en tilfeldighet at dette er i sommerferien? At jeg ikke har gått på skolen på en måned på dette bildet? Nei jeg protesterer altså.

  Har du noe motivasjon? Går du på skole?

 • Publisert: 21.11.2012, 19:33
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • Hattifnatt

 • Publisert: 14.11.2012, 16:54
 • Kategori: rarslig • I dag har jeg på meg min ubrukte hatt (helt til i dag) fra Zara kids. Det er veldig gøy å bruke hatt. Nå er jeg hjemme litt for å pakke, omtrent resten av uken skal jeg sove hos Tant. Mamma og Pål er i London, så det skal bli deilig å bli litt foreldre- og tvillingfri. Jeg skal egentlig ikke bruke så lang tid her hjemme så vi snakkes kanskje i morgen eller i kveld. Har noe morsomt å vise dere!

  Klem og kos

 • Publisert: 14.11.2012, 16:54
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • superkokk/superbarnevakt

 • Publisert: 12.11.2012, 19:20
 • Kategori: rarslig
 • Det skal ikke så mye til for å sitte barnevakt. Men disse trolla er på en helt annen planet. Ikke at det blir så vansklig uansett siden jeg er superbarnevakt/superkokk. På menyen i dag sto ingenting annet enn Spaghetti a la Capri. Husets altså.

  Superkokk/superbarnevakt i egen person. In the making.

  Jeg har en franskprøve og mest sannsynlig litt mat som venter på meg.   

 • Publisert: 12.11.2012, 19:20
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • sabeltann og cowboy laila

 • Publisert: 09.11.2012, 17:56
 • Kategori: rarslig • Hey'all, how ya doin
  Om ikke lenge skal sabeltann og meg på utklednings bursdag! Gleder meg skikkelig, siden jeg ble så lei meg når jeg ikke fant noe å kle meg ut til på halloween. Elsker å kle meg ut. See you later alligator

 • Publisert: 09.11.2012, 17:56
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • Lana

 • Publisert: 07.11.2012, 19:12
 • Kategori: rarslig


 • 10.04.13 skal jeg på konserten til denne talentfulle damen. hun er så....gjennomført! gleder meg skikkelig

  skal du på lana del rey konserten? • Publisert: 07.11.2012, 19:12
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • a beauty

 • Publisert: 06.11.2012, 10:57
 • Kategori: rarslig


 • Se hva jeg fant ute i hagen. En rose - i november. Gleder meg til den dagen den bare faller av stilken sin. Lett som en fjær, bare flyr ned. Da skal jeg plukke den opp og legge den på rommet mitt. Håper så inderlig den dagen blir 29.november. Jeg er sengeliggende i dag, klokken er bare 11, jeg har spist tre brødskiver med chevre ost og to epler. Dette kan bare ikke være sunt for meg.


 • Publisert: 06.11.2012, 10:57
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • halla

 • Publisert: 01.11.2012, 18:29
 • Kategori: rarslig

 • Er det bare meg, eller skriker dette bildet halla? Halla halla halla halla halla

  Atter en gang så har jeg prøve, denne gangen er det ikke naturfag, men samfunnsfag. Den kalde krigen, du vet den krigen som ikke var en krig? Ja den. I dag har jeg ikke gjort noe annet i det hele tatt enn å øve. Men det er så flaut å si hvis man får dårlig karakter på prøven i etterkant. Så jeg utelater det. 

  I morgen er det helg, og jeg kan ikke annet enn å glede meg. ♥ ♥ ♥ ♥  HELG ♥ ♥ ♥ ♥  Etter helgen er det en uke med bare en fremføring. Noe som er litt av en forandring til de 57 prøvene vi har hatt bare etter høstferien. Nå må jeg øve videre.

   

 • Publisert: 01.11.2012, 18:29
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • å forbrede seg

 • Publisert: 29.10.2012, 18:33
 • Kategori: rarslig
 • I hele dag har jeg forbredt meg på å øve til Naturfagsprøven i morgen. Som jeg har skrevet før på bloggen velger jeg ofte heller å rydde rommet enn å gjøre skolerelaterte ting. Bortsett fra ting å komme hjem fra skolen. Jeg regner med at det er en skolerelatert ting siden det heter å komme hjem fra skolen. Tilbake til saken, i hele dag har jeg forbredt meg. Ikke til prøven men til å øve. Har begynt litt smått å øve, men det er så enkelt at det er vanskelig å øve på ikke sant. Vi har om seksualitet, og det er vel for det meste om mensen. Mensen kan jeg nok om for å si det sånn.

  Hva kan jeg si


  Jeg skal forresten også nevne at jeg drakk pepsi max og spiste sjokoladekake mens jeg forbredet meg til å øve til prøven. Og akkurat denne setningen er dedikert til Bastian Husa.

  Nå skal jeg øve meg på å forbrede meg til prøven før jeg forbreder meg på å øve til prøven. Peace out.


   

 • Publisert: 29.10.2012, 18:33
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • be proactive

 • Publisert: 28.10.2012, 18:49
 • Kategori: rarslig
 • Jeg har en bok hvor det står alt man må gjøre for å bli en skikkelig flink ungdom. Ordet som er mest gjentatt i den boken er nok ordet proactive, fordi hvis man er proactive, så er man en flink ungdom. I dag har jeg rett og slett vært skikkelig proactive. Jeg sto opp i åtte tiden, dette var uten grunn. Jeg er så proactive at jeg bare handler uten grunn. Senere på dagen dro jeg til Adrian, hvor jeg spiste frokost (!!) sammen med han og Tormund. Dette var ganske tidlig, for jeg måtte jo selvfølgelig rekke klatringen, hvor jeg ledet opp en 5- nonstop. Etter klatringen dro jeg rett til Waynes Coffe for å øve på naturfag sammen med Ada. Snakk om proactive. Og nå... nå sitter jeg her og har faktisk tid til å blogge. Vel, har naturfagsprøve på tirsdag. Har alltid det når jeg blogger. Også har jeg lekser, samf. prøv, en norsk stil og en norsk fremføring. For å være proactive i dag må jeg nesten bare utsette alle disse tingene til en annen dag.   Proactive - Acting in advance to deal with an expected difficulty

  Er litt usikker på alt jeg har skrevet overnfor her. Jeg er sulten.

 • Publisert: 28.10.2012, 18:49
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • Telbake

 • Publisert: 27.10.2012, 23:10
 • Kategori: rarslig
 • Dere tenker sikkert at jeg er sykt taper som sitter inne på en lørdagskveld og blogger. Dessverre har jeg ingenting å si i mot det. (Mest dessverre for meg). Kveldens plan er å drikke opp pepsi maxen og legge meg til å sove. Har kommet litt ut av dette blogge systemet, men det blir sikkert bedre etter hvert. Skulle bare oppdatere dere på at det blir litt blogging fremover. I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, men det blir litt sånn blogging når jeg har gjort noe jeg føler for å skrive om eller hvis jeg kjeder meg (Som nå). Dette er kanskje for å holde livsmotivasjonen oppe. Eller bare for å ha noe å fordrive tiden med. Du velger.
   
  Ha en god lørdag! Vi snakkes kanskje i morgen • Publisert: 27.10.2012, 23:10
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • bErLiN

 • Publisert: 30.09.2012, 22:45
 • Kategori: rarslig
 •  

  HaLlO! DeTte vAr KuLt. NeIdA. sKaL sLuTtE nå. 

  På fredag kom jeg hjem fra Berlin tur med Hvite busser. Det var et ganske dårlig opplegg for å si det mildt. Men det hjalp å være omringet av koselige mennesker hele tiden. I Berlin er alt så veldig historisk. Å besøke konsentrasjonsleirene Ravensbruck og Sachsenhausen var så uendelig sterkt. Jeg blir helt tom for ord. Det var helt forferdelig. Så uvirkelig og surrealistisk. 
  De sier jo at bilder beskriver mer enn 1000 ord.

  Nå skal jeg ta meg en dusj, hoppe i loppekassen og sovne søtt med tanke på at kjæresten kommer på besøk i morgen. Sov søtt dere også!
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • Publisert: 30.09.2012, 22:45
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • Lang Leav

 • Publisert: 17.09.2012, 19:17
 • Kategori: rarslig

 • Tror jeg ble litt betatt av diktet over når jeg fant det. Det virker som et veldig gammelt dikt, men det er faktisk det motsatte. Fant siden til Lang Leav, hvor hun har mange andre fantastiske dikt. ->her<-. Hun virker som en ganske kul dame. Forfatterdame som driver med kunst, dikt og tegning. Skulle ønske jeg var så kul.

  Tenk at naturfag er så kjedelig at jeg begynner å lese dikt. Ønsk meg lykke til, for prøven er i morgen. Jeg har mer lyst å gjøre mattelekser.

 • Publisert: 17.09.2012, 19:17
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • Litt ute av trening.

 • Publisert: 16.09.2012, 21:04
 • Kategori: rarslig
 • Som mange andre blir jeg veldig fort distrahert når det egentlig er meningen at jeg skal gjøre lekser. Jeg får sånne merkelige innfall om at jeg må rydde rommet eller begynne å strikke. Jeg tror egentlig det bare har noe med at jeg har en fantastisk dårlige evne til å konsentrere meg. Derfor satt jeg meg ned å blogget før jeg skulle gjøre lekser. Sånn i tilfelle det ble skikkelig viktig når jeg først hadde begynt på leksene.

  Nå som jeg har begynt vet jeg ikke helt hvordan jeg skal avslutte. Har mistet litt teken på dette, men savner det ganske mye. I dag har jeg vært å klatret. Begynner å bli ganske flink. Mangler bare muskler, men har jo sånn kult utstyr så det gjør ikke så mye.

  Som sagt er jeg litt ute av trening på disse blogg greiene. Siden jeg hadde disse leksene bestemte jeg meg for å ta litt bilder. Det var jo så absolutt nødvendig. Nå som jeg skulle blogge og alt. 

  Nå har jeg brukt et år på dette innlegget. Og har enda ikke fått øvd på naturfagsprøven. Jeg tar meg en dusj jeg. 

   

 • Publisert: 16.09.2012, 21:04
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • i wanna make you happy

 • Publisert: 25.08.2012, 20:35
 • Kategori: rarslig
 • Jeg er skikkelig forelsket i Junk of the Heart - The Kooks. Også er jeg forelsket.

  I morgen konfirmeres jeg. Vi snakkes.
   

 • Publisert: 25.08.2012, 20:35
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • vondt i hjertet

 • Publisert: 21.08.2012, 22:42
 • Kategori: rarslig
 • Jeg må si meg ærlig på at jeg får litt vondt i hjertet når det er over 16 stykker som sjekker bloggen min hver dag når jeg ikke blogger. Jeg får veldig dårlig samvittighet, men så blir jeg veldig glad også. Det er veldig hyggelig av dere. Glad det er sånne hyggelige som leser bloggen min og ikke sånne gale. Det er kanskje jeg som er gal.

  Her er meg midt i mellom Llorette de mar og Tossa de mar. 

   I dag har jeg og noen i klassen vært faddere for åttendeklassingene (..). Og jeg har bare en ting å si. Ungdommen nå til dags altså. Dra meg i fletta, de er jo heeeeelt på jordet. Uten overdrivelser altså. I dag prøvde han ene å finne g-punktet (Noe jeg fikk vite hva er i år) på ryggen(????) min. Det er ikke sånn det skal være. Om ikke lenge krabber man vel ut av magen. 

  Jeg skal i hvert fall krabbe i seng. God natt. Ha det fint på skolen. 

 • Publisert: 21.08.2012, 22:42
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • a walk in the rain

 • Publisert: 13.07.2012, 00:24
 • Kategori: rarslig
 • I dag har vært en veldig hyggelig dag! Jeg dro ned til Adrian også slappet vi av litt, gikk på butikken, gikk hjem, slappet av, gikk en liten tur, og slappet av. Jeg kom hjem for ikke veldig lenge siden. Nå må jeg nesten få farten på pakkingen! Må stå opp veldig tidlig på lørdag (03.00), så det blir vel nesten som å dra i morgen. Mille skal til Italia ganske tidlig også så det kan være jeg får møtt henne på flyplassen!! Wihi, også har hun bursdag og greier. 

  God natt kjære lesere!! Takk for at dere har vært så flinke å kommentere i det siste :):):)

   

 • Publisert: 13.07.2012, 00:24
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • cosy corner

 • Publisert: 11.07.2012, 23:23
 • Kategori: rarslig


 • Plutselig ble det liksom så koselig her i kroken på det klaustrofobiske rommet. Så her sitter jeg og ser på Grey's anatomy, virkelig det beste programmet i hele verden. Har nettopp spist en pakke med meller og drukket litt iste. Nå må jeg nesten se videre. Hva bedriver dere kvelden deres med da?

 • Publisert: 11.07.2012, 23:23
 • Kategori: rarslig
 • 7 kommentarer
 • I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor.

 • Publisert: 11.07.2012, 14:20
 • Kategori: rarslig
 • Quoten over kunne ikke vært mer lik meg. Følte hendene kriblet når jeg fant quoten. Måtte bare poste den på bloggen. Haha. Jeg er en sånn fin blanding av rosablogger og raring. Det passer meg litt.

  Tok meg god tid til å lage dette fantastiske, poetiske og ikke minst dramatiske bildet.

  Over til noe litt mer normalt -  i dag har jeg faktisk vært skikkelig flink. Har printet ut alle konfirmasjons inbydelsene, ganske kjedelig. Også har jeg vært og levert kameraet mitt til reprasjon. Det føles ganske deilig. Selv om jeg har gjort skikkelig masse praktisk i dag, har jeg funnet ut at jeg har ganske mye mer praktisk å gjøre. Som for eksempel å sy inn bunaden, bestille flybilett til Bergen, ordne cateringfirma til konfen. og sånne kjedelige ting. Det kan hende jeg overlater alt det kjedelige til de voksne. Det er jo tross alt sånn det skal være. 

  Nå må jeg kanskje gå å spise sushi. Jeg tror nok det er best at jeg gjør det.

 • Publisert: 11.07.2012, 14:20
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • skal klippe meg

 • Publisert: 10.07.2012, 12:35
 • Kategori: rarslig
 • Wææ, har bestilt frisørtime klokken 15.00 i dag. Har ganske blandet følelser angående dette. Det er jo alltid sånn at har man kort hår vil man ha langt, og omvendt. Jeg har kommet til det punktet der håret mitt er så slitt at det er ekkelt å ta på. Nesten i hvert fall. Men nå har jeg jo spart til langt hår skikkelig lenge. Klippet meg kort høsten i åttende klasse, og nå er det ca. ved navelen. Fargen er også skikkelig ekkel. Eller, det er faktisk ikke en farge, det er omtrent 70 forskjellige farger. Æsj æsj æsj.

  Kom nesten nettopp ut av dusjen
  Har ikke tenkt å klippe meg kort heller, må bare få bort alt som er slitt. Har ikke vært hos frisøren på dødslenge.
   
  Liker du best kort hår eller langt hår? Hva skal du i dag? 

 • Publisert: 10.07.2012, 12:35
 • Kategori: rarslig
 • 6 kommentarer
 • sleep all day long

 • Publisert: 09.07.2012, 22:29
 • Kategori: rarslig
 • Endelig var jeg hjemme! Var faktisk hjemme ganske tidlig, men mesteparten av tiden i dag har faktisk gått til soving. Skulle bare ønske jeg kunne sove helt til vi skal til Spania. Det er meldt drittvær hele uken. Og det er fler av vennene mine som er borte en hjemme for å si det sånn. Men det er vel sånn sommerferier skal være. Fikk faktisk en sommerferiefølelse når jeg gikk av flyet til Oslo i dag, og det regnet helt sykt mye. Livet i Norge altså.

  Dette er et gammelt bilde.Ser ca. like jævlig ut nå, så det passer bra.


   Nå skal jeg spise deilig biff og sove. Har kanskje noen episoder av noen serier jeg må ta igjen. Hva skal du i kveld?

 • Publisert: 09.07.2012, 22:29
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • the climb

 • Publisert: 08.07.2012, 22:02
 • Kategori: rarslig

 • haha er det ikke ironisk


  Nå kom jeg hjem for bare noen minutter siden, har vært å klatret et kjempefint sted med pappa og Melanie. Jeg er ganske stolt av meg selv egentlig, vi klatret faktisk i tre timer og det var like fantastisk vær hele tiden! Åhh, nå klarer jeg ikke å skrive mer fordi fingertuppene mine er helt ødelagte.  I morgen skal jeg hjem til Oslo, blogger kanskje på flyet eller når jeg har kommet meg hjem.
  Ha en fin kveld!! Har du prøvd klatring? • Publisert: 08.07.2012, 22:02
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • in my pj's

 • Publisert: 08.07.2012, 11:24
 • Kategori: rarslig

 • God morgen!! Har dere sovet godt i natt? Hva skal dere i dag? 

 • Publisert: 08.07.2012, 11:24
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • what to expect

 • Publisert: 07.07.2012, 22:26
 • Kategori: rarslig
 • Været var jo sinnsykt fint i går, men jeg kan ikke si at det har vært like fint i dag. Det er jo tross alt Bergen vi snakker om. Det har vært dødsvarmt og veldig klamt. Vi tuslet litt rundt på Åsanne, også har jeg vært på kino med Vilja. Vi så What to expect, when your expecting, sykt bra film! Ble nesten glad i barn. Kødda.

  I morgen skal vi i bursdag, også skal vi kanskje klatre. Kanskje ute. På mandag drar jeg hjem til Tigerstaden. Også må jeg få meg en hårklipp.
  Vi snakkes i morgen søtnoser!!
   

 • Publisert: 07.07.2012, 22:26
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • going to tha beach

 • Publisert: 06.07.2012, 11:27
 • Kategori: rarslig


 • Jeg må bare beklage utseendet mitt litt før jeg løper ut døren. Sorry :ppdXD
  Nå skal jeg på en strand her i Bergen sammen med pappa og Vilja, vi snakkes! 

 • Publisert: 06.07.2012, 11:27
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • denne dagen

 • Publisert: 05.07.2012, 22:33
 • Kategori: rarslig

 • Halloen! I dag har jeg hatt en kjempefin dag i Bergen, jeg ankom Bergen i 14.30 tiden. Vi gikk og spiste is, også dro vi til vennen til pappa og grillet god mat. Det har vært strålende sol i hele dag, og jeg gleder meg til flere dager som dette. Ha en fin torsdagskveld!! ♥

 • Publisert: 05.07.2012, 22:33
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • reisefeber

 • Publisert: 05.07.2012, 10:35
 • Kategori: rarslig
 • Jeg husker ikke hva reisefeber betyr. Eller om det betyr noe. Men jeg er ganske sikker på at det var et ord jeg brukte når jeg var liten.


  Nå som jeg kommer til Bergen skal det jo bli fint vær og. Solstrålen sjøl kan man vel kalle meg. Neida nå begynner jeg å tulle litt. Det skal bli veldig deilig å reise. På Gardemoen skal jeg kjøpe meg starbucks. Bare fordi det er Hipster-aktig. Selv om jeg spiser ostebricks nå, og det er ikke fult så hipster. Nei, vi snakkes i Bergen.


  På søndag drar jeg jo, så det spiller vel ikke så stor rolle.


   

 • Publisert: 05.07.2012, 10:35
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • sommerferien så langt

 • Publisert: 05.07.2012, 00:36
 • Kategori: rarslig • Åå, hei søte dere!! Har hatt en veldig fin sommerferie, synd jeg ikke har tid (har ikke orket) til å oppdatere dere hele tiden. Grimstadturen var kjempehyggelig. Nå må jeg nesten pakke ut og pakke inn. Allerede i morgen tidlig reiser jeg til Bergen. Det er kjempe lenge siden jeg har sett familien der så det blir nok koselig. God natt søtnoser!!

 • Publisert: 05.07.2012, 00:36
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • på reisefot

 • Publisert: 01.07.2012, 13:43
 • Kategori: rarslig • Hej pojkar og tjejar!! Nå er jeg på vei til Grimstad sammen med kjæreste Kjell. Det var bare en liten spontantur siden vi ikke hadde så mye å gjøre i går. Dere kan godt be om godt vær for oss. Takk.

 • Publisert: 01.07.2012, 13:43
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • VGlista topp 20

 • Publisert: 30.06.2012, 00:21
 • Kategori: rarslig
 • Hei deree!! Nå begynner det å bli en stund siden sist, har jo vært på konfirmasjons leir. Hadde ikke serlig mye forventinger, så det ble MYE bedre enn jeg hadde trodd. Lager sikkert et eget innlegg med bilder litt senere. I dag har jeg vært på Vg lista, det var ikke veldig spennende. Den beste var kanskje Timbuktu, han er så kul!  Var der sammen med Fride og Nora! Kjempesøte jenter. Men vi møtte jo selvfølgelig veldig mange kjente ansikter i tillegg. Nå skal jeg legge meg, blir skikkelig sliten av sommerferie. Neida. 

   

  Joda.
   

 • Publisert: 30.06.2012, 00:21
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • bursdag

 • Publisert: 23.06.2012, 17:29
 • Kategori: rarslig
 • nå skal jeg i bursdag til søteste kamila!! vi snakkes i kvel eller noee

  hva skal du i kveld?
   

 • Publisert: 23.06.2012, 17:29
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • endelig

 • Publisert: 22.06.2012, 18:04
 • Kategori: rarslig
 • dagen jeg har ventet på siden slutten av sommerferien i fjor! herregud så deilig det føles. kan vel egentlig ikke føle det helt før jeg er ferdig på konf.leir. jeg drar nemlig til sandefjord med konfen på søndag. det blir jo koselig. med alle de personene jeg kjenner og sånn.
  her er i hvert fall nesten antrekk.  kjolen har veldig fine søvdetaljer som dere ikke ser så godt. den er fra madonna-kolleksjonen fra h&m, det er ganske lenge siden.

  nå skal jeg nyte sommeren (slappe av), i morgen skal jeg i bursdag, og på søndag drar jeg jo. må pakke også. jeg vil ha fri.


   

 • Publisert: 22.06.2012, 18:04
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • get my bathingsuit on

 • Publisert: 21.06.2012, 08:34
 • Kategori: rarslig
 • halla! nå er jeg fult påkladd og skal snart dra til frognerbadet med klassen. vi skal visst ha litt sånn livredningskurs, og vi får bare en time til å bade alene (nå høres jeg ut som en drittunge). jeg elsker faktisk å bade. jeg vet ikke helt hvor mye jeg gleder meg (gleder meg ikke). 

  hva skal du i dag? har du hatt livredningskurs? • Publisert: 21.06.2012, 08:34
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • skolefri

 • Publisert: 20.06.2012, 16:04
 • Kategori: rarslig
 • nå har vi omtrent ingen skole igjen. i dag sluttet vi ca. klokken 13.00, i morgen skal vi på frognerbadet og på fredag skal vi bare ha gudstjeneste og få karakterkortene. og så er det liksom sommerferie. det føles ikke sånn i det hele tatt. selv om det er litt sol og sånn.

  i dag har jeg og mille spist pizza og sett på 10 things i hate about you. den mest fantastiske filmen i historien. om en liten stund skal vi på skoleavslutning. woop woop

  søtbest! fikk bare ta dette bildet hvis jeg hentet melk til henne. 

  tar kanskje med kamera på skoleavslutningen! da blir det bilder når jeg kommer hjem.

 • Publisert: 20.06.2012, 16:04
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • boller&brus

 • Publisert: 19.06.2012, 21:59
 • Kategori: rarslig


 • nå sitter jeg her og kjeder meg. å lage boller er så kjedelig. det blir så veldig mye venting og sånn. hadde selvfølgelig ikke bare laget boller for å lage boller. anledningen er sommeravslutning (inne?!?!), som er i morgen. jeg har tatt på meg ansvaret for boller og brus. litt fordi det høres morsomt ut og litt fordi det er enkelt. 
  vi sees i morgen:)

 • Publisert: 19.06.2012, 21:59
 • Kategori: rarslig
 • 6 kommentarer
 • god morgen

 • Publisert: 18.06.2012, 22:33
 • Kategori: rarslig
 • sovnet litt av i sted, etter jeg kom hjem fra skolen. det kom litt familie på besøk siden stefaren min er 40 år i dag (gamla), men jeg gikk visst bare og la meg. trengte det litt. jeg våknet til deilig middag. ikke verst.
  ble skikkelig forvirret da mamma kom inn og vekket meg " nå er pål på butikken og kjøper biff" . jeg trodde ikke noe annet enn at det ble biff til frokost. haha. spørs om jeg klarer å sove mye i natt egentlig.


  det gikk ikke ann å laste opp bilde. så jeg valgte et fra arkivet. syns det var litt morsomt. gleder meg til sommeren.

 • Publisert: 18.06.2012, 22:33
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • this sunday

 • Publisert: 17.06.2012, 17:30
 • Kategori: rarslig


 • i dag har jeg ryddet rommet og vært med emma. i går overnattet jeg hos emma etter at vi hadde vært litt hos meg. det var ganske koselig. på rommet mitt har jeg jb sengetøy, det er ikke fordi jeg liker han. men fordi jeg fikk det av stepappaen min på en slags ironisk måte. det er deilig å ligge i nytt sengetøy uansett. i dag skal jeg ta meg en superlang dusj og legge meg i det nye sengetøyet og lese. selv om jeg planlegger det godt nå, vet vi alle at jeg kommer til å sovne med en gang jeg legger meg ned. vi snakkes i morgen!

 • Publisert: 17.06.2012, 17:30
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • fri

 • Publisert: 12.06.2012, 00:26
 • Kategori: rarslig
 • i dag hadde vi en ganske merkelig dag på skolen egentlig. vi satt i 4 timer og så på opptredener fra hele niende klasse. det ble litt kjedelig, men noe av det var ekstremt morsomt. alt fra vakker sang til morsom dansing. vi har litt av noen talenter på skolen vår. underholdene var det ikke noen tvil om at det var en gang. etterpå dro adrian, gorgus og jeg i en park og drakk slush.


  //rat


  det er biting // også sovner han på meg.

  etter vi hadde vært i parken dro adrian og jeg hjem til adrian. hjemme hos adrian så vi på tv og sov. som vanlig.

  vi har fri i morgen. det er en ganske fantastisk følelse å ha fri midt i uken. nå kan jeg sove i hele morgen (skal vaske badet og rydde stuen) også skal jeg møte tuva som jeg ikke har sett på veldig lenge. det blir veldig fint. nå skal jeg lese litt, kanskje det nye. med ulrikke lund ♥ skal i hvert fall lese litt. 

  hva har du gjort i dag? 

 • Publisert: 12.06.2012, 00:26
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • the hot crazy scale

 • Publisert: 10.06.2012, 16:24
 • Kategori: rarslig


 • helt meg
  holder på å laste opp den innkjøps videoen jeg snakket om i går, siden dere (2 stk.) hadde SÅ lyst på den. jeg ville bare forbrede dere på noe superkleint. så ikke gled dere for mye. jeg takler ikke min egen stemme. den kommer nok ut på bloggen i kveld eller noe sånt. huff. dere må i hvert fall komme innom å se på da. nå skal jeg skjære opp den beste frukten i verden. jeg har funnet ut hva den heter, men den har så kjedelig navn, så jeg gidder ikke å si det. 
  see u later alligator


 • Publisert: 10.06.2012, 16:24
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • bytur

 • Publisert: 09.06.2012, 19:39
 • Kategori: rarslig
 • heisann! har ikke blogget. fordi jeg ikke har hatt noe å blogge om. dessverre. men nå har jeg det. litt. har vært i byen med emma, hun kjøpte en veldig fin shorts. også gikk vi på cafe.   kjøpte ikke noe til meg selv (har shopstop helt til vi skal til spania), men tenker på å lage en innkjøpsvideo med ting jeg har kjøpt i det siste. hadde dere likt det?
  jeg poster kanskje antrekk senere i dag, så vi snakkes ♥

 • Publisert: 09.06.2012, 19:39
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • utslitt

 • Publisert: 07.06.2012, 18:42
 • Kategori: rarslig
 • Hallo! Nå er jeg på vei hjem fra klatring. Det har vært veldig slitsomt, og jeg er helt utslitt. Men jeg begynner å forbedre meg veldig da, tror jeg. Hehe. Før jeg får legge meg i sengen å sove skal jeg på bikbok med mamma. Halv pris på alt i dag!!Kanskje jeg kan poste noen innkjøp når jeg kommer hjem igjen:)

  Outfit :ppp

 • Publisert: 07.06.2012, 18:42
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • sommeren 2012

 • Publisert: 03.06.2012, 22:42
 • Kategori: rarslig
 • sommeren 2012 skal bli en bra sommer, jeg skal i hvert fall klare å slappe av litt. jeg har litt familie overalt, så det blir ofte veldig mye reising. det er jo selvfølgelig kjempekoselig å besøke litt overalt, men det kan bli litt slitsomt i lengden. det er jo tross alt ferie. i og med at jeg har hele 4 søsken (2 i oslo og 2 i bergen), ender jeg som oftest opp med å være barnevakt uten at jeg egentlig vet det selv. 

   håper bare at jeg klarer å finne min indre ro (som kung fu panda) i sommerferien som kommer. jeg finner i hvert fall en indre ro når jeg tenker på at det er under 20 dager til sommerferien. 


   jeg er veldig klar! hva skal du i sommerferien?

 • Publisert: 03.06.2012, 22:42
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • lazy sunday

 • Publisert: 03.06.2012, 19:04
 • Kategori: rarslig
 • i dag har jeg bare tatt det veldig med ro. jeg er veldig sliten. det kan være fordi jeg gikk på tur i 8 timer for 3 dager siden. nå er det karma. jeg vet ikke helt hvem det er mot, men det er i hert fall karma. (hilsen magefølelsen). denne søndagen er helt lik alle andre søndager. jeg pleier å se 2 broke girls på søndager, men det var sesongavsluttning, så jeg begynte å se det på nytt. det er fortsatt like morsomt. 

  hvordan nesen dekker hele ansiktet mitt ♥♥♥♥

  nå skal jeg gjøre litt (mer) lekser, sånn at jeg blir nesten litt leksefri denne uken. åh, jeg er så sliten.  

 • Publisert: 03.06.2012, 19:04
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • spending time with my bestfriend

 • Publisert: 02.06.2012, 21:18
 • Kategori: rarslig

 • hejaa!! nå er emma hos meg, koselig å se henne igjen. vi har laget god pizza,kjøpt inn fanta lemon, og verdens beste frukt vi ikke helt vet navnet på. men den smaker litt som bringebær, jordbær, melon og sitron. nomnomnom. nå skal vi se a walk to remember og bare slappe av litt. ha en fin lørdag! hva skal dere i dag?

 • Publisert: 02.06.2012, 21:18
 • Kategori: rarslig
 • 6 kommentarer
 • home

 • Publisert: 02.06.2012, 10:04
 • Kategori: rarslig
 • tror aldri jeg har vært så glad for å være hjemme. kom vel egentlig hjem i går, men da hadde jeg andre ting å gjøre. orket ikke å blogge. jeg er så sliten. og jeg blir ikke noe mer våken av å se på alle bagene som må pakkes ut av. gå ned i kjelleren, og reise seg opp og sånn. søren klype (har blitt  tom for banneord, brukte dem opp på den minst syv timers lange turen). her er i hvert fall litt bilder da. fra de gangene jeg var levende.

 • Publisert: 02.06.2012, 10:04
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • far away

 • Publisert: 30.05.2012, 08:24
 • Kategori: rarslig

 • jeg må si jeg har litt blandet følelser om denne turen egentlig. gleder meg til bussturen og matspisingen, men ellers.. en seks timers gåtur er ikke det jeg liker best akkurat.

  vi snakkes når jeg kommer hjem!

   

 • Publisert: 30.05.2012, 08:24
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • new things

 • Publisert: 29.05.2012, 16:57
 • Kategori: rarslig

 • calvin klein jakke beyond retro (?) butikken inni topshop


  earcuff glitter

  smykke glitter

  smykke  glitter

  iPhone deksel ginatricot

  glittershorts h&m


  salut!
  i dag har vært en veldig kort skole dag. eller, det føltes litt sånn da. dagen i dag må jeg egentlig bare bruke på å pakke, for allerede i morgen drar jeg faktisk til aurlandsdalen. der skal vi sove i telt i 2 netter, og gå på tur i seks timer. det blir skikkelig gøy det. det blir jo dessverre ikke noen oppdateringer da, men skal prøve å få noen til å poste noen lagrede innlegg. fordi det er smart. blogger sikkert i morgen før jeg drar, eller i kveld. see u later aligator!! 

 • Publisert: 29.05.2012, 16:57
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • nå drar vi

 • Publisert: 27.05.2012, 15:18
 • Kategori: rarslig

 • Nå drar vi fra göteborg! Har dere lyst til å se innkjøp når jeg kommer hjem?

 • Publisert: 27.05.2012, 15:18
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • fine göteborg

 • Publisert: 26.05.2012, 23:25
 • Kategori: rarslig
 • Hei sveis! Göteborg er så himla fint. Og det hjelper ganske mye. Det var noen som lurte på hvem jeg reiste med, og det var da Mille og familien hennes. I dag har vi vært åtte timer på Liseberg, og der er det også veldig fint. Vi tok alle de skumleste karusellene, slev om Mille er skikkelig pysete. Tro det eller ei, men jeg er kjempetøff på sånne greier. Alt bortsett fra spøkelseshus. Det er det verste. 
  Vi har nettopp vært på en fin fransk restaurant. Nå skal vi ha det fint på hotellrommet fordi det er det beste i verden. Ha en fin kveld alle sammen!!   mille før karuseller

  meg før karusellen. what can i say  HHE bloggærn

  Vi snakkes i hvert fall i morgen! Da lover jeg å blogge før vi drar ut

 • Publisert: 26.05.2012, 23:25
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • bordlamper og slike ting

 • Publisert: 25.05.2012, 21:25
 • Kategori: rarslig
 • Overskriften er dedikert til Mille.


  I  dag har vi vært hjemme hos Mille, og laget mat, og sett på fin film. I morgen drar vi til Sverige dere!!! Woho. Elsker Götebrog. Jeg vet dere tror at jeg har vært der tusen ganger og sånn, har vært der en gang. Elsker det fortsatt. Oppdaterer dere i morgen om det er internett på hotellet!! Snakkees
   

 • Publisert: 25.05.2012, 21:25
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • 1000fryd

 • Publisert: 24.05.2012, 22:08
 • Kategori: rarslig
 • HEIA

  hahhaahhaahahhaahhahahahahahah

  aww xP


  Har hatt en veldig fin dag på tusenfryd i dag! Hahah, vi tok det aller aller beste bildet på Thundercoaster, der Mille nettopp hadde slått hodet og jeg latet som om jeg sov. Angrer litt på at vi ikke kjøpte det haha. Huffameg. Ble forresten skikkelig lykkelig når jeg logget på nå og så den høye statestikken, da måtte jeg bare blogge. Dere er best dere. 
  Nå skal jeg ta meg en lang kald dusj, har aldri vært så varm som i dag. Det har nesten vært så varmt at jeg heller ville fryse. Og det er ikke ofte det. I hvert fall ikke i Norge. 
  Har dere hatt en fin solskinnsdag? Hva har dere gjort i dag? Vært på tusenfryd i år?   

 • Publisert: 24.05.2012, 22:08
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • god natt!

 • Publisert: 23.05.2012, 22:50
 • Kategori: rarslig
 • Nå skal jeg legge meg. Er superdupertrøtt. Mille har vært på besøk i dag, vi har gjort det vanlige, kjøpt bokscola og satt oss i parken vår. Med panteflasker, seffern. I dag har vi løpt 800 meter på skolen, jeg trodde jeg skulle dø. Bena mine er helt knust. Gleder meg til å sove. Ikke at det blir serlig lett når Metallica har konsert sånn rett ved meg. Det høres ut som om de er i hagen min. Det var den søvnen. 

  Forresten, jeg skal på tusenfryd i morgen, så det blir kanskje ikke noe blogging før sent. Hadde vel ikke vært det uansett, men hvem vet, vi har jo den kjæreste mobilbloggingen.

  <3
   

 • Publisert: 23.05.2012, 22:50
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • sommer sommer sommer

 • Publisert: 22.05.2012, 21:02
 • Kategori: rarslig • I dag har vært en fin dag! Det har vært strålende vær. Kanskje litt for varmt. Dette resulterte til litt bading og en våt shorts resten av dagen. Men det vr 100% verdt det. Sommeren er så deilig. Har følelsen for denne sommeren. I morgen skal jeg ha på kjole eller skjørt. Har du hatt en fin dag?
 • Publisert: 22.05.2012, 21:02
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • suckers

 • Publisert: 21.05.2012, 22:51
 • Kategori: rarslig
 • gjett hvor jeg skal i helgen a  GÖTERBORG. Gleder meg ganske. Skal til og med til Liseberg. Sammen med bestevennen min.    

 • Publisert: 21.05.2012, 22:51
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • grey

 • Publisert: 21.05.2012, 15:36
 • Kategori: rarslig • Dere, det er noe helt sykt som har skjedd i dag. Været. Jeg er stum. Det er helt perfekt. Det er kjempevarmt, det har vært litt sol også har det regnet litt i tilegg! Herregud jeg blir så glad. Det kunne ikke vært bedre. Håper det blir sånn hele sommeren. Eller for alltid. 
  Haha, jeg har forresten funnet igjen det gamle digitalkameraet mitt. Det er skikkelig morsomt og gå rundt og ta bilder med det. Det er så lite liksom. Og det fungerer ikke SÅ dårlig heller. 
  Men nå skal jeg lage meg nudler.

  TJenatjena ( ? )


 • Publisert: 21.05.2012, 15:36
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • drømmested

 • Publisert: 19.05.2012, 23:23
 • Kategori: rarslig
 • Når jeg blir stor har jeg ikke lyst på en av de leilighetene alle vil ha. Jeg vil ikke ha en av de hvite/rosa rommene til alle trondheim bloggerene. Jeg vil ha min egen leilighet. En som er personlig. En man kan gå inn i å finne ut akkurat hvilken person jeg er. Den trenger ikke å være ryddig. Jeg trenger ikke å ha seng en gang. Jeg kan like godt ha en madrass på gulvet. Madrassen må være stor. Leiligheten skal minst ha én murvegg. Murveggen skal være alene. Alle de andre veggene skal ha bilder på seg. Bilder av ting jeg liker. Bilder av gode minner. Bilder av de nyeste motene. Minst et stort kart. Jeg skal ha gamle ting og nye ting. Ingen like tekopper. Ingen like tallerkener. Masse gamle skap. Fulle bokhyller. Mange bokhyller. Jeg skal ikke ha oransje gulv. Ved murveggen skal det stå en skikkelig stor dronningstol. Den skal være god å sitte i, ligge i og lese bok i. Klærene mine skal også henge på veggen. De fineste kjolene mine skal henge på veggen. Jeg skal ha masse parfymer i vinduskarmen. Og neglelakker. Og bodylotioner. Skapet mitt skal være på gulvet. Men jeg kan godt ha en skuff med brettet undertøy. Som lukter godt. Ingenting trenger å matche egentlig.  Det var alt jeg kom på til nå.
  Hvordan ser ditt drømmested ut?


   

 • Publisert: 19.05.2012, 23:23
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • her kan du stalke meg

 • Publisert: 19.05.2012, 15:54
 • Kategori: rarslig
 • Ok. Jeg vet jeg har vært helt ræva på å blogge i det siste. Men jeg kan egentlig ikke si "i det siste" for jeg har ikke blogget i det siste. Det er bare skikkelig vanskelig nå som kameraet mitt er ødelagt, og foreldrene mine er ikke så super keen på at jeg låner deres kamera (Fordi jeg har ødelagt mitt), men jeg har tenkt å finne frem mitt gamle digitalkamera. Det er ganske ille egentlig, men det er vel bedre enn intet. Jeg skal prøve å få fikset mitt så snart som mulig.


  kinamann

  Siden jeg har forstått at dere faktisk liker å stalke meg litt, i og med at sidevisningene er mye høyere når jeg faktisk blogger. Så skal jeg fortelle dere litt sånn hvor dere kan stalke/følge meg. Siden jeg heter litt forskjellig sånn overalt.

  martinefw @ Twitter  ♥  missmartyparty @ Instagram  ♥  martinefw @ viddy  ♥  martinefw @ gifture  ♥ missmarty @ pose

  ( @ er hemmelig ord for at som betyr  på engelsk)

  Også ikke noe mer tror jeg, men jeg oppdaterer ganske ofte på de fleste av disse greiene (Ikke viddy), så om du er keen så er det bare å followe meg altså xD 

  PEACE OUT

 • Publisert: 19.05.2012, 15:54
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • alternativ

 • Publisert: 15.05.2012, 19:53
 • Kategori: rarslig
 • HAR FAENMEG FÅTT SÅNN EKKELT SÅR INNI MUNNEN! Jeg klarer nesten ikke å spise lenger. Det føles litt som om jeg har brukket kjeven. ÆSJ ASSA.
  Gleder meg skikkelig til å bruke bunad på 17.mai. Hadde ikke trodd jeg skulle bli så glad for en "drakt" som ikke egentlig er SÅ fin. Men det er skikkelig spennendes nå som alle greiene ligger fremme. Det er egentlig den bunaden jeg får i konfen i august, men vi fant ut at det er koselig at jeg får brukt den nå. YEho. Hva skal dere på 17.mai? Har dere bunad?

  Jeg går for en litt alternativ bunadversjon

   

 • Publisert: 15.05.2012, 19:53
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • the bitch is back

 • Publisert: 14.05.2012, 19:33
 • Kategori: rarslig
 • beam  Hei
  Nå er jeg litt tilbake. Kjedelig skoledag i dag, vi har så mye skolegreier nå. Kan vi ikke bare få sommerferie liksom. Eller 17.mai i en hel uke. Eller bare fri. Nå er jeg skikkelig lei. Men likevel skal jeg sykle på butikken og handle noe mat til et mat og helse prosjekt. Æsj.   

 • Publisert: 14.05.2012, 19:33
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • 3 bilder

 • Publisert: 10.05.2012, 20:10
 • Kategori: rarslig
 • her er 3 bilder fra de siste dagene

  kan ikke tro at jeg legger ut dette bildet. emma tok det. det var i går

  kald saft med isbiter oppi. perfekt saft. i dag

  adrian skøt meg med soft gun. på tirsdag.

  ønsk meg lykke til på mattetentamen i morgen! gleder meg til å bli ferdig


   

 • Publisert: 10.05.2012, 20:10
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • tilbake snart

 • Publisert: 08.05.2012, 22:13
 • Kategori: rarslig
 • Hei snuppiser
  Skal bare meddele at jeg har tentamenuke nå. 4 tentamener på en uke. Det er bra da. Jeg må jo selvfølgelig fortelle dere dette, fordi dere trodde jo helt sikkert jeg var død eller noe!!! Har i hvert fall overstått norsk og nynorsk. Engelsk i morgen. Det går nok kjempefint med tanke på den FANTASTISKE læreren vi har. På fredag er jeg ferdig med alt, men så har jeg konf på lørdag og søndag(.........). Kommer nok til å oppdatere noen ganger før mandag, om jeg kjenner meg selv rett. Bare advarer dere. Ps. Har funnet ut at jeg sykler som en full mann  God natt!!! Jeg må legge meg nå, er litt ganske trøtt
   

 • Publisert: 08.05.2012, 22:13
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • Sundag

 • Publisert: 06.05.2012, 12:16
 • Kategori: rarslig
 • Hei cu10z;))
  Neida
  Nå sitter jeg hos tant for å få litt fred og ro. Og øve på matte. Jeg tror vi sliter litt. Men mattetentamen er ikke før fredag da.

  Tant og meg

  Smarty

  Marty

  Fin vegg

  Det er litt morsomt fordi gulvet er litt (veldig) skjevt. Også sitter jeg på en sånn rullestol ting, også må jeg holde meg fast for å sitte stille.

 • Publisert: 06.05.2012, 12:16
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • bursdag

 • Publisert: 04.05.2012, 23:38
 • Kategori: rarslig
 • Hei dere!! Kom hjem for ikke så lenge siden fra Kristin sin bursdag. Kjempekoselig. Vi spiste skikkelig god mat og spilte alias. Er egentlig ganske dårlig på alias. Litt sånn typ. fikk ingen poeng dårlig. Har ikke så mye å si, bortsett fra at jeg er skikkelig trøtt. Må nesten legge meg snart. Men her er noen bilder fra i dag da hvert fall :)  fine emma ♥ glad i deg!!! (gikk ikke å snu det siste bildet)


  Åå bloggen daa

  meg // kristiannepanne

  upsi, elisabeth, meg, emma

  Sorry for dårlige bilder.Hahah nå er jeg bare skikkelig trøtt. Vi snakkes i morgen !
  Hva har du gjort i dag? Er du god i alias?

 • Publisert: 04.05.2012, 23:38
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • klatremusa

 • Publisert: 03.05.2012, 20:24
 • Kategori: rarslig
 • Igjen... advarsel


  Hei dere! Beklager fraværet i dag, har vært på klatring. Det er så sykt gøy. Har liksom oppdaget at det går ann å ha det gøy mens man trener. Må bare (..) bli litt sterk. Hehe.  

  I dag har jeg fått vite at jeg får bruke bunad på 17.mai. Trodde egentlig ikke jeg skulle få tak i søljer og skjorte og alt det der før 17 mai, men nå jeg jeg skikkelig glad. Syns alltid det er så vanskelig å velge hva jeg skal ha på meg på 17.mai, fordi været er alltid så rart. Og i værste fall er det bare å gå hjem å skifte om det blir for varmt. Wiii

 • Publisert: 03.05.2012, 20:24
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • Levi's 501

 • Publisert: 02.05.2012, 19:39
 • Kategori: rarslig • Wihi!! Etter skolen i dag dro jeg (Ja, JEG, ingen av vennene mine er der når jeg trenger dem mest) til Velouria Vintage på Grünerløkka for å kjøpe en Levi's shorts. Jeg visste ikke hvilken farge jeg skulle ha og jeg brukte skikkelig lang tid på å bestemme meg. Tok med meg sånn 10 stykker inn i prøverommet, og denne satt som et skudd! Med en gang jeg hadde tatt den på, måtte jeg bare ta den av og gå å betale. Jeg har også funnet ut (Nå i ettertid) at grå passer til alt. Og om jeg finner ut at den ikke gjør det etter hvert, så får jeg vel bare kjøpe en ny. Elsker den i hvert fall supermye for øyeblikket.


  I may or may not have forgotten how to smile on pictures
   

  Æsj, nå sitter jeg bare og venter på at mamma mine skal ramse opp en lang liste over ting jeg skal handle. Da kan jeg sykle på butikken å handle det. Også kan det ligge i kurven på vei hjem.

  Liker du å sykle? Hva syns du om shortsen? 

 • Publisert: 02.05.2012, 19:39
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • ein solskinnsdag

 • Publisert: 01.05.2012, 20:41
 • Kategori: rarslig

 • Dere, det er en stor dag for meg i dag. Jeg har nettopp syklet en hel tur med en bysykkel. Det skumleste i verden. Muligens. Etter møll kanskje. Jeg syklet helt bort til bensinstasjonen og tilbake. Tenk at jeg har stått opp mot den største redselen i livet mitt. Har du noe du er skikkelig redd for? 

  Det har i hvert fall vært strålende sol i dag, men det vet dere kanskje. Noe dere ikke vet er for eksempel at jeg har blitt dritsolbrent. Jeg er solbrent i ansiktet og på brystet(Grunnen til den stygge redigeringen over, jeg ser ut som en tomat i virkeligheten). Visste ikke at jeg kunne bli så solbrent jeg. Håper bare at jeg blir brun etterpå. Når jeg er ferdig med å være solbrent liksom. Også har jeg fått fregner!! Massevis. Det er litt koselig det da. Veldig sommer aktig.

  Haha, forresten, fikk en fantastisk morsom kommentar i sted. Så morsom at jeg måtte le, lese den igjen og le litt mer. Det sto noe om at jeg var en utaknemlig blogger. Altså, jeg er ikke direkte sur på dere som ikke kommenterer. Jeg ser jo faktisk at dere er der på statestikken. Det bare ser så veldig kjedelig ut å komme inn på en blogg med 0 kommentarer. Uansett, det er mer dere som ikke kommenterer som er utakknemlige. Her sitter jeg og tar bilder og skriver lange setninger for dere. Også sitter dere der og later som om dere ikke er der. Haha, nei nå skal jeg slutte å tulle. Jeg er glad i dere jeg. 

  Ha en fin dag!! Og kos dere på skolen i morgen ( Haha) 

 • Publisert: 01.05.2012, 20:41
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • low life

 • Publisert: 01.05.2012, 14:08
 • Kategori: rarslig
 • Haha, jeg syns jævlig synd på dere!! Dere har jo så kjedelig liv, ingen gode minner liksom. Suckers. Low life. Jeg har i hvert fall et jævlig bra liv. Jeg rydder i hagen i dag jeg. Også skal jeg bli brun. For jeg skal smøre på meg min smude kokosnøttsprayolje dings. Sweet. Cool. Vi snakkes etterpå. Eller gjør vi det? (Vi gjør i hvert fall ikke det hvis dere fortsetter å være så jævlig dårlig på å kommentere, jeg vet dere er der. Det gjør jeg faktisk)

  haha cheese

  Det er bra jobba Marty. Nå skal du legge deg i solen og lese bok. Fordi det er så fint.


  Hva skal du i dag? Ha en fin solskinnsdag. Eller ikke. Siden dere dumme lesere aldri har det noe fint.

 • Publisert: 01.05.2012, 14:08
 • Kategori: rarslig
 • 6 kommentarer
 • ditt beste minne?

 • Publisert: 30.04.2012, 23:44
 • Kategori: rarslig
 •  Hva er ditt beste minne? Ble skikkelig inspirert av lissis og fant ut at jeg måtte ha sånn søt spørrerunde. Har skikkelig lyst til å høre deres beste minner. Jeg er ikke noen ekkel fyr bak en pc. Jeg er bare en jente som har lyst å smile av de små tingene i livet. Når jeg kommer på mitt aller beste minne skal jeg lage et eget innlegg om det på bloggen. Men akkurat nå kommer jeg faktisk ikke på noe. Kan liksom ikke velge ut bare en ting. Skal tenke på det. Her er noen bilder fra gode tider.

  Ahh, mest fra sommeren..og mat. Det sier litt

  Hva er deres beste minne? Det varmer hjertet mitt om dere tar dere tid til å skrive det i kommentarfeltet.

  PS. Blogg har ikke funket på meg i hele dag, så måtte tå til ekstreme handlinger - safari!! Huff, blogg du må begynne å funke.
   

 • Publisert: 30.04.2012, 23:44
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • sommer?

 • Publisert: 29.04.2012, 19:43
 • Kategori: rarslig
 • Endelig funker blogg.no igjen!! Skulle egentlig blogge før jeg gikk ut, men da funket det ikke i det hele tatt. Det syns jeg faktisk er skikkelig dårlig av blogg. Selv om de skylder på hacke tingen og sånn, de skulle j hatt mer kontroll enn det? Jaja. Uansett, jeg var i frognerparken i sted med noen venner. Og så smarte som vi var tenkte vi å gå på butikken for å kjøpe grill, og pølser og sånne gode ting. Men så fant vi ut at det var søndag. Wuhu. Været er jo helt sykt da. Elsker det! Masse sol, kunne egentlig gått med shorts i dag, men det blåste litt mye (Hadde ikke barbert bena). Nå syns jeg været kan holde seg sånn.

  Det går ikke ann å laste opp noen store bilder fordi internettet vårt er så dårlig. Skal se om jeg klarer det senere. Men stjal i hvert fall disse bildene fra @andreakorsen og @norasunde på instagram. Der fikk dere litt markedsføring også, for at jeg har stjålet bildene liksom. Omg. Nå skal jeg lage tre  retters for familien ( Mat&Helse), hehe. Ønsk meg lykke til!! (Trenger det)

  Hva har dere gjort i dag? Er det fint vær hos deg?

 • Publisert: 29.04.2012, 19:43
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • mat såklart

 • Publisert: 28.04.2012, 23:49
 • Kategori: rarslig • Naminaominamnam ♥ ♥ ♥ Fikk denne deilige maten servert på rommet i sted. Namnam. Har selvfølgelig spist opp nå. Maten er byttet ut med tre stk. tårevåte servietter, etter filmen A little bit of heaven. Ikke så veldig spennende film, egentlig ganske kjedelig. Men jeg gråter alltid i filmer, uansett. Om det er gode ting eller dårlige ting. Bortsett fra sånne College filmer da. Men det er ikke så morsomt heller da. Nå skal jeg spise opp popkorn-sjokolade snacksen min, også skal jeg lese bladene mine (Når jeg skriver lese mener jeg - se på bildene og klippe ut fine ting til veggen min).


  Har du sett A little bit of heaven? Gråter du ofte av filmer? Sov godt, søte dere!! 

 • Publisert: 28.04.2012, 23:49
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • instagram & gifture

 • Publisert: 28.04.2012, 14:53
 • Kategori: rarslig
 • Heii søte!! Har funnet en ny skikkelig kul app på iPhone, den heter Gifture. Det er så og si det samme som Instagram, men i stedet for bilder er det gif-animasjoner man poster! Dritkult spør du meg. Anbefaler deg virkelig å laste det ned. Det er gratis akkurat som Instagram, og det er ikke vanskelig. På Gifture heter jeg Martinefw, og på Instagram heter jeg Missmartyparty. Follow meg ♥♥♥♥♥
   
  Har du Instagram eller Gifture? I så fall, hva heter du?

 • Publisert: 28.04.2012, 14:53
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • summer wants

 • Publisert: 28.04.2012, 12:57
 • Kategori: rarslig
 • Åh, blir så glad når sola er høyt oppe på himmelen, og ikke en eneste sky er fremme. Har så lyst til å ta på meg shorts og og en t-sjorte. Men det går ikke. For det er ikke så veldig varmt ute. Derfor bestemte jeg meg for å lage en liten kollasj med ting som jeg har veldig lyst på til sommeren. Liksom nå som jeg sitter inne summerwants

   

  1. Fin shorts 2.Runwaydreamz 3.Bjørg ring 4.Wildfox genser 5.Wildfox genser 6. RVCA 7.Primeboots

  Hva syns du?
 • Publisert: 28.04.2012, 12:57
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • glemte dere

 • Publisert: 27.04.2012, 19:46
 • Kategori: rarslig
 • Heia bloggen!! Sorry, men jeg glemte dere helt. I går var jeg som sagt på klatring, og det var kjempeegøy, serr. Nå skal det bli skikkelig deilig med langhelg. Jeg er kanskje ikke rette personen til å si det siden jeg hadde fri i går og i dag, men dagen på skolen i dag var litt kjedelig. I sted var jeg hos Mille. Vi så på film og spiste macaroni ♥♥♥♥♥ Nå skal jeg på butikken og kjøpe masse snacks til i kveld, hehe. Kanskje vi snakkes? Hvis jeg klarer å rulle meg bort til pcn for å blogge. Etter jeg har spist.

  Som dere vet har jeg værken kameramann eller selvutløser. Så. Ja.
   
  Også var HELDIGVIS dette det eneste bildet som kom opp. Alle de andre bildene ble svarte. HELDIGVIS, for dette var jeg jo så fin på og så fantastisk u-klein. Men hva gjør jeg ikke for dere?

  Hva har du gjort i det siste? Hva skal du i dag? God langhelg!!!

   

 • Publisert: 27.04.2012, 19:46
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • @waynes coffe

 • Publisert: 26.04.2012, 13:31
 • Kategori: rarslig
 • Heihei!! Nå sitter jeg på waynes coffe sammen med Adrian, Mille og Helene. Det er så deilig med frii!!! Etterpå skal jeg klatre med Fride. Det blir gøy å prøve.

  Chai latte <3<3<3

  Hva skal du i dag? Har du prøvd klatring?

 • Publisert: 26.04.2012, 13:31
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • Hai resturant

 • Publisert: 25.04.2012, 19:17
 • Kategori: rarslig
 • Heii! Nå sitter jeg og mamma på Hai resturant. Har gått litt rundt i byen og kjøpt noen greier. Det var ikke så mye fint på lagersalget så vi dro heller på noen andre butikker. (ps. rakk ikke å jogge i dag, hadde så dårlig tid assa.) Nå må jeg nesten snakke litt med Mamsi for hun kjeder seg sikkert. Har du hatt en fin dag ?

 • Publisert: 25.04.2012, 19:17
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • po-po-po-popcorn

 • Publisert: 24.04.2012, 22:23
 • Kategori: rarslig
 • Advarsel: Bildene nedenfor kan virke støtende på noen. Hvis du er redd for litt ekstra skumle, ekle mennesker bør du ikke fortsette å bla nedover.  Har akkurat laget meg litt har-fri-i-morgen-popcorn, siden det er så godt og siden vi har fri i morgen. Skal utnytte dette skikkelig. Det er ikke hver dag man får fri på en onsdag da. Mest fordi det ikke er onsdag hver dag. Men ellers gir det mening. Har bestemt meg for å jogge i morgen (Etter jeg har stått opp sent), så hvis jeg ikke skriver at jeg har gjort det på bloggen, da må dere kjefte skikkelig på meg altså. Har spist så mye yoghurt i det siste. Etter det skal jeg på lagersalg med mamma og vennen hennes. ELSKER lagersalg, spessielt når du finner sånne små fine billige ting i hjørner. Vi snakkes i hvert fall i morgen da, etter jeg har jogget såklart.

  Spiser du mye yoghurt? Jogger du ofte? Hva skal du i morgen? Sov godt, kjære lesere ♥ Har ikke fått sagt det enda, men dere har vært så skikkelig søte i det siste. Tusen takk for at dere følger meg!

 • Publisert: 24.04.2012, 22:23
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • slækk

 • Publisert: 24.04.2012, 16:28
 • Kategori: rarslig
 • oscar, meg / inga / mille / bursdagsbarn

  Hehe, dere ble kanskje litt overrasket nå. "Andre mennesker på bloggen??OMG". Det har vært en ganske chill dag på skolen i dag. Muligens fordi jeg gikk rundt og tenkte på at det nesten var fredag. Fordi vi har fri i morgen, ikke fordi jeg tror det er torsdag. Vi har i hvert fall fri helt til torsdag. Lærerene later som om vi har prosjektdag, men vi har egentlig bare fri fordi 3.klassingene har eksamen. Har i vært fall tenkt til å gjøre skikkelig skikkelig masse lekser, og jobbe, og trene, og hoppe, og anstrenge meg.

  Gratulerer masse med dagen til Adrian!! Håper du har hatt en veldig fin dag, og jeg er veldig glad i deg ♥♥♥♥ Hvis dere vil være veldig snille kan dere jo høre litt på sangene hans? Han postet faktisk en til på søndagen som var. Han hadde sikkert også blitt veldig glad hvis du la igjen en liten gratulasjon! ( PS. Det er jeg som sier "Hallo, hallo, hallo, hallo". SUPERSTAAR)  Hva har du gjort i dag? Får du noen fridager pga. eksamen?

 • Publisert: 24.04.2012, 16:28
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • hei

 • Publisert: 23.04.2012, 19:05
 • Kategori: rarslig
 • hEiii

  (jeg sier hei til iPhonen)

  Omg, det er så super super deilig å ha iPhone. Det er så mye mer enn en telefon. Gleder meg til å slippe å gå med iPod og telefon i lomma. Den forrige telefonen min var så sykt avansert. Wiiho:):) Kjøpte en bukse og noen kleshengere i dag, viser dere senere. Nå skal jeg laste ned masse morsomme apps.

  Må jo slutte å legge ut bilder jeg har tatt av meg selv.....

  Har dere noen apps dere kan anbefale?

 • Publisert: 23.04.2012, 19:05
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • hade

 • Publisert: 23.04.2012, 15:22
 • Kategori: rarslig
 • Hei dere! Nå blogger jeg fra mobiltelefonen min, som ikke har blogg appen. Det er litt kipt, men skal endre på det i dag uansett ,=D haha. Jeg sier bare hade til denne telefonen, og hei til den nye. Hvilken det er forteller jeg kanskje i kveld.

  Sitter på jobben til mamma og venter på at hun skal bli ferdig. Vi skal gå å kjøpe simkort og en gave. Hehe. Gleder meg skikkelig til å komme hjem, siden jeg er så veldig trøtt. Har vært veldig mye trøtt i det siste :( Heldigvis for meg har vi fri på onsdag og torsdag, pga. eksamen og sånn. Også har vi inneklemt dag på mandag, siden det er 1.mai på tirsdag. Åååå chill. Vi snakkes når jeg kommer hjem. Hahha det går ikke ann å laste opp bilder. Jeg legger inn noen her når jeg kommer hjem.

   

 • Publisert: 23.04.2012, 15:22
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • konkurranse om du vil

 • Publisert: 22.04.2012, 22:22
 • Kategori: rarslig
 • Haha, mamsi tok verdens kleineste bilde av meg i sted.


  Jeg var litt sånn: "Mamsi, jeg skal på topplisten,og på topplisten kan man ikke bare ta bilder av seg selv, kan du ta et bilde av meg?" Det viste seg at dette blir en blogg hvor jeg bare bruker selvutløser og tar bilder av meg selv, litt sånn med hendene foran. Jeg syns egentlig hele bloggen min kan handle om det, jeg. Har forresten tjent mine første 12 øre på bloggen min i dag. Jeg kommer til å oppdatere dere når det har blitt en hel krone. Da blir det konkuranse og greier. Hvis du for eksempel vil ha konkurranse kan du enten trykke på annonsen ved siden av blogginnlegget (Bloggify)----------------------->

  Eller du kan like siden min på facebook -->her<--

  Når dere har gjort en av tingene må dere kommentere, slik at jeg kan trekke en vinner senere. Jeg lover faktisk at det blir premie, og den er litt stor. Men sier ikke hva det er enda. Det får bli en overaskelse.

  :D Spennende eller hva? Hohohoho 

   

 • Publisert: 22.04.2012, 22:22
 • Kategori: rarslig
 • 9 kommentarer
 • sunday feeling

 • Publisert: 22.04.2012, 16:08
 • Kategori: rarslig
 • Det finnes en dårlig søndags følelse, og en bra. Og den bra er definitivt den jeg har nå. Føler meg sykt sykt skitten og ekkel(ÆSJ). Men likevel føler jeg meg skikkelig bra. Er litt glad. Nå skal jeg ta en lang varm dusj, og avslutte med alle de morsomme kremene i skapet til mamma. Også skal jeg vaske badet. Også skal jeg gjøre lekser. Det føles så bra. Seriøst. Jeg er ikke ironisk en gang. 
   

  Hva skal du i dag? Har du en bra søndag, eller dårlig søndag?

 • Publisert: 22.04.2012, 16:08
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • jesus in a submarine

 • Publisert: 21.04.2012, 11:04
 • Kategori: rarslig


 • Heiho
  Nå har jeg vært oppe siden seks tiden, for å passe tvillingene. Har liksom gått litt tom for ting å gjøre. Har til og med tatt på ny neglalakk. Om noen få strakser skal jeg gå bort til kirken, og der skal jeg være til fem :D :D :D WOOP :P

  Konfirmerer du deg i år? Hva skal du i dag?

 • Publisert: 21.04.2012, 11:04
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • sparkesykkel

 • Publisert: 21.04.2012, 00:02
 • Kategori: rarslig
 • Jeg bare vet at det er noen psyko blogglesere der ute som har en sende-sparkesykkel-til-hun-sykt-kule-jenta-fetisj. Bare vet det. For jeg har faktisk sykt lyst på sparkesykkel. Elsker sparkesykling. Det er så kjedelig å gå. Gå gå gå. Spark spark spark.


  Hehe, dette er meg og en sparkesykkel.

  Adrian dro for en liten stund siden. Jeg lagde kinakål suppe til han ( Ikke kinesisk kålsuppe, hehe, som jeg skrev sist). Og han elsket det skikkelig!!!!! Veldig

  Nå skal jeg legge meg. Skal nemlig på konf. ( KONF IKKE KOMF) i morgen, woop. Med alle vennene mine.
   

 • Publisert: 21.04.2012, 00:02
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • bloglovin

 • Publisert: 19.04.2012, 16:52
 • Kategori: rarslig
 • Haha, jeg er kanskje litt sent ute. Men jeg har akkurat laget meg bloglovin, det er jo skikkelig enkelt! Har liksom aldri forstått helt hva det var, eller hva man trenger det til. Nå kommer jeg nok til å bruke det hver eneste dag. Jeg brukte jo veldig mye blogglisten.no før, men det har blitt skikkelig dårlig i det siste. Det er liksom dager der det ikke funker i det hele tatt. Og bloglovin har jo så fint design! Du kan followe meg ved å trykke på linken under. Om det ikke funker er det bare å søke opp martinefw.
  Follow my blog with Bloglovin

  Har du bloglovin? Hvor kan jeg følge deg? Hva heter du på bloglovin?

 • Publisert: 19.04.2012, 16:52
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • :(

 • Publisert: 18.04.2012, 11:28
 • Kategori: rarslig
 • Dere er så teite!!!! Vet dere hva jeg føler meg som?? En prostituert uten lønn. Akkurat nå når jeg har begynt å blogge masse, så vil dere liksom ikke kommentere? Statestikken vokser samtidig som dere ikke kommenterer. Skjønner dere at det ikke hjelper å komme til meg når jeg blogger lite å si " MArtineee, hvorfor blogger du ikke??". Ååå dere er så teite. Jeg liker dere ikke en gang. Æsj. Jeg er til og med syk. Stakar meg.
  Nå skal jeg lage meg min tredde kopp med te i dag, også skal jeg se på tv (les: sove)

 • Publisert: 18.04.2012, 11:28
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • når skal jeg få et liv

 • Publisert: 17.04.2012, 19:13
 • Kategori: rarslig
 • Enda en gang har de dumme mandlene mine omhyggelig gjort meg syk. Fantastisk. Jeg er så sykt lei av å være syk nå. Skulle ønske legene bare kunne se at jeg trenger en fuckings mandelopprasjon og kutte dem av. For nå orker jeg ikke mer. Og jeg takker helst nei til en mandelopprasjon i sommerferien. Åååååå


  Pene syke mejj xP

  Åhh, dere vet sånne treplater som er under senger? Jeg har sånne, men mine er alt for korte. Så hver gang jeg beveger meg eller setter meg ned i senga, detter plankene ned. OG jeg? Jeg faller, jeg. Rett gjennom senga. Om jeg ikke faller, blir jeg bare liggende der som en eller annen idiot med kroppelkryppelrygg. Jeg kan like gjerne sove på gulvet. Egentlig. Sangen under er vel forsovet den som passer best til situasjonen min for øyeblikket. Punktum. 

  Ps. Sang fra favorittfilmen min.

 • Publisert: 17.04.2012, 19:13
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • forget all the sadness

 • Publisert: 16.04.2012, 22:58
 • Kategori: rarslig
 • alle bilder ( bortsett fra nr.2, det er meg) er fra A place for wanderlust souls


 • Publisert: 16.04.2012, 22:58
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • weekend in arendal

 • Publisert: 16.04.2012, 16:03
 • Kategori: rarslig
 • Litt bilder jeg ikke la ut fra Arendal, ha en fin mandag!

 • Publisert: 16.04.2012, 16:03
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • home sweet home

 • Publisert: 15.04.2012, 20:02
 • Kategori: rarslig
 • Holaa

  Nå kom jeg inn døren for bare noen minutter siden, og fant dette på sengen min:

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Det er sååå deilig å komme hjem ! Fikk masse venner på toget - ingen over syv. Jeg har funnet ut at jeg er en slags barnemagnet. Barn bare tiltrekkes av meg, det er akkurat som om jeg er en barbie. eller sånn ekkel gammel mann i olebrum kostyme. Det skal bli deilig å sove i natt.  Dere får kke så mye mer enn dette akkurat nå. Har funnet ut at man ikke blir så veldig pen av å sitte på tog. Nå skal jeg super slappe av.
  Hvis du også skal slappe av burde du høre denne sangen, den er veldig fin. Det er Adrian og Lucky som synger. Og nå er jeg skikkelig snill :
  Du kan for eksempel også være skikkelig snill ved å høre på den og laste den ned og sånn....

  Ha en fin søndag!! 

 • Publisert: 15.04.2012, 20:02
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • good morning sunshines

 • Publisert: 15.04.2012, 11:51
 • Kategori: rarslig

 • God morgen deree!! Nå er det ikke mange timer til jeg skal hjem til kjære Oslo igjen. Skulle ønske jeg kunne ta med meg sengen jeg har sovet i mens jeg har vært her. Den er så deilig. Jeg sover alltid som en stein her. ♥ sove ♥ Sengen min hjemme er så pitteliten. Men jeg vet i hvert fall at det ligger masse greier på den til jeg kommer hjem. Hehe. Gleder meg. Kan kanskje vise dere da, siden der er litt sånn bloggaktig. Apropo bloggaktig, dere har vært skikkelig flinke i det siste assa. Love y'allllllllllllll

  Hva skal du i dag?

 • Publisert: 15.04.2012, 11:51
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • arendal

 • Publisert: 14.04.2012, 18:39
 • Kategori: rarslig

 • Hei dere!! Nå sitter vi hjemme hos mormor i Arendal. Vi har tuslet litt rundt i byen, vært på sushibar, og kinaresturant. Haha. Litt av grunnen til at vi skulle til Arendal var jo for å få fikset bunaden min, men bunaddamen sa bare at jeg skulle gå et annet sted. Dessuten har jeg lest ut boken min - så jeg har ikke så mye å gjøre. Er ganske misunnelig på alle dere som har vært i bokstadveien i dag :( Jeg tror jeg legger ut litt mer ordentlige bilder når jeg kommer hjem og sånn. Nå skal jeg spise. Det er det eneste jeg gjør for tiden. Og spise da.

  Hva har du gjort i dag ? Har du vært i bokstadveien? Skal du ha bunad på konfirmasjonen? ( Om du konfirmerer deg i år da)

 • Publisert: 14.04.2012, 18:39
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • ting dere (kanskje) ikke visste om meg

 • Publisert: 14.04.2012, 11:32
 • Kategori: rarslig
 • ♥ Jeg ELSKER kornmo med brunost. Spiser det hele tiden. Trodde aldri jeg skulle elske noe som var sunt.
  ♥ Jeg liker ikke så godt å gå med søpla. Så når jeg først gjør det, løper jeg alltid.
  ♥ Humoren min er litt sånn for rar. Jeg innrømmer det. Hvis jeg noen gang finner en som ler av vitsene mine ( Uten om meg selv ), skal jeg adde h*n på facebook.
  ♥ Selvtilliten min er ikke så veldig tipp topp gummistokk. Ikke bare når det gjelder utseendet. MENNESKER ER MER ENN UTSEENDE FOR FAKATEN ( hahahahha )

  På dette bildet er jeg skikkelig slem

  ♥ Jeg kan faktisk være skikkelig sjenert hvis jeg er med noen jeg ikke kjenner.  
  ♥ Jeg blir ofte forelsket i tanken på å være forelsket ( Sitat: Mille Bugge, for noen gullkorn ass :P )
  ♥ Jeg er ganske flink til å ødelegge ting og miste ting. Generelt - ikke passe på ting. Jeg kan vel legge til at jeg har hatt langt over 10 telefoner. He-he
  ♥ Sengen min er skikkelig liten ( HEHE dette var jo ikke om meg. Noe om meg: Jeg får ikke plass i den)
  ♥ Som person er jeg ganske snill når jeg er snill (Jeg er som oftest snill), men når jeg er slem er jeg skikkelig slem på en rar måte. Jeg er ikke særlig flink til å være slem. Derfor er jeg ikke så mye slem. Tror jeg.
  ♥ Samvittigheten min ligger i øynene mine eller noe slikt. ( Les: Jeg prøver å være smart. Men jeg mener egentlig at jeg får ganske fort dårlig samvittighet. Det har noe med at jeg er ganske dårlig til å være slem.)
  ♥ Når jeg er trøtt blir jeg skikkelig sur og slem og gretten. Og når det har skjedd en ting galt er alt galt, i mine øyne.
  ♥ Jeg tror jeg er ganske mange forskjellige personer inni meg. For ingen av setningene over gir mening.........................................
  ♥ BLOGGEN MIN LÅ PÅ FUCKINGS TOPPLISTEN NÅR JEG GIKK I SYVENDE. Men jeg slettet den fordi den het lillajeans.blogg.no hahahhaahah. Huff da.
  ♥ Noen ganger blir jeg litt usikker på hvem jeg er.
  ♥ Mat er ikke noe jeg lager så veldig ofte, men når jeg først lager det, er det ikke noe annet en KINESISK KÅLSUPPE mmmmmmmmhmmmmm


  ♥ Når jeg spiser sushi filmer jeg altid meg selv på maccen. HAhahahah en gang glemte jeg å ta av halen på en sånn reke også bare *chrunchycruchns* og ansiktet mitt bare :SSSS . Åhhhhh så morsomt

   

  Syntes du dette var kjeldelig? Skal jeg fortsette med dette?

  Ps. ♥ Jeg spør alltid spørsmål som foreksempel : Syns du dette var kjedelig?, Syns du jeg er rar nå?, Ser jeg stygg ut? i stedet for : Er jeg fin nå? Har du det gøy ? ER DU SINGEL? (  Tulla.......), jeg vet egentlig ikke hvorfor. Jeg tror jeg er litt usikker eller noe.
   

 • Publisert: 14.04.2012, 11:32
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • live fast, die young

 • Publisert: 12.04.2012, 19:33
 • Kategori: rarslig
 • bad girls do it well  H
  eia! I dag etter skolen gikk jeg til legen sammen med mamma. Vi måtte sjekke om det er noe galt med mandelen min siden den ene er så veldig stor og jeg har vært veldig mye syk siden juletider. Det var egentlig ganske koslig fordi etterpå kjøpte vi kaffe, og gikk til det beste sushistedet i hele verden på St.Hanshaugen. Sushi & Thai eller noe. MmmmmmHMMM.

  Etter skolen i morgen drar jeg til Arendal sammen med mamma og Frida, for å prøve bunaden min og litt ekstra greier. Jeg er ikke 100% sikker på om det blir noe blogging, men jeg kan i hvert fall poste et innlegg for å si om det blir det eller ikke hahah. Så dere må desverre komme innom å sjekke. Beklager.

  Hva har du gjort i dag? Skal du noe spessielt i helgen? 

 • Publisert: 12.04.2012, 19:33
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • today

 • Publisert: 11.04.2012, 23:33
 • Kategori: rarslig

 • justin bieber ♥ samfunnsfagprøve ♥ knertenchips

  Alt jeg har gjort i dag egentlig er bare å øve på samfunnsfagprøve ( håper dere forstår at jeg tuller/lyver), jeg har sovet litt også, også har jeg spist masse knerten chips. Nå skal jeg i hvert fall legge meg for å lese i boken min. Drøm søtt.


 • Publisert: 11.04.2012, 23:33
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • magic on earth

 • Publisert: 10.04.2012, 04:51
 • Kategori: rarslig

 • gammelt bilde med ny redigering

 • Publisert: 10.04.2012, 04:51
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • søndag+mandag

 • Publisert: 09.04.2012, 20:21
 • Kategori: rarslig
 • Æsj, dette er kanskje den værste mandagen i året. Ingen liker vel egentlig mandager, eller hva? Og når det blir en slags søndagmandag aktig ting. aeklfjkaejrt jeg vil ikke snakke om det en gang. Får helt frysninger. Det er ikke det at det har vært en dårlig dag. Jeg bare liker den ikke. I dag har familien og jeg vært i Drammen for å besøke venninnen til mamma og familen hennes. Det var egentlig ganske koselig. Fikk en skikkelig god caffe latte. Hehe. Nå er det bare 13425436547589 lekser å gjøre. Lærere som gir masse lekser etter ferier må være de dummeste. De bare ber etter dårlige karakterer liksom. Jaja, hvis jeg ikke drukner i alt dette tøvet så sees vi sikkert igjen. Håper du har hatt en fin dag.

  Det har snødd og regnet masse i dag. Jeg er skikkelig glad i regn. Men når det begynte å snø sludd ble jeg skikkelig sur. Nå må alle krysse fingrene sine for at snøen ikke legger seg. Og for at det skal regne i hele morgen.


   

 • Publisert: 09.04.2012, 20:21
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • silver & denim

 • Publisert: 08.04.2012, 22:57
 • Kategori: rarslig


 • I dag har jeg vært på T.G.I Fridays med Emma og (Noe fint om) Tuva. Også har jeg lest mye bok. Jeg glemte til og med å gå av bussen da jeg skulle hjem. Så jeg måtte sitte på ett stopp til. Smarte meg hadde bare på seg genser og skjorte (bildene over). Det var ganske kaldt. Jeg holder på å lese en bok som heter On the bright side, im now the girlfriend of a sex god. Den er skikkelig morsom. Så veldig morsom at jeg ler på bussen. Den er nummer to i en serie som heter Confessions of Georgia Nicolson. Bok nummer en finnes også på film og heter Angus, thongs and full frontal snogging. Hahah dere må faktisk bare se den. 

  Har også funnet ut at jeg bare er morsom når jeg er lei meg. Så nå får vi bare håpe på at jeg blir lei meg snart. For jeg er skikkelig lei av å være kejdelig altså. Dere la kanskje merke til at jeg faktisk skrev der oppe at jeg hadde vært på Fridays (!!!!). Fyttirakkern assa. Nå skal jeg spille Ukulele. Den heter Kohala, det er så fint.

  Hadebra, ha en fin sisteferiedag. Håper vi blogges snart. ( JA DET KOMMER VELDIG ANN PÅ DERE, KOMMENTER FOR Q#$)Q=#/$Q= )

  (Neida, jeg er ikke så sur. Men det er hyggelig om dere slenger inn en liten melding)
   

 • Publisert: 08.04.2012, 22:57
 • Kategori: rarslig
 • 9 kommentarer
 • hei fra trysil

 • Publisert: 03.04.2012, 22:37
 • Kategori: rarslig
 • God aften der borte.
  For øyeblikket sitter jeg på rommet med Emilie og Preben og har allsang med de fineste sangene i verden. Vi har lurt Preben noen ganger med sengen hans noen ganger. Poster videoen senere, den er litt morsom. I dag har vi stått på ski og spist sushi. Vi kaller det suski. Men nå må jeg synge videre. Ha en trivlig påske. Bare hyggelig for tidenes kjedeligste innlegg.

  Savner "sommeren" litt.
  Hva har du gjort i dag? 

 • Publisert: 03.04.2012, 22:37
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • verandaleppe

 • Publisert: 30.03.2012, 22:48
 • Kategori: rarslig
 • Ikke sant det landet en veranda på leppa mi, og der ble den.


  Hehe neida. Men nesten. Den aller snilleste lillesøsteren min dunket så fint hodet sittt hardt inn i leppen min. Søt assa :P

  Nå driver jeg å pakker, siden jeg skal til Trysil i hele ferien. Med bergensfamilien ++, det blir kosiposi. Glemte å si noe DET BLIR CHILL. No worries lixåm 8) HOHAHOha

  Etter skolen i dag var jeg i frognerparken med de derre. Vi grillet pølser, men det var egentlig litt for kaldt. Men det var bra vi hadde grill da.

  Dette ble jo bare tull da. Oppdaterer dere en eller annen gang i løpet av ferien. SNEIKS

  PS. Denne hunden skal jeg ha når jeg bli stor. Fant den på "Norges søteste hund". Hvis du eier denne hunden vil jeg gjerne kjøpe den for hvilken som helst pris . Takk på forhånd.


 • Publisert: 30.03.2012, 22:48
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • alt er bra

 • Publisert: 28.03.2012, 22:27
 • Kategori: rarslig
 • Hei sveis

  Ville bare stikke innom for å fo...... HEHE tulla, jeg driver ikke med sånn. HEI BLOGGEN JEG ER KUL HER ER ET FINT BILDE SKULLE BARE SI HEI ( Bortsett fra forrige innlegg, men det var et unntak, for når jeg skal klage så skal jeg klage.) Er jeg her så er jeg her. Har ikke planlagt noe klaging, men kjenner jeg meg selv riktig så ender jeg nok opp med det uansett. Jeg har forresten full forståelse for at dere ikke skjønner noe av det jeg snakker om. Dere er ikke alene.

  Nå skal jeg egentlig vise noen bilder fra mobilen min som jeg liker litt. 
  Men så kom jeg på at jeg måtte fortelle dere om Trines Hangman. Er det noen som spiller det? Serr, jeg må være den eneste. Selv om jeg vet at 3000 andre gjør det. Det er en hangman app på Windows phone ( Og xbox, tror jeg?). Hvis dere spiller, MÅ dere bare sende forespørsel til martyparty (hehe). Jeg ruler. Sånn

  Ps. Hvis du ikke liker most sjokolade foreslår jeg at du bør stoppe her, men det er mest sannsynlig forsent. Det var jo synd.


  Hvis du finner ekornene ( JA DET VAR TO ) så får du en luftklem. Sponset av luxklem :P Edit: Det var visst ikke to.


  Her er Emma og meg med eple i munnen. Emma satt eplet i munnen meg fordi hun hadde voldsomme planer om å legge meg på en serveringstallerken og spise meg mens andre så på. Dra meg baklengs i fuglekassa.

  Og hvis du ikke tror på meg ( Bare sånn generelt liksom), så skjer dette:


   Jaja, sånn går det når du forteller barnehagetantene dine at søsteren din har baby i magen!!!!! Helt sant ass. Det er forresten snart påskeferie. Om to dager. CHILL. Jeg skal til Trysil omtrent hele ferien, men jeg tar med min kjære så klart.

  I dag har jeg vært i byen med mamma. Spiste kylling med cashewnøtter på kinaresturang :D

  PEACE OUT

   

 • Publisert: 28.03.2012, 22:27
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • fuck the world

 • Publisert: 21.03.2012, 16:12
 • Kategori: rarslig

 • JA jeg vet at fingeren min er så skjev som det går ann å bli

  Det er SÅ deilig å være syk når det eneste folk snakker om i sosiale medier er været. Dessverre vet jeg ikke noe om akkurat dette temaet, i og med at jeg ikke har vært ute siden i går. Det hørtes ikke så lenge ut... men det føles som et år!!! Mandelen min er like stor som en plomme og det har den vært siden jul. Likevell får jeg ikke legetime før 12.april. GOTTA LOVE LIFE, ELLER HVA??? I tillegg til alle disse nydelige tingene er stemmen min så hes at det høres ut som om noen sager i bakhagen når jeg snakker. 

  Vil bare ha sushi :( :( :( :( HADE

 • Publisert: 21.03.2012, 16:12
 • Kategori: rarslig
 • 6 kommentarer
 • this is not a drive by

 • Publisert: 18.03.2012, 16:41
 • Kategori: rarslig

 • emmerrrssss

  hahah love you

  Emma har overnattet hos meg til i dag og vi har kost oss masseee. I går var vi i en bursdag, som var veldig koselig, og i dag har vi vært på cafe. Nå må jeg gjøre 10000000 lekser før jeg drar på gudstjeneste eller noe sånn. Konf. er kjedelig.

  Skal bare avslutte med dette fantastiske bildet av meg.

  Såå glad nå som det er sol ute vet du. Det skal bli fint vær HELE neste uke. Weeee

  Hva har du gjort i det siste?

   ++ verdens fineste sang
   Train - Drive by

 • Publisert: 18.03.2012, 16:41
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • 15032012

 • Publisert: 15.03.2012, 20:20
 • Kategori: rarslig
 • Hei sveis

  I dag etter skolen hentet Mille og jeg tvillingene i barnehagen. De ble egentlig kjempeglade. Men de liker ikke meg så godt da. Også har vi sett på film. Vet ikke helt hva jeg skal skrive. Mille gir meg presentasjonsangst.  Ha en ellers fortreffende dag. Bare hyggelig
   

 • Publisert: 15.03.2012, 20:20
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • tirsdag

 • Publisert: 13.03.2012, 21:07
 • Kategori: rarslig

 • HIT THAT MOUTH ( Vet ikke hva jeg snakker om )

  Ser på Gutten i den stripete pysjamasen. Helt forferdelig film om på en måte barna sin opplevelse under 2.verdenskrig.  :(:((:(:(::((:(:((::((:(:(:(:(:(: • Publisert: 13.03.2012, 21:07
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • @Waynes

 • Publisert: 13.03.2012, 10:29
 • Kategori: rarslig
 • HEIA BLOGGEN
  Nå sitter jeg på Wayne's Coffee (♥♥♥♥♥♥) og jobber med egenvurdering til en photoshop oppgave vi har på skolen. Våknet i dag tidlig og bare, FUCK det var den ja. Så det ble ikke så mye soving som jeg hadde tenkt meg akkurat. Og i og med at jeg ikke har internett hjemme for øyeblikket pga. dustete ventelo måtte jeg bare skynde meg ned til Waynes. Mitt andre hjem. DEILIG MED SOMMER

  Hva skal dere i dag? Har dere sol hos deg ? 

 • Publisert: 13.03.2012, 10:29
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • skolebilder

 • Publisert: 12.03.2012, 20:40
 • Kategori: rarslig
 • Har ikke hatt internett siden jeg kom hjem klokken 17.00 i dag.   Det sies at de med spisse hjørnetenner er de peneste. He-he

  Var i hvert fall på skolen i dag. Vi har fjortis-uke så vi chiller egentlig bare og ser på puberteten filmer. Det er egentlig ganske ekkelt assa. 
  happy chineeeesssseeee

  andyy

  maja og kristianne

  moi

  fin glad smilende mann

  ååå søt 

  PS. STARTER KLOKKEN 12 I MORGEN. det blir chill
      

 • Publisert: 12.03.2012, 20:40
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • high ponytail equals happiness

 • Publisert: 11.03.2012, 12:39
 • Kategori: rarslig
 • Ser dere.. Jeg blogger - bare fordi dere var søte i går. Har laget sånn søt opp ned fiskeflette hestehale. Jeg vet virkelig ikke hva den quoten egentlig på en måte betyr. For den har ingen mening. Men den så søt ut. Ha en fin søndag! For det skal jeg.

 • Publisert: 11.03.2012, 12:39
 • Kategori: rarslig
 • 8 kommentarer
 • thug life

 • Publisert: 11.03.2012, 01:14
 • Kategori: rarslig
 • I dag har jeg vært på Cocoa med Emma. Hun har vært i spania og er brun og pen.

  Også har jeg vært hjemme hos Johann med Ole og Adrian. De er så tøffe assa.  Før jeg skal klage på dere vil jeg gjerne beklage for de shtøgge bildestørrelsene. Nå skal jeg klage på dere. Tullinger.
  Dere: Martyyy, blogg da!! Du må blogge OMG du er kul ( ... )
  Meg: Ja ok da.... ( :D:D:D:D ) * jeg blogger*
  Dere: .... 
  Meg:  FUCK THIS

  Skjønner dere ikke at hvis dere gir respons - blogger jeg mer?? Jesus. Jeg bare prøver å forklare det til dere. Det er sykt mye mer moro å blogge med respons. Det betyr virkelig ikke SÅ mye, for jeg blogger jo akkurat som jeg vil. Men jeg kan love dere at hvis dere hadde vært litt flinke, så hadde jeg også vært flink. JUST SAYIN'

   

 • Publisert: 11.03.2012, 01:14
 • Kategori: rarslig
 • 7 kommentarer
 • KONY 2012

 • Publisert: 06.03.2012, 20:41
 • Kategori: rarslig
 • Se hele videoen og del det etterpå! Fortell det til alle vennene dine, del det på facebook, på twitter, tumblr, blogg osv. 
  Blogg om det og legg til KONY2012 som stikkord. Det betyr mye. Og alt.
   

 • Publisert: 06.03.2012, 20:41
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • brunost

 • Publisert: 06.03.2012, 16:09
 • Kategori: rarslig
 • Etterpå skal jeg på konfkurs der jeg kjenner stortsett... ingen? Detta blir morro. Mått bare spise litt kjeks med brunost først. Det er jo sånn bloggere gjør ikkesant? Skriver om hva de spiser og sånn? 

 • Publisert: 06.03.2012, 16:09
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • du og jeg og vi to

 • Publisert: 04.03.2012, 18:38
 • Kategori: rarslig

 • hahaha

  Den eneste grunnen til at jeg blogger nå er for å skryte over at jeg gjør lekser. Adrian: Hvorfor bruker du det bildet? Martine: Fordi jeg er pen og du er litt rar. Han ber dere forresten om å følge han på twitter.     @adrianwoop 

 • Publisert: 04.03.2012, 18:38
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • zzzzzuuummmer

 • Publisert: 29.02.2012, 19:43
 • Kategori: rarslig
 • Ååå hvar vært så deilig vær de siste dagene. Det er ikke ofte tilfellet er at jeg har på meg for mye klær. Så nå skal jeg bare mimre litt fra sommeren i fjor og glede meg til sommeren i år. Hvis du vil være med så skal jeg legge ut noen bilder. Nå. Under her. 
   


  påEOØFJLKQJWRBHVDSKLAPEÅO3IRHFjefbv3v3bbbrff

 • Publisert: 29.02.2012, 19:43
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • i like the stars

 • Publisert: 25.02.2012, 19:31
 • Kategori: rarslig
 • Hallo! I dag har det vært familiebursdag for Ella og Rinn her i Bergen. Kjempekoselig. Men jeg er DØDSsliten. Har spist skikkelig masse kaker. Men nå tør jeg ikke å skrive mer om dagen min, det er like før jeg spiser cupcakes for å blogge om det!!! OMG.  Hade

  Ps. Jada, det er litt mye stjerner nå. Og headeren er bare tull. Skulle bare mobbe dere litt. Skal fikse den eller noe sånn.

 • Publisert: 25.02.2012, 19:31
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • eg e fra stedet der alt står i ro

 • Publisert: 23.02.2012, 14:11
 • Kategori: rarslig


 • Hahahha bare hør på sangen

  HEY HEYY
  Ok, kan egentlig tenke meg at dere vil høre om hvordan denne fantastiske dagen min startet??? Joda. Den startet med at jeg våknet og skulle inn på badet. Og håndtaket falt av, igjen. Denne gangen måtte jeg skikkelig tisse og telefonen min lå i stua, og alle var på jobb. Jeg satt jo på rommet mitt en liten stund da (Ryddet litt, hadde ikke så mye annet å gjøre.). Etter en ca 1 1/2 time ble jeg riktignok ganske lei, for å si det sånn. Så det endte med at jeg hoppet opp vinduet å låste meg inn. At jeg ikke tenkte på det med en gang liksom...........

  Ellers har jeg dusjet, laget iskaffe, ryddet kjøkkenet, pakket og sett på Cougar Town ( ♥♥♥♥♥ ). I åtte tiden slenger jeg vesken over ryggen og tar meg en tur til familien i Bergen. Med dette været:

  HAHA! Ikke kom her og si at det bare regner i Bergen!! Ok, det gjør kanskje det. Men sjekk de gradene da. Gjett hvem som skal legge vinterjakka hjemme! OH THATS ME. 

  Hva skal du i dag? Hvordan er været der du er?

 • Publisert: 23.02.2012, 14:11
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • bare venter her litt jeg

 • Publisert: 22.02.2012, 20:53
 • Kategori: rarslig
 • Jo ikkesant, jeg hadde lyst til å være litt usosial. Også var jeg jo tross alt alene hjemme. Så jeg bare tok av dørhåndtaket, rett og slett. Så enkelt var det. 

  Sånn ja. Vi får vel se hvordan det går. Jeg bare venter her til noen kommer hjem jeg egentlig. Ja. Mitt eneste håp er at jeg ikke må tisse før noen kommer hjem. Det kan bli litt........ problematisk ? Ja.


  Hva skal du i kveld ? (Hehe siden du vet hva jeg skal og sånn......)
  Ha en fin kveld!!

      Ps. Hvis du er kjempesøt, kul, snill, fantastisk osv. så hadde jeg satt veldig pris på om du hadde tatt deg en tur innom facebook-siden til bloggen min og likt den. Klikk her for å komme til siden.

 • Publisert: 22.02.2012, 20:53
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • min dag

 • Publisert: 21.02.2012, 12:29
 • Kategori: rarslig
 • Fin dag-musikk

  Våknet for en liten stund siden og innså at det var en fin dag forran meg. Det er masse sol ute. I sted da jeg gikk inn på Yr.no viste de pluss grader i en hel uke fremover! Jeg drømte til og med i natt at jeg gikk med shorts ute. Men det skjer nok ikke med det første. Har tenkt til å vaske badet i dag og dra ut og kjøpe en bursdagsgave (Og noe til meg selv). Elsker dager som dette, når de går akkurat min vei liksom.

  Hva skal du i dag ? Er det din dag i dag ?

 • Publisert: 21.02.2012, 12:29
 • Kategori: rarslig
 • 3 kommentarer
 • denne dagen

 • Publisert: 20.02.2012, 22:13
 • Kategori: rarslig
 • Jeg vet ikke helt med dere, men jeg syns ikke det er så gøy å skrive overskrifter, så de blir som regel ganske kjedelige. Som i dag. Denne dagen. He-he. 

  Denne dagen har jeg vært på jobb, vært med adrian og spist sushi med Adrian. Som jeg kjøpte og delte med Adrian (Snill). Skrev denne  saken/artiklen/annbefalingen på jobb (+ mer da, men alle er ikke ute), og hvis du er veldig snill så titter du innom og kjøper deg kanskje noen sko. Du trenger sko.


  Borret mitt første hull i dag :( Fikk bedøvelse i halve ansiktet siden hullet var så stort. Så har følt meg litt sånn her i dag.

  Nå skal jeg lese boken min (Sammen av Josie Lloyd og Emlyn Rees) til jeg blir ferdig med den. Sånn at jeg kan begynne med en ny. Og når jeg blir ferdig med den er det forhåpentligvis tirsdag. Tirsdag = alle seriene jeg liker kommer ut på diverse stream sider. Tirsdag ruler. Når jeg har sett alle de morsomme seriene, skal jeg begynne på en ny bok. Den nye boken kan jeg lese ut til neste tirsdag. Og sånn er det bare. Livets sirkel kan jeg vel kalle det.
   

  Skal ikke legge meg enda, men jeg sier som en på facebook:
  Natta alle facebook venner♥ blir enda en kjedelig skoledag i morra ;P♥
  Glad i deg ****♥ hva skulle jeg gjort uten en god venn som deg?♥

  Peace!♥

  Vet riktignok ikke hvem denne personen er. Heldigvis.

   

 • Publisert: 20.02.2012, 22:13
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • oh baby baby

 • Publisert: 15.02.2012, 11:56
 • Kategori: rarslig


 • Publisert: 15.02.2012, 11:56
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • Joda, har venner

 • Publisert: 07.02.2012, 19:41
 • Kategori: rarslig
 • Etter innlegget i går ble det et par telefonsamtaler. Jeg skaffet meg rett og slett venner.
   

   

  Haha fyfaen. Hhahhahhahah. 

  Fikk denne kommentaren : Uff har du ikkje nokon vennar??
  Jeg liker ikke artige.no i det hele tatt, jeg syns det er kjedelig. Men her passer det riktig godt inn med en såkalt "facepalm". Takk for meg. I dag.

 • Publisert: 07.02.2012, 19:41
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • Visittkort

 • Publisert: 06.02.2012, 19:24
 • Kategori: rarslig
 • Jeg tenkte på å skrive et litt normalt innlegg. Men så kom jeg på at jeg ikke har noe annet å skrive om enn prøver, lekser og hvor sliten jeg er. Også har jeg også funnet ut at dere ikke liker når jeg lager ett innlegg med 10213+809381134145 bilder av meg selv...... jeg er skuffet dere. Derfor får dere bare ett bilde av meg i det her innlegget. Bildet viser at ingen kan overvinne meg, og at jeg er kul uansett. Og at det er det eneste bildet dere får før jeg finner meg noen venner. Så nå legger jeg ut dette bildet. I håp om å få noen nye venner. 

  Visittkortet mitt fra 2007. Send meg en melding om du er keen :P Sender ut visittkort i posten til de som digger meg. Men da må du skrive noe hyggelig i kommentarfeltet. 

  (Tenker å stenge dette innlegget for kommentarer, det kan bli litt mye)
  (Neida bare tuller, Im your one and only source into the scandalous lives of Martine's world.)

  XOXO
   

 • Publisert: 06.02.2012, 19:24
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • what a life!

 • Publisert: 05.02.2012, 16:08
 • Kategori: rarslig

 • Overskriften er så ironisk som den kan være. Har en liste lang med arbeidsoppgaver i dag, som å vaske badet, gå med søpla, øve på surprise prøven vi fikk av læreren osv. Den venstrehjernedelen min har sovnet ( ELLER DØDD), så det blir litt kjedelig blogging i dag. Det eneste høydepunktet i dag er kanskje den merkelige taco pizzaen på bildet over. Vet ikke om jeg tør spise den en gang.

  Btw. Er det noen som vet når neste Gossip Girl episode kommer? Si at den i det hele tatt kommer da !!!!
  Har du mye å gjøre i dag?

 • Publisert: 05.02.2012, 16:08
 • Kategori: rarslig
 • 6 kommentarer
 • I hate the way I don't hate you

 • Publisert: 26.01.2012, 21:27
 • Kategori: rarslig

 • ?I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair. I hate the way you drive your car. I hate it when you stare. I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind. I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme. I hate it, I hate the way you?re always right. I hate it when you lie. I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry. I hate it when you?re not around, and the fact that you didn?t call. But mostly I hate the way I don?t hate you. Not even close, not even a little bit, not even at all.?


  (Er ikke deprimert eller noe, elsker denne teksten. Fra "10 things I hate about you". Natta.)

 • Publisert: 26.01.2012, 21:27
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • jævla lei

 • Publisert: 24.01.2012, 22:21
 • Kategori: rarslig
 • Åh, jeg er så lei av snø og kulde!!! Skjønner ikke hvorfor folk tror på Gud? Hvis det hadde vært en gud hadde jeg hatt en valp og det hadde vært sommer hele året. Jezzeeezzzz. Derfor bruker jeg mine siste minutter før leggetid til å bla igjennom sidene på yr.no og sjekke hvor lenge det er til jeg kan droppe boblejakka. Det går jo ikke ann å se noe fin ut i det hele tatt med boblejakke på. Fuck.

  Ironisk at jeg skrev en så klagende tekst med et så happy bilde til. ER DET IKKE DET ROSABLOGGERE GJØR A ?????;)

  Edit: Herregud, jeg er inne på yr.no og det blir ikke noen plussgrader før mars ca. Fuck
   

  Liker du vinter eller sommer best ? Tror du på Gud? 

 • Publisert: 24.01.2012, 22:21
 • Kategori: rarslig
 • 6 kommentarer
 • dip dye ?

 • Publisert: 23.01.2012, 20:49
 • Kategori: rarslig
 • Du tenker sånn OMG Marty med rosa/grønt/blått/rødt/lilla hår. Men nei jeg tenker noe som vil få etterveksten min til å se finere ut. Siden min gamle hårfarge er litt sånn mellom kommunegrå-ish og blondt, og jeg nå har farget det veldig mørkt brunt. Kunne jeg bare latet som om det var sånn sykt meningen og bare fått en omvendt dip dye enn dette:
  Hva syns du ? Eller du vet kanskje ikke hva du syns, siden det er ikke så mange som har sånn omvendt, og det kommer jo til å ta sin tid, men what so ever. Tror du det ville kledd meg? Hadde satt pris på tilbakemeldinger :)

   

 • Publisert: 23.01.2012, 20:49
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • yesterday

 • Publisert: 22.01.2012, 19:36
 • Kategori: rarslig
 • Har ikke så mye å si om i går, annet enn at det var kjempekoslig og sånn blablabla... Rosablogg snakk, her kommer noen bilder jeg har stjålet fra Andrea sin blogg.


  Har dere hatt en fin helg ? Hva har dere gjort ?

 • Publisert: 22.01.2012, 19:36
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • girls night out

 • Publisert: 21.01.2012, 17:29
 • Kategori: rarslig • Heiiiiiiiiiiiiiiii!
  Nå sitter jeg på rommet til Andrea sammen med Emma og venter på Fride. Vi skal på Olivia og sove her hos Andrea etterpå. Leiligheten hennes er helt nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelig. Jeg blir helt forelsket og vurderer seriøst å flytte inn. 

  Hva skal du i kveld ? 


   

   

 • Publisert: 21.01.2012, 17:29
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • Egoistisk

 • Publisert: 20.01.2012, 23:12
 • Kategori: rarslig
 • Jeg vil snakke litt om egoisme, hvorfor kommer senere i innlegget. Det er fordi jeg vil at dere skal lese i gjennom hele driten og tenke dere litt om, kanskje forstå hvorfor jeg skriver dette.

  Egoisme er et ord jeg fra 1.klasse til 4.klasse trodde hadde noe med egg å gjøre. Men det har ingen ting med egg å gjøre, fordi jeg søkte opp ordet på no.thefreedictionary.com, og der sto det følgende:

  Egoisme er når man setter seg selv og sine behov foran alle andre eller egenkjærlighet. 

  Det var vel egentlig definisjonen av egoisme, men det er greit. Føler jeg har snakket nok om egoisme nå egentlig, så det betyr at det er slutten på innlegget. Det betyr også at jeg skal forklare dere hvorfor jeg valgte å skrive dette innlegget. Det er fordi dere ikke stemmer på klassen min her, og fordi dere ikke komenterer bloggen min. 

  I tillegg til dette fant jeg ut at det er bare foreldre, menn og barn som leser bloggen min :

  Fordi de som ikke er egoistiske hadde komentert bloggen min. Ikke sant damer ?

  Ellers.......

  Og.........


  Jaja, god helg!
  Hva skal du til helgen ?

 • Publisert: 20.01.2012, 23:12
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • Søte snille søte blogglesere

 • Publisert: 18.01.2012, 09:13
 • Kategori: rarslig
 • Publisert: 18.01.2012, 09:13
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • so far, so good

 • Publisert: 11.01.2012, 12:57
 • Kategori: rarslig
 • Jeg våknet og tenkte MAT, men jeg orket ikke mat enda, så jeg poserte sammen med Twiggy Piggy. Hun er forresten ganske ny så hun tåler ikke så masse slemme kommentarer.  Og SÅ tenkte jeg mat.

  Men så hadde vi bare dritt, også gikk jeg ned i fryseren.


  Også latet jeg som om jeg sa " This is some good shit, man!", bare for å være litt gangster.


  Også lagde jeg meg en sånn.


  Nå skal jeg spise og se på serier. Har du hatt en innholdsrik dag ? ( Som meg )

  Ps. Ja jeg har på meg sokker mamma
  Ps.s. de smakte ekkelt de tingene 
   

 • Publisert: 11.01.2012, 12:57
 • Kategori: rarslig
 • 8 kommentarer
 • hei sveis

 • Publisert: 08.01.2012, 12:30
 • Kategori: rarslig
 • Nu sitter jeg hos besten og gjør lekser, 2 siders engelsk bok rapport og greier. Fun fun fun. Eller kjedelig.  Noe er galt.

  Nå skal jeg fortsette på den stygge rapporten heldigvis.

   

 • Publisert: 08.01.2012, 12:30
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • hvor har du vært

 • Publisert: 05.01.2012, 22:57
 • Kategori: rarslig
 • Kjære deg, hvor har du vært i hele mitt liv ?

 • Publisert: 05.01.2012, 22:57
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • christmas is over

 • Publisert: 02.01.2012, 23:07
 • Kategori: rarslig
 • Nå er jula offesielt over for min del i hvert fall. Skal legge meg når jeg er ferdig med dette. Er ikke riktig sikker på om jeg gleder meg til skolen eller ikke. Før var jeg sånn "Wiho, gleder meg til å se alle folka på skolen!!!", men jeg må faktisk innrømme at det frister mer å ligge under dyna hele dagen. Det er så stress med folk liksom, mennesker og sånn. Fuck.
   
  I dag har Adrian vært på besøk. Vi så noen filmer og slappet av, siden det er siste dagen i ferien ( Hvorfor må jeg tenke på det hele tiden ? Jeg vil leve i min egen lille boble med ferie til middag.). Ellers har jeg pyntet med nye Mag på veggen og et søtt skilt, på favoritt veggen min såklart.

  Dette er min venn(inne?) Adrian ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 
   

  Nå skal jeg krype langt ned under den deilige dynen min sammen med Justin Bieber ( Som jeg vurderer å bytte navn på - nettopp på grunn av denne feilaktige situasjonen) og sove som jeg aldri har sovet før.

  Hva har du gjort i dag ? Starter du på skolen i morgen ?
   

 • Publisert: 02.01.2012, 23:07
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • bonne nuit

 • Publisert: 02.01.2012, 00:40
 • Kategori: rarslig • Passe trøtt egentlig, derfor sinnafjes på slutten der.

  I dag har vært en max relaxing  dag egentlig. Det startet med at Mille, Emma og jeg lagde vaffler og så på favoritt filmen min  ♥   ♥   ♥   ♥  10 things i hate about you   ♥   ♥   ♥   ♥ . Luuuuv it. Når de gikk tok jeg meg en dusj og ryddet masse ( Såklart), etter rotekoppene ( Mille og Emma). Og plutselig er det sent liksom ? Hvaskjer?

  Neida tulla, har blitt litt dårlig på sånn "normal" blogging i det siste. Det går vel for det meste i merkelige følelser og sånt, hehe. Men hva liker dere best egentlig? Normal blogging, eller merkelige følelser ? Kanskje begge ? Takk for svar på forhånd, hehe.

  Sov godt i hvert fall da! Nattiii

   

 • Publisert: 02.01.2012, 00:40
 • Kategori: rarslig
 • 5 kommentarer
 • New year's eve

 • Publisert: 31.12.2011, 19:52
 • Kategori: rarslig

 • Hilsen Mille og Martine og Emma som har kommet nå som ikke rakk å være med på bildet.

 • Publisert: 31.12.2011, 19:52
 • Kategori: rarslig
 • 2 kommentarer
 • Flott

 • Publisert: 30.12.2011, 23:31
 • Kategori: rarslig
 • NEI
  NEI
  NEI

  Jeg har fortsatt ikke fått macen min, jeg vil ha macen min!! De sa at den skulle komme i dag eller i går, innen 24 timer. Fuck fucketi fuck fuck fuck. Jajaa

  For dere newbees så vil jeg bare fortelle dere at jeg heter Martine, er 14 år og kan Moon River på Ukulelen jeg fikk til jul. Jeg liker også å lese, men det er visst ikke plass til sånn slags hos dagens ungdom. Jaha. Ellers har jeg gode venner jeg er glad i. Til og med bestevenner. Sistenevnte vet hvem de er ♥♥♥♥ Kanskje ikke Johnny Depp da, noen som vil fortelle han det ? Det hadde vært fint, takk på forhånd. 


  Sånn her ser jeg ut når jeg spiller Ukulele. Det er fordi jeg konsentrerer meg, og når jeg spiller ukulele konsentrerer jeg meg. Nettopp ja.


  Når jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre gjør jeg sånn her

  Eller sånn her
  Jeg tror det er fordi jeg ikke er helt sikker på om jeg skal smile eller le eller gråte eller konsentrere meg eller skrike eller tenke. Da gjør jeg sånn. Eller fordi jeg bare ser generelt kul ut når jeg gjør sånn. Spessielt med solbriller på.

  Føler at det passer inn med et sitat fra Hasse Hope ( Som nesten er min favorittmann sammen med Kong Halvor og Johnny Depp) her,  "Jeg ser ut som jeg gjør på bildet når jeg har på meg den hatten og lager det nøyaktig samme ansiktsuttrykket."

  Her avslutter jeg

 • Publisert: 30.12.2011, 23:31
 • Kategori: rarslig
 • 4 kommentarer
 • kontakt

 • Publisert: 10.12.2011, 09:14
 • Kategori: rarslig
 •  

 • Publisert: 10.12.2011, 09:14
 • Kategori: rarslig
 • 0 kommentarer
 • hits