Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

Gutt 13 år

 • Publisert: 29.02.2016, 19:48
 • Kategori: mote
 • I dag har jeg på meg en jakke jeg kjøpte på Zara kids, på gutteavdelingen. Jakken er i størrelse 13-14 år og kostet 12 euro. For et kupp! Det er ingen tvil om at det kommer til å forekomme noen hyppige besøk på Zara kids fremover.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Det kom ikke som en overraskelse at det har vært en middels bra dag i dag. Ettersom dagens høydepunkt ble til dagens nedtur har dagen vært lite produktiv og enda mindre har jeg lyst til å stå opp i morgen. Null motivasjon!! Det er ikke for å være dramatisk, men skuffelsen er faktisk for stor til å bære.

  Også til noe jeg har gledet meg til å skrive i en god stund til å skrive; jeg har gjort litt bloggrelatert mailforveksling. Selv syns jeg det er veldig kult når andre bloggere skriver det og jeg tillegger dem masse integritet. Apropos: Tilbudet med vippeextensions gjelder også hvis man er to som vil ta sammen; altså man betaler 800kr hver hvis man finner en venn man vil ha med! Genialt!

 • Publisert: 29.02.2016, 19:48
 • Kategori: mote
 • 5 kommentarer
 • HVOR ER DERE?

 • Publisert: 29.02.2016, 07:16
 • Kategori: meg
 • Jeg ble mildt sagt skuffet da jeg våknet i dag tidlig. Jeg våknet til skuffelse. Skuffelsen kom i lyd av en nordlending og en totning.
  Ikke for å være slem eller noe.
  Rett før ferien skrøt jeg til alle vennene mine av at det var perfekt at jeg skulle være borte i to uker, for det skulle Silje, Ronny og Markus være også! Jeg skrøt fordi jeg da slapp å høre på noen vikarer - vi vil jo våkne til stemmer vi kjenner, vil vi ikke? Jeg skrøt fordi det ville være så gøy å våkne til at de var tilbake fra ferie, og at jeg var tilbake fra ferie. Og vet dere hva! Jeg hadde til og med tenkt til å sende inn en sms for å fortelle hvor mye jeg hadde gledet meg.

  Annenhver dag i ferien har jeg sagt til en eller annen at jeg gleder meg til hverdagen. Mamma sa hun var veldig glad for at jeg likte hverdagen min, jeg svarte med at det var veldig på grunn av P3Morgen. Det kriblet nesten i magen før jeg la meg i går!!!! Nå har jeg vært innom de fleste P3Morgen relaterte medier. Så, er det noen som kam svare meg på: HVOR ER SILJE, RONNY OG MARKUS??
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Ansiktet mitt da jeg våknet:
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Ansiktet mitt da jeg innså at det ikke bare var reklame:
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Humøret mitt i dag.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Publisert: 29.02.2016, 07:16
 • Kategori: meg
 • 3 kommentarer
 • 50Q

 • Publisert: 28.02.2016, 20:09
 • Kategori: lister
 • 1. Har du et mellomnavn? Navnet mitt er Martine Fimreite Wilhelmsen. Jeg har alltid ment at mellomnavn er det fornavnet man har etter fornavnet sitt, altså to fornavn, men tror mange ville ment at Fimreite er mitt mellomnavn. Dere får kalle det hva dere vil.
  2. Hvilken tid på døgnet liker du best? Morgenen. Jeg er utrolig flink til å kose meg tidlig på dagen, fordi ingen fornuftige mennesker gjør noe fornuftig på denne tiden. Hvis man ikke skal gjøre noe fornuftig skal man kose seg.
  3. Hvor liker du deg best? Jeg har ingen favorittplass, men jeg trives veldig godt i Grimstad. Når det er sagt; borte bra, men hjemme best. 
  4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? Rydder og kler av meg.
  5. Har noen av vennene dine sviktet deg før? Jeg vet ikke helt. Jeg ser ikke på meg selv som en sviktet. Et svikt skjer vel på grunn av en eller annen kommunikasjonsfeil og går nok heller to veier enn en.
  6. Hva er din formening om musikk? Jeg trenger ikke musikk på den måten mange andre gjør, men jeg hører på sanger som minner meg om noe eller gir meg en følelse, utover det bryr jeg meg lite om musikk.
  7. Bryr du deg om hva andre synes om deg? Dette er et vanskelig spørsmål. Jeg er opptatt av moral og norm, og derifra kan man tolke det dithen at jeg bryr meg veldig. De få gangene jeg tviler på meg selv blir jeg opptatt av hva andre syns, når jeg er sikker i min oppførsel og mine handlinger bryr jeg meg ikke. Sånn er det vel med alle? Når det er sagt så bryr jeg meg ikke i det hele tatt.. Nå har jeg gått meg vill i tankene mine. Jeg bryr meg i hovedsak ikke, så lenge det ikke er på andres bekostning.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  8. Høyrehendt eller venstrehendt? Høyrehendt.
  9. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? Kanskje ikke så mye som jeg skulle ønske, men jeg har et bra liv. Selvopptatt? Jeg vet ikke.
  10. Hvor mange kjæledyr har du hatt? Kun kjære Ziggy.
  11. Hvor var ditt første kyss? Mitt første ordentlige kyss var foran trappene nedenfor Ila skole.
  12. Når fikk du din første kjæreste? Min første tullekjæreste var i 4.klasse, men min første ordentlige kjæreste var i 8.klasse. Riktignok samme gutt.
  13. Hva tiltrekkes du av i det motsatte kjønn? Alle tegn på tiltrekning kan være av, men får jeg inntrykk av at gutten er en klok en skal ikke mye gjøres. På tinder så jeg mer på teksten under bildet, som forklarer hva han driver med, enn selve bildet. 
  14. Er du deg selv mot andre? Ja
  15. Hva er det koseligste du vet om?  Når man får en følelse av at man kommer til å huske øyeblikket man befinner seg i. Og selvfølgelig den når man husker øyeblikket senere.
  16. Hva får deg til å sove? Jeg er en klepper til å sove. Jeg lukker med andre ord bare øynene igjen. I motsetning til mange andre har jeg en veldig dårlig følelse på når man bør være våken, og ikke. Når jeg ikke er trøtt sover jeg ikke, og når jeg er trøtt sover jeg. Uansett tid. Det er altså et spørsmål som må stilles noen andre.
  17. Sang som får deg til å smile? Lianer - Unge ferrari. Et veldig lurt gangstersmil.
  18. Sang som får deg til å gråte? Det har skjedd en gang. Jeg gråt første gang jeg hørte Dancing with the devil. En sang om en gangster som voldtar en dame som viser seg å være moren sin, for å få innpass i gangstergjengen. Dette var i 9.klasse og jeg ville nok ikke grått av den i dag.
  19. Hva ville du gjort for søskene dine? Hva ville jeg ikke gjort?

  20. Liker du utseendet ditt? Ikke i dag
  21. Hva har du gjort som du angrer på? Det høres klissete ut, men jeg angrer ikke på noe. En gang jeg gjorde en skikkelig dum ting leste jeg masse om angring og om å bli snill ( Little miss dramaqueen over here) og jeg kom til den konklusjon at man ikke skal angre på noe. Man skal ta ting til seg som en mann (Kan vi fjerne dette uttrykket snart? Jeg tar det åpenbart til meg som en kvinne her), og gjøre alt i sin makt for å bedre situasjonen, erkjenne sine feil og jobbe med dem.
  22. Hva er din yndlingsdrikk? Rødvin
  23. Hvor mange puter har du i senga? To stykker, bare fordi tvillingene har stjålet alle de andre.
  24. Hva gjør du før du sovner? Tenker veldig mye. 
  25. Hvor føler du deg hjemme? Hjemme.
  26. Hva er din største drøm? Å gjøre det jeg har lyst til å gjøre og å høre på meg selv og andre.
  27. Har du kjæreste? Nei.
  28. Hvordan ser rommet ditt ut? Det er lite og veldig personlig, men helt klart drømmerommet. Hvordan gjør man det når man flytter ut egentlig? Jeg skulle gjerne tatt med meg alt sammen.
  29. Hvordan er din klesstil? Veldig min og veldig variert. 
  30. Hva er dine største interesser? Litteratur og mote.
  31. Hva er typisk -din- humor? Hvis jeg sier at jeg som regel ler alene sier det seg selv at den er litt udefinerbar. Jeg har også litt slemmere humor enn andre. Det er kanskje frekt, men jeg er veldig flink til å skjønne når man skal le. Sier du noe du tenker er morsomt ler jeg selvfølgelig med!! Det er både koselig og alle er glad.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  32. Hvordan oppfører du deg når du liker noen? Jeg er nok en ganske mye mer likendes person. De faktene jeg kunne vært foruten til dagligdags forsvinner og jeg tenker veldig mye på hvordan jeg oppfører meg.
  33. Hva gjør du når du har kjærlighetssorg? Later som om den ikke finnes. Det er forresten ikke en bra strategi, folkens.
  34. Hva er din yndlingssmak? Kokosmelk
  35. Hva er din yndlingslukt? Hvorsomhelst etter regnet.
  36. Hvor ofte dusjer du? Ikke hver dag, men noe rundt det (??)
  37. Mange eller få venner? Jeg er litt usikker på hvordan mange, ikke mindre få, defineres. Uansett har det vel ikke noe å si så lenge de man har er gode. Mange eller få.
  38. Kjenner vennene dine den virkelige deg?  Bestevennene mine gjør det.
  39. Hva er ditt første minne? Husker ikke.
  40. Hvordan hilser du på folk? Helst med en stor klem.
  41. Liker du å ta hevn på folk? ;- ) Jeg liker i hvert fall tanken på det. 
  42. Liker du å gå i bikini/badebukse? Nja
  43. Hva er den mest spilte sangen på pcen din atm? Føkk Lunsj - No.4
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  44. Er du ute etter et langvarig forhold eller bare one night stands? Det er ikke lenge siden jeg kom ut av et langvarig forhold. Akkurat nå heller jeg mer mot sistenevnte, men egentlig ingen av de nevnte. 
  45. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med deg i grava? Det har jeg ikke bestemt meg for enda.
  46. Føler du deg populær? Den sansen har jeg ikke hatt sien 7.klasse
  47. Føler du deg som en taper? Nei, jeg er en vinner.
  48. Hvordan parfyme bruker du? Forskjellig. Jeg er på jakt etter duften min for øyeblikket, den parfymen jeg hadde finnes ikke lenger.
  49.Hva er å gøy med å reise? Nye inntrykk og minner om et fjernt sted.
  50. Liker du oppmerksomhet? Ja.

  God søndag!

 • Publisert: 28.02.2016, 20:09
 • Kategori: lister
 • 0 kommentarer
 • Håret mitt blir aldri lengre

 • Publisert: 28.02.2016, 11:13
 • Kategori: meg
 • Men det er kun fordi jeg aldri slutter å klippe det..

  Jeg hater den lengden som ikke egentlig er en lengde. Den lengden som er rett over puppene, og som ikke en gang er en frisyre! Det blir med andre ord aldri lengre. Jeg har hatt langt hår frem til 1.vgs, men siden den tid har jeg bare fortsatt å klippe når det når ikke-lengden. Jeg som så gjerne ønsker meg langt hår...

  I går var jeg hos frisørsalongen inne på hotellet, det ble ingen drastiske endringer, bare noen centimeter kortere. Skulle gjerne hatt en ganske rett kutt på det, men frisører klarer bare ikke å la være å klippe meg skrått. Hver gang jeg sier jeg vil ha det rett forteller de meg etterpå at de bare gjorde det litt skrått fordi de tenkte det ville bli fint. Det er uansett bedre å gå til frisøren enn å klippe det selv, som jeg dessverre har gjort de siste gangene. 

  Når dere leser dette sitter jeg på flyet hjem til kjære Norge. Jeg gleder meg til å ta 21-bussen og til å spise havregrøt. Vi snakkes i Norge.

  Har dere noen triks for å få frisøren til å ta deg seriøst?

 • Publisert: 28.02.2016, 11:13
 • Kategori: meg
 • 4 kommentarer
 • VIDEO FRA PARIS

 • Publisert: 27.02.2016, 14:00
 • Kategori: video

 • Min første film!!! Jeg har jo laget filmer før, men det er en god stund siden og iMovie har oppdatert seg. Videoen er veldig mye for min egen del, og litt for bloggen. Det gikk mye bedre enn jeg hadde forestilt meg, kanskje det blir flere sånne? Håper i hvert fall dere liker den :-) 


   

 • Publisert: 27.02.2016, 14:00
 • Kategori: video
 • 0 kommentarer
 • LOVE

 • Publisert: 27.02.2016, 11:51
 • Kategori: meg
 • Jeg har for lenge siden bestemt meg for å slutte å begynne på nye serier, men i går sprakk jeg. Vi hadde vært på kjøpesenteret med to hylende unger i flere timer, og når jeg kom hjem klarte jeg ikke å sove - det var altså ikke mulighet for å gjøre noe skole, men jeg hadde litt tid å brenne i hjel. Jeg satt på Netflix sin nye serie Love, og det skulle jeg aldri gjort.

  Jeg er kongen av prokastinering. For meg er Netflix farligere enn dop. Nå skal jeg for harde livet prøve å pugge til gymprøven. Vi har prøve i hele stoffet, fra 1.vgs til 3.vgs om tre dager, og vi har aldri hatt undervisning i det. Jeg har skrevet et vagt puggeark. Jeg blir stressa bare å skrive om denne prøven. Æsj. Det værste er at jeg sitter her og blogger og later som om det er noe jeg må gjøre. Æsj. Prøver å fortsette å skrive så jeg slipper å sette meg ned med gymmen. Æsj.
  Riv meg i håret.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  T-skjorte: Zara // Shorts: H&M

  Nå skal jeg i hvert fall prøve. Problemet er bare at jeg har blitt enig med meg selv at den eneste måten jeg kan øve på er å få arkene jeg har skrevet på printet ut. Det blir litt vanskelig på hotellet her, og det er nok av nettopp den grunn at jeg har konkludert med det..

  Love er forøvrig en veldig bra serie som jeg anbefaler alle som ikke har et tonn med skolearbeid som skulle vært gjort!
  Har du sett Love? Og har du noen prokastineringstips? (Ønsker egentlig ingen svar på spørsmål to - det betyr jo at jeg må sette meg ned med skole)

 • Publisert: 27.02.2016, 11:51
 • Kategori: meg
 • 0 kommentarer
 • Den perfekte t-skjorten

 • Publisert: 26.02.2016, 18:29
 • Kategori: mote
 • Her om dagen gikk jeg til innkjøp av en helt vanlig hvit t-skjorte - som skulle vise seg å være det beste kjøpet noen sinne! Jeg har hatt litt problemer med å finne en t-skjorte som gjør meg finere heller enn styggere, men nå har jeg altså funnet den. T-skjorten er fra Zara, og jeg kjøpte den her på Tenerife, så nå bare krysser jeg fingrene for at den kommer til Norge snart. For deres del! For jeg skal ned på kjøpesenteret og kjøpe meg to av hver farge, jeg er frelst.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg tror det er den tykke kraven og de korte armene som gjør at denne passer så fantastisk til meg. Har du en perfekt t-skjorte i ditt skap?

 • Publisert: 26.02.2016, 18:29
 • Kategori: mote
 • 4 kommentarer
 • Å kjede seg på familieferie

 • Publisert: 26.02.2016, 13:31
 • Kategori: reise
 • Jeg hadde planer om å gjøre masse lekser her nede, men tiden strekker ikke til. Det er sikkert at jeg kommer til å angre om jeg ikke benytter meg av solen som vi har så kraftig mangel på hjemme. Dessuten har jeg sett en kjekk brite. Jeg må ut og finne litt liv. Jeg trenger noe for å sprite opp stemningen litt. Stedet er fylt av pensjonister, men jeg må si at bare å bli kjent med en sånn en hadde vært gøy. Det er bare så lett å bli et barn når man er på ferie med familien sin, som er en barnefamilie. Litt malplassert kan man kanskje si. 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg er i hvert fall glad jeg har en funni mama. Det er bare nesten umulig å unngå å falle innenfor kategorien  "Ungdom som kjeder seg på familieferie". 

 • Publisert: 26.02.2016, 13:31
 • Kategori: reise
 • 2 kommentarer
 • DE 5 BESTE MOTEBLOGGENE

 • Publisert: 26.02.2016, 10:47
 • Kategori: mote
 • Jeg har samlet sammen mine topp 5 favoritt motebloggere. Uten visshet om de selv ville kalt seg motebloggere, er dette i hvert fall bloggere som gir meg inspirasjon i moteveien og ikke bare utover det å leve. Dette er blogger jeg syns kommer med noe ekstra. Noe som man ikke finner andre steder - for sånne bloggere er jeg lei av. Vi må innrømme det finnes en million like blogger om dagen, og jeg klikker meg innom dem, men når jeg klikker meg ut har jeg allerede glemt bloggposten. 

  FASHIONTOAST -  Du ser det allerede på bildet over, med en liten tråd rundt halsen gir hun meg min daglige dose "det lille ekstra".
  7Vx6KvIW7u
  VANESSA JACKMAN - Her var jeg veldig usikker på hvilket bilde jeg skulle velge, men Vanessa Jackman er altså en fotograf. Bloggen hennes er en samling av bilder hun har tatt av moteriktige folk, som regel under moteukene, men hun tar også portretter. Hun poster ofte, og av fine folk.
  SAMSUNG CAMERA PICTURES
  STINE STEEN - Den gamle haawt, for dere som fulgte henne da! Jeg liker livet hennes i Amsterdam, den minimalistiske stilen hennes og hvordan jeg kan relatere meg mer til henne enn andre bloggere. Sistenevnte er nok den vinnende faktoren. Jeg syns bare det er enkelt og fint.

  MARIA VAN NGUYEN - Det er seriøst stimulerende å være inne på bloggen hennes. Jeg skulle så gjerne ønske hun blogget mer.

  FASHIONJUNKIIE - Linn har jeg fulgt i flere år, hun har en oppdatert og frisk stil, som jeg aldri blir lei. Hun holder dessverre på å flytte bloggen sin, så hun er ikke aktiv for øyeblikket, men hun kommer tilbake!

  Sånn!! Jeg håper dere får noe ut av det. Jeg prøvde å linke til noen utenom de vanlige, som alle vet om. Vi kan kalle dette mine favoritter utenfor spotlighten, vi vet jo alle at ingen toppe Manrepeller på listen min <3

  Hvilke motebloggere liker du best?
      

 • Publisert: 26.02.2016, 10:47
 • Kategori: mote
 • 4 kommentarer
 • Min favorittkjole

 • Publisert: 25.02.2016, 22:01
 • Kategori: mote
 • Om jeg bare hadde kunne gått i en kjole resten av livet ville det vært denne. Kjolen er fra H&M Consicious Collection 2014, og det har vært den mest populære kjolen i klesskapet mitt siden. Alle mine favorittkjoler er overraskende nok fra H&M. De litt mer eksklusive kolleksjonene de kommer med et par ganger i året er bare helt fantastiske. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Vide armer, åpen rygg og smålig gjennomsiktig <3

  Hva er din favorittkjole?

   

 • Publisert: 25.02.2016, 22:01
 • Kategori: mote
 • 2 kommentarer
 • Hvor får jeg tak i de perfekte støvlettene?

 • Publisert: 25.02.2016, 19:11
 • Kategori: mote
 • (Adlinks)
  Jeg har altså en så kraftig craving på sokkestøvletter som dette. Det kan sammenlignes med lysten på nugatti når man har mensen. Eller smash. Det kunne jeg for så vidt tenkt meg akkurat nå det også..

  Men jeg er altså på jakt etter de perfekte støvlettene av denne typen. Dette er ikke noe fyllinnlegg, det er et direkte ønske om tips. Jeg fant noen nydelige på en butikk i går, men jeg så på en måte litt stor ut i de. Jeg har ganske korte ben, og disse skoene kutter leggen så jeg ser utrolig kompakt ut. Men disse skoene er så nydelige at jeg faktisk må ha de. Hvis noen med samme problem, eller noen som bare vet hvor man får tak i de perfekte støvlettene, vet om dette - skrik ut!   

  1 - 2

   


  Det er denne typen jeg leter etter! Jeg vet ikke om de faktisk kalles sokkestøvletter eller om det bare er noe jeg har fått for meg, men de er litt firkantede på tuppen også er formet som en sokk rundt foten.

  Hjelp meg!!

 • Publisert: 25.02.2016, 19:11
 • Kategori: mote
 • 4 kommentarer
 • REMEMBER TO...

 • Publisert: 25.02.2016, 11:44
 • Kategori: meg
 • Jeg syns egentlig dette blir litt klissete. Denne posen fikk meg til å smile med en gang jeg la blikket på den, i taxien på vei hjem. Noen ganger er det fint å tenke søte, litt tankeløse tanker. Som å se en high school-film eller en romantisk komedie. Som å drikke frappe og å ha Ed Sheeran tekst under profilbildet sitt. Som å ha We Heart It som startside på maccen. Det hadde jo vært deilig å leve sånn da. Bekymringsløst med en million bekymringer uttrykt ved quotes.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Heldigvis kom posen, som jeg kommer til å brekke meg av om noen timer, med et par søte smykker oppi. Jeg har altså handlet på Natura, som er en gøyal butikk med en god blanding fine ting og morsomme gadgets. Jeg tror de har den i både Spania og Frankrike.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • Publisert: 25.02.2016, 11:44
 • Kategori: meg
 • 8 kommentarer
 • en bohem

 • Publisert: 24.02.2016, 21:32
 • Kategori: mote
 • Mamma og jeg har nettopp vært og fått litt nye inntrykk utenfor hotellet. Vi var på Las Americas, spiste litt thaimat og shoppet. Jeg er superfornøyd med dagens fangst. Nå driver noen med noe heftig opera i loungen så jeg må nesten bare gå og sjekke det ut! Les miserables <3
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Jakke: Zara // Bukse: Lindex // Topp: FWSS // Clutch: Balenciaga // Sko: Birkenstock

 • Publisert: 24.02.2016, 21:32
 • Kategori: mote
 • 10 kommentarer
 • ved solsengen

 • Publisert: 24.02.2016, 18:13
 • Kategori: reise
 • En gang på ungdomsskolen skulle venninnen min og jeg beskrive hverandre med ett ord. Venninnen min beskrev meg som kul. Jeg husker at jeg tenkte inni meg at det var det siste jeg ville være. Når jeg tenker kul tenker jeg overlegen og tøff. Jeg ville aldri beskrevet meg selv som kul, men jeg kan forstå at folk mistenker meg for å være det ;-)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Publisert: 24.02.2016, 18:13
 • Kategori: reise
 • 3 kommentarer
 • beachwear

 • Publisert: 24.02.2016, 12:03
 • Kategori: mote
 • Vel, vi er ikke så mye ved stranden men poolwear hørtes bare teit ut. Dette er i hvert fall det jeg slenger over bikinien når jeg legger meg flat i sola. Tunikaen er fra en spirituell butikk i en sidegate i Sitges.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Mamma og jeg kom nettopp tilbake fra Streching i sola. Det er flere aktiviteter om dagen, men vi fant ikke ut systemet før i går ettermiddag. I morgen har vi i hvert fall tenkt oss på Yoga og litt vannaktiviteter. Følelsen av å bare strekke kroppen, høre på rolig musikk og bare bli fortalt hva man skal gjøre er helt fantastisk. Spesielt med utsikt til havet, man føler seg såå fri! Nå skal jeg - SURPRISE - legge meg i solen. 

  Hva skal du gjøre i dag?

 • Publisert: 24.02.2016, 12:03
 • Kategori: mote
 • 4 kommentarer
 • sunset

 • Publisert: 23.02.2016, 22:06
 • Kategori: reise
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg kom nettopp inn på hotellrommet etter en heftig runde med sjokoladefontenen og en kopp med kaffe. Nå skal jeg sette på den nyeste episoden av GIRLS, som er min favorittserie. Den er så aktuell for alle oss unge, spesielt jenter, i dag. Anbefaler den på det sterkeste. Lena Dunham ruler. 

  Nede i loungen spilles Kygo med saxofon, må innrømme jeg blir litt stolt. Får lyst til å løpe ned og bare være litt norsk. God kveld alle der hjemme og rundt om i verden. Sov godt!

 • Publisert: 23.02.2016, 22:06
 • Kategori: reise
 • 7 kommentarer
 • Boken jeg leser + tips

 • Publisert: 23.02.2016, 19:27
 • Kategori: bøk
 • Hei!
  I dag har jeg, som dagene før, ligget i solen, men jeg har også gjort litt lekser og lest. Boken jeg leser for øyeblikket heter "Unyttig som en rose". Tittelen får meg til å tenke på klissete kiosklitteratur, men jeg gleder meg over å ikke være ferdig enda. Det er Arnhild Lauveng som har skrevet den. Jeg har lest den første boken hennes "I morgen var jeg alltid en løve" to ganger, og skrev til og med om den på særemne.

  Lauveng var tidligere schizofren, men arbeider nå som klinisk psykolog. Hun skriver om erfaringene sine, forventninger til psykisk syke og psykisk helsevern. Dette høres kanskje snork ut, men hun skriver en slags blanding av faglitteratur, egne erfaringer og faktisk, noen dikt. Jeg er midt i "Unyttig som en rose" og syns den er veldig fin så langt. Anbefaler uansett alle å lese "I morgen var jeg alltid en løve". Det er hennes første bok, og jeg tror det er fint å lese den før man leser "Unyttig som en rose". 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Og jeg ble så glad
  For alt det unyttige som finnes
  Som roser
  Og babyer
  Og smil
  -Arnhild Lauveng


  Har du lest noen av bøkene?

 • Publisert: 23.02.2016, 19:27
 • Kategori: bøk
 • 0 kommentarer
 • antrekk: icecream

 • Publisert: 23.02.2016, 09:37
 • Kategori: mote
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Skjerf: Vet fortsatt ikke // Topp: H&M // Skjørt: Levis // Sko: (som dere ikke ser) Birkenstock

  God morgen! Dette gikk jeg med på vår lille bytur, eller kanskje shoppingsentertur, i går. Som dere ser er omgivelsene utrolige. Det er frodig og naturlig. Fjellet dere ser jeg står og holder heter Teide og er egentlig en vulkan. Trenger jeg si mer?

  Bare fem minutter gåavstand unna hotellet ligger et senter med en god blanding av relativt eksklusive merker og kjedebutikker. Det er deilig å ta seg en tur når man er (OM man er) lei av å steke seg, og det gjør at man ikke føler seg helt isolert her oppe, men jeg skulle gjerne visst om litt flere ting å finne på.

  Nå skal jeg ned og spise forkost. Den har jeg gledet meg til siden frokosten i går.

  Har du vært på Tenerife? Noen tips til kule ting å gjøre?

 • Publisert: 23.02.2016, 09:37
 • Kategori: mote
 • 2 kommentarer
 • Tilbud på vippeextensions!

 • Publisert: 22.02.2016, 21:51
 • Kategori: beauty
 • //Sponset behandling
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Hei!
  Som dere vet har jeg fått meg vippeextensions. Jeg bruker vanligvis minimalt med sminke, fordi jeg aldri orker å ta det av. Med vippeextensions ønsket jeg meg et naturlig resultat, og ikke nødvendigvis at man skulle se at det var påsatt. Det fikk jeg! Jeg syns det ser ut som om jeg bare har påført mascaraen skikkelig bra, selv etter en uke :-)

  Jeg fikk vippene mine på "Vippeextensions og negler by Roomana". På meg har hun satt en klassisk variant, men neste gang skal jeg kanskje prøve en litt mer dramatisk look. Og så tilbake til tittelen - jeg har fått mulighet til å gi dere et helt supert tilbud!! De fleste vennene mine som har hatt vippeextensions tror jeg har betalt mellom 2000-3000, og dette har vært en av grunnene til at jeg ikke har gjort det før. Det er selvfølgelig skummelt å gå til en salong man ikke har hørt så mye om, men nå har jeg testet for dere:)

  Tilbudet jeg får gi dere er et 2 for 1 tilbud. For kun 1600kr kan du få satt på vipper hele to ganger! Altså du betaler kun 800kr per gang. Tilbudet gjelder ut mars. Du kan ta kontakt med Roomana på 40083914, og dere finner Facebook siden hennes HER

  Jeg må bare legge til at jeg nettopp var inne på siden hennes, og hun jeg så at hun nylig kommet på 6.plass i Norgesmesterskap i vippeextensions! Dette er jo litt sykt. Nå føler jeg meg faktisk litt kul som oppdaget henne først ;-)

 • Publisert: 22.02.2016, 21:51
 • Kategori: beauty
 • 0 kommentarer
 • Full eller feit?

 • Publisert: 22.02.2016, 12:37
 • Kategori: reise
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Mamma<3
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Mamma og jeg kom nettopp tilbake fra en liten tur her i nærområdet. Hotellet ligger ganske høyt oppe omringet av masse majestetiske fjell. Føler meg litt som hjemme. Jeg har fått meg et nydelig blått armebånd som forteller alle at jeg kan forsyne meg med det jeg vil. Også kalt all-inclusive, finnes det noe granka uten egentlig? Dagens dilemma er om jeg skal bli full eller feit. Jeg tror jeg må melde meg på bootcamp.. Det har enda ikke dukket opp noe særlig med skyer på himmelen, så nå skal jeg legge med ved bassengkanten for å slikke sol.

  Dere får ha det fint der hjemme!! Vi snakkes senere 

 • Publisert: 22.02.2016, 12:37
 • Kategori: reise
 • 2 kommentarer
 • @Tenerife

 • Publisert: 22.02.2016, 08:41
 • Kategori: reise
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Dere kan vel tenke dere hvor deilig det var å komme frem i går! Frida og jeg har fått et svært rom med veranda, som vi gleder oss til å bo på de neste 6 dagene. For å få litt klarhet i sakene så er vi altså på Tenerife, granka er bare så gøy å si. Hotellet overrasket oss alle sammen. Det er helt gigantisk, og det er bygget ut og inn i vulkansteinen -  Teide. Jeg kommer selvfølgelig til å vise dere mer :-) Egentlig har jeg ikke så lyst til å gni inn i ansiktene deres at jeg er et varmt sted - men det blir dessverre litt vanskelig nå som jeg blogger. Jeg skal prøve å framstille dette som litt kjedelig. <3

  Har du vinterferie? Hva gjør du?

 • Publisert: 22.02.2016, 08:41
 • Kategori: reise
 • 10 kommentarer
 • reiseantrekk

 • Publisert: 21.02.2016, 15:46
 • Kategori: mote
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Klar for granka!!
  Må løøøøpe til flyet nå, men vi snakkes når jeg er fremme
  Masse kyss


   

 • Publisert: 21.02.2016, 15:46
 • Kategori: mote
 • 16 kommentarer
 • Spillelisten min

 • Publisert: 21.02.2016, 10:20
 • Kategori: musikk
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  God morgen!

  10-åringen i meg holder på å male neglene turkise. Jeg sitter bare og venter på avreise. Vi drar ikke før 13-tiden, det er alt for lenge til og alt for kort. Ingenting kan bli gjort og ingenting kan ikke bli gjort. Jeg tenkte jeg skulle dere spillelisten min til flyturen med dere. Musikksmaken min er, som tidligere sagt, spesiell. Den skal få meg til å føle meg som en solstråle, en gangster og en hipster på samme tid. 

  Stepping Stone - Lemaitre
  7 Years - Lukas Graham
  Seasons of love - RENT soundtrack
  Tears dry on their own - Amy Winehouse
  Fuck me pumps - Amy Winehouse
  I heard love is blind - Amy Winehouse
  Nattöppet - Detektivbyrån
  Life/Universe - Detektivbyrån
  Summertime sadness - Lana Del Rey
  Shades of Cool - Lana Del Rey
  Team - Lorde
  Million Dollar Bills - Lorde
  Still Sane - Lorde
  ?PA - Cezinando
  Lianer - Unge Ferarri
  Vondt i hjertet - Razika

  Syndere i sommersol - Razika
  Føkk lunsj - No.4
  99 Luftballoons - Nena


  Har du noen sanger jeg kan legge til i spillelisten min?

   

 • Publisert: 21.02.2016, 10:20
 • Kategori: musikk
 • 6 kommentarer
 • VOLEZ VOGUEZ VOYAGEZ

 • Publisert: 20.02.2016, 22:46
 • Kategori: mote
 • Louis Vuitton utstillingen på Grand Palais i Paris er noe av det kuleste jeg har vært med på. Det var spennende å lære om livet til en mann som har satt spor i historien. Vi fikk se to damer som satt og lagde belter og armebånd fra Louis Vuitton. Kvalitetsstoffer tilfredsstiller organiseringsmartine. Jeg tror organiseringsmartine er hun som liker tingene sine ordentlig. Jeg skulle gjerne levd da Vuitton først begynte å lage kofforter og bagger. Alt var spesialdesignet ut i den minste detalj. Detaljer <3
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Selvsete
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God natt!
   

 • Publisert: 20.02.2016, 22:46
 • Kategori: mote
 • 2 kommentarer
 • martine og de radioaktive tampongene

 • Publisert: 20.02.2016, 18:24
 • Kategori: meg
 • Selv har jeg nettopp oppdaget hvor sliten jeg er, og har brukt de siste tre timene på å virkelig slappe av. Da jeg var i Paris gjorde en franskmann meg oppmerksom på noen franske barnebøker som handler om hva Martine gjør.


  1.Martine feirer bursdagen sin 2. Martine på fjellet
  Jeg var egentlig klar over dette, men det jeg ikke var klar over var at det også fantes parodier på disse "Martine-bøkene". Jeg holdt på å le meg ihjel da jeg fant de, spesielt siden de har brukt de orginale tegningene fra bøkene. Ta en titt.


  Det ser ut som om jeg har hatt et helt flott liv så langt da. Har vært mye å drive på med ;-) Nå tror jeg at jeg skal ta meg en liten lur før jeg må pakke ut - for så og pakke inn. Jeg drar nemlig på ny ferie i morgen. Tenerife here I come!
   

 • Publisert: 20.02.2016, 18:24
 • Kategori: meg
 • 4 kommentarer
 • the clash & horoskop & sideskill

 • Publisert: 20.02.2016, 09:19
 • Kategori: meg
 • God morgen!
  Jeg våknet av et horoskop som fortalte meg at problemene mine bare kommer til å bli større og større. Dessverre er jeg veldig glad i horoskop, men det ser ut som om jeg bare må se forbi denne. Dusjen i min egen dusj, og havregrøt til frokost er noe av det beste jeg har gjort på evigheter. Jeg føler meg ren og mett - men ikke på den dårlige måten. Nå skal jeg drikke opp kaffen min, som forresten var helt ekstraordinær (det blir fort sånn når man lager den selv og ikke får servert noe fra dagen før), før jeg skal ture på jobb. Det blir fint å si God dag i stedet for Bonjour, jeg gleder meg.   

  Hvis det er noen som skulle lure så er jeg ikke fan av The Clash, og jeg vet knapt hvem det er. Jeg fant t-skjorten bakerst i skapet og syns den var fin. Det var nok et av mange forsøk av stefaren min på å integrere meg i rockemusikken. Jeg har også prøvd meg på sideskill i dag? Det var egentlig en feil, og jeg syns jeg ser alt for snill ut, men jeg tenkte å prøve det ut dagen. Hvilken side har dere luggen på??

  Ha en fin dag!!

 • Publisert: 20.02.2016, 09:19
 • Kategori: meg
 • 0 kommentarer
 • hei fra Eline og Martie

 • Publisert: 19.02.2016, 18:10
 • Kategori: reise
 • Eller Lily og Martine. Vi er en mindre enn sist, og det er fordi Kristin er på vei til sin gamle vertsfamilie og vi er på vei til Norge!! Jeg gleder meg veldig mye. 

  Det er ingen andre enn arbeiderne på Starbucks som har gitt oss våre navn.


  I dag har vi tatt båten langs Seinen. Det er kanskje noe man bør gjøre første dagen for å få litt oversikt, men det var mye sol så det gikk fint. Nå skal vi ta flyet, toute á l'heure. 
   

 • Publisert: 19.02.2016, 18:10
 • Kategori: reise
 • 1 kommentarer
 • en naturlig glød - IDUN Minerals

 • Publisert: 19.02.2016, 14:32
 • Kategori: beauty

 • EIR OG KOL

  SOMMARDRÖM

  Her ser dere sminkeproduktene jeg fikk gleden av å teste for IDUN Minerals. 

  EIR: (LINK) Dette er mascaraen. Som dere ser på bildene ble vippene mine utrolig fine av denne. Vippene mine er egentlig ganske korte, men veldig tjukke, og denne mascaraen hjalp meg å få det resultatet jeg ville ha. Lange og bøyde vipper. Mascaraen holder hele dagen, uten å drysse. Det eneste minuset med denne var at vippene kunne se litt tørre ut etter noen timer.

  KOL(LINK): En liquid eyeliner. Dere har vel fått med dere at jeg ikke er en klepper med sminke. Dere ser vel også at lineren sitter som et skudd på disse bildene? Trenger jeg å si mer egentlig? Den er også vannfast, og gnir seg ikke litt ut i løpet av dagen. 

  SOMMARDRÖM: Solpudderet. Et fast pudder uten glitter med bra pigmentering. Fungerer utrolig bra om man bare skal ha litt farge i ansiktet.

  Jeg er jevnt over fornøyd med alle produktene. De funker utrolig bra på nordisk hud, og de fleste kommer til å bli fast innventar i sminkepungen. 

  Jeg skjønner ikke så mye av språket under, men jeg er sikker på at mange av dere gjør det. Det jeg forstår er at produktene ikke skader huden på noen som helst måte. Da jeg snakket med Pernille, som jeg har fått produktene av, sa hun at man like så godt kunne legge seg med sminken på. Det sier litt!

  "Produktene er laget av 100% høyrene mineraler og beroliger og beskytter huden.

  Produktene er renset fra blant annet nikkelkrom og mikroorganismer

  • Ingen talkum 
  • Ingen olje 
  • Ingen silikon 
  • Ingen parfyme 
  • Ingen vismut oxichloride 
  • Ingen nanopartikler 
  • Ingen konserveringsmiddel (f.eks. parabener) "

   Og der var vi solgt alle sammen, eller hva?

 • Publisert: 19.02.2016, 14:32
 • Kategori: beauty
 • 1 kommentarer
 • yesterday seems so far away

 • Publisert: 18.02.2016, 08:12
 • Kategori: reise
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Mett?


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Arc de triomphe
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  99martin og Lily. Det er vanskelig å hete Martin og Martine fordi Martine høres ut som Martin og omvendt.

  Bildene sier det meste, i tillegg til det faktum at jeg var helt død etter gårsdagen. Mengder med sukker og masse energibruk er ingen god kombinasjon. Vi gikk en del, og denne turen kan kort beskrives med "kaos". Et fint kaos da. 

  Nå har vi nettopp stått opp, og ikke spist frokost. Vi prøver å dra litt tidlig så vi får kjøpt med oss litt frokost før skolen, vi lever nemlig ikke på kake. Og det er ikke for å være frekk med franskmen - men å starte dagen med kake funker ikke helt. Nå må vi løpe!! Bonne journeeeeeeeee


   

 • Publisert: 18.02.2016, 08:12
 • Kategori: reise
 • 4 kommentarer
 • antrekk: ou est l'amoùr?

 • Publisert: 17.02.2016, 21:59
 • Kategori: reise
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Jakke: Uniqlo / Skjerf: YSL / Bukse: Sandro / Genser: Petit Bateau / Veske: Balenciaga / Sko: Primeboots
  Det ble vin i dag også, som dere ser! Ikke at det utgjorde en særlig stor forskjell, vi har løpt rundt som gale i hele dag. Jeg holder også på å filme litt, så jeg skal sette sammen en morsom film når jeg kommer hjem igjen. I dag har vi vært på Champselysees, vi satt i en sidegate og drakk vin, og ved Eifelltårnet. Jeg har aldri vært så nær Eifelltårnet før, og det var utrolig vakkert. Det var riktignok iskaldt i dag, og det ødla litt av opplevelsen.

  Nå skal vi, for første gang, ta en litt tidlig kveld og jeg gleder meg til å få en god natts søvn, men jeg gruer meg litt til frokost. Det er faktisk nederlag hver gang vi får mat på bordet, gleder meg utrolig mye til å komme hjem til normal mat; uten en million sukkerbiter og minus ti næringsstoffer.

  Dere får ha en fin kveld kjære! Vi snakkes i morgen :-)

 • Publisert: 17.02.2016, 21:59
 • Kategori: reise
 • 3 kommentarer
 • Notater

 • Publisert: 17.02.2016, 09:23
 • Kategori: notater
 • Akkurat nå sitter vi på skolen og leser horoskop på fransk! Perfekt for meg. Her har dere notatene mine fra den siste tiden.

 • Publisert: 17.02.2016, 09:23
 • Kategori: notater
 • 2 kommentarer
 • day 3 in Paris: LIBERTÉ

 • Publisert: 16.02.2016, 23:42
 • Kategori: reise
 • Etter en kort dag på skolen besøkte vi Belleville, også kjent som "chinatown". Førsteinntrykket var egentlig at det var et ganske stusselig område, men vi satt oss ned på en vietnamesisk restaurant for å spise pho. Etter en ekstraordinær kulinarisk opplevelse turet vi ned mot Père de Lachaise, en gravlund hvorpå man finner gravstenen til flere kjente mennesker. Her fikk vi diverse oppgaver å løse, men grunnet sterkt solskinn valgte vi å sette oss ned på en benk og nyte det. 

  Vi fikk fri etter dere. Fri!! I to dager har vi gått som sau i flokk, på Louvre, på Montemartre og ellers overalt vi har vært. Nå fikk vi til og med muligheten til å ta metroen for oss selv. Nesen rettet mot Le Marais, det fineste stedet vi har vært så langt, og en følelse av frihet. På veien tok vi i bruk en Photomaton, som alle andre turister, og tegnet på kart.
  Alt i alt har det vært en spektakulær dag. Jeg har til og med lastet ned Tinder. Hei til Pierre, Lyron, Jérèmy og Jean-Paul, bare for moroens skyld vel og merke.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Vi organiserte litt før vi bestemte oss for å slappe av
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Organiserer vesken
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Metrostasjonen
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Mer organisering. Mon dieu.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  I'm in love with the coockie
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Sov godt kjære dere!! Vi snakkes igjen i morgen

 • Publisert: 16.02.2016, 23:42
 • Kategori: reise
 • 2 kommentarer
 • tiny details

 • Publisert: 16.02.2016, 14:18
 • Kategori: beauty
 • //sponset innlegg

  Neglelakker fra venstre (LINK): Turkos, Akvamarin, Tanzanit, Karneol og Brilliant (Top coat)

  Denne neglelakken overrasket meg! Bildene over er faktisk tatt dagen etter at jeg påførte neglelakken, og var fortsatt like fin. Jeg har erfart at egentlig.. alle neglelakker hakker opp og blir stygge allerede dagen etter, men det gjør ikke denne.

  Fargene er de helt nye fargene til IDUN Minerals og ble faktisk sluppet nå nylig! Jeg syns fargene er herlige og sprudlende, og min favoritt ble Akvamarin som jeg har på det nederste bildet. I tillegg til noe jeg vil kalle en super kvalitet har IDUN fjernet fem avfallstoffer fra neglelakken og inneholder flere mineraler, vitaminer og mandelolje. Saker som faktisk styrker neglene dine!

  Klikk dere inn HER for å ta en nærmere kikk:-) 

  Ha en fin dag videre ♥

 • Publisert: 16.02.2016, 14:18
 • Kategori: beauty
 • 10 kommentarer
 • antrekk: under en bro og på steinen

 • Publisert: 16.02.2016, 10:28
 • Kategori: mote • I går kledde jeg meg opp som en ekte franskmann; striper, sjal og nesten trench coat. Det er viktig å gli inn i mengden.


 • Publisert: 16.02.2016, 10:28
 • Kategori: mote
 • 6 kommentarer
 • bildedryss fra Paris

 • Publisert: 15.02.2016, 23:01
 • Kategori: reise
 • LILY: den franske skolen som vi går på her er skikkelig bra, læreren er skikkelig flink og vi er flinke og koser oss skikkelig mye<3 det er skikkelig gøy!!! vi har fått skikkelig mange nye (98) venner (de virker skikkelig kule(men vi er fortsatt kulest)). Vi har det skikkelig bra nå vin og vin og mat masse god skikkelig mat. Vi har sett kunst og sånt. Skikkelig kunst. 

  KRISTIN: Jeg skal ikke skrive no. Sa hun. Snakkende.

  MARTINE: Her i Paris heter jeg faktisk Martin, er ikke det litt rart? Det er i hvert fall sånn fransk er. Det var gøy å være i Paris, jeg gleder meg til å være mer i Paris. I stad fikk jeg faktisk nummeret til en fransk gutt. Han var kjekk og brukte høyhalset genser. Veldig fransk. Lily syns det var veldig kult. 

  Jeg smilte bare ut av vinduet. Han smilte også. Også ba han meg komme ut. Jeg ville ikke. Men så kom han inn. Og jeg fikk et visittkort. Jaja, kanskje vi snakkes.

  Her har dere noen bilder fra i dag. 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Frokost; pain au chocolat, yohhurt og kaffe
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  I heisen
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Lily sitt navn
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Fine blomster
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Utenfor skolen
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Comme les parisiennes
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Himmelsokker
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Casual
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Utenfor Louvre
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Lily og Kristin sine sko
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Utenfor Louvre
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Utenfor Louvre
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Lily leker kul
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Selfie
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Jeg leker kul
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Mange kule statuer
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Lily kikker
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Tak
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Mona Lisa
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Renessansen
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Det fineste kunstverket i Louvre
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Hvem er hvem?
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Sacre Coeur
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  En malende
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Lily koser seg
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Jaja

  God kveld!

 • Publisert: 15.02.2016, 23:01
 • Kategori: reise
 • 8 kommentarer
 • Sneakpeak

 • Publisert: 15.02.2016, 18:22
 • Kategori: reise
 • Hei! Vi kommer til å være borte fra 0800 til 2100 hver eneste dag i Paris, derfor må dere nesten nøye dere med litt sneakpeaks fra i dag. Jeg har selvfølgelig med meg kamera, og kommer til å legge ut resten av bildene i kveld.

  Det har vært en innholdsrik dag så langt. Vi har vært på skole, besøkt Louvre og nå sitter vi på toppen av Montemartre. Vi drikker vin.

 • Publisert: 15.02.2016, 18:22
 • Kategori: reise
 • 8 kommentarer
 • det er sene kvelder jeg vil bruke lønna mi på

 • Publisert: 15.02.2016, 13:17
 • Kategori: musikk
 • Jeg er klar over at musikksmaken min er jevnt over sær. Likevel tror jeg det finnes andre som meg der ute, og jeg tror også noe av musikken jeg liker ikke er så værst.

  En ting jeg ikke bare tror, men er sikker på, er at No.4, tre kule jenter fra Oslo, lager utrolig kul musikk. Vakre toner og helt rå tekst. Favoritten min så langt er Føkk lunsj, som sitatet i overskriften kommer fra. Jeg overlater resten til dere. Kjør låt!! Du finner dem på Spotify og Wimp. 

  Bilde fra google


  Har du hørt om dem?

 • Publisert: 15.02.2016, 13:17
 • Kategori: musikk
 • 4 kommentarer
 • Du bare "Nice" og jeg bare "Paris""

 • Publisert: 14.02.2016, 23:42
 • Kategori: reise
 • Men ikke egentlig i Paris
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Yes, da sitter vi her i Pantin. Vi bor et stykke unna sentrum av Paris. Jeg vet ikke om jeg kan beskrive området med noe annet enn "forstad". Og med det mener jeg ikke Grûnerløkka-ish. Det lukter av natur (grønt) og man kan se "mobil-abonnoment-butikker" for å ringe til utlandet så langt øyet rekker. Vi bor hos vertsfamilier, men de er ganske vant til å ha studenter som oss på besøk, og det føles mer som å bo på hostel. Til middag fikk Lily, Kristin og jeg en buffet for ti, og avslutningsvis; en herlig skål med hermetikkfrukt. 

  Det høres kanskje ikke så alt for fint ut, men jeg må si det er utrolig spennende. Andre klasser bor på hotell i diverse byer, noe man kan gjøre når som helst, mens vi får oppleve noe vi sent vil glemme. Dette er familier som lever av å ha vertsstudenter på besøk, og det er ikke en opplevelse man får tak i på hverken Apollo eller Restplass.no.

  Jeg må likevel si jeg gleder meg til morgendagen. Vi skal på språkskole, besøke Louvre og spasere rundt i Montmartre. 

 • Publisert: 14.02.2016, 23:42
 • Kategori: reise
 • 2 kommentarer
 • PARISIAN CHIC CITY GUIDE

 • Publisert: 14.02.2016, 13:14
 • Kategori: meg


 • Da er jeg klar for avreise! 

  Jeg er klar for nye inntrykk, et møte med en annen kultur og ny by. Jeg har riktignok vært i Paris før, men jeg følte ikke jeg fikk helt følelsen av byen. Forrige gang var jeg der med familien, altså inkludert to troll, og det blir liksom ikke helt.. oppdagelsesferd?

  Denne gangen skal jeg oppdage byen! Boken over fikk jeg av Pål i går, og jeg har allerede markert en haug med plasser, butikker og restauranter som vi må besøke mens vi er der. Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hva vi syns om de forskjellige stedene når jeg kommer hjem igjen. Nå sitter jeg bare og venter på å bli hentet, jeg har nemlig forberedt meg litt for godt. Au revoir.

 • Publisert: 14.02.2016, 13:14
 • Kategori: meg
 • 0 kommentarer
 • 10 ting jeg elsker ved mammaen min

 • Publisert: 14.02.2016, 08:00
 • Kategori: meg
 • Jeg syns selv det er sykt uinteressant å lese innlegg som dette, men jeg syns mamma fortjener noen minutter i rampelyset. Jeg skal gjøre det kort.


  1. Du er altfor flink til å sette andre foran seg selv. Husk å passe på deg selv også!

  2. Du har lært meg å prioritere riktig.

  3. Du er ekte. Ingen sannheter er pyntet på. Jeg setter pris på dette fordi det har fått meg til å være meg selv. Du er deg og ingen annen, takk for det!!

  4. Du er en ekte fashionista. Alt jeg kan om mote har jeg lært av deg. Unnskyld for at jeg tar klærne dine hele tiden, men jeg kan faktisk ikke noe for at du har så sykt mye kule klær. Og herregud, for en BABE du er.

  5. Du er min beste venn. Du vet like godt som meg at det noen ganger er vanskelig å være venninner samtidig som mor og datter, men du glemmer aldri å være mammaen min!! 

  6. Du er en sterk dame! Du har vært igjennom mye. Gjennom dine erfaringer lærer du meg å tenke selvstendig, og ikke minst å leve selvstendig. Jeg er stolt av deg mamma.

  7. Du er heeelt gal!!! Haha, ingenting får meg til å le som den mørke, mørke humoren din.

  8. Du har lært meg å shoppe uten hemninger. Heldigvis har vi blitt litt flinkere med årene;-)

  9. Du får meg til å tro at jeg kan klare hva jeg vil. Det er jeg evig takknemlig for.

  10. Mest av alt elsker jeg at det er du som er mammaen min! Jeg sier det ikke nok, og jeg viser det heller ikke nok, men det skal jeg bli flinkere på ♥ Jeg elsker deg!

  I skrivende stund fikk jeg faktisk en stor klump i halsen. Jeg håper alle mammaer der får en fantastisk morsdag. Dere fortjener alle en stor klapp på skulderen. Jeg gir i hvert fall en til mammaen min. 

   

 • Publisert: 14.02.2016, 08:00
 • Kategori: meg
 • 0 kommentarer
 • lashes & the breakfast club

 • Publisert: 13.02.2016, 20:22
 • Kategori: meg
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hei gjengen!!

  Ser dere vippene mine? Jeg fikk dem sponset av "Vippeextensions og negler by Roomana"(LINK). Jeg kommer til å utdype dette senere, men jeg må bare si at jeg er utrolig fornøyd. Det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, men har ikke fått fingeren ut av rumpa før nå(Eller sier man hullet?? Haha). Resten av kvelden står skole og pakking på agendaen. Det er veldig typisk meg å pakke med meg klærne jeg vanligvis aldri bruker - også ender jeg med å være misfornøyd med alle antrekkene mine på turen. Det er så overfladisk at få ville brydd seg, men mote er min måte å uttrykke meg på. 

  Jeg trenger forresten tips om gode lunsjsteder i Paris! Hvis noen av dere husker navnet på en restaurant eller to hadde jeg hoppet i taket. Vi får ikke så mye fritid, og vil utnytte den til det fulleste. Gi et lite pip.


 • Publisert: 13.02.2016, 20:22
 • Kategori: meg
 • 8 kommentarer
 • GOLD KENZO

 • Publisert: 13.02.2016, 12:13
 • Kategori: mote


 • Tvang Frida til å ta disse bildene da jeg hentet henne og Sara på skolen på torsdag. Det var en utrolig morsom dag. Jeg malte neglene deres i 10 forskjellige farger og vi så Peter Pan. Siden jeg var liten har jeg elsket Peter Pan, og jeg tror spesielt Sara likner meg der. Hun og jeg er ofte enig om at man blir litt tørr i øynene av å se sånne filmer for lenge ;-) Sara løp rundt, rev seg i håret, bokstavelig talt, skrek "Han må tenke glade tanker." og "Jeg tror på feer. Jeg gjør det. Jeg gjør det."

  Nå skal jeg sette i gang med å pakke bagasjen til Paris. Det skal uheldigvis være ganske kaldt der også.. Senere i dag skal jeg prøve ut vippeextensions for første gang, det blir spennendes. Jeg kommer til å skrive mer om det senere!

  Hva skal dere i dag?

 • Publisert: 13.02.2016, 12:13
 • Kategori: mote
 • 9 kommentarer
 • en dialog mellom to som liker vin

 • Publisert: 12.02.2016, 23:15
 • Kategori: meg
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  ADA:
  Hei, Martine! Det er lenge siden vi har drukket vin.

  MARTINE: Ja. Vil du komme bort?

  ADA: Ja. Hvorfor ikke?

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  MARTINE: Denne gangen blir det rødvin.

  ADA: Det går fint.

  MARTINE: Fint.


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  ADA: Skal vi se en film?

  MARTINE: Ja.

  ADA: Vi ser Dream House.

  MARTINE: Den var bra.

  ADA: Har du husket å blogge?
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  MARTINE: Nei, men dert er sånn her man gjør det ikke sant?
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  ADA: Ja.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  MARTINE: Mer vin.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  MARTINE: Jeg har en idé.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  MARTINE: Mer vin.

 • Publisert: 12.02.2016, 23:15
 • Kategori: meg
 • 2 kommentarer
 • B L U E

 • Publisert: 12.02.2016, 17:57
 • Kategori: mote • I dag har jeg på meg jakke fra H&M, topp fra FWSS, bukse fra J Brand x Uniqlo, sko fra Nike, sjalet vet jeg dessverre ikke hvor er fra.. 

  Humøret mitt i dag har vært veldig mye opp og ned. Jeg tror det har noe å gjøre med at det er så utrolig mye å gjøre, følelsene mine minner om aksjekursen for tiden. En ting er sikkert, det er deilig med "ferie". Jeg sier "ferie" fordi vi skal gå på skole hver dag i Paris, vi skal bo i vertsfamilie og vi har ikke særlig mye fritid, men variasjon i hverdagen er aldri feil. 

  Senere i dag kommer Ada på besøk. Vi skal drikke rødvin og se på film. Nå skal jeg ikke gjøre skole før.. i morgen ;-) 

  Hva skal dere i dag?

 • Publisert: 12.02.2016, 17:57
 • Kategori: mote
 • 6 kommentarer
 • Å være phungfolk

 • Publisert: 12.02.2016, 13:30
 • Kategori: tips
 • .. er noe alle burde være

  Jeg digger disse damene; Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne. Hver for seg syns jeg ikke de er så veldig komiske, men sammen er de en uslåelig kombo. Siden 2014, minst, har jeg klikket meg inn på podcastene deres. Dere fikk kanskje med dere at de var på TV like før jul også, hysterisk program, men podcasten slår alt. De fikk vel ikke lov til å være så drøye som de kunne. Tusvik og Tønne får meg til å ville spille inn podcast med min egen bestevenninne.

  De er helt nydelig drøye, og begge ordene hver for seg. Ikke bare er de komiske, men de tar opp samfunnsaktuelle fakta - og tro meg eller ei, det er slik jeg får matet inn alt jeg kan om det som skjer rundt oss. De krangler, skriker, synger men de er også koselige med hverandre. Vi som hører på dem blir kalt phungfolk. Det er et fint fellesskap å være med i. Om jeg har noen hemmelige beundrere der ute hadde jeg heller ikke takket nei til et phungsmykke. Dere hørte riktig! Med Ilda Design har de laget pungsmykker(Ja, mannepung, baller, testikler, hva enn du måtte kalle det) i sølv, gull og oksidert. Klikk her for å se på dem.
  vmKF9gSZKz
  Bildet er tatt på pilotepisoden til Tusvik og Tønne show

  Dere må uansett gå inn på podcast og søke dem opp, dere kommer ikke til å angre ♥

  Har jeg forresten noen phunglesere?? 
 • Publisert: 12.02.2016, 13:30
 • Kategori: tips
 • 2 kommentarer
 • BERGENERS

 • Publisert: 11.02.2016, 19:33
 • Kategori: bøk
 • Før jeg starter må jeg bare spørre om noen der ute har tenkt på dette:
  Om jeg ikke tar helt feil er "ers" en lyd bergensere sjeldent bruker. Muntlig blir den  "esh" på en måte. Det jeg finner litt morsomt er at Espedal, bergenseren, har skrevet en bok som heter Bergeners, og akkurat her finner vi "esh"-lyden. Se for deg en bergenser si "ers", det går vel ikke?  Henger noen med? 

  En liten digresjon.

  Jeg skal nemlig anbefale boken med det rare navnet for dere. Som jeg skrev tidligere hørte jeg på Bokpod med Espedal før jeg leste Bergeners, og dette vil jeg anbefale alle. Når forfatteren ligger i en litt selvbiografisk vinkel blir det kanskje litt enklere for leseren å relatere seg til innholdet i boken. Den kan helt sikkert være like god uten også, men jeg følte at jeg hadde blitt litt kjent med Espedal før jeg begynte.

  Dere kommer til å merke, hvis jeg fortsetter med å anbefale bøker, at jeg ofte leser bøker som handler om ingenting eller egentlig om noe annet. Jeg syns bøker som handler om noe fort blir litt kjedelig. Jeg skal ikke skrive så mye. Bare litt. 

  Bergeners handler om ingenting og alt, men jeg vil tro kjærligheten ligger til grunne for mange av temaene han tar opp. Mange av historiene han forteller tror jeg bunner ut i kjærligheten til en viss dame. Denne kjærligheten virker, for meg, som den beste i hele verden. Selv om jeg vet at kjærlighet kan være vondt, får Espedal til og med kjærlighetssorgen til å virke vakker og god. 

  Romanen er veldig eksperimentell i formen, dette var den utløsende faktoren for min kjærlighet til boken. Brev, historier, dikt og overskrifter om hverandre. Ingen kan nekte for at han ikke er glad i noen ekstra mellomrom. Dette gjorde at det aldri ble kjedelig, tvert i mot, det ble ordentlig gøy. Jeg ble revet med fra side 1. 

  Jeg kan ikke sette helt fingeren på det, men jeg digget virkelig denne boken. Sitatet over er der jeg brøt sammen, etter kanskje tre sider med frem og tilbake og dikt og elsker deg og hvem er jeg og hvem er du vi er vi. "Du ville ikke hvile ville videre" klinger bare helt vilt! Mmmmmmmm

  Noe annet jeg syns er litt morsomt er at han skriver om Karl-Ove (Knausgaard) og Frode (Jeg tipper Grytten) hele tiden, og jeg føler meg skikkelig med i gjengen. 

  Har du lest den? Les den

   

 • Publisert: 11.02.2016, 19:33
 • Kategori: bøk
 • 4 kommentarer
 • det er kult å ikke bry seg om andre

 • Publisert: 11.02.2016, 15:14
 • Kategori: meg
 • .. var en tanke jeg fikk indoktrinert mellom 4.klasse og 7.klasse på barneskolen. I vennegjenen jeg var i var det et giftig miljø. Vi skulle alle opp og frem. Bli likt mest. Ha kulest ting. Ha kulest foreldre. Alene. Vi var ikke sammen med noen andre og heller ikke sammen om noe. Jeg husker at jeg var veldig mye lei meg på denne tiden, og det var nok alle venninnene mine også. Vi sa til hverandre at vi var bestevenner og sa til de andre at vi ikke var det. 

  Det var ikke kult å være snill

  Jeg husker da jeg begynte på ungdomsskolen. Vi kom alle fra forskjellige skoler. Jeg kom i rustning og med sverd på ryggen, klar for å kjempe om toppsjiktet. Jeg skulle regjere. Jeg skulle bli likt av alle, nesten i hvert fall, det var egentlig greit så lenge de hadde respekt for meg. Jeg kunne sikkert gjort hva som helst. 

  Det kom som et sjokk på meg da jeg fant ut at det ikke var noe konkurranse, ingen å kjempe mot. Det gikk noen måneder før jeg forsto at dette ikke passet helt inn på den nye skolen, og at det var kult å være snill og å bli likt og å ha gode venner.

  Jeg fikk en bestevenn og vi var kjempesnille med hverandre. Jeg fikk mange bestevenner og vi var snille med hverandre. Det var en lettelse og jeg er så glad for at jeg har gått gjennom det i dag. Det høres klissete ut, men sånn var det. 

  Nå går jeg siste året på videregående. Jeg tenker veldig mye på meg selv. Jeg bryr meg ikke så mye om meg selv. Det kommer enda ikke naturlig for meg å spørre hvordan andre har det, og så enkelt som hva de har gjort i helgen. Jeg bryr meg veldig mye om andre.  Det som kommer naturlig for meg er å snakke om meg selv, og jeg forventer at andre også skal ta seg til ordet og snakke om seg selv. Jeg håper alle vennene mine vet at jeg bryr meg om dem. Jeg skal bli flinkere til å spørre og til å grave.   Venninnegjengen var på barneskolen avhengig av hverandre, av det som var giftig. Strebet etter oppmerksomhet, å trekke andre ned, å snakke seg selv opp. Jeg har psykologi på skolen og har funnet frem noen kjennetegn på et giftig miljø, også kalt Forsvarsklima med jeg-sentrert miljø:

  • Man fokuserer på egne behov fremfor å ta hensyn til andre
  • Makt og hersketeknikker for å kontrollere hverandre
  • Uenigheter løses ved press eller trusler
  • Man er opptatt av allianser og å forsvare seg selv
  • Sjefen (det er ofte en i slike klima) er opptatt av å være autoritære
  • Gjerne mye dissing og erting, lite direkte
  • Mange undertrykte følelser

  Kom deg ut av gjengen du er i, eller vær den tøffe og forandre holdningene deres til hverandre, hvis du kjenner deg igjen i tegnene ovenfor. Det lønner seg ikke for noen av dere å være en del av noe slikt, selv om det er lett å tro at alle andre har det mye bedre enn deg. 

  DERE MÅ VÆRE SNILLE MED HVERANDRE :')

  Ha en vennlig torsdag, vi snakkes siden!!

 • Publisert: 11.02.2016, 15:14
 • Kategori: meg
 • 12 kommentarer
 • IDUN Minerals

 • Publisert: 10.02.2016, 20:24
 • Kategori: beauty
 • Møt Idun! Hun er en gudinne for skjønnhet og evig ungdom. Vi finner henne i norrøn mytologi og i Snorres Eddakvader. Idun delte ut epler for skjønnhetens skyld. IDUN minerals er, i Norge, et ganske nytt sminkemerke, men har vært en stund i andre land som Sverige, Danmark og Italia. Søteste Pernille som jeg jobbet med i sommer kontaktet meg her om dagen for å høre om jeg var interessert i å teste noen av produktene. Klart jeg var!! Jeg har med andre ord begitt meg ut på en sminkerik reise, og neste uke skal jeg vise frem produktene jeg tester.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Barnebarnet til selveste Gucci, Patrizia Gucci, har designet alle produktene. Designet var det første jeg forelsket meg i, og jeg gleder meg som et lite barn til å se om produktene når opp til forventningene mine, og ikke minst dine!

  Du kan jo klikke deg innom her for å ta en nærmere titt på produktene:-)

  Ha en fin kveld videre ♥

 • Publisert: 10.02.2016, 20:24
 • Kategori: beauty
 • 8 kommentarer
 • layers of green

 • Publisert: 10.02.2016, 17:27
 • Kategori: mote
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Historieprøven i dag tror jeg gikk tipp topp, og vet dere hva? Nå har jeg nesten ferie. Historieprøven var i hvert fall siste vurdering, og på søndag skal jeg til Paris med franskklassen. I dag gikk vi gjennom et teaterstykke som, oversatt til norsk, heter "Den skallede sangerinnen" og det var helt sykt komisk! Har noen av dere hørt om det? Et gammelt ektepar som snakker om fullstendig ubetydelige og tullete ting. Vi skal se stykket i Paris, og jeg må virkelig øve meg opp på å le riktige steder, og i beste fall; skjønne hvor jeg skal le under stykket. 

  Senere i dag skal jeg komme med den gøyale nyheten! Jeg føler virkelig at all innsatsen jeg har gjort på denne bloggen begynner å vise seg. Selvfølgelig, det er utrolig gøy å skrive og ikke minst å ta bilder og å drive med mote, men man vil jo gjerne bli sett for det og få gode tilbakemeldinger. Det tar lengre tid en mange kan tenke seg, men jeg angrer ikke, det er så gøy!!!

  Hva har dere gjort i dag?

 • Publisert: 10.02.2016, 17:27
 • Kategori: mote
 • 9 kommentarer
 • low ponytail

 • Publisert: 10.02.2016, 07:38
 • Kategori: beauty
 • God morgen!!
  Det ser alltid ut som om de kjendisene med lave fine hestehaler bare har slengt noe opp, eller bare våknet sånn. Jeg har prøvd det selv utallige ganger, og jeg ender bare opp med å se ut som noe soppeliknende eller en som bare ikke bryr seg... Uansett så har jeg funnet en måte å gjøre det på! Det man gjør er at man grer ca. halve delen av håret bak og setter "ned" i hestehalen, sånn at luggen henger igjen. Deretter fester du luggen bak med noen fliseklemmer/lus/spenner.


  GOD ONSDAG!


 • Publisert: 10.02.2016, 07:38
 • Kategori: beauty
 • 6 kommentarer
 • jeg forsov meg

 • Publisert: 09.02.2016, 22:22
 • Kategori: meg
 • 19.11.15

  I dag føler jeg meg ikke hjemme i mitt eget liv. Har du også de dagene?

  Da jeg våknet føltes det helt unaturlig å lage frokost.

  Jeg følte meg grådig da jeg forsynte meg med kaffe. 

  Jeg kledde på meg og gikk raskt ut.

  Hjemmet med fire mennesker føltes tomt. Og jeg var alene.

  Skrittene føles rare

  Er det jeg som går

  Kroppen er ikke min

  Hvordan skal jeg håndtere den

  Jeg er kald på ørene

  Har jeg mistet kontrollen over mitt eget liv?

  Jeg forsov meg.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  09.02.16

  Det er morsomt. Ordene ovenfor ble skrevet ned på iPhonen, løpende, tastende. Jeg husker det egentlig ikke helt konkret, og jeg husker i hvert fall ikke at det jeg skrev ble ord. Hvis det gir mening? Jeg har i hvert fall denne følelsen en gang i blant. Den har som regel ikke noe med hvordan jeg har det å gjøre, og heller ikke noe om hvordan menneskene rundt meg å gjøre. Det er likevel en forferdelig følelse av ingenting og tomhet. Håper ingen av dere har den. Men hvis noen av dere har den - gi et lite pip, så kan vi være sammen om den.

  Unnskyld at jeg bruker så store ord forresten. For å være helt ærlig er det ikke riktig at en 18åring skal ta i bruk sånne store ord. Jeg syns i hvert fall det er litt ekkelt. Til neste gang skal jeg finne noen bedre og mer beskrivende, for jeg vet nok hverken hva ingenting eller tomhet er. 

  For å gjøre det klinkende klart har jeg ingen problemer og jeg er heller ikke lei meg. Det er bare en følelse som hjemsøker meg nå og da. 

 • Publisert: 09.02.2016, 22:22
 • Kategori: meg
 • 12 kommentarer
 • å snakke rart

 • Publisert: 09.02.2016, 19:27
 • Kategori: meg
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Hei dere!!
  Etter møtet i dag, som jeg skal skrive mer om senere, dro jeg hjem til Emma for å øve på historie. Historielæreren vår sitter fortsatt igjen i 70-tallet, det vil si at alt skal pugges, inkludert hele taler og sitater av læreren selv. Emma og jeg har som vane å snakke sammen om stoffet, etter at vi begge har fått en oversikt over det. Noen ganger legger vi over i dialekter og rare snakkemåter. Det høres helt utrolig dumt ut, men det hjelper skikkelig, for man husker hvor sykt rart det var. 

  Nå blir jeg nødt til å komme meg tilbake til historieøvingen, men vi snakkes nok i kveld, har noe på lager :-)

  God tirsdag!!

 • Publisert: 09.02.2016, 19:27
 • Kategori: meg
 • 6 kommentarer
 • potter

 • Publisert: 09.02.2016, 14:17
 • Kategori: mote • Hei! 
  Snille Maja hjalp meg å ta bilder til bloggen i sted. Jeg har virkelig mistet all skam etter at jeg begynte å blogge regelmessig. Det ser kanskje ut som jeg ler og poserer - nei det er bare meg som kleiner ut. Disse bildene er tatt rett ved skolegården og jeg trodde jeg skulle tisse på meg.

  Nå har vi friminutt mellom mattetimene. Mattelæreren tror jeg blir mobbet fordi jeg sitter alene hele tiden, men det er bare fordi jeg konsentrerer meg best når jeg sitter alene. Overraskende nok har jeg ikke dødd helt etter denne dagen, som jeg pleier, og jeg tror kanskje det er fordi jeg har litt sommerfugler i magen. Etterpå skal jeg nemlig på et spennende møte, og det har faktisk med bloggen å gjøre! Jeg gleder meg, og jeg håper det er noe dere kan glede dere til også ♥


 • Publisert: 09.02.2016, 14:17
 • Kategori: mote
 • 10 kommentarer
 • ANBEFALING: BOKPOD

 • Publisert: 08.02.2016, 20:38
 • Kategori: bøk
 • Hei!!

  Egentlig ville jeg komme med en bokanbefaling, men jeg sparer den litt, for jeg vil nemlig anbefale dere en podcast. Forrige uke fortalte en jeg snakker med på Tinder (flaut nok..) meg om denne bokpoden. Jeg må innrømme at jeg så for meg formelle, oppstilte intervju av forfattere, kun ute etter salg og mer salg. Der tok jeg feil!! Jeg sendte med en gang link til alle vennene mine jeg tenkte var interesserte, før jeg i dag kom jeg på at jeg faktisk har en blogg. En blogg som er til for nettopp saker som dette. 

  Jeg satte med en gang på episoden med intervju av Tomas Espedal. For det første er han, etter min oppfatning, en utrolig kul forfattertype, og for det andre, wow. Dette var faktisk interessante saker, ikke bare babling om bøkene hans og hva de handler om. I går begynte jeg faktisk å sippe etter å ha lest ferdig den ene boken hans, og jeg tror jeg kan legge mye av grunnen på denne podcasten. 

  Nå er det delte meninger på om en bok skal sees på i sammenheng med forfatteren eller ikke. Jeg tenker kanskje at dette har med boken å gjøre. Espedals romaner er tross alt heller selvbiografiske enn... noe annet egentlig?

  Jeg har ingen anelse om hvilke bilder man skal bruke i innlegg som omhandler ting man ikke kan se, men her har dere et bilde av bokhyllen min. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Som dere kanskje ser har jeg sortert bøkene mine etter farge. Det ser mye ryddigere ut, og jeg får lyst til å være litt ryddigere av å se på dem. Dette er stimuli for organiseringsmarty på det aller beste.

  Her har dere linken som fører dere rett til verdens beste bokpod ♥ Jeg tror faktisk jeg skal høre litt på den selv nå, kanskje Dag Solstad... eller Frode Grytten? PS. Man finner også podcastene på appen til Apple.

  Dere får uansett ha en fin kveld videre :*

 • Publisert: 08.02.2016, 20:38
 • Kategori: bøk
 • 4 kommentarer
 • no boyfriends, no problems

 • Publisert: 08.02.2016, 14:08
 • Kategori: mote
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Det er mange fordeler med å ligge her og surre på toppen. Blant annet at å holde paraplyen ikke lenger blir en ting jeg må gjøre selv.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Jakke: Uniqlo Sjal: Jean Paul Genser: Zara Bukse: Bikbok Veske: H&M Sko: Nike


  Etter en koselig psykologitime med kaffe ble det tid for tre timer fri. Er det noen andre enn meg som holder på å klikke av fritimer? Jeg trodde jeg skulle syntes det var digg, men jeg har altså så mange timer fri midt i skoledagen. Disse timene blir selvfølgelig ikke brukt på annet enn å være sosial og å spise digg mat. Det er ikke tvil om at jeg hadde hatt mer behov for tre timer fri i slutten av dagen. Noen som kan fikse dette? Uansett dro Anna, Rasmus og jeg (det var nesten så jeg dro en "Anna Rasmussen") på Beach Club og hev i oss en burger i fritimen. Klagde riktig nok ikke så mye da jeg omfavnet en blue cheese burger.

  Hva har du gjort i dag? Tenkte forresten å sette igang en spørsmålsrunde, da jeg fikk en forespørsel om det. Er det noe dere kunne vært interessert i??


   

  Forresten: HUSK KONKURRANSEN MIN!! LINK HER

 • Publisert: 08.02.2016, 14:08
 • Kategori: mote
 • 6 kommentarer
 • dagbok av en fjortis #2

 • Publisert: 07.02.2016, 20:41
 • Kategori: meg
 • Det var god respons på forrige "dagbok av en fjortis", så her kommer del 2. Selv syns jeg ikke det var så hysterisk, men det er kanskje fordi jeg kleiner mer og mer ut jo mer nylig det blir. Jeg ber fortsatt om unnskyldning til alle pårørende. For å øke følelsen av tilstedeværelse slenger jeg også med noen bilder fra denne tiden. Velkommen til et dypdykk i 2012 #no-filter

  Som dere definitivt ser gikk jeg gjennom utrolig mange faser, og jeg kan uten overdrivelser (hehe) si at jeg var beskrivelsen av en skikkelig tenåring. Dere som kjenner meg vet at jeg dukket opp på skolen i forskjellig fasong og farge nærmest hver eneste dag. Den ene dagen kunne jeg være basic bitch, den andre; psyko-hipster og noen ganger, dessverre, iført knæsj rosa juicydress.     29.04.12
  akkurat nå er jeg litt glad, men jeg er litt irritert på jenter. jeg må begynne å være mer med gutter. jenter er så.. stress. gutter er litt mer sånn ja/nei


   17.06.12

  jeg er glad! det er sommer om 4 dager:)


  (Innlegget jeg referer til:
  det er så jævla skummelt å ha kjæreste. jeg vil bare avslutte det nå, nå som det er fint. sånn at jeg kan huske alle de fine stundene. jeg klarer ikke å slutte å tenke på hvordan det ender. hvor lei meg jeg kommer til å være. )

  19.09.12

  innlegget jeg skrev 9.april 2012 er det smarteste jeg har sagt noensinne. nå holder forholdet vårt å gå i stykker. det er fordi vi har vært sammen så lenge.

  kjærlighet kan være den beste, og den værste følelsen i verden.

  å komme igjennom kjærligheten uten tårer må være umulig. jeg skjønner ikke hvorfor det må være så vanskelig. det kan være karma. jeg vet ikke.
  det er ikke så jævla mye som gir mening. ingenting faktisk.

  jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. med kjærligheten. emma er den beste, og hun hjelper, hun er så god <3

  men jeg må finne ut av det selv, og hvis valget kommer til meg så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.


   22.09.12

  jeg har mistet troen på meg selv. jeg er helt grusom. helt forferdelig. jeg elsker adrian. jeg gjør jo det

  men adrian tar så mye plass, og hjertet mitt har ikke så mye plass. han er for stor i hjertet mitt. og det kan jo være det sprekker. mest sansynlig gjør det det.


  26.09.12

  hei er i berlin med klassen! jeg har det veldig fint og har kjøpt meg ny hatt. jeg er litt forelsket i adrian for han er søt mot meg. men det kan være jeg er forelsket i å være forelsket.

  jeg har det i hvert fall fint. det skal du vite.


   29.10.12
  Det er som om vi har drakamp, tauet er forholdet vårt. Vi holder stramt om tauet begge to. I det du slipper faller jeg hardt i bakken og alt blir ødelagt.


   07.12.12
  heyhey! lenge siden nå ja
  adrian og jeg har slått opp, det er så vanskelig å vite akkurat hvorfor men jeg følte det var riktig. likevel gjorde vi mer enn å kysse når vi "øvde" på matten i går


   24.01.13

  good night my someone<3
  alt er veldig stressende for tiden
  jeg er litt for voksen, jeg vil ikke vite hvordan jeg skrive giro'er eller setter inn penger i banken. jeg har til og med lært meg å logge inn i nettbanken. jeg vil være barn, bare litt til.


   Etter dette kom det en heftig dagboktørke, men jeg har noen innlegg fra 2014, altså ganske nylig, som jeg tenker å dele senere. Jeg tror det blir litt skummelt å dele.

  Når klokken passerer 21 tenker jeg å logge av alle sosiale medier. Om jeg har troen på meg selv? Jeg vet ikke, men det hadde vært utrolig digg å lese ferdig boken min, som jeg skal skrive mer om i morgen :-)

  Sov godt folkens!

   

 • Publisert: 07.02.2016, 20:41
 • Kategori: meg
 • 8 kommentarer
 • KONKURRANSE: VINN SCRATCH MAP

 • Publisert: 07.02.2016, 15:32
 • Kategori: rarslig
 • Hei søtpaier!!!

  Jeg har ønsket meg scratch map siden jeg så det på bloggen til Supermarie ( Utrolig kreativ og søt dame forresten, link her) i 2010. For noen uker siden hadde jeg og Ebay et heftig stevnemøte, og jeg bestemte meg å kjøpe et scratch map. Jeg slang på et til, i utgangspunktet til en jeg var glad i, men så ble det ikke sånn. Kartene kom i posten min for noen dager siden, og nummer to har stått i hjørnet av rommet mitt og gjort meg trist. Derfor.. har jeg bestemt meg for å gi bort ett av dem til dere! Det er ikke så mye, men jeg tenkte det ville være koselig å gi noe tilbake, som takk for at dere leser min blogg. 

  Et scratch map er et verdenskart hvorpå du kan skrape bort alle stedene du har vært (som et skrapelodd)! Jeg selv syns det er utrolig gøy, og jeg det gir meg masse motivasjon til å spare til reiser.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  For å delta i konkurransen må du gjøre dette:

   

  1. Like bloggen min på facebook -->her<--
  2. Kommentere på bloggen min at du har gjort det. Husk å skrive e-post adressen din i kommentarfeltet, slik at jeg kan sende deg mail om du skulle vinne!

  Jeg tenker å kåre vinneren på fredagen som kommer, så det er bare å kjøre på!!! Lykke til ♥

 • Publisert: 07.02.2016, 15:32
 • Kategori: rarslig
 • 17 kommentarer
 • maison de la chaos

 • Publisert: 07.02.2016, 11:59
 • Kategori: meg
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vi må lete lenge før vi finner et bedre ord å beskrive husstanden min med enn "kaos". Jakten på ro og stillet er evig, og som oftest må jeg vente til kvelden for å gjøre noe som helst produktivt. Det virker som om favorittaktiviteten til disse trollene er å avbryte sin storesøster.

  Se for deg en ung mor på siste året med vgs - der har du meg. For å ikke å snakke om morningene!!! I dag krysset jeg alt som kan krysses for noe gøy på Disney Channel, men da skulle altså trollene male på det eneste stedet jeg får gjort lekser. Dere har jo sett rommet mitt - petit. Når det er sagt er jeg glad de finner på noe annet enn iPad og Tv og de er jo søte troll. Nå visket de i ti minutter før de løp skrikende ut av stuen.. Jeg har i hvert fall fri!!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Martine: Du kan male hvis du tar bilder av meg til bloggen
  Frida: Men jeg har ikke blogg
  Martine: ..................................................................................
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Hva er dine planer for dagen?

 • Publisert: 07.02.2016, 11:59
 • Kategori: meg
 • 7 kommentarer
 • hvilken dag er det i dag?

 • Publisert: 06.02.2016, 18:30
 • Kategori: meg
 • I dag har jeg fått meg selv til å le. Hvordan i huleste klarte jeg å velge overskriften "blue monday" på en lørdag? Jeg var nok litt trøttere i dag tidlig enn det jeg selv var klar over.  Og at jeg ikke ble klar over det selv før nå er jo bare helt utrolig. På jobb brukte jeg 2 timer på å vaske noe som jeg vanligvis bruker under en time på. Går det ann? 

  Jeg tenker uansett å dele medier hvor dere kan oppdatere dere på bloggen min! Det har tross alt vært en del nye trykk her inne. Du satt sikkert akkurat og tenkte på det "hva skjer hvis jeg glemmer navnet på bloggen din?". Ta det helt med ro folkens, her blir veien til tidsfordriv servert til dere på sølvfat. 


  Dere kan følge meg på bloglovin' HER. Denne appen har jeg selv hatt utrolig mye utbytte av. Det er aldri et styr å lese blogger, man kan nemlig bare trykke seg kjapt og enkelt gjennom alle de nyeste innleggene til bloggene man leser. I tillegg til dette kan man jo finne mange nye blogger å lese, både gjennom søkemotoren og gjennom å se hvilke blogger de bloggerne du leser følger! Hadde ikke klart meg uten den. 

  På Instagram heter jeg Missmartyparty (mitt favorittkallenavn). Her legger jeg ut oppdateringer om bloggen i ny og ne, men også mye annet som sniker seg inn her. Jeg vil jo selv si at jeg er ganske morsom, og på Instagram er jeg mye mer personlig (tror jeg??). HER har du linken til internettversjonen av Instagrammen min.


  Jeg har også en Facebookside dere kan like HER. Det kan være greit for dere som ikke har så veldig lyst til å laste ned Bloglovin'. Snill som jeg er har jeg også laget en liten demonstrasjon over hvordan det kommer til å se ut når dere er ferdig med å lese dette innlegget;-) 

  Sånn!! Da satser jeg på at dere blir? Vi sier bare at vi snakkes også regner jeg med at det er et løfte dere holder. 

  Hvor kan jeg følge deg?

 • Publisert: 06.02.2016, 18:30
 • Kategori: meg
 • 2 kommentarer
 • social drinking

 • Publisert: 06.02.2016, 15:05
 • Kategori: meg
 • Fride og jeg endte opp på Bar Social Eating i går kveld. Planen var egentlig Smelteverket, her var det dessverre fullt, men gidder dere å minne meg på at jeg må dra dit så fort jeg kan? Må si Bar var var mer preget av en litt stiv stemning. Her ville man vise at man kunne bruke masse penger på tapas. Enda gøyere er jo restaurantene som tror de kan lure oss ved å selge flere små retter og få inn dobbelt så mye i oppgjøret. De kan jo det da. Jeg har faktisk gjort det selv og det er god mat, men det var fint en gang.
  Fin digresjon det her, ja. Uansett! Det vi bedrev var heller social drinking enn social eating. Vi som bare var to kapret faktisk en hel sofakrok for oss selv og satt vel i drøye 4 timer!! Og hvis jeg ikke husker helt feil danset det mennesker på gulvet når vi gikk? Det var god stemning for de som hadde litt høyere inntak enn oss andre i hvert fall;-) OG JA jeg glemte at jeg skulle på jobb.
  Tross den katastofiske belysningen, var det en ganske grei bloggerplass. Inne i sofakroken kunne ingen se at vi (jeg) dyrket meg selv og mitt eget selvbilde. Det var fint det.

  Når dere leser dette er jeg mest sannsynlig på jobb (eller tar jeg kaffe med en fremmed?), men jeg ønsker dere i hvert fall en fin dag videre! Nyt lørdagen♥

 • Publisert: 06.02.2016, 15:05
 • Kategori: meg
 • 8 kommentarer
 • blue monday

 • Publisert: 06.02.2016, 09:25
 • Kategori: meg
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Sånn blir det altså når jeg prøver å sminke meg.. Grunnen til at jeg aldri gidder å sminke meg er fordi jeg syns det er strev å ta av. Da ender jeg, som nå, opp med å gå med samme sminken i flere dager + påfyll. Men nå som jeg ligger på topp 100 må jeg kanskje lære meg contouring.. restylan??? Er det noen som vil sponse meg?? Kanskje vippeextensions?

  Jeg bare tøyser.. jeg kan contouring. Uansett har jeg alt for liten tid til å sitte her og tulle. Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg på jobb. Det deilige med jobb er at når man er der, er man kun der. Hvor enn man er nå for tiden er det på en måte om å gjøre å være overalt samtidig. Så nå skal jeg gjemme meg på jobb, vi snakkes senere!!
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA • Publisert: 06.02.2016, 09:25
 • Kategori: meg
 • 7 kommentarer
 • on y va!!

 • Publisert: 05.02.2016, 20:32
 • Kategori: meg
 • (= la oss gå på fransk) I dag har jeg sminket meg! Det er ikke så alt for ofte jeg tar meg tiden til det, men for kjære Fride har jeg stelt meg litt opp. Vi skal møtes nå for å drikke litt øl og prate. Jeg planla en rolig helg, men kjenner jeg meg selv rett blir det fort litt mer i det. Jeg må bare ikke glemme at jeg skal på jobb i morgen, det gjør jeg nemlig litt oftere enn jeg burde. 


  Jeg blir like lei meg som dere av at jeg faktisk hadde sminket meg på disse bildene. På mange måter ser jeg mer nyfødt ut enn nysminket. Men jeg er like glad for jeg har på meg favorittbuksene mine! Det blir aldri en dårlig dag i disse. Hva skal dere i kveld? Har du favorittbukser?

 • Publisert: 05.02.2016, 20:32
 • Kategori: meg
 • 9 kommentarer
 • Den ukjente gutten

 • Publisert: 05.02.2016, 07:39
 • Kategori: meg
 • En liten oppdatering om den ukjente gutten; jeg sendte ham en link til innlegget, i redsel for at han skulle ta det ille opp, men han var bare glad for å hjelpe til. Som et verktøy hjalp han meg å understreke et poeng. Det er samfunnet det er noe galt med, ikke han. Det kunne vært hvilken som helst gutt (sorry gutter), og han har satt et flott eksempel ved å i det hele tatt ta det positivt. Nå gutter, og jenter, det er bare å følge opp, stå på!!

  Og så.. jeg vil takke for alle tilbakemeldingene jeg har fått etter gårsdagens innlegg (Trykk her for å komme til det). Jeg blir oppriktig glad av at dere er så oppegående  og kloke mennesker, og at dere faktisk gidder å lese det jeg skriver. Dere må også vite at jeg har det helt tipp topp. Ingen har fått gleden av å tråkke på meg, jeg følte kun det var min plikt å si ifra :-)


  Det føles overfladisk å gå tilbake til et tema som hverdagen, men det også en del av bloggen jeg setter stor pris på. Jeg sier ordene som følger fullhjertet, med tanke på hvor mye det gleder meg, med tanke på hvor mye jeg håper dere får ut av det, med tanke på alt det gir meg ;

  "VI BLOGGES!" 

   

 • Publisert: 05.02.2016, 07:39
 • Kategori: meg
 • 4 kommentarer
 • UNNSKYLD MEG

 • Publisert: 04.02.2016, 22:05
 • Kategori: viktig
 • Unnskyld meg

  Men hvorfor skal noe av det mest naturlige på hele kroppen min være bortgjemt.

  Jeg har egentlig ikke skjønt «free the nipple» helt før nå.

  Jeg fant en fantastisk kjole i kjelleren. Jeg elsker denne kjolen. Det er ikke en menneskerettighet for meg å bruke kjolen, men har jeg ikke rett til det? Jo, den er åpen ved brystpartiet. Ganske åpen. Men hvilken fantastisk kjole er det ikke?

  Ta en titt:


  Vi kan alle si oss enige om at jeg likner en prinsesse.

  Jeg koste meg masse på ballet. Noen kommenterte kjolen min. Flere tok seg friheten til å kommentere puppene mine. Jeg tok meg friheten til å vise den ene. Jeg høres ut som en ren kopi av Sophie Elise. Det var tross alt planen, en ytre etterlikning, og kun det. De lo. Jeg var bare full. Jeg skjønte ikke betydningen av det.

  Det er lenge siden jeg har sluttet å bry meg om puppene mine. Det bryr meg langt opp i rumpa jeg heller ikke bryr meg om. Ikke bare har jeg sluttet å bry meg, jeg har sluttet å legge merke til dem, hvorfor skulle jeg det? Håret mitt bryr jeg meg om, og ansiktet mitt også, men puppene.. de bare er der. Utvekster.

  Etter ballet gikk det noen dager før jeg bestemte meg for å bytte profilbildet mitt. Oppmerksomhet. Bekreftelse. Å være fornøyd. Å føle seg bra. Et høydepunkt? Hvis noen av stikkordene ikke passer dere er dere heldige, men jeg tror ikke det finnes så mange av dere. 

  Jeg kan innlede med å si at jeg forminsket puppene mine på dette bildet. Jeg syns ansiktet mitt var fint her. Puppene mine også for så vidt, men jeg må innrømme at jeg ble blind på dem for fem år siden.

  Først sender mamma meg melding: "Du kan ikke ha det bildet." Dette er forståelig. Hun liker vel ikke tanken på at noen tenker på puppene mine, eller noe i den duren. 

  En ukjent gutt sender melding. Jeg finner grunnen til at han la meg til på Facebook for noen år tilbake passe relevant:

  Jeg må innrømme jeg hadde oppført meg bedre om jeg hadde visst dette skulle publiseres. Han hadde nettopp likt profilbildet mitt, og jeg trakk raske konklusjoner. Disse konklusjonene viste seg å stemme overens med hans motiver. Nå vil jeg gjerne sende han en stor takk for å styrke min troverdighet i dette innlegget.  De fleste kommentarene jeg får etter dette består mer eller mindre bare av pupp. Pupp meg her og pupp meg der. Jeg går inn i skammekroken. Jeg skjemmes. Jeg skjemmes over at andre tror jeg vil ha oppmerksomhet. Jeg skjemmes over å ha vist puppene mine på denne måten. VULGÆRT! HORE! LØS! Skjemmes jeg over å se ut som jeg gjør?

  Nå ler jeg. Jeg skjemmes over å ha skammet meg. Nå skjemmes jeg over å ha forminsket puppene mine. Jeg skulle ikke hatt på meg et eneste plagg. Jeg skjemmes over å ha slettet profilbildet.

  Faen for en idiotisk verden vi lever i.

 • Publisert: 04.02.2016, 22:05
 • Kategori: viktig
 • 25 kommentarer
 • innfatning og oppfatning og innsikt og utsikt

 • Publisert: 03.02.2016, 14:01
 • Kategori: meg
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Dere må ha vært blinde (haha) hvis dere ikke har fått med dere den trangen jeg har hatt for briller i det siste. Looken (haha) er nå perfekt, og jeg lyver ikke når jeg sier at jeg har fått utallige kommentarer på hvor smart jeg ser (haha) ut med dem på. Jeg lyver heller ikke når jeg sier at jeg føler meg mye smartere. Det er altså lesebriller jeg har anskaffet, så de brukes til lesing og andre kloke ting. Derfor går jeg inn i en tilstand hvor jeg har klargjort meg for å suge til meg informasjon. Det er ikke bare bare si.

  Det er dessverre litt kleint å bruke dem nå som jeg har snakket om de så lenge. Dere vet jo at det eneste som står i hodet mitt er en illusjon av å være smart. Jeg rettferdiggjør og rasjonaliserer på alle mulige måter. Du skal aldri tro om meg noe annet enn at jeg er et talerør for det jeg ønsker å bli oppfattet som.

  Vi sees (haha)!

   

 • Publisert: 03.02.2016, 14:01
 • Kategori: meg
 • 0 kommentarer
 • endelig!!!!!!!!!!!!!

 • Publisert: 02.02.2016, 20:43
 • Kategori: meg
 • Jeg ønsker herfra kun å bli omtalt som årets blogger. Med dollarsedler i et målrettet blikk nådde jeg endelig det jeg hadde strebet så lenge etter  Du trodde kanskje det var Vixen som var målet? Der tok vi visst feil begge to. Mennesker som blir kåret til ting sier ofte at det kom helt uforventet. Ut av det blå. Det gjorde det ikke her. Jeg hadde til og med øvd meg, timevis med videoer av Sophie Elise på Vixen, og jeg fant nøkkelen til annerkjennelse og berømmelse. Pupp.

  I går sto skoleball på planen, og skoleball ble det!!!! Jeg glemte at tyllkjoler tilhørte tiendeklasse, og etter alt ballpresset ble det en kjole fra H&M funnet i kjellertrappen og karaoketaxi til 61kr. Det er hardt å være jente i dag, flink-pike syndrom osv.

  Kameraet mitt ligger hjemme hos Ada, men jeg gleder meg til å dele alle bildene med dere. I fare for å skuffe hele 97-kullet på KG ser det ut som om jeg må fortsette prosjekt blogg. Man må det når pupp. Her får dere creepe litt hyggelige øyeblikk fra gårsdagen.  Dere får ha en god kveld videre! I morgen kommer jeg med en morsom nyhet

 • Publisert: 02.02.2016, 20:43
 • Kategori: meg
 • 0 kommentarer
 • hits