Martine Fimreite Wilhelmsen

medisin, budapest, mote, skriving, litteratur

what a sunday

 • Publisert: 22.09.2013, 12:32
 • Kategori: rarslig
 • Søndag, søndag, søndag. Selvfølgelig er søndagsfølelsen på plass. Heldigvis skal jeg ikke på skolen i morgen, skal nemlig på leirskole. Har ligget i sengen i sovemodus siden klokken ni. Jeg er en sånn person som ikke klarer å sovne når jeg først har våknet. Men sovemodus funker greit. Sovemodus vil si at jeg ligger våken, men like så godt kunne sovet fordi det er ingen som merker noen forskjell. Når jeg til slutt fant frem til mine rette sanser stod jeg opp og lagde meg en sunn frokost. Den har jeg faktisk ikke spist enda, den venter på at jeg skal bli ferdig å blogge.

   
  Ser det ikke deilig ut? Gruer meg egentlig litt til å spise, føler jeg kommer til å søle kiwi på forepølsen..

  Pleier egentlig å sitte med denne utsikten når (de gangene) jeg spiser frokost. Men i dag er det verken sol eller regn, så jeg foretrekker Bones fremfor noe så kjedelig. Sier ikke at det er noe dumt med dette søndagsværet, men det kan kanskje bli litt kjedelig å se på i mengden.

  I går gikk hele dagen min til å gå i dåp. Det var faktisk veldig hyggelig da jeg fant en jente på samme alder som meg. Noe som virkelig ikke skjer ofte. Vi spiste god mat og så på bebbien. Jeg hadde på meg denne litt for lange kjolen, Følte at jeg var litt dratt ut av 60-tallet og svarthvitt filmer. Elsker å pynte meg. Snart vil jeg kle meg ut.

  EDIT: Fikk lastet opp bilder.
  Det er jo litt ironisk hvordan jeg skrev bildeteksten før jeg lastet opp bildene, og når jeg skulle laste opp bildene gikk det faktisk ikke. Dere får vel bare gjette hva det skulle vært på bildene, så skal jeg prøve å laste dem opp på ny i kveld. Funker deres bildeopplaster?

  Ha en fin søndag mine kjære!

 • Publisert: 22.09.2013, 12:32
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • god mandag

 • Publisert: 16.09.2013, 20:04
 • Kategori: rarslig
 • God mandag! I dag har vært en mandag lik mange andre mandager, grå og kjedelig. Det har på mange måter vært en start på høsten. Når jeg våknet i dag lå det i min natur å ta på seg stor ullcardigan til å pakke seg inn i. Ellers ligger både matteprøve og naturfagprøveøving på agendaen denne uken, i tillegg til at jeg må huske trening og det sosiale liv. Må bare holde motet oppe og smilet på plass. Det har ikke vært noe problem tidligere.

  Emmers og jeg bestemte oss også for å lage en ny type mandag, en mandag som ligner fredag og gjør at alle de andre dagene i uken tilsvarer en dårlig søndag. Nemlig: Dirtymonday. Dirtymonday går ut på at man kan spise så mye dritt man bare vil hele dagen. Vi satt oss i skolebygget, kjøpte brus, boller og sjokolade da vi opprettet denne helligdagen. Kan vi kalle den hellig? Alt som har med mat å gjøre anses vel som hellig, i hvert fall gjennom mine øyne. Kreativt og originalt eller hva? Noen som vil være med? #Dirtymonday (Nei, det er ikke nødvendig å spise super sunt eller sulte seg resten av uken, det er bare en dag i tillegg ti lørdag med EKSTRA kos)

  Nå var egentlig planen å pakke opp matteboken, men Topmodel starter om 30 min og jeg må fikse paprikachips og holidaydip! Det er og har vært tradisjon for mamsi og meg å se TopModel med chips og dip, og nå blir jeg altså oppriktig stresset.

  Skal du se topmodel? Hvordan har din mandag vært? Hva tenker du om Dirtymonday?

 • Publisert: 16.09.2013, 20:04
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • forandring

 • Publisert: 09.09.2013, 21:17
 • Kategori: rarslig
 • Shit! Jeg har jo glemt å si at jeg har klippet meg.

   

  Bob Schneider - Hop on the world

  Ja, jeg har klippet meg. Meg selv. For en uke siden skulle jeg i en bursdag, håret mitt var ekkelt og jeg hadde ikke tid til å tørke det hvis jeg hadde vasket det. Helt uten videre tar jeg frem saksen og rett og slett klipper av 3/4 av håret mitt. Impulsivt og deilig var det. Bruker nå 15 min i stedet for en hel runde rundt klokken på å tørke det, og det er så mye lettere. Kan ikke med hånden på hjertet si at det er jevnt og at den ene siden ikke er lengere enn den andre, men det får jeg vel fikse. En gang. Prøver å vente lengst mulig med å jevne det ut. Det er nemlig veldig moro å si til andre at jeg har klippet meg helt selv. Det var en stor forandring fra det gamle håret, og jeg føler nesten jeg har fått et annet ansikt. Merkelig det her altså. Nå utfordrer jeg dere til å høre på sangen under bildet, også gjør dere noe spontant!

  Har hatt en herlig helg! Langhelger er noe av det beste, for plutselig har du en dag til. Og når det kommer en dag til i helgen, kjennes det ut som om du får en ekstra dag i livet. For på skolen gjelder det ikke, livet altså. 

  Jeg lukter mat!!! Vi snakkes senere.

 • Publisert: 09.09.2013, 21:17
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • hashtag sporty

 • Publisert: 07.09.2013, 17:57
 • Kategori: rarslig
 • Jeg har nok sagt det før, men jeg syns det er ordentlig trist at det er tjue menneskefolk inne på bloggen min hver dag for å sjekke om jeg har skrevet noe. Spesielt siden jeg aldri skriver noe.

  Det har vært litt hektisk å starte på skolen igjen. Slitsomt er det. Men herregud dere, jeg har klart ti år, jeg klarer tre til. Likevel er det deilig å vente på helgen i hverdagene og å sovne før ti. Dessuten syns jeg skolen har blitt litt morsom, og når jeg forstår meg på fagene er det jo bare helt himmelen. 

  I dag har jeg løpt med mamma, KK mila! Det høres bare teit ut å si KK mila, for jeg løp bare 5km. Det var moro (Vi fikk goodiebag). En fordel er at det nesten bare er folk på over 30 år med, så jeg kom på topp ti i aldersgruppen min (Snikskryt). Kom riktignok på tiende plass, men du, det funker. Det var en veldig koselig ting å gjøre sammen med mamsen. Det værste med det var egentlig at det var så mange damer som bare gikk. De gikk i veien i grupper, og du kan jo tenke deg hvordan de damene som går et løp ser ut. Kort sagt: Noe av det vanskligste var å komme seg forbi disse damene. Skulle ikke vært lov :( Men jeg fikk goodiebag så at gikk bra.

   


  Blurren grunnet mitt ikke-tilstedeværende-vakre-utseende.

  Men jeg leste dette, så jeg antar at det ikke har noe å si;

  "It doesn't make sense to call ourselves ugly, because we don't really see ourselves. We don?t watch ourselves sleeping in bed, curled up silent with our chests rising and falling with our own rhythm. We don't see ourselves reading a book, eyes fluttering and glowing. You don't see yourself looking at someone with love and care in your heart. There's no mirror in your way when your laughing and smiling and pure happiness is leaking out of you. You would know exactly how bright and beautiful you are if you saw yourself in the moments where you are truly your authentic self" - Unknown 

  Ganske vakkert sitat. Nå kan jeg jo late som om jeg er pen og greier. En annen vittig ting er jo at når man ser seg i speilet, ser hjernen deg som 10x penere enn det du egentlig er..... Tenk på det, du.

  Nå skal jeg kanskje sove litt før det er barnevakttid.

   

 • Publisert: 07.09.2013, 17:57
 • Kategori: rarslig
 • 1 kommentarer
 • hits